sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Ay.. canım benim, Allah korumuş. Çocuk işte, oluyor böyle şeyler sıkma canını. Allah' tan müdahale edebilmişsin.. Çok geçmiş olsun.
saol cnm yaa Allaha emanet çok korktum bişi olucak diye Allahım kimseye evlat acısı vermesin senin çocuğun varmı cnm evlimisin :26::26:

ay ne çok şey yazmışsınız dünden beri dün akşam oğluş uyandı hemen çıktım.neyse ben bi bakim dedim.evi topliyim,yaramazı da uyutup gelirim.gece görüşürük....

saol cnm yaa Allaha emanet çok korktum bişi olucak diye Allahım kimseye evlat acısı vermesin senin çocuğun varmı cnm evlimisin :26::26:

2.5 senelik evliyi canım, henüz bebeğim yok. Fazla kilolarımdan kurtulur kurtulmaz düşünüyorum inş.

2.5 senelik evliyi canım, henüz bebeğim yok. Fazla kilolarımdan kurtulur kurtulmaz düşünüyorum inş.

bebek dimi cnm?
aynı dert bendede var bıktım valla
düşüklerden sonra kan hapı balık hapı vs içtim boğazımıda tutamadım biraz aldım

keremce hoşgeldin şekerim

tamam şekercim dinlen sen ama ben gece muhabbete gelemem kocacım izin vermez illaki beraber yatağa girip uyucaz ben olmadan yatmaz

bnm eşimde aynı ya
ben kalk aşkım diyene kadar kanepede yatar
bensiz yatmaz
bende yalnız oturamıyorum odada:82:

canım çok geçmiş olsun ayy okurken bile ben korktum
çook geçmiş olsun
aman aman
en korktuğum şeylerden biri

oh maşallah bebek için tam zamanı Rabbim kucağını doldurur inşş ee tabi kilo vermende şart hamileykende alıyosun tabi benim gibi hamileyim yi gitsin yapmazsan az alırsın ben dünya rekoru kırdım valla:90::90:27 kilo aldım ama 27 kilonun 1 gramı bile kalmadı şükür 55 le hamile kaldım ve gene 55 im sende verirsin cnm azcık azim ve irade gerektiriyor kaç kilo vermn gerekiyor:26:
keremce
cyd86
nisanurum kızlarrr ben geldim eşimle oturdum tv izledim dinlendim
ve geldim
hoşgeldin sefalara getirdin kuşuum bende kızımı uyuttum ve burdayım haliyle kopamıyorum annem sizden ne şeker şeysiniz siz öyle

canım çok geçmiş olsun ayy okurken bile ben korktum
çook geçmiş olsun
aman aman
en korktuğum şeylerden biri

nisanurum vallahi öyle
biiraz eşimle ilgileniyorum biraz evle biraz kkyla
anee görev gibi oldu kk bende

Çok kötüyüm ya dedim ya memlekete gelcem diye bizimkilerle sorunlarımız vardı halledemiyoruz bir türlü beni eşimle kötü yapıyorlar ya durumlar karışık eşim kızıp yarın çekip götürür beni babamla konuşmuyoruz çıldırıcam atıcam kendimi camdan artık yeter yaaaaaa:84:

kızlarrr gelen arkadaşlarrr sorulu cevaplı ya topiğimizin mantığı,
hadi bir soru dAHA
sabahları kahvaltı eder misiniz?
olmazsa olmazınız neler?
bnm peynir domates olmazsa olmazım
bal ve kaymakta çok severim ama kilo yapıyor

tamam cnm anladım
üzülme..
memlekete gittiğinde bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim
sakin ol sabırlı davran
bunun en kötü yanı sabırsızlk
insanı kötü eder

Nasıl sabredeyim ki insan bu dünyada anne babasına güvenemicekse kime guvenecek resmen aılem huzurumu kacırıyo

laylayım hg bebişim
Allahtan uğrarım dedin valla gözlerim yollarda kaldı
yapıştı kalkmıyor yerden
nerdesin fıstığım bebeklern bırakmadı mı seni:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…