sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

derfattt ooo kimleri görüyorum bacım gelemem demiştin bende üzüldüm

yok canım bi uğradım eşim wcyw girdide oçıkana kadar kaçamak yaptım yatıcaz şimdi çok yorgunum sabahları erken kalkıyorum çok yoruluyorum bebek oluncada istediğin saate kadar uyuyamıyosun o ne zaman uynaırsa bende ayaktayım yatayımda dinleneyim eşimde sabahçıymış zaten herkese iyi geceler fıstıklar yarın görüşürüz öpüldünüz..........

Yine ben kız kurdelam bir topik açtın herkesi buraya topladın
birimizden biri nerdyese bütün tayfa o topikte toplanıyoruz aslında ha sen açmışsın orda konuşmuşuz ha ben açmışım orda konuşmuşuz hiç farkı yok gönüllerimiz birr

bende sevinmiştim masumum(
peki sonra görüşürz tatlım
iyi uykular

Orası öyle kocayı uyuttum anam tv bakıyor bende dedim kk ya girim de arkadaşlarımla konuşayım ferahlayayım

Bu sene bende hastalıktan kurtulamıyorum çok şükür
Niye yatmıyonuz lem bu saatlere kadar beni hiç geç saatlere kadar gördünüz mü kk da

inşallah canım ya o günlerde gelir belki bi buluşma düzenleriz ilerde

derdini söylemeyen derman bulamazmış cnm konuştukça rahatlarsın dök içini annem ben seve seve dinlerim :13:

Anam hangini anlatam bir sürü derdim var kimse ye anlatamıyoum derdimi bi yandan koca bi yandan ana napcam bilmiyorum çekicem isyan bayrağını artıkKız sen benim ikizim değil misin hissetmen lazım üzüldüğümü

Niye kızıyorsunu yaw:18:

kızmıyorum canım niye kızayım aslında kızıyorum birbirimizle sohbet için bi topik olsun herkez orda dursun ayrı yerlerde ayrı sohbetlere ne gerek var yani diyorum ki bi topik olsun bizim olsun hangisi olsun siz söyleyintopik bahane sohbet gerek sohbett:90:

evet ya bırakın senin topik benim topik karar verelim bi topikte toplanalım yahuu
gerçektende bi topikte toplaşalım sürekli orda yazışalım ayrı ayrı olmasın
Bu sene bende hastalıktan kurtulamıyorum çok şükür
Niye yatmıyonuz lem bu saatlere kadar beni hiç geç saatlere kadar gördünüz mü kk da
hiç görmedik desem yalan demiş olurmuyum aceep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…