derfattt ooo kimleri görüyorum bacım gelemem demiştin bende üzüldüm
Yine ben kız kurdelam bir topik açtın herkesi buraya topladın
birimizden biri nerdyese bütün tayfa o topikte toplanıyoruz aslında ha sen açmışsın orda konuşmuşuz ha ben açmışım orda konuşmuşuz hiç farkı yok gönüllerimiz birrYine ben kız kurdelam bir topik açtın herkesi buraya topladın
yok canım bi uğradım eşim wcyw girdide oçıkana kadar kaçamak yaptım yatıcaz şimdi çok yorgunum sabahları erken kalkıyorum çok yoruluyorum bebek oluncada istediğin saate kadar uyuyamıyosun o ne zaman uynaırsa bende ayaktayım yatayımda dinleneyim eşimde sabahçıymış zaten herkese iyi geceler fıstıklar yarın görüşürüz öpüldünüz..........
birimizden biri nerdyese bütün tayfa o topikte toplanıyoruz aslında ha sen açmışsın orda konuşmuşuz ha ben açmışım orda konuşmuşuz hiç farkı yok gönüllerimiz birr
Orası öyle kocayı uyuttum anam tv bakıyor bende dedim kk ya girim de arkadaşlarımla konuşayım ferahlayayım
Yine ben kız kurdelam bir topik açtın herkesi buraya topladın
merhaba julia
hoşgeldin nasılsın?
evli misin?
sende bizim gibi gece kuşusun:))
derdini söylemeyen derman bulamazmış cnm konuştukça rahatlarsın dök içini annem ben seve seve dinlerim :13:Orası öyle kocayı uyuttum anam tv bakıyor bende dedim kk ya girim de arkadaşlarımla konuşayım ferahlayayım
oyy şekerim hoşgeldin
valla kız bende iyiki bulmuşum bu siteyi google sağolsun hamileyken bişeye bakarken bu site çıktı üye felan oldum tam benlik dedim ama o kadar içten o kadar samimi insanlar varki insan alamıyor kendini bide biz yan yana olsak gırgır şamata en güzel günlerimizden biri olur eminim
evet ya bırakın senin topik benim topik karar verelim bi topikte toplanalım yahuu
Orası öyle kocayı uyuttum anam tv bakıyor bende dedim kk ya girim de arkadaşlarımla konuşayım ferahlayayım
derdini söylemeyen derman bulamazmış cnm konuştukça rahatlarsın dök içini annem ben seve seve dinlerim :13:
Niye kızıyorsunu yaw:18:
gerçektende bi topikte toplaşalım sürekli orda yazışalım ayrı ayrı olmasınevet ya bırakın senin topik benim topik karar verelim bi topikte toplanalım yahuu
Bu sene bende hastalıktan kurtulamıyorum çok şükür
Niye yatmıyonuz lem bu saatlere kadar beni hiç geç saatlere kadar gördünüz mü kk da
malesef bekarım asker bekliorumbakma bu gece oturduğuma hafta sonu ya normalde tavuk gillerdenim ben 11 en geç 12 de yataktayım