sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ballar ben çıkıyorummm kocacım gelmek üzere maçtan. size iyi sohbetlerrrrr öpüorum hepinizi:KK16::KK16:

sıktığın falan yok canım merak etme ama ben izninizi istşyorum biraz çamaşırlarım bitti onları asıym biraz da dinlensin gözlerim ... ağrıdılar birazz kaç saattir kalkmadım pc baından :KK54:

doğru çok yoruyor bazen pc bende koca gün başındayım:KK60:

cyd86 hoşgeldn canmmmmm:)
hoşbuldum canıımmm :KK70:
:KK60::KK60::KK60: ben gece o kadar konustum konustuum sabah uyurken zilçaldı bi açtım kapıyı eltimle kayınvalide bana kahvaltıya gelmişler :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ayy hiç sevmem öyle emr-ivaki durumları yaa :KK19:
kızlar ben size pro üye olmayı düşündünüz mü diye sormuştum siz gelmeden önce
onuda mı okumadınız ?:KK53::KK53::KK53:

arada kaynıyor mesajlar:KK9::KK9:

ben düşünüyorum açıkçası canım.. biraz daha araştırayım da :44:

ne güzel
keşke tek gelin olsaydım
gerçe o zamanda herşeyi benden beklerlerdi:78::78:

ben tek gelinim canım.. o da zor yani :97:

benim yerime eccük mıncır onu çok fena sevesim var hee:KK9:
oyy mıcırmazmıyım cnm gel sev ablasııı:90::90:
[QUOTE=cyd86;16816436]merhaba.. :KK71:

Nickinize bayıldım çünkü ben senelerden beri NisaNur ismine hayranım. Herkes bilir, kızım olursa adını NisaNur koyacağım demişşimdir hep. Evlendim ve hala da fikrim değişmedi :KK1:[/QUOTE]
bende taa liseden demiştim evlenrisem ve kzım olursa adı nisa oluak diye eşimde nur koyalım dedi nisa nur oldu adı inşş olur cnm bi kızın olur ve adı nisa olur:KK62::KK62:

oyy mıcırmazmıyım cnm gel sev ablasııı:90::90:
[QUOTE=cyd86;16816436]merhaba.. :KK71:

Nickinize bayıldım çünkü ben senelerden beri NisaNur ismine hayranım. Herkes bilir, kızım olursa adını NisaNur koyacağım demişşimdir hep. Evlendim ve hala da fikrim değişmedi :KK1:
bende taa liseden demiştim evlenrisem ve kzım olursa adı nisa oluak diye eşimde nur koyalım dedi nisa nur oldu adı inşş olur cnm bi kızın olur ve adı nisa olur:KK62::KK62:[/QUOTE]

Amin canımmm inş..

ayy kızlarr hala ellerim titriyor az önce kızımın eline elma verdim yesin diye boğazına kaçtı mosmor oldu öksürücek öksüremiyor nasıl korktumm:18::18: ağlıcaktım nerdeyse neyse karnına basınç uyguladımda nefes yoluyla ç8ıkarttı yaa off nasıl kötü oldumm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ayy kızlarr hala ellerim titriyor az önce kızımın eline elma verdim yesin diye boğazına kaçtı mosmor oldu öksürücek öksüremiyor nasıl korktumm:18::18: ağlıcaktım nerdeyse neyse karnına basınç uyguladımda nefes yoluyla ç8ıkarttı yaa off nasıl kötü oldumm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ay.. canım benim, Allah korumuş. :KK14: Çocuk işte, oluyor böyle şeyler sıkma canını. Allah' tan müdahale edebilmişsin.. Çok geçmiş olsun.

X