• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Kardeşim Beni Kıskanıyor mu?

çok zor ya kardeş işte el değil ki koparsan bağlarını ne diyeyim allah kardeşinize sevgi versin

ne tuhaf bir insanmış kardeşin:26:yabancı olsa hiç görüşmme diyeceğim ama kardeşin olunca birşey diyemiyorum:50:zor bir durum onunla fazla görüşme davranışlarını sözlerini pek umursama kardeş sonuçta:31:

ne tuhaf bir insanmış kardeşin:26:yabancı olsa hiç görüşmme diyeceğim ama kardeşin olunca birşey diyemiyorum:50:zor bir durum onunla fazla görüşme davranışlarını sözlerini pek umursama kardeş sonuçta:31:

selamlar kızlar,
sizden bunları duymak beni rahatlatıyor biliyor musunuz,
en azından ben kendimi suçlamaktan vazgeçeyim ,
hani acaba ben mi anormalim dememe gerek yok, artık bunu anladım ..tuhaf hareketleri var gerçekten demekki,herkese öyle geldiğine göre:44:

Kardeşin kıskançlık boyutunu aşmış, size resmen cephe almış siz ablasıysanız, eşinizde eniştesi ama onun umurunda değil sanırım. Ne yaparsa yapsın et tırnaktan ayrılmaz. çok samimi olmayın ama ipleride tamamen koparmayın derim.

herkes kiz kardese yüklenmis konu sahibinin konusmalarini ele almadan

bir insan durup dururken karsisindakine sözlü saldirmaz

hic bir kavga ya da tartisma tek tarafli degildir

sadece sizin anlattiginiz kadarini biliyoruz

bagiririm cagiririm sonra kin tutmam ,demek ki neymis sizin tutmadiginiz kini karsinizdaki tutabiliyormus

onu böyle yapan sizin davranislariniz olabilir mi acaba?

son dönemde benzer sıkıntıları bende kız kardeşimle yaşıyorum..
bence bu tamamen karakterle alakalı, nasıl ki küçükken annenizin size sarılmasına dayanamayıp, ağlayıp ortalığı birbirine katıyosa kardeşiniz; büyüyüncede bu tarz davranışlarla devam ettiriyor aynı kıskançlığı..
bunda kötü niyet olduğunu sanmam çünkü KARDEŞ o, ama yapı itibariyle de yaş ne kadar büyürse büyüsün bu gibi tavırlar bitmiyo maalesef..
biz çözümü bi süre görüşmemekte bulduk, nasıl olacaksa artık..
Allah yardımcınız olsun, kardeş öyle birşey ki ne yapsanız olmuyo işte..
umarım daha fazla birbirinizi kırmadan çözersiniz meselenizi..

Konu sahibi ABLA!!!

Başkalarınn onayını almak seni rahatlatmıştır umarım....

Zira....sen zaten teşhisi koymuşsun...bakınız=BAŞLIK.
.
.

herkes kiz kardese yüklenmis konu sahibinin konusmalarini ele almadan

bir insan durup dururken karsisindakine sözlü saldirmaz

hic bir kavga ya da tartisma tek tarafli degildir

sadece sizin anlattiginiz kadarini biliyoruz

bagiririm cagiririm sonra kin tutmam ,demek ki neymis sizin tutmadiginiz kini karsinizdaki tutabiliyormus

onu böyle yapan sizin davranislariniz olabilir mi acaba?

olabilir tabii neden olmasın ama,
bağırırım çağırırım demedim,
tabii münakaşa esnasında her insan bağırabilir ama kin tutmak bence saçma..daha saçma,
ne söyleyeceksen, ne hissed,yorsan bağırarak veya sakin bi biçimde söylersin , içine atıp ne kendine dert edersin ne de kin tutarsın,
öyle ya :26:

seni kıskandığı açık olarak ortada. evlenmeden önce aynı evin içinde kardeşler biribirini kıskanır. ama artık ayrı hayatlar kurmuşsunuz. evleriniz uzak arada bir görüşüyorsunuz. yani bir özlem olmalı. yeğeni olmuş umrunda değil.
sen hamileyken annenin sana yardım etmesini kıskanması çok bencilce. çözüm annenin sana gelmesini, yaptıklarını anlatmayın. eşini istemiyorsa sen arada yalnız gidersin. eşin bırakır. bakalım o zaman ne bahane bulacak.
hastaneye gelmedi demişsin benimde abim doğumuma gelmedi. sabahtan arayıp haber verdiğim halde.bende gözüm kapıda bekledim durdum. milletin odası ziyaretçi dolu. 10 gün sonra eve geldi. eli boş hiçbirşey almamış. oğlum 8 aylık sadece 2 kere evime geldi yarım saat oturdu. oda eşimi sevmiyor. ama ben yeğenimin sünneti oldu o kadar zordayız ki. işe gireli 1 hafta oldu. avans para istedim. gittim bi yarım bi çeyrek altın aldım. para yetmedi kredi kartından çektim. kredi kartı zaten dolu. ama dedim halayım rezil olmayım elaleme karşı.
çok sık görüşmeyiz. kızdığım yönleri var. ama napim abim işte. başka kardeşim yok. napalım huyları böyle bi şekilde idare edeceğiz.

sağol melodicim yorumun için,
arada yorum yapan arkadaşlar senin hiç mi hatan yok,
sorun senden kaynaklanıyor olamaz mı demiş,
ben anlattım olayı olduğu gibi,
sorun benden de kaynaklanıyor olabilir pekala ama dediğin gibi,
insan ne kadar kötü olsa ilk yeğenin oluyor,
en büyük teyzesin, ve ameliyatla doğuma girmişim,
hoş normal doğum bile olsa
Allah korusun oradan sağ çıkmayabilir insan,
hafifi bi ameliyat da olsa ameliyat bu sonuçta ve bir bebek dünyaya geliyor,
insan arkadaşının bebeği olduğunda bile koşa koşa gitmez mi?
bunlara üzülüyorum ben..benim hiç mi hatam yok diyen arkadaşlar, ben hatam yok demiyorum ama hamilelik, doğum gibi olaylarda kişiler çok hassa oluyorlar,
eşinden de ailenden de hatta eşinin ailesinden de ilgi ve sevgi bekiyorsun, dahası yardıma muhtaç oluyorsun..doğum yapanlar bilir..
hafta sonu kız kardeşlerimden birinin nişanı vardı,
hep birlikte oradaydık tabii ki,
eşim onun eşine merhaba nasılsın demiş?cevap ; iyiyim sağol..
bi sen nasılsın demek yok karşılığında,
bu kadarına anlam veremiyorum işte,
ne oldu yani kan davası mı var bu kadar aramızda,
düşman mıyız ne olduk?
sen nasılsın demek bir yabancıya bir söylenebilen bir cümle..
kardeşim anlatmış eşine tabii eniştemle tartıştık diye..
ben de demiyorum ki can ciğer kuzu sarması olun, eşim de bana gelmiş diyor ki hatrını sordum, cevap verdi sadece sen nasılsın bile demedi.
boş ver sen de bir daha sorma hatrını o zaman dedim ne diyeyim:26:
hayır ben de şaşırdım ne diyeceğimi, ne yapacağımı :58:

Back