sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep

ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç

ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep

bnm eşim öyle dese
söylerim
rahatsız olabilr sana mı kaldı diye

kızlar ben şimdilik çıkıyorum oğlumun uyku saati onu yatırayım gelirim

ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç

sorma canııım 6 senelik evliyim daha bu sene başladım tek başıma dışarı çıkmaya gerisi sen düşün artık dövdüğü adamları çıktığımı mahkemeleri saymıyorum psikopat birazcık bnmki o konuda
bnm eşim öyle dese
söylerim
rahatsız olabilr sana mı kaldı diye

ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben

ciddimizin kız ben de yakınırdım kıskaçn diye ama seni duyunca bi ohh çekesim geldi

ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben [/QUOTE]

yok bebeğim sizin için söylemiyorum ben
benim eşim için dedim
başka birii için yorum yapmasını bile istemiyorum
kendi adıma söyledim ben o mesajda
işte diyorum ya abartıyorum die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…