saol cnm yaaAy.. canım benim, Allah korumuş.Çocuk işte, oluyor böyle şeyler sıkma canını. Allah' tan müdahale edebilmişsin.. Çok geçmiş olsun.
saol cnm yaaAllaha emanet çok korktum bişi olucak diye Allahım kimseye evlat acısı vermesin senin çocuğun varmı cnm evlimisin :26::26:
2.5 senelik evliyi canım, henüz bebeğim yok. Fazla kilolarımdan kurtulur kurtulmaz düşünüyorum inş.
tamam şekercim dinlen sen ama ben gece muhabbete gelemem kocacım izin vermez illaki beraber yatağa girip uyucaz ben olmadan yatmaz
ayy kızlarr hala ellerim titriyor az önce kızımın eline elma verdim yesin diye boğazına kaçtı mosmor oldu öksürücek öksüremiyor nasıl korktumm:18::18: ağlıcaktım nerdeyse neyse karnına basınç uyguladımda nefes yoluyla ç8ıkarttı yaa off nasıl kötü oldumm
tek sebep aşkımız canıım tabi bide bnm ailem görüşmeme bile izin vermiyince başlarım dediiiim kaçtık evlendik
oh maşallah bebek için tam zamanı Rabbim kucağını doldurur inşş ee tabi kilo vermende şart hamileykende alıyosun tabi benim gibi hamileyim yi gitsin yapmazsan az alırsın ben dünya rekoru kırdım valla:90::90:27 kilo aldım ama 27 kilonun 1 gramı bile kalmadı şükür 55 le hamile kaldım ve gene 55 im2.5 senelik evliyi canım, henüz bebeğim yok. Fazla kilolarımdan kurtulur kurtulmaz düşünüyorum inş.
hoşgeldin sefalara getirdin kuşuum bende kızımı uyuttum ve burdayım haliyle kopamıyorum annem sizden ne şeker şeysiniz siz öylekeremce
cyd86
nisanurum kızlarrr ben geldim eşimle oturdum tv izledim dinlendim
ve geldim
bebek dimi cnm?
aynı dert bendede var bıktım valla
düşüklerden sonra kan hapı balık hapı vs içtim boğazımıda tutamadım biraz aldım
cnm Rabbim zamanını bekliyor ol derse olur benim eltimin 11 yıl olmadı tüp bebekle oldu şimdi 4 yaşında bi oğlu var Allahım arattırmasn
keremce hoşgeldin şekerim
canım çok geçmiş olsun ayy okurken bile ben korktum
çook geçmiş olsun
aman aman
en korktuğum şeylerden biri
selam ............
Çok kötüyüm ya dedim ya memlekete gelcem diye bizimkilerle sorunlarımız vardı halledemiyoruz bir türlü beni eşimle kötü yapıyorlar ya durumlar karışık eşim kızıp yarın çekip götürür beni babamla konuşmuyoruz çıldırıcam atıcam kendimi camdan artık yeter yaaaaaa:84:
Nasıl sabredeyim ki insan bu dünyada anne babasına güvenemicekse kime guvenecek resmen aılem huzurumu kacırıyo