Bütün yazılanları okudum hapı bırakın spiral taktırabilirsiniz, prezervatif daha iyi aslında sizin hormon sağlığınız açısından, bunun yanında terapiye de ihtiyacınız var cinselliği gereksiz görmek psikolojik bir sorun. Youtubeda bu konuda çokça video var izleyin.
Şu an çocuklarımın biri 7 diğeri 10 yaşında kızım doğduktan sonra ciddi isteksizlik yaşamaya başladım ve bu yaklaşık 6 yıl sürdü. Ciddi sıkıntı da yarattı. Çok yoruluyordum ve dediğiniz gibi banyoya girmek tam bir işkence gibiydi. O tecavüze uğrama duygusu var ya çok iyi biliyorum. Hissettiğiniz her duyguyu ben de yaşadım emin olun. Ama evliliğimi bu şekilde noktalayamazdım çünkü eşim aynen eşiniz gibidir, ben aslında her şeyiyle sizinle aynı hayatı yaşıyorum, ilgili özenli yatakta azimli daha ne istenir ki bir eşten. Çözüm aramak için önce doğum kontrol hapını bıraktım yeterli farkı göremeyince arayışa girdim kadınlarda kafa rahatlığı olmadan cinsel isteğin oluşmadığını öğrenince melisa çayına başladım, bu akşamları biraz daha az yorgun hissetmemi sağlamaya başladı ama yetmedi en son afrodizyak etkili gıdaları araştırırken incir çekirdeği yağıyla karşılaştım ve denedim. Mucize beklemiyordum ama bir ayın sonunda ciddi bir fark olduğunu söyleyebilirim. Sabahları aç karınla bir çay kaşığı tüketiyorum, 3 hafta kullanıp bir hafta ara vererek sürekli devam ediyorum, akşamları da bir bardak melisa çayı içiyorum.
Cinsellik aslında insanı yormaz aksine enerji verir, kafanızdaki kalıpları kırmaya çalışın, eşiniz cinsellikte duygusal olarak da tatmin olduğunda beklediğiniz o şevkat dolu sarılmayı da yapabilecek hale gelecek emin olun. Tecavüze uğrama hissinden zevke geçiş mucize gibi gelecek size de, tahammülünüz ve enerjiniz artacak, çocuklar çok yoruyor biliyor ve sizi çok iyi anlıyorum ama bilin ki yarın bu günden çok daha iyi olacak, moralinizi yüksek tutun, başarabilirsiniz