Sorun 'Benim'

Çocuklarınız kaç yaşında?
Yeni doğum falan mı yaptınız?
Pandemi dolayısıyla hep evde iş güç çocuklar, çok yoruluyorsanız akşam pert oluyorsunuzdur.
Ama ekstra bir isteksizlk de var gibi.
Neden olabilir acaba😐
Yeni dogum sonrasi olmasi normalmi?
Ben tam olarak arkadasin tarif ettigi gibi olmasamda asiri isteksizim
Yeni dogum yaptim ondanmi acaba

Adam elinden geleni yapiyormus zaten yazmis ya. Sucsuz adama suc mu atacak. Her iki kisilik mevzuda iki kiside suclu olacak diye bir durum yok.

Peki şöyle düşün olaya başlamadan önce anlamaz mısın isteksiz olduğunu durumu tecavüze getirecek kadar ağlatıp zırlatmanın ısrardan bi farkı var mı? Kadının istemediğini anlamıyor musun? Ben bi kez dahi ağladığını farketsem bi daha karşı taraf başlatmadan yanına yaklaşmam. Yani bana adam sorunu çözmeye çalışmadan -sebebi kendisinden kaynaklanmasa bile- tekrar tekrar hergün istemesi çok garip geldi.

Bu kadın yıllardır isteksizmiş o adam yıllardır isteksiz hevessiz bi kadına uzun uzun nasıl ön sevişme yapıyor ya olayın mantığı oturmadı zihnimde. Böyle yazınca ayrıntı istiyormuşum gibi algılamasın konusahibi , bi kez de burdan baksın olaya yeter.

Neden acaba, sonrasında banyo yapmaya üşendiğiniz için mi 😄

Tamam ciddi oluyorum...
Konuştunuz mu hiç bu durumu. Zoruna gidiyordur.
Bence bir doktora görünün hormonlara bakılsın.
Bildiğiniz bir sorun yoksa önce doktor.
Çözümlenemezse psikolojik destek derim.
Benimki bundan olabilir 😂
Yeni dogum yaptim, bebegim 4bucuk aylik
Cok yoruluyorum aksam olunca ohhh yatacam diyorum, esim avina yaklasinca ben korkan geyii gibi oluyorum😂
Zaten en kotu iste banyo yap sacini kurut...

Banyo olayı için sabah duş almayı deneyin belki bu olayı biraz çözer. Üzmek istemiyorum ama sizin halinizi görmüyor mu size vakit tanımıyor o konuda kızdım eşinize

Peki şöyle düşün olaya başlamadan önce anlamaz mısın isteksiz olduğunu durumu tecavüze getirecek kadar ağlatıp zırlatmanın ısrardan bi farkı var mı? Kadının istemediğini anlamıyor musun? Ben bi kez dahi ağladığını farketsem bi daha karşı taraf başlatmadan yanına yaklaşmam. Yani bana adam sorunu çözmeye çalışmadan -sebebi kendisinden kaynaklanmasa bile- tekrar tekrar hergün istemesi çok garip geldi.

Bu kadın yıllardır isteksizmiş o adam yıllardır isteksiz hevessiz bi kadına uzun uzun nasıl ön sevişme yapıyor ya olayın mantığı oturmadı zihnimde. Böyle yazınca ayrıntı istiyormuşum gibi algılamasın konusahibi , bi kez de burdan baksın olaya yeter.
Her gun istemiyormus ki. Adam istekli biriymis ve konu sahibi hep isteksiz adam istedgi zaman bile on sevismeyi uzun tutup kadinin haz almasini saglamak istiyor ama kadin orali olmuyor.
Kadin büyük ihtimal tamam deyip basindan savmak icin okeyliyor sonra is ustundeyken agliyor. Kadinda sıkıntı var yani. Kim esiyle seks yapmak istemez ki adam da elinden geleni yapiyor. Konu sahibinin coktan doktora gitmesi gerekirdi bunun icin. Adam elinden geleni yapiyor bence uzun on sevisme ,israr etmeme gbi daha kadinin beynine girip durumu degistiremez ki kadinin el atmasi lazim
Boyle evlilik normal gitmez ki sorun varsa cozmek icin ugrasirsin 2 tane cocuk gokten dusmedi ya.
Cok kotu bir sey konu sahibinin yaptığı adam kendini cok kotu hissediyrdur zaten.

Isteksiz oldugunu is basinda anlamaz misin diye sormussun. Anlarsin anlamasina da bu bir ihtiyac sonucta yillarca isteksiz bir esin olsa bende isimi bitireyim de diye bakabilirim olaya. Çözmeye çalışıyorum çözülmüyor, narkozlu gibi yatakta sadece yatiyor üstelik ağlıyor falan. Icim siser

İlk zamanlar böyle değildim, bunu sorguluyorum ben de sık sık. İlk gece hüsranından sonra ben istemedikçe eşim zorladı. O zamanlar daha anlayışsızdı. İlk kızımı doğurduktan sonra ilişkide canımın acısı geçti, daha iyiydim ama bazı şeyler travma olmuş sanırım hâlâ canım acıyacak sandığım zamanlar oluyor. Yine de istekli olduğum eşimi uyandırdığı zamanlar olurdu nadiren artık hiç yok.
Ilk gece husrani ne demek?
Ilk gece zaten aci olmasi cok normal ne kadar gevsetsende kendini az bir sıkma bile aci sebebi sonrasinda da aciyabilir.
Ama yavas yavas gecer.
2 doğum sonrasi bunlari hala yaşıyor olmaniz bana es degil cocukluk travmasi gbi geliyor.
2 dakika on sevisme yapan geçen bir ton insan var. Ya da daha detayli anlatin cok yuzeysel kaliyor. Neden acıyor neden travma olustu sence vs.

Yani böyle tecavüze uğrar gibi hissettiriyorsa sorun büyük demektir.

Eşiniz sevişme dışında size gerçek anlamda değerli hissettirir mi? Üzerinizden yük alır mi?
Çok seviyorum Çok da seviliyorum eminim diyor musunuz?

Önce sevimsiz ve zorlayıcı kısmını düzeltmekle başlayabilirsiniz. her zaman istekli olamazsınız zaten bazen çok istekli olabilirsiniz bazen de hiç. Şefkat isteğinizden dolayı öyle hissediyor olabilirsiniz. Bunu eşinizle paylaşın.

Bir gün bu durumdan sıkılacak belkide boşanmak isteyecekler.. hakları zaten eminim güzel şekilde yaşamak istiyorlar bu durumlari. Ama olmuyor yani ben senelerdir böyleyim ve duzelemedim kendimce aşkım bittiği için diyorum ama bilmiyorum doğrusu nedir kimileri bizde aşkımız dan olmuyoruz ama sonuçta karı koca yiz ve yapılabiliyor diyorlar. Ben yapamıyorum.. anlayan pek kişi çıkmadı beni şimdiye kadar
Sorunlu dönemimizde ben de aşkımın, sevgimin bittiğini düşünmüştüm. Şu an öyle düşünmüyorum, tabi çok örseledi aşkımı, ilk zamanlardaki gibi değil hislerim. Ama yine de seviyorum. Olmuyor ama içim kurumuş gibi bu konuda.

Çok detay veremedim ancak eşim ilişkide uzun uzun ön sevişme kısmını yapar, öper koklar sarılır... Beni biraz olsun etkilemek için debelenir ancak ben hiç etkilenmiyorum. Şöyle ki sanki kadın değilim bir cinsiyetim bir zevk alma merkezim yok gibi... Bir de doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım yaklaşık sekiz ay önce ondan mı diye düşünüyorum ama onu da bırakmak istemiyorum.
Doğum kontrol hapı kullanırken o kimyasal içerikten çok isteksizlik sebebiyle korunmuştuk biz :KK70: Asla yaklaşmıyordum adama, bir ay gelmese neden gelmedin diye sormazdım o derece. Hap yerine spiral vb deneyebilirsiniz doktorunuza danışıp.

Yıllardır isteksizim demedim, cinselliğe hep önemsiz, sevimsiz bakardım dedim. İstekli olduğum zamanlarda oluyordu, son altı yedi aydır aşırı isteksizim. Ama eşim hâlâ ön sevişme yapar, çünkü işimi bitirip gideyimci biri değil, ilişkiye romantik anlamlar yükler, çok romantik bir adam zaten. Ben de bu yüzden kendimi toparlamak istiyorum.

Her gun istemiyormus ki. Adam istekli biriymis ve konu sahibi hep isteksiz adam istedgi zaman bile on sevismeyi uzun tutup kadinin haz almasini saglamak istiyor ama kadin orali olmuyor.
Kadin büyük ihtimal tamam deyip basindan savmak icin okeyliyor sonra is ustundeyken agliyor. Kadinda sıkıntı var yani. Kim esiyle seks yapmak istemez ki adam da elinden geleni yapiyor. Konu sahibinin coktan doktora gitmesi gerekirdi bunun icin. Adam elinden geleni yapiyor bence uzun on sevisme ,israr etmeme gbi daha kadinin beynine girip durumu degistiremez ki kadinin el atmasi lazim
Boyle evlilik normal gitmez ki sorun varsa cozmek icin ugrasirsin 2 tane cocuk gokten dusmedi ya.
Cok kotu bir sey konu sahibinin yaptığı adam kendini cok kotu hissediyrdur zaten.

Isteksiz oldugunu is basinda anlamaz misin diye sormussun. Anlarsin anlamasina da bu bir ihtiyac sonucta yillarca isteksiz bir esin olsa bende isimi bitireyim de diye bakabilirim olaya. Çözmeye çalışıyorum çözülmüyor, narkozlu gibi yatakta sadece yatiyor üstelik ağlıyor falan. Icim siser
Yaptığımın normal olmadığının farkındayım. Kötü olduğunun da. Sadece şımarıklık olmadığını ve çözmeye çalıştığımı bilin.

Ilk gece husrani ne demek?
Ilk gece zaten aci olmasi cok normal ne kadar gevsetsende kendini az bir sıkma bile aci sebebi sonrasinda da aciyabilir.
Ama yavas yavas gecer.
2 doğum sonrasi bunlari hala yaşıyor olmaniz bana es degil cocukluk travmasi gbi geliyor.
2 dakika on sevisme yapan geçen bir ton insan var. Ya da daha detayli anlatin cok yuzeysel kaliyor. Neden acıyor neden travma olustu sence vs.
Etrafımda ilk gece acı yaşayan kimse yoktu, herkes rahat geçirmişti. Ben yine de duyduklarım yüzünden korkuyordum ancak çok da istekliydim. Neyin detayını anlatayım.

Günaydın tatlım,
Bende 1.5 sene içmiştim doğum kontrol hapını artık son 2 ayda kurudum kaldım.
Baktım olmayacak aynı senin gibiydim ilacı bıraktım.
Şimdi çok daha iyiyiz.
Kendim istiyorum adamın yakasına yapışıyorum :KK70:
Başka türlü korun.
Ayrıca kafanda kurma böyle şeyler, ilk gecen geçmiş gitmiş.
Zevk almaya bak.

Çok detay veremedim ancak eşim ilişkide uzun uzun ön sevişme kısmını yapar, öper koklar sarılır... Beni biraz olsun etkilemek için debelenir ancak ben hiç etkilenmiyorum. Şöyle ki sanki kadın değilim bir cinsiyetim bir zevk alma merkezim yok gibi... Bir de doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım yaklaşık sekiz ay önce ondan mı diye düşünüyorum ama onu da bırakmak istemiyorum.
Daha farklı korunma yöntemleri denemeye bakın bence muhtemelen bu kadar isteksizlik hormonlarınızla alakalı gibi. Ee birazda baştan pek sevmediğiniz bir olay iyice soğumuşsunuz. Uzman hekimle görüşün. Ve kendinizi bu kadar sıkmayın, yüklenmeyin.

Doğum kontrol hapı kullanırken o kimyasal içerikten çok isteksizlik sebebiyle korunmuştuk biz :KK70: Asla yaklaşmıyordum adama, bir ay gelmese neden gelmedin diye sormazdım o derece. Hap yerine spiral vb deneyebilirsiniz doktorunuza danışıp.
Doğum kontrol hapını bırakmak istemiyordum ancak bırakmalıyım sanırım. Teşekkür ederim belki de sebep odur.

bence once normal kadin dogum doktoruna danisin, hormonal bir durum da olabilir,

kadinda libido artiran yiyeceklerden deneyin, ornegin keciboynuzu.

fiziksel aktivite hic yapmayan biri iseniz, bu da insanin libidosunu dusurebiliyor, aslinda boyle durumda her fiziksel aktiviteye karsi bi isteksizlik oluyor, sevisme de ek olmus oluyor, boyle bir durumunuz var mi diye tartabilirsiniz.

bence kendiniz icin bir seyler yapin,
hem belki sorun sizde de degildir, her seyi denedikten sonra buna da sira gelebilir.

Etrafımda ilk gece acı yaşayan kimse yoktu, herkes rahat geçirmişti. Ben yine de duyduklarım yüzünden korkuyordum ancak çok da istekliydim. Neyin detayını anlatayım.
İlginç ilk gece acısız olacak diye kaide yok. Genelde hafif acirda yara gibi olur çünkü ilk zaman. Acimayan da var tabi ama bunlari kistas almak mantiksiz ilki bur gecseydi bir alissaydiniz birbirinize.
Detay derken neden korktuğunuzu anlamak icn dedim. Hani esin mi sert davraniyor, istemedgin seyi mi yapıyor, sana gore mi abarti, boyuttan kaynakli mi yoksa vs diye. Misal doktora hic gittin mi konuyla ilgili, ne zamandir aglaya aglaya yapıyorsunuz

İnternetten kengel egzersizlerini araştırın ve düzenli olarak yapmaya çalışın. Çocuklar uyuyunca duşunuzu alın, güzel kokan vücut kremleri/yağları sürün (lavanta yağının afrodizyak etkisi var diye duymuştum), gecelik olması şart değil güzel bir şeyler giyin, birlikte film izleyin, kullanıyorsanız eşinizle bir miktar alkol alın. Sonrası zaten gelir.

Burada ki bayanlara bu konuda önermek istediğim biri var aslında. Atölyesine katılmıştım pandemi öncesi şu anda online devam ediyor. Atölye çıkışı yüzümde bir gülümseme ve güven ile dönmüştüm eve. Kadınlığıma, eşime, cinselliğe bakış açım değişti. Kesinlikle ve kesinlikle her kadının katılması gerekiyor. Doğru bildiğimiz ve kendimize yük ettiğimiz ne çok yanlışlarımız varmış hepsini fark ediyorsun ve yaşadıklarınla karşılaştırıp içinde de onaylıyorsun. Sen değişince eşin, evliliğinde değişiyor doğal olarak. Ben bu kadar etkilenip yol aldıysam başkasını düşünemiyorum bile.

Ama buradan isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum, Mune Mune onaylarsa yazabilirm.

Yani böyle tecavüze uğrar gibi hissettiriyorsa sorun büyük demektir.

Eşiniz sevişme dışında size gerçek anlamda değerli hissettirir mi? Üzerinizden yük alır mi?
Çok seviyorum Çok da seviliyorum eminim diyor musunuz?
Evet aslında sevişme konusu dışında çok iyi anlaşıyoruz ancak o kısım sorunlu olunca gün içinde ondan kaynaklı olan sorunlar da oluyor. Eşimin bir yıl süren uzun bir depresyon dönemi oldu, hep yanındaydım. O toparladı, ben sanırım o süreçten sonra daha kötü oldum, o dönem çok yoruldum zihnen bedenen. Çok sevip sevildiğimden eminim. O sevgisini gösterme konusunda çok cömerttir

X