• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çile çekeceğimi düşünmek beni üzüyor

ha şöyele!işte bu!git çalış şekerim kendi paranı harcamak gibisi yok emin ol insana nasıl da bir güven geliyor analatılmaz yaşanır:1: bence tel no nu da değiştir ki şuur altında ondan bi mesaj bekleme kaygısı olmasın..hem de kafan rahat olur..hiç korkutmasın işte çalışma düşüncesi .inşallah kafana göre hayırlı bir iş bulursun kendin için işe girmek için dua ederken beni de araya sıkıştırıver olur mu ben de iş arıyorum:34:

en kısa zamanda tel nosunu değiştiricem lakinnn bi iş buldumm bilee bi tane mühendisin yanında sekreterlik yapıcamm umarım çalışma ile ilgili bütün korkularımı yener ve pes etmem bana o kadar iyi gelicekkii aslında önemli olan sisteme alışmakk bakalımm hayırlısıı canımm benimm tabikii dua ederimm senin ve hepiniz içinn iyiki varsınızz gelişmeleri aktarmaya devam edicemm çok öptümm :)

kızlar gözünüz aydın diyorum..
ucuz yırttınız keşke benimde nişanım atılsaydı

Evin kapısını kapat,
Kaynanayı kaldır at,
Kaynanasız gelinler,
Aman bacım ne rahat. (ben hariç) :61:
canım benim bak hayat kaynanasız olunca ne kadarda güzel dimi huzur dolu.
Hele birde işe gir varyaaaaaaa........ oooffff oooffff diyorum....
Allah sana ilerde inşallah annem gibi bir kaynana nasip etsin. (bundan daha iyi bir dua olamazdı yanii)

Evin kapısını kapat,
Kaynanayı kaldır at,
Kaynanasız gelinler,
Aman bacım ne rahat. (ben hariç) :61:
canım benim bak hayat kaynanasız olunca ne kadarda güzel dimi huzur dolu.
Hele birde işe gir varyaaaaaaa........ oooffff oooffff diyorum....
Allah sana ilerde inşallah annem gibi bir kaynana nasip etsin. (bundan daha iyi bir dua olamazdı yanii)

Tam olarak ne demek istediğini şahsen anlamadım:44:

en kısa zamanda tel nosunu değiştiricem lakinnn bi iş buldumm bilee bi tane mühendisin yanında sekreterlik yapıcamm umarım çalışma ile ilgili bütün korkularımı yener ve pes etmem bana o kadar iyi gelicekkii aslında önemli olan sisteme alışmakk bakalımm hayırlısıı canımm benimm tabikii dua ederimm senin ve hepiniz içinn iyiki varsınızz gelişmeleri aktarmaya devam edicemm çok öptümm :)

Çok sevindim tatlım senin adına Rabbim şu mübarek günde hayırlı kapılar açsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi inş. bundan sonra...
İşe başlaman çok iyi olmuş inan kafan dağılacak benimde tek düşündüğüm şey işim şimdi o kadar çok şeyden vazgeçmişim ki inan dört elle hayata sarıldım yeniden..İş çıkışı da arkadaşlarla vakit geçirip olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum.Bugün bir ay oldu ben nişanı atalı insan ne acıları unutuyo ki bizimki galiba kurtuluşmuş:)

Çile çekmekten niye korkuyorsun canım ya, bırak gitsin. Kaynananın bu halleri buz dağının görünen yüzü. Daha neler göreceksin dur. Evlenip boşanmaktansa at nişanı kurtul.

Konunun tamamını okumazsan olacağı budur =(( Kusura bakma, atmışsın nişanı, en doğrusunu yapmışsın.

Son düzenleme:
Biliyorum hepiniz bana kızacaksınız ama hep hayatı keşke dememek için yaşadım bu arada işe giremedim o iş olmadı ama hala arayış içindeyim neyse esas konuya gelelim günlerdir elim telefona hiç gitmemişti evvelsi gün gece msj attı ben burdurdayım diye gece cvp yazmadım ama sabah geri döndüm neyse biraz msjda atıştıktan sonra son kez buluşmaya karar verdik oturduk parkta ilk anı atlattıktan sonra hiçbişey olmamış gibikonuşmaya muhabbet etmeye başladık kuzeni benimde arkadaşım tanışmamıza vesile olan şahsiyete ziyarete gidicekmiş beraber gidelim dedi ne alaka dedim ne ne alaka dedi dayanamadım tmm dedim gittik ordada sanki hiç ayrılmamış gibiydik iftara kalın dediler kaldık ben babamlardan kalmak için izin aldım tabi onun geldiğinden haberleri yoktu onunda kalacağını düşündüm birlikte okey oynadık dokunmalar öpmeler bakışmalar herşey o kadar güzeldiki ama amcası illa çağırdı orda kalmadı ben tek başıma kaldım orda bana bişey söyle dedim ya git de yada kal söz sorgulamıcam dedim sadece sokuldu yanıma sarıldı nolur zaman ver dedi halbuki ortada imkansızlıklar yok ben bile kendimi güçlü hissediyorum ama o annesini kontrol altına alamıyo ve kıyamıyo bittim dün akşam hem kıyamadım kokusunu o kadar özlemiştimki ama soru işaaretleriyle kalakldım sabah beni kaldırırmıısın kahvaltıya gelicem dedi kaldırdım uyuyakalmış antalyaya dayısının oğluyla gidicekti acilen geldi antalyaya gitmek zorundayım çok özür dilerim diye msj attı ben yine bi şok eve gittim ama esas şok kuzeni msj attı ondan nefret etmek için bi sebebin var artık fatoş abim gitmemiş babamlardaym şu anda oda burda yemek yiyo demiş ben bi kez daha şok oldum burdaymışsın çok saol güzel oynadın benimle dedim oda msj atmış nolur saçmlama tabiki benim için çok önemlisin ama acilen gitmemiz gerekti enişteme uğradık bizi bırakmadı ben seninle oynamadım demiş hadi şimdi ister akıl verin ister eleştirin ama sadece sevdim kıyamadım yanında olmak istemiştim :(((

Biliyorum hepiniz bana kızacaksınız ama hep hayatı keşke dememek için yaşadım bu arada işe giremedim o iş olmadı ama hala arayış içindeyim neyse esas konuya gelelim günlerdir elim telefona hiç gitmemişti evvelsi gün gece msj attı ben burdurdayım diye gece cvp yazmadım ama sabah geri döndüm neyse biraz msjda atıştıktan sonra son kez buluşmaya karar verdik oturduk parkta ilk anı atlattıktan sonra hiçbişey olmamış gibikonuşmaya muhabbet etmeye başladık kuzeni benimde arkadaşım tanışmamıza vesile olan şahsiyete ziyarete gidicekmiş beraber gidelim dedi ne alaka dedim ne ne alaka dedi dayanamadım tmm dedim gittik ordada sanki hiç ayrılmamış gibiydik iftara kalın dediler kaldık ben babamlardan kalmak için izin aldım tabi onun geldiğinden haberleri yoktu onunda kalacağını düşündüm birlikte okey oynadık dokunmalar öpmeler bakışmalar herşey o kadar güzeldiki ama amcası illa çağırdı orda kalmadı ben tek başıma kaldım orda bana bişey söyle dedim ya git de yada kal söz sorgulamıcam dedim sadece sokuldu yanıma sarıldı nolur zaman ver dedi halbuki ortada imkansızlıklar yok ben bile kendimi güçlü hissediyorum ama o annesini kontrol altına alamıyo ve kıyamıyo bittim dün akşam hem kıyamadım kokusunu o kadar özlemiştimki ama soru işaaretleriyle kalakldım sabah beni kaldırırmıısın kahvaltıya gelicem dedi kaldırdım uyuyakalmış antalyaya dayısının oğluyla gidicekti acilen geldi antalyaya gitmek zorundayım çok özür dilerim diye msj attı ben yine bi şok eve gittim ama esas şok kuzeni msj attı ondan nefret etmek için bi sebebin var artık fatoş abim gitmemiş babamlardaym şu anda oda burda yemek yiyo demiş ben bi kez daha şok oldum burdaymışsın çok saol güzel oynadın benimle dedim oda msj atmış nolur saçmlama tabiki benim için çok önemlisin ama acilen gitmemiz gerekti enişteme uğradık bizi bırakmadı ben seninle oynamadım demiş hadi şimdi ister akıl verin ister eleştirin ama sadece sevdim kıyamadım yanında olmak istemiştim :(((

:(:(
O kadar iyi anlıyorum ki seni, bir anda kopmak mümkün olmuyor ama seni daha fazla üzüp yıpratmasına izin verme...

canım benim yaa.Ayrılık çok zordur eminim ki.Yüz yüze konuşun bir daha eteğinizzdeki tüm taşları dökün.

Herşeyi konuşun aranıza kimseyi sokmayın bensiz çok mu mutlusun de ona birşey yapın.Hala birbirinizi seviyorsunuz ne bilim ya çok zor .

Allah kolaylık versin

sakın sakın duygularına yenik düşme bi süre sonra ya kaynanan size gelicek yanlızlık yada bahane hastalıklarla yada sizi çağırıcak ben çektim sen çekme kötü günler kötü hamilellik çocuğumu bile emziremedim sütüm kesildi üzüntüden psikologlara gittim çünkü artık onu öldürme planları yapıodum kafamda şöle öldürsem yok anlarlar böle yapsam anlarlar die die düşün kafayı yedim yani gebersin ölsün die dualar sonra oturdum ağladm allahım ben kötü bi insan değilim daha fazla günaha girmek istemiyorum dedim beşikteki oğlumun yüzüne baktım ağladım ağladım al canımı allahım onunkini almıyosan bnmkini al dedim onada razıyım dedim çok zor günlerdi ayrı eve çıktık ama o kadar doktor gözyaşı şu anda strese bağlı miğde rahatsızlığı geceleri bitmek bilmeyen huzursuz bacak sendromu el ayaklarda egzama ve yinede bize gelio birde herseferinde oğlumun evi oğlumun ekmeği arkadaşım bi gün hatta ben olsam kovardım arkadaşım sana iyi dayanıyo dedi dayanamadı oda dioki beni kapıdan kovsa bacadan girerim burası bnm oğlumun evi kirayı omu veriyo oğluma bile bnm oğlum tohumu bizim filan ayy daha neler neler boşver aklına gelebilicek tüm iğneli aşşağılayıcı laflar çok kötü ev ayrıldı ama hayatlar ayrılmıo malesef bu arada eşime olan sevgimmi inanki seviyorum diemem iyi bir insan evet ama ben benlikten çıkarken o yanımdaydı ve buna engel olamadı yapma kendine keşke demek inanki çok acıı ... :58:

okudum hepsini de ne diyeceğimi bilemedim Allahım yardımcı olsun bize ilacım olsa inan önce kendi başıma süreceğim...

benim bir yılı geçti bizde görüşüyoruz..insan acısına alışıyor ama geçmiyor.. Rabbim güzel günleri yaşatıp şu günlerimizi hatırlatmasın tek temennim o..

diyelimki annesidir onun hatırına sus saygı göster o istediğini yapsın. peki ya nişanlın olacak ...... in yaptıkları... mühim olanda bu değilmi?????? ne halleri varsa görsünler. senin için şu anda yapılacak birşey yok. sadece ZAMAN.... göreceksinki herşey yoluna girecek. verilmiş sadakan varmış yat kalk dua et kurtulduğuna ve daha fazla duygularına yenik düşme. Duygularını kullanmasınada izin verme. yoksa herşey daha kötü olacak. seviyorum dediği yuva kurmayı düşündüğü kişiye bunları yaşatıyorsa bilki o ne yaptığını bilmiyor. hatta gerçektende sevmiyordur. ona zaman vermen için hiçbir neden olmadığı gibi onun sevgisindende şüphe et artık. arkadaşlar bu arada ben yengesiyim. olayları daha ayrıntılı bildiğim için bukadar ağır yazıyorum aslında az bile yazdım. biz senin yanındayız. eski sen ol ve yeni taliplerine şans ver. bunlar bir tecrübe senin için.

diyelimki annesidir onun hatırına sus saygı göster o istediğini yapsın. peki ya nişanlın olacak ...... in yaptıkları... mühim olanda bu değilmi?????? ne halleri varsa görsünler. senin için şu anda yapılacak birşey yok. sadece ZAMAN.... göreceksinki herşey yoluna girecek. verilmiş sadakan varmış yat kalk dua et kurtulduğuna ve daha fazla duygularına yenik düşme. Duygularını kullanmasınada izin verme. yoksa herşey daha kötü olacak. seviyorum dediği yuva kurmayı düşündüğü kişiye bunları yaşatıyorsa bilki o ne yaptığını bilmiyor. hatta gerçektende sevmiyordur. ona zaman vermen için hiçbir neden olmadığı gibi onun sevgisindende şüphe et artık. arkadaşlar bu arada ben yengesiyim. olayları daha ayrıntılı bildiğim için bukadar ağır yazıyorum aslında az bile yazdım. biz senin yanındayız. eski sen ol ve yeni taliplerine şans ver. bunlar bir tecrübe senin için.

kesinlikle tecrübe ve sen başında ayrılmışsın çok şanslısın emin ol evlenince çok zor oluyo ayrılık boşanırım demek bekara kolay oluyo evlenince öle olmuyo malesef hem baksana ailen ve bi dünya kadın arkanda :1: destekçilerin çok atlatıcaksın :10:

artık sevdiğinede inanmıyorum buna inandığım içinde artık üzülemiyorum bile ama ahlarım elbet tutacaktır sadece o günü bekliyorum sanada söylediğim gibi kendime yeni yeni faaliyetler bulucam ve silkelenip kendime gelicem canımm ailemm sizler olduğu sürece bana bişeycikler olmaz iyiki varsınız...

kesinlikle tecrübe ve sen başında ayrılmışsın çok şanslısın emin ol evlenince çok zor oluyo ayrılık boşanırım demek bekara kolay oluyo evlenince öle olmuyo malesef hem baksana ailen ve bi dünya kadın arkanda :1: destekçilerin çok atlatıcaksın :10:

çok ama çok saolun dostlar bir kere denedim sadece ilerde keşke dememek için...ama duygularımla oynamasına asla izin vermicem artık..hattımıda değiştiricem en yakın zamanda..üstelik toparlanmaya başladım bile şimdi keşkelerimden daha çok ''iyiki''lerim var...

Kesinlikle şöyle olur böyle olur gibi bir cevap vermek mümkün değil ama ne yazık ki değişmiyorlar. Hatta sen alttan aldıkça, saygını bozmadıkça daha da azıyorlar. Ta ki seni çılgına çevirip sinirden patlatıp senin yuvandaki huzuru bozana kadar devam ediyorlar azgınlıklarına. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi bir kenara geçip sahte gözyaşları ve yalanlarla oğullarını dolduruyorlar. Umarım senin ki böyle olmaz. Her şey çok iyi olur inşallah senin için. Çok çok iyi düşün canım.

çok ama çok saolun dostlar bir kere denedim sadece ilerde keşke dememek için...ama duygularımla oynamasına asla izin vermicem artık..hattımıda değiştiricem en yakın zamanda..üstelik toparlanmaya başladım bile şimdi keşkelerimden daha çok ''iyiki''lerim var...

nasıl oldun neler yaptın yeni gelişmeler varmı ?

Back