Fiziksel aktivitem hiç yok, dışarı çıkamıyorum zaten. Tek hareketim ev işleri onları da mecburen yapıyorum. Bir ara düzenli spor yapmaya çalıştım, çocuklarla pat küt yapıyordum, sonra bıraktım. Haklısınız hiç isteğim de yok şimdi zamanım da. Kadın doğuma gitmeyi de düşünüyorum ancak hastaneler bu haldeyken gidemiyorum. Um
Korkum acıyacak diye değil artık tabii bazen acımayacağını bildiğim halde tedirgin oluyorum. Korkum ilişkiye girmek, hiç istemiyorum. Eşimle ilgili bir sorun yok dediğim gibi, bahsettiğiniz durumlar yok. Her zaman ağlamıyorum ama bazen dediğiniz gibi eşim dayanamıyor haklı olarak bir ihtiyaç sonuçta bense aşırı isteksiz oluyorum ama onu kırmak istemiyorum. Hadi olsun diyorum ama o kadar istemiyorum ki kendimi çok kötü hissedip ağlamaya başlıyorum. Zaten eşim bunu anladığında bırakıyor, o da kendini kötü hissediyor. Gerçekten kurtulmak istiyorum. Hastanelere gitmeye korkuyorum, salgın döneminde oldu tam bir de. İlk iş olarak doğum kontrol hapını bırakacağım. İşe yaramazsa ve salgın biraz hafiflerse mutlaka doktora gideceğim.