sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ballar ben çıkıyorummm kocacım gelmek üzere maçtan. size iyi sohbetlerrrrr öpüorum hepinizi

sıktığın falan yok canım merak etme ama ben izninizi istşyorum biraz çamaşırlarım bitti onları asıym biraz da dinlensin gözlerim ... ağrıdılar birazz kaç saattir kalkmadım pc baından

doğru çok yoruyor bazen pc bende koca gün başındayım

cyd86 hoşgeldn canmmmmm:)
hoşbuldum canıımmm

cimcime çok fena hiç rahat vermiyo annesini üzüyo

merhaba..

Nickinize bayıldım çünkü ben senelerden beri NisaNur ismine hayranım. Herkes bilir, kızım olursa adını NisaNur koyacağım demişşimdir hep. Evlendim ve hala da fikrim değişmedi

benim yerime eccük mıncır onu çok fena sevesim var hee
oyy mıcırmazmıyım cnm gel sev ablasııı:90::90:
[QUOTE=cyd86;16816436]merhaba..

Nickinize bayıldım çünkü ben senelerden beri NisaNur ismine hayranım. Herkes bilir, kızım olursa adını NisaNur koyacağım demişşimdir hep. Evlendim ve hala da fikrim değişmedi [/QUOTE]
bende taa liseden demiştim evlenrisem ve kzım olursa adı nisa oluak diye eşimde nur koyalım dedi nisa nur oldu adı inşş olur cnm bi kızın olur ve adı nisa olur

bende taa liseden demiştim evlenrisem ve kzım olursa adı nisa oluak diye eşimde nur koyalım dedi nisa nur oldu adı inşş olur cnm bi kızın olur ve adı nisa olur[/QUOTE]

Amin canımmm inş..

ayy kızlarr hala ellerim titriyor az önce kızımın eline elma verdim yesin diye boğazına kaçtı mosmor oldu öksürücek öksüremiyor nasıl korktumm:18::18: ağlıcaktım nerdeyse neyse karnına basınç uyguladımda nefes yoluyla ç8ıkarttı yaa off nasıl kötü oldumm

Ay.. canım benim, Allah korumuş. Çocuk işte, oluyor böyle şeyler sıkma canını. Allah' tan müdahale edebilmişsin.. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…