- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Merhabalar;
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, buraya konu açacağımı düşünmemiştim ama burada birbirinden üstün akıllar ve yorumlar sayesinde ben de fikir almak istedim, hayatıma yön vermek istedim.. Neyse, laf kalabalığı yapıp sizi sıkmadan konuya gireyim:
2 Aylık bir ilişkim var, ben 24, erkek arkadaşım 27 yaşında ve benden cinsellik istiyor! :$
Benden önceki eski sevgililerinden biri kanserden ölmüş (Allah rahmet eylesin..) sonraki de ayrı şehirdelermiş, sürdürememişler ve kendisi söylemedi ama anladığım kadarıyla kız onu terketmiş. Biz tanışalı ise daha 2 ay oldu ve inanır mısınız daha doğru düzgün yüzyüze bile görüşemedik. İşyerinde kendisini haftasonları da çalıştırıyorlarmış yoğunluktan dolayı, bugün izinliydi ve görüşmek için anlaşmıştık ama yine bir aksilik çıktı ya da kendi canı istemedi bilemiyorum artık,(neymiş; benle başbaşa kalmak istiyormuş ve öyle bir mekan bulamamış, haftaya bakacakmış) nihayetinde yine buluşamadık.
Bana görüşmelerimizde normal sohbetini de yapıyor, hakkımda ciddi olduğunu söylemişti ve yine konusu açılınca gelecekten de bahsediyor ama öte yandan da benden cinsellik istiyor. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım, bunu ona belirttim en başında ama o sadece ona ait olmamı istiyormuş, öyle daha mutlu olurmuşuz birbirimizin olunca.. Kendisine o zaman daha çok özgüven gelirmiş vs.. vs.. gibisinden şeyler söyledi. Bunları söylerken utanıyorum ama derdimi paylaşıyorsam eğer, açık olmam gerektiğini de düşünüyorum; bana seni hem istiyorum, hem seviyorum diyor. Sizce bu ne demek? ben gerçekten asıl niyetini anlamaya çalışıyorum, benle ciddi olup olmadığını anlamak için de onu tanımam gerekiyor, oysa; "beni ilerde terk mi edeceksin? niyetim netteki pislikler gibi önüme geleni kandırıp yatmak mı, böyle miyim sanıyorsun beni?" diye hemen savunmaya geçiyor ve sonuç tartışma.. bugün yine tartıştık mesela..
En son söylediği; başardı beni herşeyden vazgeçirdin, yarın birgün beraber olsak senle kavga da edemeyiz, hemen kirletip attın beni dersin dedi, ama bana saygı duyması gerekmiyor mu? madem evlilik kısmet işiyse, zamana bırakılan birşeyse o da zamana bırakılmalı.. seven insan sevgilisine saygı duymaz mı? anlayışla karşılamaz mı anlamıyorum bu erkekleri, eski sevgilimi de bu yüzden terketmek zorunda kalmıştım, acaba dışardan bakınca kötü bir kıza mı ebnziyorum demekten kendimi alamıyorum, herkes de gayet hanım cici bir kız olduğumu söylerler ama bilmiyorum, saf mı görünüyorum da kandırmak istiyorlar onu da bilmiyorum, hiç birşey bilmiyorum. En sonunda ben de dayanamadım, inceldiği yerden kopsun dedim içimden ve ona eğer beni hayatında istemiyorsan söyle şimdi bileyim, beni gerçekten sevmiyor musun? bu yüzden benden ayrılmak mı istiyorsun? diye sordum, bana söylediği; "kızgınken üstüme gelme, sonra konuşuruz" dedi.
Kısa etek giymeme kızar, nette çok geç saatlere kadar kalmamı istemez, şifrelerimi de istedi benden ve en sonunda baskısına dayanamayıp vermiş bulundum, normalde öyle şeylerden hiç hazetmem, çok çocukça hareketler bunlar ama madem öyle tamam dedim ve verdim.. neyse, sizlerin değerli görüşlerine ve fikirlerine çok ihtiyacım var, lütfen benimle paylaşırsanız inanın çok sevinirim, çok memnun olurum.. Sizce erkek arkadaşımın niyeti ne olabilir? dürüst bir izlenim verdi mi size? nasıl bir yol izlemeliyim? şimdiden çok teşekkür ederim, sağolun... Yorum yazan elleriniz dert görmesin! Sizce bu istekler normal mi?
Bence sorun cinsellik istemesi değil, sorun bunu daha iki ay geçtikten sonra istemesi ve şifre istemeler, kısıtlamalar falan... Ama anladığım kadarıyla sana deger veriyor yani bu kadar sakınıyorsa. Tabii senin düşüncen önemli ama bence bir-bir bucuk yıldan once olmamali. Olay saflık kötülük falan değil sevgilisiyle beraber olan kiz kotu kiz evlenene kadar bakire kiz iyi kiz diye bir sey mı var? Bir sürü kiz var her türlü haltı yiyip o zarı deldirmeyen, bunlar mı iyi kiz? Neyse sorumuza donelim :) Ben evlilik disi iliskiyi yanlış bulmuyorum eğer gercekten guven ve sevgi varsa ve belli bir zaman gecmişse.. İki ayın az olduğunu düşünüyorum. Eğer erkek arkadasın sana gercekten deger veriyorsa ve seviyorsa en azından bir yıl beklemeli hemen bunu istemesi hoş değil. Boyle seylerin ilişkinize zarar vermesine izin vermeyin.. Mutluluklar