gece yeli hoşgeldin tatlım
ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep
ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep
hoşbulduk canım arkadaşımın nişanı vardı bende ordan geldim şimdii
ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç
kimin nişanı şekerim?
eğlendim diyrsun yani
ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç
bnm eşim öyle dese
söylerim
rahatsız olabilr sana mı kaldı diye
cnm güvenle ilgisi yok bende güveniyorum eşime
ama güveniyorum diyede gözlerimi kapayamam
hep açık olacak kadınların gözü
kızlar ben şimdilik çıkıyorum oğlumun uyku saati onu yatırayım gelirim
yok canım ya takımı taktım geldim zaten nişanlım arayıp durdu hadi hadi eccük kıskaçta kendisü:90:
monorosa evlenince kıskançlık biter sanırdım ben devam ediyormu ozamanda kıskançlıklar
sorma canııım 6 senelik evliyim daha bu sene başladım tek başıma dışarı çıkmaya gerisi sen düşün artık dövdüğü adamları çıktığımı mahkemeleri saymıyorum psikopat birazcık bnmki o konuda
ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben
anladım cnm iyi yapmışsın
arkadaşının nişanımıydı?
tamamm tatlımmm derfatcım gel görüşürüz
ciddimizin kız ben de yakınırdım kıskaçn diye ama seni duyunca bi ohh çekesim geldi
ciddimizin kız ben de yakınırdım kıskaçn diye ama seni duyunca bi ohh çekesim geldi