Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar bebisler degil kurdelam koca bebise küsüm bugün tafra yapiyorum
Az daha sürünsün keyfim yerine gelir ondan girmedim pek nete bugün
aynenn valla görev gibi buraya bakmayınca içim rahat etmiyor nasıl bi bağımlılıktır bunisanurum vallahi öyle
biiraz eşimle ilgileniyorum biraz evle biraz kkyla
anee görev gibi oldu kk bende
ahh yavrum öyle deme neden anlaşamıyosunuz anlatmak istersen dinlerim cnm paylaşıktıkça azalıyor inan sabret cnm zamanla geçer bak ben kaçarak evlendim o kadar istedikki güzellikle olsun diye bizimkiler nuh dedi peygamber demedi 1 ay sonra barıştık aileler birazda önyargılı oluyolar hep biz biliriz havasındalar ama birazda evlatlarının ne istediklerini anlasalar ben büyük diyince aklıma yapıcı anlayışlı olgun mantıklı geliyorÇok kötüyüm ya dedim ya memlekete gelcem diye bizimkilerle sorunlarımız vardı halledemiyoruz bir türlü beni eşimle kötü yapıyorlar ya durumlar karışık eşim kızıp yarın çekip götürür beni babamla konuşmuyoruz çıldırıcam atıcam kendimi camdan artık yeter yaaaaaa:84:
ben domates zeytin ve peynirim olmaz olmazlarım çaysızda hayatta kahvaltı edemem zeytin deliyisim resmenkızlarrr gelen arkadaşlarrr sorulu cevaplı ya topiğimizin mantığı,
hadi bir soru dAHA
sabahları kahvaltı eder misiniz?
olmazsa olmazınız neler?
bnm peynir domates olmazsa olmazım
bal ve kaymakta çok severim ama kilo yapıyor
öyle deme cnm genede onlar ailen senin ben anne olunca kıymetini daha iyi anladım bi evlat yetiştirmek o kadar zorki heleki onların zamanında hayat dahada zormuş onlarda kötülüğünü istemez seni Allah sığın dua et sorununuz neyse biran önce hallolur inş cnm üzülme senNasıl sabredeyim ki insan bu dünyada anne babasına güvenemicekse kime guvenecek resmen aılem huzurumu kacırıyo
a.s cnm azcık o baksın cnm ama sanki canınmış gibi biri geçince ve kalkamyınca çok sinir oluyor insanselammmm ya babam bilgisayardaydı gelemedim ben 2 sattir kalkmadı
selammmm ya babam bilgisayardaydı gelemedim ben 2 sattir kalkmadı
aa eve kepek ekmeğide güzel ama burda satılmıyo
geceyeli nasıl bir alışkanlıktır dimi kk
daha halbuki iki saat önce flan beraberdik:))
nisanurum benim gibisin bende öyle zeytin peynir domates bayılıyorum
birde kepek ekmeğiiiiiiiiiiii
a.s cnm azcık o baksın cnm ama sanki canınmış gibi biri geçince ve kalkamyınca çok sinir oluyor insan
geceyeli nasıl bir alışkanlıktır dimi kk
daha halbuki iki saat önce flan beraberdik:))
nisanurum benim gibisin bende öyle zeytin peynir domates bayılıyorum
birde kepek ekmeğiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar
merhaba kızlar
evet ya özlüyorum kkyı burası bambaşka ve sizz iyiki varsınız kızlar ya
merhaba julia
hoşgeldin nasılsın?
evli misin?
sende bizim gibi gece kuşusun:))
yok evli değil juliam asker yolu gözlüyor
oyy şekerim hoşgeldinmerhaba kızlar
valla kız bende iyiki bulmuşum bu siteyi google sağolsun hamileyken bişeye bakarken bu site çıktı üye felan oldum tam benlik dedim ama o kadar içten o kadar samimi insanlar varki insan alamıyor kendini bide biz yan yana olsak gırgır şamata en güzel günlerimizden biri olur eminimevet ya özlüyorum kkyı burası bambaşka ve sizz iyiki varsınız kızlar ya