- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıktığın falan yok canım merak etme ama ben izninizi istşyorum biraz çamaşırlarım bitti onları asıym biraz da dinlensin gözlerim ... ağrıdılar birazz kaç saattir kalkmadım pc baından
hoşbuldum canıımmmcyd86 hoşgeldn canmmmmm:)
ayy hiç sevmem öyle emr-ivaki durumları yaaben gece o kadar konustum konustuum sabah uyurken zilçaldı bi açtım kapıyı eltimle kayınvalide bana kahvaltıya gelmişler
kızlar ben size pro üye olmayı düşündünüz mü diye sormuştum siz gelmeden önce
onuda mı okumadınız ?
arada kaynıyor mesajlar
ben düşünüyorum açıkçası canım.. biraz daha araştırayım da :44:
ne güzel
keşke tek gelin olsaydım
gerçe o zamanda herşeyi benden beklerlerdi:78::78:
ben tek gelinim canım.. o da zor yani :97:
ballar ben çıkıyorummm kocacım gelmek üzere maçtan. size iyi sohbetlerrrrr öpüorum hepinizi
bnm topik sizin cnm eğer arzu ederseniz burası da var
canınız nereyi isterse
dediğin gibi dağılıyoruz bir yerlere...
gece görüşrüz hanımlaarrr ii akşamlarrr :80::80::80:
Geçmişi okuyayım dedim yetişemedm valla nelerden bahsediyorsunuz bakalımm
Geçmişi okuyayım dedim yetişemedm valla nelerden bahsediyorsunuz bakalımm
cimcime çok fena hiç rahat vermiyo annesini üzüyoay allah iyiliğini versin cimcime nasıl
cevaplarını okudum cnm
ama yanlılşlık oldu akşam
o sabah kahvaltıya gelenler sembasındı bnm nickim görünüyor
cimcime çok fena hiç rahat vermiyo annesini üzüyo
hadi ya.. neyse yorumum aynı ama misfirler başkasınınmış
cimcime çok fena hiç rahat vermiyo annesini üzüyo
derfatccımmm dinlendin geldik fıstığım
gece görüşürüz masumum olur mu...
mucuk
oyy mıcırmazmıyım cnm gel sev ablasııı:90::90:benim yerime eccük mıncır onu çok fena sevesim var hee
bende taa liseden demiştim evlenrisem ve kzım olursa adı nisa oluak diye eşimde nur koyalım dedi nisa nur oldu adı inşş olur cnm bi kızın olur ve adı nisa olur[/QUOTE]oyy mıcırmazmıyım cnm gel sev ablasııı:90::90:
[QUOTE=cyd86;16816436]merhaba..
Nickinize bayıldım çünkü ben senelerden beri NisaNur ismine hayranım. Herkes bilir, kızım olursa adını NisaNur koyacağım demişşimdir hep. Evlendim ve hala da fikrim değişmedi
ayy kızlarr hala ellerim titriyor az önce kızımın eline elma verdim yesin diye boğazına kaçtı mosmor oldu öksürücek öksüremiyor nasıl korktumm:18::18: ağlıcaktım nerdeyse neyse karnına basınç uyguladımda nefes yoluyla ç8ıkarttı yaa off nasıl kötü oldumm