sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Slm kizlar bebisler degil kurdelam koca bebise küsüm bugün tafra yapiyorum

Az daha sürünsün keyfim yerine gelir ondan girmedim pek nete bugün

laylay buarada ben oğlunun doğum gününü bugun diye anladım ya onu belirtmiştim okumuşmuydun tatlım?
yalan mı oldu acaba cevabım

bizim net sınırlıydı sınırsıza geçecez bu ay
şu ara kota geçmiş ve BİR yavaşlama mevcut nette sinir oldum kızlar

nisanurum vallahi öyle
biiraz eşimle ilgileniyorum biraz evle biraz kkyla
anee görev gibi oldu kk bende
aynenn valla görev gibi buraya bakmayınca içim rahat etmiyor nasıl bi bağımlılıktır bu
ahh yavrum öyle deme neden anlaşamıyosunuz anlatmak istersen dinlerim cnm paylaşıktıkça azalıyor inan sabret cnm zamanla geçer bak ben kaçarak evlendim o kadar istedikki güzellikle olsun diye bizimkiler nuh dedi peygamber demedi 1 ay sonra barıştık aileler birazda önyargılı oluyolar hep biz biliriz havasındalar ama birazda evlatlarının ne istediklerini anlasalar ben büyük diyince aklıma yapıcı anlayışlı olgun mantıklı geliyor
takma kafana güzelim zamana bırak üsteledikçe dahada kötü oluyor inş aranız düzelir

ben domates zeytin ve peynirim olmaz olmazlarım çaysızda hayatta kahvaltı edemem zeytin deliyisim resmen
Nasıl sabredeyim ki insan bu dünyada anne babasına güvenemicekse kime guvenecek resmen aılem huzurumu kacırıyo
öyle deme cnm genede onlar ailen senin ben anne olunca kıymetini daha iyi anladım bi evlat yetiştirmek o kadar zorki heleki onların zamanında hayat dahada zormuş onlarda kötülüğünü istemez seni Allah sığın dua et sorununuz neyse biran önce hallolur inş cnm üzülme sen

selammmm ya babam bilgisayardaydı gelemedim ben 2 sattir kalkmadı

geceyeli nasıl bir alışkanlıktır dimi kk
daha halbuki iki saat önce flan beraberdik:))

nisanurum benim gibisin bende öyle zeytin peynir domates bayılıyorum
birde kepek ekmeğiiiiiiiiiiii

aa eve kepek ekmeğide güzel ama burda satılmıyo

a.s cnm azcık o baksın cnm ama sanki canınmış gibi biri geçince ve kalkamyınca çok sinir oluyor insan

aynen ya baba diyorum kalksana hadi
sen bütün gün başındasın biz sana öyle mi diyoruz diyo işten gelince 1 saat filan geçiyo zaten fazla değil ama bu akşam kotayı doldurdu 2 saat:90:

evet ya özlüyorum kkyı burası bambaşka ve sizz iyiki varsınız kızlar ya

oyy şekerim hoşgeldin
evet ya özlüyorum kkyı burası bambaşka ve sizz iyiki varsınız kızlar ya
valla kız bende iyiki bulmuşum bu siteyi google sağolsun hamileyken bişeye bakarken bu site çıktı üye felan oldum tam benlik dedim ama o kadar içten o kadar samimi insanlar varki insan alamıyor kendini bide biz yan yana olsak gırgır şamata en güzel günlerimizden biri olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…