• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Erkek Arkadaşım! Sizce?.. :(

Sanki zorla olacakmış gibi bir his verdi bana da, benim olacaksın demesi mesela.. ben de ona
senle başbaşa kalmamalıyım bunu anladım dedim, o da evet demişti.. :O
Konu kapanması gerekiyor ve bana saygı duymalı ben istemiyorum çünkü.. en çok korktuğum şeylerden biridir bu..
Kullanılıp atılmak, hmm.. bir keresinde de bana aynen şu şekilde sormuştu: "aşkım, diyelim ki o iş senin rızan olmadan oldu,ne yaparsın? olan oldu diyip kabul mu edersin?" diye sormuştu:O ben de ona; "kendimi intihar ederim, bunu düşünemiyorum bile, hele ki güvendiğim birinden böyle bir namussuzluğu görmek beni öldürür" dedim. Bana yine çok kızdı, küstü falan.. yani bunun tek yaptığı, galiba işine gelmeyince kızıo küsmek.. kendini kabul ettirme yöntemi mi anlamadım.. :( yorumunuz için teşekkürler, sağolun..

Adam resmen size tecavüz etmekten bahsetmiş:53: Ben olsam bir daha yanına dahi yaklaşmam.

direk dalacam konuya cidden cok sinirlendim

18-19 yasindada degilsin

evlilikten once kabul etmedigin cinselligi

ucuz bir sekilde isteyen bu adamin ustune ustluk triplerini cekiyorsun ya

en cok buna kizdim!!

"rizan olmadan olsa ne yaparsin" sorusuna karsilik aldigi cevaba küsen o utanmazi neden konusturuyorsun
ve neden hala berabersin :20:

insan evlenmek istedigi kizi "yollu" gibi mekan arayisina cikarmi?
oteli dusunurmu?

seni sevseydi bir cafede yada bir sinemada simsicak elini tutmak
opmek sacini koklamak ona yeterdi
opecek firsatimi olmadi olsun beklerdi

herife bak otel ayarlamak istiyormus
bacim kusura bakmada o adamla muhattap olman bile
degerini dusuruyor adamin gozunde

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin zaten olayı izahında cevap gizli yani bacım anlamışsın sen bu çocuğu ama bizden nasıl bir cevap bekliyorsun ki?
Yaa benim resmi imam nikahım var ailelerin izni de var aynı evdeyiz ama hala yapmamışız düğün olmadan olmasın diye.. Sanırım bizde sorun var :)))

Anladım, teşekkürler :D olsun ama ismi baska da olsa bazen cok yapılıyor boyle seyler, bilmeden de koymuş olabilir ismini öyle..

izah etti arkadaş sonradan isim konusunu..
konu cinsellik olunca, isim de öyle denk gelince şüpheleniyoruz

neyse inandık konunun gerçekliğine

daha 2 ay olmuş.
neden olarakta özgüvenden bahsetmiş.
sen onunla birlikte olduğunda onun özgüveni yükselecekte seninkine ne olacak.
bu işten hayır gelmez üzgünüm.
2 ayda bunun söz konusunuz yapıp tartışma ortamı yaratan adam 4 ay sonra birlikte olmadığın gerekçesiyle terk eder seni haberin olsun.

Merhabalar;
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, buraya konu açacağımı düşünmemiştim ama burada birbirinden üstün akıllar ve yorumlar sayesinde ben de fikir almak istedim, hayatıma yön vermek istedim.. Neyse, laf kalabalığı yapıp sizi sıkmadan konuya gireyim:
2 Aylık bir ilişkim var, ben 24, erkek arkadaşım 27 yaşında ve benden cinsellik istiyor! :$
Benden önceki eski sevgililerinden biri kanserden ölmüş (Allah rahmet eylesin..) sonraki de ayrı şehirdelermiş, sürdürememişler ve kendisi söylemedi ama anladığım kadarıyla kız onu terketmiş. Biz tanışalı ise daha 2 ay oldu ve inanır mısınız daha doğru düzgün yüzyüze bile görüşemedik. İşyerinde kendisini haftasonları da çalıştırıyorlarmış yoğunluktan dolayı, bugün izinliydi ve görüşmek için anlaşmıştık ama yine bir aksilik çıktı ya da kendi canı istemedi bilemiyorum artık,(neymiş; benle başbaşa kalmak istiyormuş ve öyle bir mekan bulamamış, haftaya bakacakmış) nihayetinde yine buluşamadık.

Bana görüşmelerimizde normal sohbetini de yapıyor, hakkımda ciddi olduğunu söylemişti ve yine konusu açılınca gelecekten de bahsediyor ama öte yandan da benden cinsellik istiyor. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, bunu ona belirttim en başında ama o sadece ona ait olmamı istiyormuş, öyle daha mutlu olurmuşuz birbirimizin olunca.. Kendisine o zaman daha çok özgüven gelirmiş vs.. vs.. gibisinden şeyler söyledi. Bunları söylerken utanıyorum ama derdimi paylaşıyorsam eğer, açık olmam gerektiğini de düşünüyorum; bana seni hem istiyorum, hem seviyorum diyor. Sizce bu ne demek? ben gerçekten asıl niyetini anlamaya çalışıyorum, benle ciddi olup olmadığını anlamak için de onu tanımam gerekiyor, oysa; "beni ilerde terk mi edeceksin? niyetim netteki pislikler gibi önüme geleni kandırıp yatmak mı, böyle miyim sanıyorsun beni?" diye hemen savunmaya geçiyor ve sonuç tartışma.. bugün yine tartıştık mesela..

En son söylediği; başardı beni herşeyden vazgeçirdin, yarın birgün beraber olsak senle kavga da edemeyiz, hemen kirletip attın beni dersin dedi, ama bana saygı duyması gerekmiyor mu? madem evlilik kısmet işiyse, zamana bırakılan birşeyse o da zamana bırakılmalı.. seven insan sevgilisine saygı duymaz mı? anlayışla karşılamaz mı anlamıyorum bu erkekleri, eski sevgilimi de bu yüzden terketmek zorunda kalmıştım, acaba dışardan bakınca kötü bir kıza mı ebnziyorum demekten kendimi alamıyorum, herkes de gayet hanım cici bir kız olduğumu söylerler ama bilmiyorum, saf mı görünüyorum da kandırmak istiyorlar onu da bilmiyorum, hiç birşey bilmiyorum. En sonunda ben de dayanamadım, inceldiği yerden kopsun dedim içimden ve ona eğer beni hayatında istemiyorsan söyle şimdi bileyim, beni gerçekten sevmiyor musun? bu yüzden benden ayrılmak mı istiyorsun? diye sordum, bana söylediği; "kızgınken üstüme gelme, sonra konuşuruz" dedi.

Kısa etek giymeme kızar, nette çok geç saatlere kadar kalmamı istemez, şifrelerimi de istedi benden ve en sonunda baskısına dayanamayıp vermiş bulundum, normalde öyle şeylerden hiç hazetmem, çok çocukça hareketler bunlar ama madem öyle tamam dedim ve verdim.. neyse, sizlerin değerli görüşlerine ve fikirlerine çok ihtiyacım var, lütfen benimle paylaşırsanız inanın çok sevinirim, çok memnun olurum.. Sizce erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir? dürüst bir izlenim verdi mi size? nasıl bir yol izlemeliyim? şimdiden çok teşekkür ederim, sağolun... Yorum yazan elleriniz dert görmesin! Sizce bu istekler normal mi?

normal normal..

Açıkcası ben bile korktum bu şahıstan...
Sakın yüzyüze bir yere görüşmeye gideyim deme. Hele hele arabası falan varsa asla binme.
Gözü dönmüş bunun alır gider seni de engel olamazsın.
Ne iğrenç yaratık şu erkekler. Allam yarebbim!
Sen kimsin, nesin de ne istiyorsun? Sanki David Copperfield :27:
Bir gün bile taviz verme bizden söylemesi...
Daha iyileri çıkar inşallah karşına :54:

direk dalacam konuya cidden cok sinirlendim

18-19 yasindada degilsin

evlilikten once kabul etmedigin cinselligi

ucuz bir sekilde isteyen bu adamin ustune ustluk triplerini cekiyorsun ya

en cok buna kizdim!!

"rizan olmadan olsa ne yaparsin" sorusuna karsilik aldigi cevaba küsen o utanmazi neden konusturuyorsun
ve neden hala berabersin :20:

insan evlenmek istedigi kizi "yollu" gibi mekan arayisina cikarmi?
oteli dusunurmu?

seni sevseydi bir cafede yada bir sinemada simsicak elini tutmak
opmek sacini koklamak ona yeterdi
opecek firsatimi olmadi olsun beklerdi

herife bak otel ayarlamak istiyormus
bacim kusura bakmada o adamla muhattap olman bile
degerini dusuruyor adamin gozunde

aynen katılıyorum aynısını yazıcaktım...
cnm benim kaç kurtul erkek mi kalmadı bi de bu manyağın tafrasını tribini çekiyosun..:19:
bana sevgilim dicem otel ayarladım die yemin ediyorum o oteli başına yıkarım rezil ederim onu..:52:
bir daha cinsellik neymiş unutur ömür billah yaşayamaz...derin yaralar kalır hafızasında :27: sen delimisin otel ayarlıcam demiş ne demek bu????
bi de resmen tecavüzden bahsetmiş ayy tokat delisi yaparım ben o sevgili kişisini :51:

yaa cnm bence dikkat et. snn düşüncene saygı duymadan sürekli senle yalnız kalmak için fırsat arayan aksi halde görüşmeyi iptal eden birinin niyeti bence hiç masum değil. sen kendi düşünceni değiştirme, kendine göre hareket et, eğer ki seviyorsa beklicektir beklemek zorundadır, beğenmeyen gider zorla güzellik olmaz... bu da snn için hayırlısı olur cnm;) sevgiler...

ikiniz de olgun insanlarsınız .
ikinizin de ortak kararıyla cınsenllık paylasımınız olabılır .
herkesın ozel hayatına saygım var ancak ,
daha 2 aylık ılıskıde daha bırbırınızı bıle tanımadan
cınsellık soz konusu bıle olmamalı .
kı oldugu gıbı ,sız onaylamamanıza ragmen hala ustunuze baskı kurması
su 2 aylık surec de hıc normal degıl .
bana erkek arkadasın hıc ama hıc masum gelmedı .
2 aylık surede baska seyler konusulur .bırbırını tanımak adına
baska muhabbetlerınız olur .bırbırınızı kesfetme calısırsınız .
ama senın sevgılın ,daha bırbırınızı bıle tanımadan
basbasa kalacak mekanlar arayısın da.
adam durumu aşmış .cısellık derdıne dusmus .
ustelık ısın de o kadar da profosyonel kı sızı etkılemeyı de cok ıyı bılıyor .
kıskanclık trıplerı ,ılıskıye cıddı bakıp evlılık dusundugunu
soylemesıyle de sızı etkı altın da bırakmaya calısıyor .
daha 2 ay da ne evlılıgı dusunuyormus .kanmayın bunlara arkadasım .
sadece amacına ulasmak ıcın kullandıgını suslu kelımeler bunlar

Son düzenleme:
Adam sana resmen sana tecavuz etse ne tepki verecegini sormus.tecavuz benim gozumde mi cok igrenc sadece?bir erkegin bir kadina yapabilecegi en buyuk kotuluk bu!eger o adamla basbasa bir yere gidersen bazi seyleri kabul ederek git cunku apacik niyetini soylemis.nolur gozunu ac ve kendini koru bu adam bariz sapikkk!

canım bir an önce bu adamdan kurtulmaya bak.. cinsellik istedi diye söylemiyorum bunu.. sen istemediğin halde psikoloik baskı yaptığı için.. ilişki oturmuş olur, iki tarafta ister, o zaman yaşnabilir, buna saygı duyarım.. ama sen bariz istemiyorsun, o ise hala baskı yapıyor.. hem de iki ayda.. hiç samimi gelmedi bana.. Allah iyilerle karşılaştırsın..

Bundan hicbirey olmaz arkadasim. Sana deger verseydi sirf seninle basbasa kalamadi diye bulusmanizi iptal etmezdi. Illa bir odaya kapanmadan da cok guzel vakit gecirebilir insan. Ilerde de seninle sadece hep basbasa kaldiginizda mi gorusecek bu insan evladi? Kendini akilli fln mi saniyor nedir? Tabiki surekli vakit gecirirsiniz vaktiniz olursa imkaniniz olursa birbirinize guvenirseniz bir gun basbasa vakit gecirirsiniz.Ama bu basbasa gecirmek evde yemek yemek olur,ama film izlemek olur ama kimine gore cinsellik olur, kimi oturur oyun oynar beraber yani bilemem derecesini .. Fakat amaci senle vakit gecirmek degil amaci vucudundan parca koparmak faydalanmak... Ac bir hayvan gibi bu yaratik seni kandirmaya calisiyor tatli su aymazi... Defet gitsin senin vucudunu haketmek icin ne yapmis onu sor bir kendisine... terbiyesiz ahlaksiz... COk kizdim ustelik sadece 2 ay gorusmussun ne utanmaz bir adammis.

birbirini yeni tanıyan iki aylık bir ilişki de
sevgi sözcüğü çok erken kurulmuş,samimiyetsizce
geldi bana...sevgiye ve sahiplenmeye dayandırlarak
cinsellik isteği çok sahtekarca..adam kızları çok iyi tanıyor
belli her halinde..tüm numaraları üstünde denemiş.face şifresi,
yok bilmem ne şifresi,kısa giyme,onu yapma hareketleri "şişşşttt
bak kendimi sana bağlıyorum." tavırları zaten...sen onu kendinden bir
mahrum et bakalım geri dönüyor mu? seven adamı kapıdan kovsan
bacadan girer.:37:üstelik tek bir cinsel çıkarı da olmaz bu işte..
bu adam senden faydalanmak istiyor arkadaşım,bütün anlattıkların da
bas bas bağırıyor bu düşüncesi..:51:

arkana bakmadan kaç tatlım böyle tiplerin niyeti bellidir. baksana yer ayarlayamadığı için buluşmamış bile senle salla adammı kalmadı ortalıkta :34:

Yazından anladığım kadarıyla, erkek arkadaşın biraz asabi, ayrıca cinselliği hem sadece kendi hakkıymış gibi görüyor, hem de yanlış anlamadıysam bir kaç diyalogunuzu, cinselliği kullanarak senin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor, (Bana özgüven gelir birlikte olursak, ya da birlikte olduğumuzda kavga da edemeyiz beni kirlettin dersin vs gibi). Hani birkez birlikte olursanız bir daha onu terkedemeyeceğini, o ne derse yapacağını düşünüyor muhtemelen. Bir de neden seninle buluşmak için başbaşa kalacağınız uygun bir yer arıyor da bulamayınca buluşmuyor ki, sadece tenhada mı vakit geçireceksiniz birlikte?

Ben birlikte olma derim sırf karşımdakini mutlu ediyim diye. Zaten onunla gerçekten birlikte olmak isteseydin buraya konu açmazdın sizce naapmalıyım diye? Böyle şeyler karşılıklı isteğe dayanmalı. O seni istiyor sen daha fazla sevgi görmek istiyorsun diye birlikte olunmaz.

Edit:Yalnız ben konunun aralarını okumamışım. Tecavüze uğrarsam intihar ederim diyen bir kızın hangi kelimelerine sevgilisi kızıp küser yahu. Siz ilişki yaşamıyorsunuz. Duygusal baskıyla birşeylere zorlanıyorsunuz, yarın öbürgün fiziksel baskı da girebilir işin içine.Hiç zaman harcama karşındakine, daha düzgün birilerini hakkettiğine eminim

Son düzenleme:
Back