• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Erkek Arkadaşım! Sizce?.. :(

Merhabalar;
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, buraya konu açacağımı düşünmemiştim ama burada birbirinden üstün akıllar ve yorumlar sayesinde ben de fikir almak istedim, hayatıma yön vermek istedim.. Neyse, laf kalabalığı yapıp sizi sıkmadan konuya gireyim:
2 Aylık bir ilişkim var, ben 24, erkek arkadaşım 27 yaşında ve benden cinsellik istiyor! :$
Benden önceki eski sevgililerinden biri kanserden ölmüş (Allah rahmet eylesin..) sonraki de ayrı şehirdelermiş, sürdürememişler ve kendisi söylemedi ama anladığım kadarıyla kız onu terketmiş. Biz tanışalı ise daha 2 ay oldu ve inanır mısınız daha doğru düzgün yüzyüze bile görüşemedik. İşyerinde kendisini haftasonları da çalıştırıyorlarmış yoğunluktan dolayı, bugün izinliydi ve görüşmek için anlaşmıştık ama yine bir aksilik çıktı ya da kendi canı istemedi bilemiyorum artık,(neymiş; benle başbaşa kalmak istiyormuş ve öyle bir mekan bulamamış, haftaya bakacakmış) nihayetinde yine buluşamadık.

Bana görüşmelerimizde normal sohbetini de yapıyor, hakkımda ciddi olduğunu söylemişti ve yine konusu açılınca gelecekten de bahsediyor ama öte yandan da benden cinsellik istiyor. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, bunu ona belirttim en başında ama o sadece ona ait olmamı istiyormuş, öyle daha mutlu olurmuşuz birbirimizin olunca.. Kendisine o zaman daha çok özgüven gelirmiş vs.. vs.. gibisinden şeyler söyledi. Bunları söylerken utanıyorum ama derdimi paylaşıyorsam eğer, açık olmam gerektiğini de düşünüyorum; bana seni hem istiyorum, hem seviyorum diyor. Sizce bu ne demek? ben gerçekten asıl niyetini anlamaya çalışıyorum, benle ciddi olup olmadığını anlamak için de onu tanımam gerekiyor, oysa; "beni ilerde terk mi edeceksin? niyetim netteki pislikler gibi önüme geleni kandırıp yatmak mı, böyle miyim sanıyorsun beni?" diye hemen savunmaya geçiyor ve sonuç tartışma.. bugün yine tartıştık mesela..

En son söylediği; başardı beni herşeyden vazgeçirdin, yarın birgün beraber olsak senle kavga da edemeyiz, hemen kirletip attın beni dersin dedi, ama bana saygı duyması gerekmiyor mu? madem evlilik kısmet işiyse, zamana bırakılan birşeyse o da zamana bırakılmalı.. seven insan sevgilisine saygı duymaz mı? anlayışla karşılamaz mı anlamıyorum bu erkekleri, eski sevgilimi de bu yüzden terketmek zorunda kalmıştım, acaba dışardan bakınca kötü bir kıza mı ebnziyorum demekten kendimi alamıyorum, herkes de gayet hanım cici bir kız olduğumu söylerler ama bilmiyorum, saf mı görünüyorum da kandırmak istiyorlar onu da bilmiyorum, hiç birşey bilmiyorum. En sonunda ben de dayanamadım, inceldiği yerden kopsun dedim içimden ve ona eğer beni hayatında istemiyorsan söyle şimdi bileyim, beni gerçekten sevmiyor musun? bu yüzden benden ayrılmak mı istiyorsun? diye sordum, bana söylediği; "kızgınken üstüme gelme, sonra konuşuruz" dedi.

Kısa etek giymeme kızar, nette çok geç saatlere kadar kalmamı istemez, şifrelerimi de istedi benden ve en sonunda baskısına dayanamayıp vermiş bulundum, normalde öyle şeylerden hiç hazetmem, çok çocukça hareketler bunlar ama madem öyle tamam dedim ve verdim.. neyse, sizlerin değerli görüşlerine ve fikirlerine çok ihtiyacım var, lütfen benimle paylaşırsanız inanın çok sevinirim, çok memnun olurum.. Sizce erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir? dürüst bir izlenim verdi mi size? nasıl bir yol izlemeliyim? şimdiden çok teşekkür ederim, sağolun... Yorum yazan elleriniz dert görmesin! Sizce bu istekler normal mi?

Bence sorun cinsellik istemesi değil, sorun bunu daha iki ay geçtikten sonra istemesi ve şifre istemeler, kısıtlamalar falan... Ama anladığım kadarıyla sana deger veriyor yani bu kadar sakınıyorsa. Tabii senin düşüncen önemli ama bence bir-bir bucuk yıldan once olmamali. Olay saflık kötülük falan değil sevgilisiyle beraber olan kiz kotu kiz evlenene kadar bakire kiz iyi kiz diye bir sey mı var? Bir sürü kiz var her türlü haltı yiyip o zarı deldirmeyen, bunlar mı iyi kiz? Neyse sorumuza donelim :) Ben evlilik disi iliskiyi yanlış bulmuyorum eğer gercekten guven ve sevgi varsa ve belli bir zaman gecmişse.. İki ayın az olduğunu düşünüyorum. Eğer erkek arkadasın sana gercekten deger veriyorsa ve seviyorsa en azından bir yıl beklemeli hemen bunu istemesi hoş değil. Boyle seylerin ilişkinize zarar vermesine izin vermeyin.. Mutluluklar :16:

iki ayda hangi duygusunun yoğun olduğu belli adamın..:47:
ya da konu sahibini mi test ediyor nasıl karşılık verecekkabul edecek mi diye?:44:
böyle testlere de illet olurum ..:51:

kabul ederse kötü, etmezse iyi demek falan diye mi düşünüyor ney acaba?

arkadaşım bu adam seni sevmiyor. sana kendimden örnek vereyim. üniversiteye ilk başladığım sene bir erkek arkadaşım vardı. yeniydi ilişkimiz henüz ama durmadan evine davet ediyor, gelsene, film izleriz filan diyordu. ben daha çocuğum zaten. korkarım öyle şeylerden. uzun zamanlı bir ilişki olsa güvenirsin, sevgilim beni seviyor, saygı duyuyor dersin gidersin ama onun niyeti bambaşkaydı ve üçüncü ayın ortalarında ben evine gitmiyorum diye ayrıldık. neymiş böyle ilişki derinleşemezmiş. laflara bak. yapan nasıl yapıyor. yani laf salatası. sakın inanma da güvenme de bu insana. başbaşa kalırsan istemiyorum dediğinde bile üstüne gelebilir. cinsellik sevdiğin kişiyle olunca kötü bir şey değildir bence ama o kişi seni seviyor olsa saygı duyar isteğine. ben yeni evliyim ve bu adi adamın yaklaşımı yüzünden eşimle cinsellik konusunda sıkıntılar yaşıyorum. lütfen geleceğini düşün ve dikkatli ol. bir an önce de bu işi sonlandır, vakit harcama.

Bir de tek sorun kısa bir sürede cinsellik istemesi değil seninle rahat bir yer bulamadım diyerek buluşmak istememesi , seven erkek sevdiğiyle vakit geçirmek için fırsat kollar , her dakika görüşmek ister , bu kıskançlık meselesi de sevdiğine inandırmak için rol sadece aynı yaştayız ama ben olsam değil akıl danışmak çoktan kapının önüne koymuştum.:20:

Evet, çok haklısın kime güveneceğiz ki biz, hiç birine güvenemeyecekmiyiz anlamıyorum.. O dediğinizi ben de söyleidm kendisine. eğer o kadar aceleciysen biraz daha sabret evlenince oda olur dedim, neymiş; evlilik zamana bırakılmalıymış, daha ailesi onun gününü görcekmiş (2012 da mezun olmuş da okuldan) çalışıp onlara da katkı sağlamak istiyormuş, hem 2 ayda düğün mü yapacakmış hemen, birbirimizi tanımayacakmıymışız vs.. vs.. ben de aynısını ona söyledim ama yok, sonuç yok yani...

[UOTE=dogunal;24120833]oha yuh artık ama yanii.. 2 ay olmus ılıskıye gırmek ıstermıs beyfendıler.... olduu baska ıstegı varmıymıs sorsaydın canım bırdaha... ya zaman ne kadar kotu yaa erkekler ne dusunuyor dıye merak edıyorum artık... aaa bu kız benımle cıkmaya basladı cınsellıgıde kabul edıyor dıye mı dusunuyorlar acaba.. canım zaten yaşın cokta kucuk degıl erkek arkadasın 2 ayda sneınle cıddı dusunebılıyorsa 4 aydada sıksın diişinide düğün yapmayı düşünsün... madem seninle ciddi düşünebiliyormuş..!! ben senın yerınde olsam acardım agzımı sen benı ne sandın dıye... bıde bu kadar saçmalık uzerıne beyfendı kızgın oluyor...!! erkeklerin kalbi başka biryerinde atar derdi yengemde inanmazdım.. walla bu sıtedee okuduklarımdan anlıyorum yavas yavas artık..!![/QUOTE]

Teşekkür ederim düşüncenizden dolayı, sağolun..
Ben fake olduğunu düşünmüyorum , anlatış tarzın gerçeğe benziyor

Evet, bence de öyle olmalı, kafede buluşalım dedim, yok beni nasıl öpecekmiş orda, sinemaya gidelim dedim, ona bile hayır dedi. Otel falan ayarlamayı düşündüğünü söyleid ben yuh yani dedim, sen beni ne sanıyorsun ben öyle bir kıza mı benziyorum dedim, ve böyle dediğim için bana çok kızdı, küstü falan, ama çok sinirlenmiştim hiç üstüne düşmedim.sonra kendisi gelip niyetini anlattı bir sürü şey zırvaladı yani...:( benim tek istediğim ona güvenmekti ve sevmekti sadece, bu erkekler hep kızların hayallerini yıkmak için mi var anlamıyorum ne işe yarıyorlar.. :( yorumunuz için teşekkür ederim, çok sağolun..

seni sevmiyor arkadaşım bu kadar basit. sadece kullanmak istiyor. ilişkinin ilk zamanlarında insanlar birbirleirni tanımak için cafelerde, sinemalarda birlikte vakit geçirir sohbet eder. seninki başbaşa kalacak yer arıyor!!! 18 yaşında değilsin bunu akıl edebilecek yaştasın arkadaşım yol yakınken yol ver gitsin

Evet, telefonda konuşurken de konu yine buna geliyor.. normal sohbetini de yapıyor ama, işyerinde yaşadıklarını vs.. uzak duracağım, giderse gitsin artık umrumda değil. beni o amaç için isteyen kim olursa olsun izin vermeyeceğim. Yorumunuz için çok teşekkürler, sağolun..
2 aydır birliktesiniz ve sizle beraber olmak istiyor
Tek tavsiyem;uzak dur !

Evet,öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun..
Ona asla boyun eğmeyeceğim, bazen gerçekten de kaybetme hissi veriyor, bana bu konu açılınca ben de
ona aynı hissi veriyorum ve bu kez de; tanıştığımız günden beri ayrılık kelimesini kullanıyorsun ben en ufak tartışmada kullandığımı gördün mü dedi, ayrılmayı şuan hiç dile getirmedi ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor tabiki, bakalım zaman ne gösterecek.. :(
tamam ,fake olmadığını düşünerek yorum yapayım..

2 ayda yüzyüze bile sayılı kerelerde görüştüğün kişi, neye dayanarak böyle bir ima veya istekte bulunuyor..?
çekinmemiş mi bu konuyu sana açarken ,bir de mekan bakıyormuş şey için:53:
istemiyorsan şayet,onun niyeti birileriyle cinsellik yaşamaksa, bu ben değilim dersin.
ya biter, ya vazgeçer isteğinden..
ısrarlarına ,dayatmalarına boyun eğmek durumunda değilsin,
kaybetmek korkusuyla falan kabul edeyim deme..:50:
bu ,gönül rızasıyla, iki tarafın isteğiyle olacak bişey..

Sanki zorla olacakmış gibi bir his verdi bana da, benim olacaksın demesi mesela.. ben de ona
senle başbaşa kalmamalıyım bunu anladım dedim, o da evet demişti.. :O
Konu kapanması gerekiyor ve bana saygı duymalı ben istemiyorum çünkü.. en çok korktuğum şeylerden biridir bu..
Kullanılıp atılmak, hmm.. bir keresinde de bana aynen şu şekilde sormuştu: "aşkım, diyelim ki o iş senin rızan olmadan oldu,ne yaparsın? olan oldu diyip kabul mu edersin?" diye sormuştu:O ben de ona; "kendimi intihar ederim, bunu düşünemiyorum bile, hele ki güvendiğim birinden böyle bir namussuzluğu görmek beni öldürür" dedim. Bana yine çok kızdı, küstü falan.. yani bunun tek yaptığı, galiba işine gelmeyince kızıo küsmek.. kendini kabul ettirme yöntemi mi anlamadım.. :( yorumunuz için teşekkürler, sağolun..
ilişkiniz daha çok yeni birbirinizi daha tam anlamıyla tanıdığınızı düşünmüyorum
hem başbaşa kalmak için yer bulamadığı diye buluşmamakta neyin nesi
hem bu ısrar edilecek birşey değil siz kabul etmemişsiniz kapanması gerekir artık konunun
çok tekin birisi gelmedi sevgiliniz

Tabiki, ona kendimi kullandırtmam, gerçekten karşıyım ve onunla başbaşa kalmak dahi istemem. Gitmek isterse de engel olmaycağım. Teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun..
Şu birkaç cümleden bile belli bu çocukta iş yok.Seni kullanmak istiyor sonra da sen ona "beni kirlettin" deme gibi bir şey de bulunursan diye önceden "sonra beni kirlettin deme" diyor.Kesinlikle ve kesinlikle bu çocuktan uzak dur..:19:

senden önce cinsellik konusunu nasıl hallediyorsa öyle halletsin, istemeyince zorla değil ya..
açık açık söyle, ben istemiyorum, buna göre karar ver, ya tamam ya devam diye seçenek sun..
gerçi böyle istekte bulunan kişiye ,nasıl güven oluşur?

Evet, çok haklısın kime güveneceğiz ki biz, hiç birine güvenemeyecekmiyiz anlamıyorum.. O dediğinizi ben de söyleidm kendisine. eğer o kadar aceleciysen biraz daha sabret evlenince oda olur dedim, neymiş; evlilik zamana bırakılmalıymış, daha ailesi onun gününü görcekmiş (2012 da mezun olmuş da okuldan) çalışıp onlara da katkı sağlamak istiyormuş, hem 2 ayda düğün mü yapacakmış hemen, birbirimizi tanımayacakmıymışız vs.. vs.. ben de aynısını ona söyledim ama yok, sonuç yok yani...

[UOTE=dogunal;24120833]oha yuh artık ama yanii.. 2 ay olmus ılıskıye gırmek ıstermıs beyfendıler.... olduu baska ıstegı varmıymıs sorsaydın canım bırdaha... ya zaman ne kadar kotu yaa erkekler ne dusunuyor dıye merak edıyorum artık... aaa bu kız benımle cıkmaya basladı cınsellıgıde kabul edıyor dıye mı dusunuyorlar acaba.. canım zaten yaşın cokta kucuk degıl erkek arkadasın 2 ayda sneınle cıddı dusunebılıyorsa 4 aydada sıksın diişinide düğün yapmayı düşünsün... madem seninle ciddi düşünebiliyormuş..!! ben senın yerınde olsam acardım agzımı sen benı ne sandın dıye... bıde bu kadar saçmalık uzerıne beyfendı kızgın oluyor...!! erkeklerin kalbi başka biryerinde atar derdi yengemde inanmazdım.. walla bu sıtedee okuduklarımdan anlıyorum yavas yavas artık..!!

Teşekkür ederim düşüncenizden dolayı, sağolun..

Evet, bence de öyle olmalı, kafede buluşalım dedim, yok beni nasıl öpecekmiş orda, sinemaya gidelim dedim, ona bile hayır dedi. Otel falan ayarlamayı düşündüğünü söyleid ben yuh yani dedim, sen beni ne sanıyorsun ben öyle bir kıza mı benziyorum dedim, ve böyle dediğim için bana çok kızdı, küstü falan, ama çok sinirlenmiştim hiç üstüne düşmedim.sonra kendisi gelip niyetini anlattı bir sürü şey zırvaladı yani...:( benim tek istediğim ona güvenmekti ve sevmekti sadece, bu erkekler hep kızların hayallerini yıkmak için mi var anlamıyorum ne işe yarıyorlar.. :( yorumunuz için teşekkür ederim, çok sağolun..

Evet, telefonda konuşurken de konu yine buna geliyor.. normal sohbetini de yapıyor ama, işyerinde yaşadıklarını vs.. uzak duracağım, giderse gitsin artık umrumda değil. beni o amaç için isteyen kim olursa olsun izin vermeyeceğim. Yorumunuz için çok teşekkürler, sağolun..

Ona asla boyun eğmeyeceğim, bazen gerçekten de kaybetme hissi veriyor, bana bu konu açılınca ben de
ona aynı hissi veriyorum ve bu kez de; tanıştığımız günden beri ayrılık kelimesini kullanıyorsun ben en ufak tartışmada kullandığımı gördün mü dedi, ayrılmayı şuan hiç dile getirmedi ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor tabiki, bakalım zaman ne gösterecek.. :(

Sanki zorla olacakmış gibi bir his verdi bana da, benim olacaksın demesi mesela.. ben de ona
Konu kapanması gerekiyor ve bana saygı duymalı ben istemiyorum çünkü.. en çok korktuğum şeylerden biridir bu..
Kullanılıp atılmak, hmm.. bir keresinde de bana aynen şu şekilde sormuştu: "aşkım, diyelim ki o iş senin rızan olmadan oldu,ne yaparsın? olan oldu diyip kabul mu edersin?" diye sormuştu:O ben de ona; "kendimi intihar ederim, bunu düşünemiyorum bile, hele ki güvendiğim birinden böyle bir namussuzluğu görmek beni öldürür" dedim. Bana yine çok kızdı, küstü falan.. yani bunun tek yaptığı, galiba işine gelmeyince kızıo küsmek.. kendini kabul ettirme yöntemi mi anlamadım.. :( yorumunuz için teşekkürler, sağolun..

Tabiki, ona kendimi kullandırtmam, gerçekten karşıyım ve onunla başbaşa kalmak dahi istemem. Gitmek isterse de engel olmaycağım. Teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun..[/QUOTE]

yok yok bu kafasına koymuş ...uzaklaş en iyisi..kesinlikle... libidosunu ne yüksekmiş

Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, bunu ona belirttim en başında ama o sadece ona ait olmamı istiyormuş, öyle daha mutlu olurmuşuz birbirimizin olunca.. Kendisine o zaman daha çok özgüven gelirmiş vs.. vs.. gibisinden şeyler söyledi.

Demek kendine güvenmesi icin cinsellik yasamasi gerekiyor!!!
Karakterli, adam gibi adam olmasi icin ne yapmaniz gerekiyor?

Canım tüm erkekler böyle değil emin ol benim erkek arkadaşım senedir çıkıyoruz evliliğin ilk gecesi farklıdır der hep her şeyin zamanı var der , dürüst erkekler de var emin ol

Arkana bakmadan, bir an bile sorgulamadan kaaaç.....

Son düzenleme:
Canım, bir kere cinselliği bahanelerin arkasına sığdırması hoş değil.
Yok birbirimize ait oluruz, yok kendime güvenim gelir.. vs. bunlar faso fiso.
Hadi herşeyi geçtim sen istemediğini söylüyorsun. Tek ve geçerli bir sebeptir bu zaten.
Ama kendini tam ifade edememişsin anladığım kadarıyla ki, sevgilin başbaşa kalmanız için hala mekan arayışı içerisine girmiş.

Yerinde olsam ayrılırım bu adamdan ben.
Neden biliyor musun?
Başbaşa kalacağımız mekanı bulamadığı için ve istediğini yaşayamayacağı için benimle görüşme tenezzülünde bulunmadığı için.

Evet, ben istemiyorum ama o beni sevmiyor musun, istemiyormusun diye konuyu çarpıtıyor. Sevgilim değil misin olcak demişti bir keresinde! :( sağolun, yorumun için çok teşekkürler..

kadınlar daha duygusal oldugu icin erkeklerin bu tarz sozlerine inanıyor erkek arkadasın dogrumu soyluyor yalanmı bilinmez tabi herkesin iliski yasama olayı farklıdır kimisine normal gelir hoslandıgı insanla 2 ayda cinselligi paylasmak kimisine erken gelir zamanla ister onemli olan sen istiyormusun bunu dusun istemiyorsan seni zorlaması yanlıs zaten

Bu cümleyi ona çok söyleidm ama yok, anlamıyor.. Tamamen bana ait olmanı istiyorum, evlenene kadar nasıl bekleyeyim daha çok var diyor! küstahlığa bakar mısınız?! :O :( yorumunuz için çok sağolun, teşekkür ederim..
Kesin bir dille EVLENMEDEN OLMAZ de ...

O zaman anlarsın bakalım ne kadar seviyor ve istiyormuş :)

Evet ama insan bazen birebir yaşayınce, yaşadığı sorunu ayırt edemiyor, biri bana anlatsa ben d e ona derim, sen anlayamadın mı? adamın niyeti bu gözün görmüyor mu? diye, ama olayın içindeyim ve bana kendini o kadar iyi, o kadar dürüst biriymiş gibi bilinaçltıma kaydetti ki, onun öyle bir kötülüğü yapacak bri olduğunu düşünemez olmuştum ama şimdi yavaş yavaş daha iyi anlıyorum asıl amacını.. :( çok teşekkür ederim yorumun için, çok sağol..
erkek arkadaşınızın bi tek bas bas bağırmadığı kalmış senle yatıp ayrılcam diye.24 yaşındasınız benden 5 yaş büyüksünüz ama bu anlatılanlara karşın ben bile kendimi tutamazken siz nasıl anlayamadınız bu adamın derdini yaa:50:

Ben fgazla yüz verdim, öncekiler gbi yapmadım çünkü ona fazla tolerans tanıdım, kendime de kızıyorum bu yüzden.. ama tek sebebi, bana kendini niyetinin temiz olduğuna inandırdığı için ona inanmam oldu.. hata yapmışım:( çok teşekkürler, yorumunuz için sğaolun..
Hata yapmışsın.. Bunu sana söylediği an tokadı basacaktın..
Adamdaki cesarete bak.. 2 aylık bir ilişkiden nasıl böyle beklentiler içine girebilmiş, şaşıyorum..

Kıskançlık yapması ilk tanıştığımız zamanlarda daha çoktu, şifreyi verdikten sonra biraz söndü ama benim olursan daha çok maço olurum, kıskanç olurum diyor.. şimdi neden öyle kıskanç değil ki, dimi ama? anlamsız.. kötü kız derken, tek günlük anlamında demiştim..:( aksi halde sevgilisiyle herşeyini paylaşan kızlar kötü kız değil, güvendikleri için teslim oluyorlar bu erkeklere, ama ben kendi açımdan böyle bir konuyu evlenmeden yaşamayı istemiyorum.. teşekkürler yorumunuz için, sağolun..

Bence sorun cinsellik istemesi değil, sorun bunu daha iki ay geçtikten sonra istemesi ve şifre istemeler, kısıtlamalar falan... Ama anladığım kadarıyla sana deger veriyor yani bu kadar sakınıyorsa. Tabii senin düşüncen önemli ama bence bir-bir bucuk yıldan once olmamali. Olay saflık kötülük falan değil sevgilisiyle beraber olan kiz kotu kiz evlenene kadar bakire kiz iyi kiz diye bir sey mı var? Bir sürü kiz var her türlü haltı yiyip o zarı deldirmeyen, bunlar mı iyi kiz? Neyse sorumuza donelim :) Ben evlilik disi iliskiyi yanlış bulmuyorum eğer gercekten guven ve sevgi varsa ve belli bir zaman gecmişse.. İki ayın az olduğunu düşünüyorum. Eğer erkek arkadasın sana gercekten deger veriyorsa ve seviyorsa en azından bir yıl beklemeli hemen bunu istemesi hoş değil. Boyle seylerin ilişkinize zarar vermesine izin vermeyin.. Mutluluklar :16:

Bana diyor sen beni hep test ediyorsun, ajan gibisin diye.. onu tanımaya çalışıyorum, soru sormam da doğal o zaman dimi ama?
bilmiyorum ki niyetini ve ne düşündüğünü, çok karışık geliyor bana şuan.:( çok teşekkür ederim yorumunuz için, çok sağolun..
iki ayda hangi duygusunun yoğun olduğu belli adamın..:47:
ya da konu sahibini mi test ediyor nasıl karşılık verecekkabul edecek mi diye?:44:
böyle testlere de illet olurum ..:51:

kabul ederse kötü, etmezse iyi demek falan diye mi düşünüyor ney acaba?

Hmmm... beni evine d e davet etmişti, ama ben öyle ev gibi kapalı ortamlara gitmeyeceğimi belirttiğim halde, bana sevdiğinle birlikte olsan fena mı? dedi, ne kadar yüzsüzler gerçekten, kendilerine ait olmayan birşeyi ne kadar kolay istiyorlar! :( sizi de Allah korumuş, inşAllah sorununuz da biran önce çözülür ve hep mutlu olursunuz.. teşekkür ederim yorumunuza da, çok sağolun..
arkadaşım bu adam seni sevmiyor. sana kendimden örnek vereyim. üniversiteye ilk başladığım sene bir erkek arkadaşım vardı. yeniydi ilişkimiz henüz ama durmadan evine davet ediyor, gelsene, film izleriz filan diyordu. ben daha çocuğum zaten. korkarım öyle şeylerden. uzun zamanlı bir ilişki olsa güvenirsin, sevgilim beni seviyor, saygı duyuyor dersin gidersin ama onun niyeti bambaşkaydı ve üçüncü ayın ortalarında ben evine gitmiyorum diye ayrıldık. neymiş böyle ilişki derinleşemezmiş. laflara bak. yapan nasıl yapıyor. yani laf salatası. sakın inanma da güvenme de bu insana. başbaşa kalırsan istemiyorum dediğinde bile üstüne gelebilir. cinsellik sevdiğin kişiyle olunca kötü bir şey değildir bence ama o kişi seni seviyor olsa saygı duyar isteğine. ben yeni evliyim ve bu adi adamın yaklaşımı yüzünden eşimle cinsellik konusunda sıkıntılar yaşıyorum. lütfen geleceğini düşün ve dikkatli ol. bir an önce de bu işi sonlandır, vakit harcama.

Bir de tek sorun kısa bir sürede cinsellik istemesi değil seninle rahat bir yer bulamadım diyerek buluşmak istememesi , seven erkek sevdiğiyle vakit geçirmek için fırsat kollar , her dakika görüşmek ister , bu kıskançlık meselesi de sevdiğine inandırmak için rol sadece aynı yaştayız ama ben olsam değil akıl danışmak çoktan kapının önüne koymuştum.:20:

Evet, onunla yalnız kalmaya bile korkuyorum şuanda, birlikte şuraya gidelim dese kapalı bir yer mi diye sorarım iyice..benle tanışınca çok istemeye başlamış, 27 yaşın verdiği birşeymiş, ne demekse artık! terbiyesiz, sinir oldum şimdi hepsi aklıma geliyor tek tek, ve yeni yeni anlıyorum!..:( teşekkürler yorumunuz için, çok çok sağolun..
senden önce cinsellik konusunu nasıl hallediyorsa öyle halletsin, istemeyince zorla değil ya..
açık açık söyle, ben istemiyorum, buna göre karar ver, ya tamam ya devam diye seçenek sun..
gerçi böyle istekte bulunan kişiye ,nasıl güven oluşur?

henuz ıkı aylık bır ılıskı ve cınsel bırlesme ıcın baskı yapıyor duygu sömürüsü yapıyor cok tehlıkelı daha fazla uzulmeden uzak durun...

Merhabalar;
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, buraya konu açacağımı düşünmemiştim ama burada birbirinden üstün akıllar ve yorumlar sayesinde ben de fikir almak istedim, hayatıma yön vermek istedim.. Neyse, laf kalabalığı yapıp sizi sıkmadan konuya gireyim:
2 Aylık bir ilişkim var, ben 24, erkek arkadaşım 27 yaşında ve benden cinsellik istiyor! :$
Benden önceki eski sevgililerinden biri kanserden ölmüş (Allah rahmet eylesin..) sonraki de ayrı şehirdelermiş, sürdürememişler ve kendisi söylemedi ama anladığım kadarıyla kız onu terketmiş. Biz tanışalı ise daha 2 ay oldu ve inanır mısınız daha doğru düzgün yüzyüze bile görüşemedik. İşyerinde kendisini haftasonları da çalıştırıyorlarmış yoğunluktan dolayı, bugün izinliydi ve görüşmek için anlaşmıştık ama yine bir aksilik çıktı ya da kendi canı istemedi bilemiyorum artık,(neymiş; benle başbaşa kalmak istiyormuş ve öyle bir mekan bulamamış, haftaya bakacakmış) nihayetinde yine buluşamadık.

Bana görüşmelerimizde normal sohbetini de yapıyor, hakkımda ciddi olduğunu söylemişti ve yine konusu açılınca gelecekten de bahsediyor ama öte yandan da benden cinsellik istiyor. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, bunu ona belirttim en başında ama o sadece ona ait olmamı istiyormuş, öyle daha mutlu olurmuşuz birbirimizin olunca.. Kendisine o zaman daha çok özgüven gelirmiş vs.. vs.. gibisinden şeyler söyledi. Bunları söylerken utanıyorum ama derdimi paylaşıyorsam eğer, açık olmam gerektiğini de düşünüyorum; bana seni hem istiyorum, hem seviyorum diyor. Sizce bu ne demek? ben gerçekten asıl niyetini anlamaya çalışıyorum, benle ciddi olup olmadığını anlamak için de onu tanımam gerekiyor, oysa; "beni ilerde terk mi edeceksin? niyetim netteki pislikler gibi önüme geleni kandırıp yatmak mı, böyle miyim sanıyorsun beni?" diye hemen savunmaya geçiyor ve sonuç tartışma.. bugün yine tartıştık mesela..

En son söylediği; başardı beni herşeyden vazgeçirdin, yarın birgün beraber olsak senle kavga da edemeyiz, hemen kirletip attın beni dersin dedi, ama bana saygı duyması gerekmiyor mu? madem evlilik kısmet işiyse, zamana bırakılan birşeyse o da zamana bırakılmalı.. seven insan sevgilisine saygı duymaz mı? anlayışla karşılamaz mı anlamıyorum bu erkekleri, eski sevgilimi de bu yüzden terketmek zorunda kalmıştım, acaba dışardan bakınca kötü bir kıza mı ebnziyorum demekten kendimi alamıyorum, herkes de gayet hanım cici bir kız olduğumu söylerler ama bilmiyorum, saf mı görünüyorum da kandırmak istiyorlar onu da bilmiyorum, hiç birşey bilmiyorum. En sonunda ben de dayanamadım, inceldiği yerden kopsun dedim içimden ve ona eğer beni hayatında istemiyorsan söyle şimdi bileyim, beni gerçekten sevmiyor musun? bu yüzden benden ayrılmak mı istiyorsun? diye sordum, bana söylediği; "kızgınken üstüme gelme, sonra konuşuruz" dedi.

Kısa etek giymeme kızar, nette çok geç saatlere kadar kalmamı istemez, şifrelerimi de istedi benden ve en sonunda baskısına dayanamayıp vermiş bulundum, normalde öyle şeylerden hiç hazetmem, çok çocukça hareketler bunlar ama madem öyle tamam dedim ve verdim.. neyse, sizlerin değerli görüşlerine ve fikirlerine çok ihtiyacım var, lütfen benimle paylaşırsanız inanın çok sevinirim, çok memnun olurum.. Sizce erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir? dürüst bir izlenim verdi mi size? nasıl bir yol izlemeliyim? şimdiden çok teşekkür ederim, sağolun... Yorum yazan elleriniz dert görmesin! Sizce bu istekler normal mi?

normal değil.
duygu sömürüsü yaparak seni ikna etmeye çalışıyor.
kanma canım..

cinselliğin sömürüsü olmaz arkadaşım. sonra sen sömürülmüş ve kenara atılmış olacaksın çünkü bir insan seni seviyorsa seni tanımaya çalışır bedenini değil. ve 2 ay bir insanı tanımak için çoookkkkk kısa bir zaman. sakın oyuna gelme hatta arayı soğut.
cinselliğin bahanesi olamaz bu durumda.

Canım tüm erkekler böyle değil emin ol benim erkek arkadaşım senedir çıkıyoruz evliliğin ilk gecesi farklıdır der hep her şeyin zamanı var der , dürüst erkekler de var emin ol

Şuan halen telefonunu açmamış ve tek bir msj dahi açmamış, ben de öyle yapacağım, arkama bile bakmadan kaçacağım. çok teşekkürler, sağolun.

Arkana bakmadan, bir an bile sorgulamadan kaaaç.....

Evet kendimi iyi ifade edemediğim, telefonda ne kadar ifade edebilirdim ki kendimi, ters birşey desem hemen ciddileşiyor,
soğuk konuşmalar, sorunca cvp vermeler falan çok yoruldum artık ben de.. neymiş, ben böyle konuştuğum için o da bu hafta görüşmek istememiş benle.. seven insan nerde olursa olsun görüşmek ister.. şimdi daha iyi anlıyorum gerçekten.. ve kendime e şaşırıyorum ayrıca..çok teşekkür ediyorum yorumunuza, sağolun. iyi ki burada derdimi paylaşmışım.. ve en önemlisi de, iyi ki varsınız...

Canım, bir kere cinselliği bahanelerin arkasına sığdırması hoş değil.
Yok birbirimize ait oluruz, yok kendime güvenim gelir.. vs. bunlar faso fiso.
Hadi herşeyi geçtim sen istemediğini söylüyorsun. Tek ve geçerli bir sebeptir bu zaten.
Ama kendini tam ifade edememişsin anladığım kadarıyla ki, sevgilin başbaşa kalmanız için hala mekan arayışı içerisine girmiş.

Yerinde olsam ayrılırım bu adamdan ben.
Neden biliyor musun?
Başbaşa kalacağımız mekanı bulamadığı için ve istediğini yaşayamayacağı için benimle görüşme tenezzülünde bulunmadığı için.

Şuan hiç arkasından koşmuyorum, o konuşur mu bilmiyorum ama sonuç belli, ayrılacağım ondan.. teşekkürler yorumunuz için, sağolun..
henuz ıkı aylık bır ılıskı ve cınsel bırlesme ıcın baskı yapıyor duygu sömürüsü yapıyor cok tehlıkelı daha fazla uzulmeden uzak durun...

Ben de ondan korkuyorum, hayatımı mahvetmek istemiyorum. En azından biraz birbirimizi tanıyalım, hemen daha ne acale ediyorsun dediğimde, ben seni tanıyorum, 2 ay tanımak için normal bire 3 ay olcak yakında, ben kendimden eminim dedi bana. :O çok dikkatli olacağım bundan sonra, çok teşekkür ederim size de, sağolun..
cinselliğin sömürüsü olmaz arkadaşım. sonra sen sömürülmüş ve kenara atılmış olacaksın çünkü bir insan seni seviyorsa seni tanımaya çalışır bedenini değil. ve 2 ay bir insanı tanımak için çoookkkkk kısa bir zaman. sakın oyuna gelme hatta arayı soğut.
cinselliğin bahanesi olamaz bu durumda.

Bunu hep yapıyor, sonra aptal ben de içimden diyorum ki; hmm bak çocuğun niyeti kötü değil ama ben ne yapayım, ben de istemiyorum diyorum... sonra bir bakıyorum, yine aynı yerdeyiz..:( ama artık kanmayacağım ona, çok teşekkür ederim, çok sağolun..
normal değil.
duygu sömürüsü yaparak seni ikna etmeye çalışıyor.
kanma canım..

Teşekkürler, sağolun..
bence daha fazla yoruma bile gerek yok....

Tabiki, ona kendimi kullandırtmam, gerçekten karşıyım ve onunla başbaşa kalmak dahi istemem. Gitmek isterse de engel olmaycağım. Teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun..
ilk başlarda bana sapık gibi gelmitşi ama zamanla(az bir zaman da olsa) onu tanıdıkça sapık olmadığı kanısına varmıştım ama şuanda ne olduğunu ben de tam anlayamadım. :(
yok yok bu kafasına koymuş ...uzaklaş en iyisi..kesinlikle... libidosunu ne yüksekmiş[/QUOTE]

İnanın ben de bilmiyorum, çok saçma gelmişti bana böyle demesi.. :(

Öyle biri bana denk gelir mi acaba çok merak ediyorum, gerçekten bu konuda umutlarım yok olmak üzere..
Allah bozmasın canım, senin adına sevindim, yorumun için çok sağol..

Bizim zamanımızda diyorum,16 yıllık evliliğim yeni bitti,flört hatta nişanlılık döneminde bile evlilik öncesi cinsel ilişkinin bahsi bile geçmezdi.

En fazla sinemaya gider,eleele tutuşur,mektuplar yazardık.Ben ve benim yaşıtım bir çok arkadaşımda bu şekilde evlendik.

Bizim erkek arkadaşlarımızın,nişanlılarımızın cinsel ihtiyaçları yokmuydu ?Bunun teklifi bile olmazdı,utanılırdı.

Şimdi ne oldu da erkekler evlilik öncesi cinselliği şart koşar oldular??

Konu sahibi kardeşim,sakın ha ,sakın bu ilişkiyi hemen bitir.Seni 5 dk görebilmek için koşa koşa yanına gelebilecek,seni her fırsatta görmek isteyecek ,sadece elini tutmaya razı gelip bundan şikayet etmeyecek,seni ve aileni tanımak isteyecek,ilersi için planlar yapacak bir erkeği bekle,bul.

Şu an ki erkek arkadaşın gibi arıza erkekler sana ancak dert olur,başıan bela olur,hayat boyu mutsuz olursun.

...............................................................

Son düzenleme:
Back