- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 34
-
- Konu Sahibi Nileylul16
Evlenmeden önce böyle değil miydi baya tiksinmiş gibi anlattınız ? Nişanlıyken kıyafet olsun kişisel bakım olsun nasıldı kiKizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Ben sarilmasam sarilmaz.m
Öpme konusunda biz opusmuyoruz mesela ben öpüşmek istemiyorumdiş fırçalama huyu yok ben söylersem yapıyor ama anlamı yok opusucez hadi fircala mi Dicem.hep. zaten fircalasa da opusmuyor baska yerlerle işi. Yani duygusuz bir seks var ortada en azından benim için öyle.
Birlikte gülelim eğlenelim istiyorum olmuyor
Birlikte aktivite yapalım istiyorum olmuyor görev insanı işte goturmesine götürüyor istediğim yere ama keyif alamıyoruz çoğu zaman (çocukla uğraşıyor gittiğimiz yerlerde ) ee çocuğu arada bir bıraksak da anneme o zaman da olmuyo . Konu seks olunca her türlü yapar ama ben duygusal bir insanım sevgili gibi olalım arada bir hissedelim istiyorum ...banyo yapma huyu yoktu onda bir tık düzeldi ben demeden yapuyo . Ama kıyafet özeni yok yırtık vs giyer banyo yapıp aynı şeyleri giyer zaten iki üç parça kıyafeti var .saçına sakalina önem vermez .kişisel bakım özen yok kendine karşı yok ki bana olsunÇok pasif biri .. ilişkide yok yani ortada bi ilişki yok sanki hep yanımda ama duygusal olarak hissedemiyorum. Seviyorum evet ama ben mi simariklik yapıyorum bende mi sorun? Umutsuzluk , çaresizlik , biseyleri duzeltememek , istediğim gibi bir evlilik yasayamamqk kilo aldırdı bana sadece yemek yiyip TV izlerken mutlu olan biri haline geldim şimdi ekstra mutsuzum bütün motivasyonum, enerjim gitti
Aslında iyi bir babaymıs eşiniz ama sanırım iyi bir eş değil. Oturup sakin bir şekilde konuşmanız gerekiyor. Kişisel hijyen öz bakım çok önemli eşiniz alışveriş yapmıyorsa siz ona yapın hediye alın bence düzelebilir.Kizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Öpme konusunda biz opusmuyoruz mesela ben öpüşmek istemiyorumdiş fırçalama huyu yok ben söylersem yapıyor ama anlamı yok opusucez hadi fircala mi Dicem.hep. zaten fircalasa da opusmuyor baska yerlerle işi. Yani duygusuz bir seks var ortada en azından benim için öyle.
Birlikte aktivite yapalım istiyorum olmuyor görev insanı işte goturmesine götürüyor istediğim yere ama keyif alamıyoruz çoğu zaman (çocukla uğraşıyor gittiğimiz yerlerde ) ee çocuğu arada bir bıraksak da anneme o zaman da olmuyo . Konu seks olunca her türlü yapar ama ben duygusal bir insanım sevgili gibi olalım arada bir hissedelim istiyorum ...banyo yapma huyu yoktu onda bir tık düzeldi ben demeden yapuyo . Ama kıyafet özeni yok yırtık vs giyer banyo yapıp aynı şeyleri giyer zaten iki üç parça kıyafeti var .saçına sakalina önem vermez .kişisel bakım özen yok kendine karşı yok ki bana olsunÇok pasif biri .. ilişkide yok yani ortada bi ilişki yok sanki hep yanımda ama duygusal olarak hissedemiyorum. Seviyorum evet ama ben mi simariklik yapıyorum bende mi sorun? Umutsuzluk , çaresizlik , biseyleri duzeltememek , istediğim gibi bir evlilik yasayamamqk kilo aldırdı bana sadece yemek yiyip TV izlerken mutlu olan biri haline geldim şimdi ekstra mutsuzum bütün motivasyonum, enerjim gitti
İyiydi nisanliyken . Yani köprüyü geçene kadar .saçı sakalı montu giyimi göstermelikmisEvlenmeden önce böyle değil miydi baya tiksinmiş gibi anlattınız ? Nişanlıyken kıyafet olsun kişisel bakım olsun nasıldı ki
Ah yok konusulmuyor tamam diyo geçiyor aynı sonu . Hediye aldım hep ama üstünde paralaniyo. Yani kendi icinde olmasi gerek o özeninAslında iyi bir babaymıs eşiniz ama sanırım iyi bir eş değil. Oturup sakin bir şekilde konuşmanız gerekiyor. Kişisel hijyen öz bakım çok önemli eşiniz alışveriş yapmıyorsa siz ona yapın hediye alın bence düzelebilir.
Çocuklugunda ya da gençliğinde ya da ne biliyim iş hayatında onu üzen şeyler falan mı olmuş, niye kendini bu kadar bırakmış acabaKizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Olmuş aslında evet. destek almasını da söylüyorum ama kabul etmiyor ki birşeyi olduğunu bir kaç kere çift terapisine de gittik doktorun söylediklerine evet tamamvs diyo sonra yine bildiği gibi yaşamaya devamÇocuklugunda ya da gençliğinde ya da ne biliyim iş hayatında onu üzen şeyler falan mı olmuş, niye kendini bu kadar bırakmış acaba
Evlenene kadar değildi boyle1. Önceden boyle miydi? Boyle oldugunu bilerek mi evlendiniz?
2. Erkekleri yönlendirmek kolay degil mi? Adamın 2-3 parca kiyafeti varsa siz onun icin alisverise çıkın mesela, aksam da "hayatim sana bunları aldım, dene de bir bakalim yakisacak mi?" deyin.
3. Duştan sonra ayni kiyafetleri giymesine izin vermeyin, o dusa girer girmez kirlileri alın sepete atın, yada banyoya girince seslenin "hayatim uzerinden çıkanlari kirli sepetine at, camasir yikayacagim" deyin.
4. Cinsellikte istediginiz gibi degilse yönlendirin.
Çok konuştum doktor eşliğinde de kaç kez konuştuk değişmiyorYani duş sonrası evde temiz birkaç sort tişört de mi yok?Yoksa alın kolay iş. Diş fircalama da söyleyin sürekli alışsın bence buraya yazdıklarınızı açıkça ona söyleyin bilsin böyle ot gibi hayat geçmez o adamla.
Sakal konusunda "hayatim ya berbere git ya da gel ben duzelteyim su sakallarini rica ediyorum ben rahatsiz oluyorum artik" deyin hafif sert ama üslubunuzu bozmadan. Yada koydeki akrabalarinin yanindan cikinca "sana o lafi soylediklerinde hic mi bozulmadin" diye sorun yalniz kaldiginizda.Evlenene kadar değildi boyle
O kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki o yüzden yoruldum kendisi biseyleri akıl etsin kendisi yapsın. Hadi kıyafet işi en kolayı sakal kestirme huyu yok ben keseyim diyorum olmaz herkese tras olmaz , tras olcak ya vakit yoktur ya parası. Eee köyünde akrabaları ona terörist gibi gezme kestir sakalları vs dediğinde ben utanıyorum o gülüp geciyo ..
Kendisine ozenmiyor , arabasına eşyalarına vs ozenmiyor , bana niye ozensin ki onun eşyası gibi biseyim zaten nasılsa evli çocukta yaptı tamam bu bende rahaatligi.
Cinsellik konusunu doktorla da konuştuk ama yok ne desem değişmiyor
Ben üniversite lisans mezunuyum o lise . Ona rağmen benim sözlerimi görüşlerimi vs ciddiye almıyor
Beni sadece bir anne olarak ve cinsel ihtiyacını giderecek biri olarak görüyor öyle hissettiriyo
Sorunca seviyorum diyo ama
Denemediğim yol kalmadı iletişim kurucam diye bir mektup yazdım bir uzun mesaj güzellikle söyledim hayatım canımın içi diye , tehditle söyledim bu iş biter diye , doktor söyledi bilirkişi olarak 3 senedir aynı döngünün içindeyim umarım düzelir artık çok yoruldumSakal konusunda "hayatim ya berbere git ya da gel ben duzelteyim su sakallarini rica ediyorum ben rahatsiz oluyorum artik" deyin hafif sert ama üslubunuzu bozmadan. Yada koydeki akrabalarinin yanindan cikinca "sana o lafi soylediklerinde hic mi bozulmadin" diye sorun yalniz kaldiginizda.
Cinsellik konusunda "otur konusmamiz lazim, ben senin esyan degilim, bu evlilikte ben de varim, ben de cinsellikten zevk almak istiyorum lutfen daha dikkatli ol" deyin, 1-3-5-7, anlamadikca üslubunuzu sertleştirin. Sorunca seviyorum deyince de "sevgi lafla olmuyor, hareketlerinde görmek istiyorum" deyin.
Çok şükür eşimle böyle problemler yaşamam lakin zamaninda gençken tartismalarimiz oldugunda "beni kendinden vazgeçirme" derdim ona. Siz de eğer yorulduysaniz ya oturup konusup yollari ayiracaksiniz yada ugrasmaya devam edeceksiniz. 10 senedir beraberim eşimle, hala bazen disardan geldiginde uzerine degistirmek icin bile olsa dis giyimle yatagin uzerine oturdugunda "yataga oturma" diye uyaririm, öflese de pöflese de kalkar
Ah inşallah 3 sene oldu dediğim gibi uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı ama uğraşmaya devam edicem çocuğum için yani çocuklarım için alıştıkları düzen için ..Benim eşimde ilk evlendgimizde sizinki kadar olmasa da biraz kendine bakmazdi. Yani ne üst baş alırdı ne de çok özenli olurdu. Ama benim temizlik hastası biri olduğunu iyice kavradi. Terliyse yatağa almicagimi, dişler fircalanmadan ona sarilamayacgimi ya da benimle ilgilenmezse uzulecegimi iyice öğrendi ve kavradi. Şimdi kendisi iyice alisti üzerini hergun degistirmeden kendisi rahat edemiyor. Tshirtten sıkıldım yenisini gidip alalim der. Yani zamanla alisti. Sizde sürekli israrci olun umarım basarabilirsiniz. Ona alışkanlık haline getirmesine yardımcı olabilirsiniz. Sizin ki biraz zor gibi ama imkansız değil
Inşallah diyeyim o zaman, inşallah hersey dilediginiz gibi olurDenemediğim yol kalmadı iletişim kurucam diye bir mektup yazdım bir uzun mesaj güzellikle söyledim hayatım canımın içi diye , tehditle söyledim bu iş biter diye , doktor söyledi bilirkişi olarak 3 senedir aynı döngünün içindeyim umarım düzelir artık çok yoruldum
Bende böyle düşünüyoruma doktora gitmesi için ısrar ediyorum , tamam gidicem diye oyalıyor 1 senedir. Çünkü inanmıyor sorunu olduğunaDepresyonda olmasın?
Benim.mesela oğlum babasına çok düşkün ve dış fircalamadan o yatağa girmez 5 yaşındaki çocuk ve illa banyoya babasıni çekerek götürür. Eşimle hep dislerini fırçalar baba örnek oluyor çocuğa. Yani sizde mesela bak çocuklarla gidin banyoda dislerinizi fircalayin falan deseniz hani çocuklara örnek olalım desenizAh inşallah 3 sene oldu dediğim gibi uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı ama uğraşmaya devam edicem çocuğum için yani çocuklarım için alıştıkları düzen için ..