Kizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Ben sarilmasam sarilmaz.m
Öpme konusunda biz opusmuyoruz mesela ben öpüşmek istemiyorum
diş fırçalama huyu yok ben söylersem yapıyor ama anlamı yok opusucez hadi fircala mi Dicem.hep. zaten fircalasa da opusmuyor baska yerlerle işi. Yani duygusuz bir seks var ortada en azından benim için öyle.
Birlikte gülelim eğlenelim istiyorum olmuyor
Birlikte aktivite yapalım istiyorum olmuyor görev insanı işte goturmesine götürüyor istediğim yere ama keyif alamıyoruz çoğu zaman (çocukla uğraşıyor gittiğimiz yerlerde ) ee çocuğu arada bir bıraksak da anneme o zaman da olmuyo . Konu seks olunca her türlü yapar ama ben duygusal bir insanım sevgili gibi olalım arada bir hissedelim istiyorum ...banyo yapma huyu yoktu onda bir tık düzeldi ben demeden yapuyo . Ama kıyafet özeni yok yırtık vs giyer banyo yapıp aynı şeyleri giyer zaten iki üç parça kıyafeti var .saçına sakalina önem vermez .kişisel bakım özen yok kendine karşı yok ki bana olsun
Çok pasif biri .. ilişkide yok yani ortada bi ilişki yok sanki hep yanımda ama duygusal olarak hissedemiyorum. Seviyorum evet ama ben mi simariklik yapıyorum bende mi sorun? Umutsuzluk , çaresizlik , biseyleri duzeltememek , istediğim gibi bir evlilik yasayamamqk kilo aldırdı bana sadece yemek yiyip TV izlerken mutlu olan biri haline geldim şimdi ekstra mutsuzum bütün motivasyonum, enerjim gitti