Sorun 'Benim'

Cinsellik istememenizdeki sebep nedir, orgazm mı olamıyorsunuz?

Dogum kontrol haplarin yan etkilerinden biri cinsel isteksizlik, bosalamama gibi durumlar. Bence doktorunuz ilk bir danisin. Belki hormonlarda bir dengesizlik olustu
Bu ay bırakacağım hapı, ara verip bir deneyeyim o zaman. Aslında daha önce de hormonal sorunlarım oldu o zaman doktor şu an kullandığım hapı vermişti. Ben de bu sefer doktora danışmadan aynı hapı aldım. Tek fark o zaman bekardım.

Evliliğinizin başlarında nasıldıniz peki? Bir de bu ara herkesin psikolojisi bozuk, bu pandemi dönemi hepimizi içten içe yıprattı bununla alakası bile olabilir. İstek artırıcı besinleri mi araştırsaniz acaba belki faydası olur. Bu arada size diyorum ama ben de aynı durumdayım sanki içimdeki tüm isteği biri söküp attı, gram heyecanlanmiyorum o konularda hiç böyle değildim

Cinselliği hep sevimsiz, önemsiz gördüğünüzü yazmışsınız. Keşke en başında bir çözüm arasaydınız. Daha fazla geciktirmeden doktora gidin derim

Hayır maalesef. Bana sarılsın istiyorum mesela ama şefkatle ya da safça öpsün, ilerisi olmasın. İlk günlerimizdeki gibi...
Neden acaba, sonrasında banyo yapmaya üşendiğiniz için mi 😄

Tamam ciddi oluyorum...
Konuştunuz mu hiç bu durumu. Zoruna gidiyordur.
Bence bir doktora görünün hormonlara bakılsın.
Bildiğiniz bir sorun yoksa önce doktor.
Çözümlenemezse psikolojik destek derim.

Evliliğimizin ilk beş yılı sorunlu geçti açıkçası. Sonrasında biz de evliliğimiz de olgunlaşmış olmalı ki o sorunları çözdük. Daha dingin daha huzurlu daha isteksiz...
Vallahi profilinizi incelemesem eşim burda kadın hesabı açıp bizi yazdı zannedecektim yemin ediyorum herşeyimiz aynı gerçi biz artık bir aydır ayrı yatıyoruz aramız bozuk boşanmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim dilekçe verdim ama o boşanmak istemedigini ve duzeltilebilecegini söylüyor ama tamam desem üç gün sonra yine aynı olacak biliyorumm. Geçmişte çok coook büyük şiddet hakaret gördüm ama çocuklarm küçük gidecek yerim mesleğim yok diye kaldım bugüne kadar ve artık özgür kalmak istiyorum son 2 senedir şiddet yok normal insan olmaya çalışsa da ağzı çok bozuk ve hep küfür var buna rağmen duzeldim ben sende düzel bosanmaya gerek yok diyor resmen hapsetmeye calisyor hem kendini hem beni kim bilir en son ne zaman tutkulu bir cinsel birlikteliğimiz oldu hatırlamıyorum en son kinde ben yine duş alırken ağlıyordum

Evliliğinizin başlarında nasıldıniz peki? Bir de bu ara herkesin psikolojisi bozuk, bu pandemi dönemi hepimizi içten içe yıprattı bununla alakası bile olabilir. İstek artırıcı besinleri mi araştırsaniz acaba belki faydası olur. Bu arada size diyorum ama ben de aynı durumdayım sanki içimdeki tüm isteği biri söküp attı, gram heyecanlanmiyorum o konularda hiç böyle değildim
Başlarda saf bir aşkla başladı. Ancak benim gibi daha önceden de söylediğim gibi cinsel isteği olmayan birini bile o kadar etkiledi ki ilk gecemizi sabırsızlıkla bekledim. Tabii nişanlıyken rahat takılıyorduk, çok istekliydim. Ancak düğünden sonra ilk gece hüsran oldu. Çok canım yandı, hiç beklemediğim bir durumdu, çok zorlandım. Bir de evliliğimizin ilk yılında farklı şehirlerde olduğumuz için haftada bir görüşebiliyorduk onda da her seferinde canım acıyordu. Üç ay her ilişkide kanamam oldu, belki bu yüzden çok soğudum ilişkiden. Eşim ısrarcı olmasa belki vajinusmus olabilirdim.

Neden acaba, sonrasında banyo yapmaya üşendiğiniz için mi 😄

Tamam ciddi oluyorum...
Konuştunuz mu hiç bu durumu. Zoruna gidiyordur.
Bence bir doktora görünün hormonlara bakılsın.
Bildiğiniz bir sorun yoksa önce doktor.
Çözümlenemezse psikolojik destek derim.
Banyo meselesi de var tabii nefret gına geldi:)

Ortalık yatışınca bir test yaptırmak en iyisi.

Vallahi profilinizi incelemesem eşim burda kadın hesabı açıp bizi yazdı zannedecektim yemin ediyorum herşeyimiz aynı gerçi biz artık bir aydır ayrı yatıyoruz aramız bozuk boşanmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim dilekçe verdim ama o boşanmak istemedigini ve duzeltilebilecegini söylüyor ama tamam desem üç gün sonra yine aynı olacak biliyorumm. Geçmişte çok coook büyük şiddet hakaret gördüm ama çocuklarm küçük gidecek yerim mesleğim yok diye kaldım bugüne kadar ve artık özgür kalmak istiyorum son 2 senedir şiddet yok normal insan olmaya çalışsa da ağzı çok bozuk ve hep küfür var buna rağmen duzeldim ben sende düzel bosanmaya gerek yok diyor resmen hapsetmeye calisyor hem kendini hem beni kim bilir en son ne zaman tutkulu bir cinsel birlikteliğimiz oldu hatırlamıyorum en son kinde ben yine duş alırken ağlıyordum
Çok üzüldüm. Bizde fiziksel şiddet hiç olmadı, ama birbirimizi yıprattık beş yıl. Cinsellik noktasında sizde mi isteksizsiniz?

Cinsellik adı altında ne yaşıyorsunuz merak ettim aslında, ağlayıp zırlayıp tecavüz gibi hissetmek çok travmatik geldi 😐 Sebep niye sadece sizsiniz ya iki kişilik değil mi bu olay, konu başlığında bile eşinizi kayırmanız çok enteresan geldi 🤔
Adam elinden geleni yapiyormus zaten yazmis ya. Sucsuz adama suc mu atacak. Her iki kisilik mevzuda iki kiside suclu olacak diye bir durum yok.

Bu ay bırakacağım hapı, ara verip bir deneyeyim o zaman. Aslında daha önce de hormonal sorunlarım oldu o zaman doktor şu an kullandığım hapı vermişti. Ben de bu sefer doktora danışmadan aynı hapı aldım. Tek fark o zaman bekardım.
Hep mi boyleydi isteksizlik sonradan mi oldu

Çok detay veremedim ancak eşim ilişkide uzun uzun ön sevişme kısmını yapar, öper koklar sarılır... Beni biraz olsun etkilemek için debelenir ancak ben hiç etkilenmiyorum. Şöyle ki sanki kadın değilim bir cinsiyetim bir zevk alma merkezim yok gibi... Bir de doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım yaklaşık sekiz ay önce ondan mı diye düşünüyorum ama onu da bırakmak istemiyorum.
aseksuel olsanız sımdıye kadar anlardınız
bence sızınkı yorgunluk gercek anlamda yorgunluk bıkkınlık
belkıde dedıgınız gıbı ılactan hormonel gecıcı bır durumdur doktora sorsanız daha ıyı olur

Hep mi boyleydi isteksizlik sonradan mi oldu
İlk zamanlar böyle değildim, bunu sorguluyorum ben de sık sık. İlk gece hüsranından sonra ben istemedikçe eşim zorladı. O zamanlar daha anlayışsızdı. İlk kızımı doğurduktan sonra ilişkide canımın acısı geçti, daha iyiydim ama bazı şeyler travma olmuş sanırım hâlâ canım acıyacak sandığım zamanlar oluyor. Yine de istekli olduğum eşimi uyandırdığı zamanlar olurdu nadiren artık hiç yok.

aseksuel olsanız sımdıye kadar anlardınız
bence sızınkı yorgunluk gercek anlamda yorgunluk bıkkınlık
belkıde dedıgınız gıbı ılactan hormonel gecıcı bır durumdur doktora sorsanız daha ıyı olur
Evet çok yorgunum hem zihinsel hem fiziksel. İşim, ev, çocuklar, eşim... Sürekli bi yetiştirememe sürekli koşturmaca kafamda dönen ve değişen günlük planlar...

Ne yapacağız biz böyle? Ben yatakları ayırmak istemiyorum ama aynı yatağa girmeye de korkuyorum.
Bir gün bu durumdan sıkılacak belkide boşanmak isteyecekler.. hakları zaten eminim güzel şekilde yaşamak istiyorlar bu durumlari. Ama olmuyor yani ben senelerdir böyleyim ve duzelemedim kendimce aşkım bittiği için diyorum ama bilmiyorum doğrusu nedir kimileri bizde aşkımız dan olmuyoruz ama sonuçta karı koca yiz ve yapılabiliyor diyorlar. Ben yapamıyorum.. anlayan pek kişi çıkmadı beni şimdiye kadar

Bir gün bu durumdan sıkılacak belkide boşanmak isteyecekler.. hakları zaten eminim güzel şekilde yaşamak istiyorlar bu durumlari. Ama olmuyor yani ben senelerdir böyleyim ve duzelemedim kendimce aşkım bittiği için diyorum ama bilmiyorum doğrusu nedir kimileri bizde aşkımız dan olmuyoruz ama sonuçta karı koca yiz ve yapılabiliyor diyorlar. Ben yapamıyorum.. anlayan pek kişi çıkmadı beni şimdiye kadar
Ee tabiki çocukların sorumlulukları gündelik telaş yorgunluk başkalarının derdini dert etme gibi durumlarda etki ediyor oda bir gerçek

X