Sorun bende mi kizlar böyle mutlu olunur mu?

Benim.mesela oğlum babasına çok düşkün ve dış fircalamadan o yatağa girmez 5 yaşındaki çocuk ve illa banyoya babasıni çekerek götürür. Eşimle hep dislerini fırçalar baba örnek oluyor çocuğa. Yani sizde mesela bak çocuklarla gidin banyoda dislerinizi fircalayin falan deseniz hani çocuklara örnek olalım deseniz
Neler demedim ki o anlık yapıyor evet ama her gün ona çocuk gibi şunu yap bunu yap diyemem ki . Ya ben biliyorum nefes almamaya çalışarak ilişki yaşadığımi , kırmamak için en başlarda soyleyemiyordum utanıyordum :KK43: hemen kendimi banyoya atıp yıkıyordum anlasın diye

Siz onu beğenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Önceden öyle değildi diyorsunuz ama ne kadar değişebilir ki bir insan. Yada çok kısa sürede evlendiniz. Sadece görüşeceği zaman kişisel bakıma v kıyafetlerine dikkat etti.
Uyarmaktan çekinmeyin, bir yere giderken bir duş al, dişlerini fırçala temiz ol diye uyarın. Kıyafet konusunda siz gidin bolca alışveriş yapın. Dolabında temiz ütülü kıyafetler olursa giyinmek ister belki.

Koskoca adamın kişisel bakımını yapması için kendisi doğrusunun ne olduğunu bilmiyormuş gibi sürekli şöyle yap bunu yap bunu giy demek cok yorucu ve sıkıcı olur. Ancak direkt olarak öpüşesim gelmiyor sevişesim gelmiyor derseniz belki etkili olur.
Ben etkilenmek istiyorum hissetmek istiyorum , yoksa içimden gelmiyor dedim .nelerden etkileneceğimi ne istediğimi bekledigimi de anlattım. Ama o susuyo yada tamam diyo . Canı isteyince nasılsa bı şekilde oluyor üç olmadı beş olmadı sonra bir gün illaki diyo herhalde

Siz onu beğenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Önceden öyle değildi diyorsunuz ama ne kadar değişebilir ki bir insan. Yada çok kısa sürede evlendiniz. Sadece görüşeceği zaman kişisel bakıma v kıyafetlerine dikkat etti.
Uyarmaktan çekinmeyin, bir yere giderken bir duş al, dişlerini fırçala temiz ol diye uyarın. Kıyafet konusunda siz gidin bolca alışveriş yapın. Dolabında temiz ütülü kıyafetler olursa giyinmek ister belki.
Kısa sürede evlendik.. uyarmaya devam ediyorum hala uyarınca yapıyor , alınca giyiyor . Sanırım ben pasif olmasından şikayetçiyim

Ben etkilenmek istiyorum hissetmek istiyorum , yoksa içimden gelmiyor dedim .nelerden etkileneceğimi ne istediğimi bekledigimi de anlattım. Ama o susuyo yada tamam diyo . Canı isteyince nasılsa bı şekilde oluyor üç olmadı beş olmadı sonra bir gün illaki diyo herhalde
Oldurmayın söyleyin yani düzenli hale temizliğini getirmezsen ve düzgün bir ilişki yaşamıcaksak ben istemiyorum zaten keyifte almıyorum diye söyleyin. Yapmadığı sürecede yanaşmayın sonuçta robot gibi tiksinerek olmaz ki

Neler demedim ki o anlık yapıyor evet ama her gün ona çocuk gibi şunu yap bunu yap diyemem ki . Ya ben biliyorum nefes almamaya çalışarak ilişki yaşadığımi , kırmamak için en başlarda soyleyemiyordum utanıyordum :KK43: hemen kendimi banyoya atıp yıkıyordum anlasın diye
Ben dayanamam söylerim valla yumuşak dille anlamıyorsa herseyi apaçık söyleyin. Madem sizinle olacak o kokuya katlanmak zorunda mısınız istemiyorum deyin konuyu kapatın. Gerçekleri yüzüne vurmak gerek sanirim. Siz onun jcin hazırlanın kokular sürün ama o bisey yapmasın. Neden hep biz kadınlar özenli oluyoruz da erkekler yapamıyor anlamıyorum. Birazda onlar düşünsün bizi . Sizi ne ilişki de mutlu ediyor ne de normal yaşamda. Nefesini duyduğumda tiksiniyorsam kusura bakmasın beni anca ruyasinda görür.

Kizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Ben sarilmasam sarilmaz.m
Öpme konusunda biz opusmuyoruz mesela ben öpüşmek istemiyorum:KK43: diş fırçalama huyu yok ben söylersem yapıyor ama anlamı yok opusucez hadi fircala mi Dicem.hep. zaten fircalasa da opusmuyor baska yerlerle işi. Yani duygusuz bir seks var ortada en azından benim için öyle.
Birlikte gülelim eğlenelim istiyorum olmuyor
Birlikte aktivite yapalım istiyorum olmuyor görev insanı işte goturmesine götürüyor istediğim yere ama keyif alamıyoruz çoğu zaman (çocukla uğraşıyor gittiğimiz yerlerde ) ee çocuğu arada bir bıraksak da anneme o zaman da olmuyo . Konu seks olunca her türlü yapar ama ben duygusal bir insanım sevgili gibi olalım arada bir hissedelim istiyorum ...banyo yapma huyu yoktu onda bir tık düzeldi ben demeden yapuyo . Ama kıyafet özeni yok yırtık vs giyer banyo yapıp aynı şeyleri giyer zaten iki üç parça kıyafeti var .saçına sakalina önem vermez .kişisel bakım özen yok kendine karşı yok ki bana olsun :KK43: Çok pasif biri .. ilişkide yok yani ortada bi ilişki yok sanki hep yanımda ama duygusal olarak hissedemiyorum. Seviyorum evet ama ben mi simariklik yapıyorum bende mi sorun? Umutsuzluk , çaresizlik , biseyleri duzeltememek , istediğim gibi bir evlilik yasayamamqk kilo aldırdı bana sadece yemek yiyip TV izlerken mutlu olan biri haline geldim şimdi ekstra mutsuzum bütün motivasyonum, enerjim gitti :KK43:
Kişisel bakımsızligini öyle bir anlatmissiniz ki kusura bakmayın ama midem bulandı duş sonrası aynı kıyafetleri giymek ne demek. Bu durumda cinsel olarak ben istemezdim açıkçası. İlişki sırasında çekinmeyin bı zahmet dışını fircalayip gelsin.

Evlenene kadar değildi boyle
O kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki o yüzden yoruldum kendisi biseyleri akıl etsin kendisi yapsın. Hadi kıyafet işi en kolayı sakal kestirme huyu yok ben keseyim diyorum olmaz herkese tras olmaz , tras olcak ya vakit yoktur ya parası. Eee köyünde akrabaları ona terörist gibi gezme kestir sakalları vs dediğinde ben utanıyorum o gülüp geciyo ..
Kendisine ozenmiyor , arabasına eşyalarına vs ozenmiyor , bana niye ozensin ki onun eşyası gibi biseyim zaten nasılsa evli çocukta yaptı tamam bu bende rahaatligi.
Cinsellik konusunu doktorla da konuştuk ama yok ne desem değişmiyor
Ben üniversite lisans mezunuyum o lise . Ona rağmen benim sözlerimi görüşlerimi vs ciddiye almıyor
Beni sadece bir anne olarak ve cinsel ihtiyacını giderecek biri olarak görüyor öyle hissettiriyo
Sorunca seviyorum diyo ama
Kimseyi değiştiremezsiniz kendi içinden gelmeli üzüldüm sizin adınıza.

Bende aynı dusunuyorum maalesef :KK43:
Uygulamak zor olacak ama bence cinsel olarak size yaklaşmasına izin vermeyin konuşarak anlayacigini sanmıyorum. Nefesinizi tutarak tiksinerek ilişki yasayamazsiniz. İki tarafında zevk alması gerekiyor. Eşinizin yaptığı bencillik ve sadece ihtiyaç giderme.

Adam kendi hayatindan vazgeçmiş resmen. Görevi olarak gorduklerini yerine getirip hayatinin gelip geçmesini bekliyor içi ölmüş resmen, üzücü bir durum.
Psikologa gitmek ister mi acaba?

Benim bir eniştem de ayni boyleydi. Evden cikmazdi ev iş ev iş kotu aliskanlik vs yoktu. Devamli karisinin peşinde nereye isterse gotururdu ama keyif almazdi belli olurdu sessiz bir tipti. Ailece gorusurduk hep.
Adam 40indan sonra bir cildirdi tam cildirdi resmen. Hepimiz şok olduk. Umarim oyle bir şey yaşanmaz, bence icinde bastirilmiş duygulari olabilir patlama yaşamadan konuşmak belki iyi gelirdi.

Kizlar merhaba yine ben .. o kadar değişik ruh halindeyim ki burda yazmak sizden farklı görüşler duymak bana iyi gelicek.. eşim iyi biri, çocuklarla ilgilenir istediklerini yapar. Küçük kızım hep peşinde benden çok o ilgileniyor evde olduğunda. İşten eve evden ise gider. İçkisi, sigarası kötü alışkanlığı yok . Evine , çocuklarına , ailesine bağlı bir adam. Saygili.. Adeta bir görev insanı . Ama şöyle bir şey var içimde ,neşesi yok çoğu zaman mutsuz. Nedeni belli degil. Ne desem yapar ama mesela kızar içinden surat asar bende bunu kendi çabalarimla düşüne düşüne bulurum AA buna mı kizdi da böyle, neye alındı acaba, niye mutsuz, niye konuşmuyor suratı asık ..niye enerjisi yok , niye hiç plan yapmıyor hayattan keyif almak için neden bir çabası yok.
Öpme konusunda biz opusmuyoruz mesela ben öpüşmek istemiyorum:KK43: diş fırçalama huyu yok ben söylersem yapıyor ama anlamı yok opusucez hadi fircala mi Dicem.hep. zaten fircalasa da opusmuyor baska yerlerle işi. Yani duygusuz bir seks var ortada en azından benim için öyle.
Birlikte aktivite yapalım istiyorum olmuyor görev insanı işte goturmesine götürüyor istediğim yere ama keyif alamıyoruz çoğu zaman (çocukla uğraşıyor gittiğimiz yerlerde ) ee çocuğu arada bir bıraksak da anneme o zaman da olmuyo . Konu seks olunca her türlü yapar ama ben duygusal bir insanım sevgili gibi olalım arada bir hissedelim istiyorum ...banyo yapma huyu yoktu onda bir tık düzeldi ben demeden yapuyo . Ama kıyafet özeni yok yırtık vs giyer banyo yapıp aynı şeyleri giyer zaten iki üç parça kıyafeti var .saçına sakalina önem vermez .kişisel bakım özen yok kendine karşı yok ki bana olsun :KK43: Çok pasif biri .. ilişkide yok yani ortada bi ilişki yok sanki hep yanımda ama duygusal olarak hissedemiyorum. Seviyorum evet ama ben mi simariklik yapıyorum bende mi sorun? Umutsuzluk , çaresizlik , biseyleri duzeltememek , istediğim gibi bir evlilik yasayamamqk kilo aldırdı bana sadece yemek yiyip TV izlerken mutlu olan biri haline geldim şimdi ekstra mutsuzum bütün motivasyonum, enerjim gitti :KK43:
Yok hayir sizin yaptığınız şımarıklık değil kesinlikle. Dis fircalamaz, dus almaz...düşünemiyorum, kinamiyorum da, yanlis anlasilmasin. Böyle bir adamin yaninda bende kendimi saldırdım sanirim, hayat enerjim kalmazdi. Eşiniz depresyonda olabilir mi acaba? Benim de nadir de olsa böyle üzgün olduğum anlar olur, hatta sacma seylere üzüldüğümü düşünürüm akabinde ama sanirim bu normal bir durum. Sizin esinizin durumunun sürekliligi var, buna uzman çözümü lazim. Bu adam seni kurutur, soldurur:KK43:

Cro magnon gibi bişi canlandı gözümde dışarı ava gidiyor gelip avı yiyor sevişiyor ve uyuyor
Yazık biz kadınlara gerçekten haketmiyoruz
Ve benzer sorunlar hepimizde var az çok
Böyle mutlu olunmaz ot gibi yaşayıp gidersiniz siz kendinize bari sosyal bi alan oluşturun

söylene söylene birkaç ufak şeyi değiştirebilirsin.güzel kıyafetler alırsın dişçiye götürürsün daha sık temiz olur ama romantik olmayan birinden romantik bir adam yaratamazsın. öpüşmüyorsa söylensen de değişmez. az konuşuyorsa bir anda konu açan espri makinesine dönüşmez. suratı asık bir mizacı varsa ondan neşeli adam olmaz. bunlar huy. huylar sabittir.
çocuklarım var dediğine göre yıllardır böyle. depresyonda olabilir mi acaba dedim ama o zaman yıllardır depresyonda olması lazım. severek evlenmiş isteyerek çocuk yapmış adam depresyona girer mi bilemem.sonuçta size düşkünmüş ve iyi babaymış. adamı olduğu gibi kabul etmen en doğrusu. karakter oturduktan sonra ona yeniden şekil vermek çok zor.

Adam kendi hayatindan vazgeçmiş resmen. Görevi olarak gorduklerini yerine getirip hayatinin gelip geçmesini bekliyor içi ölmüş resmen, üzücü bir durum.
Psikologa gitmek ister mi acaba?

Benim bir eniştem de ayni boyleydi. Evden cikmazdi ev iş ev iş kotu aliskanlik vs yoktu. Devamli karisinin peşinde nereye isterse gotururdu ama keyif almazdi belli olurdu sessiz bir tipti. Ailece gorusurduk hep.
Adam 40indan sonra bir cildirdi tam cildirdi resmen. Hepimiz şok olduk. Umarim oyle bir şey yaşanmaz, bence icinde bastirilmiş duygulari olabilir patlama yaşamadan konuşmak belki iyi gelirdi.
Çıldırdı derken ne değişti? Öfkeli bir insana mı dönüştü?

Hisler konusunda yapısı böyle. Burda anlattığımız gibi eşinizle de daha da kibar bir dille bu konuyu konuşun. Evlendigimizden beri eşimin corabina kadar ben alırım zevkim güzel 😂 o yüzden alırım yani. sabahları giymesi için kıyafetlerini akşamdan koyarım sandalyeye eskileri de banyoya atarım. Duşa girecekse temiz kıyafeti veririm.bir iki de cilve yapmaya giriyorum😂 Bunlar benim için külfet değil o da yapamadığı için değil deodorantini da kıyafetin üstüne koyarım. Eskidi ve yirtildiysa ayiklar geridonusume koyarım. Çözümsüz sorunlar değil. Ortak zevk alacağınız yerlere gidin.

Çıldırdı derken ne değişti? Öfkeli bir insana mı dönüştü?

Hayir. Mesela alkol almazdi hiç sonradan alkol almaya baslamiş ve alkollu arkadas ortami kuruyormuş gece yarilarina kadar eve gelmiyormuş bunlar bizim bildiğimiz kadari.
Sonra bir de aldatma meselesi cikti tabi farkli farkli kadinlarla aldatmiş. 🤷 Ama gorseniz o da boyle konu sahibinin eşini anlattigi gibi bakimsiz bir şeydi o haliyle aldatti para yedirdi tabi kadinlara.

Ailece gorusurduk hep onceden ondan bu surecleri hep annemle paylasiyordu ve hani cidden o adamin içinden oyle biri cikmasina sasirmiştik ama aslinda bakinca sasirmamak lazimmiş. Hangi normal insan ev iş cocuk dongusunden başka hic biseyle ilgilenmeyip kişisel bakimini dahi yapmayip saglikli ruh halinde olabilir ki

Galiba adam mutsuzluktan ölüyor ama bunun sizinle veya evliliğinizle bir alakası yok. Resmen hayatı bırakmış gününü dolduruyor. Bir psikoloji eğitimim yok ama etrafımda bir kaç depresyon hastası olan tanıdığım var. Banyo yapmak, bir saç taramak bile gereksiz geliyordu. Soruyorduk mesela niye böyle yapıyorsun diye akla yakın bir cevap alamıyorduk açıkçası. Biri terapi almaya başladı düzeldi evlendi diğeri hala aynı 30 yaşında kadın halini görseniz teyzem gibi görünüyor çökmüş bitmiş... Velhasıl galiba terapi alması gerek.

X