sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende aynı canım hatta kaynanamgille bile görüşmüyorum hemde çok yakınız akrabalarıylada aynı bi kaç arkadasım var evli onlarla görüşüyorum hele bitanesiyle 12 yıllk arkadaslığlımız var kocalarımızda iyi anlasıyo

aynen canm elti görümce kayınvalideyle pek aram yok bi kayınpederimi severimmmm. uzağız zaten haftada bikere arar kayınvalidem eltimle hiç görüşmüyoruzzz:63:

valla benim kaynanamla aram iyidir kaynanamda iyidri eltilerimde görümcelerimde iyidir Allah razı olsun çok yardımcılar :13:

hoşbulduk balıım ben ev işiyle uğraşıyorum valla hiçbiyere çıkmadık evdeyim
haftaya gidicekmişiz yemeğe öyle söz verdi eşim:KK1::KK1:
bakalım kızımda canıma okuyor valla şimdi bunu yazarken bile ağlıyo hey allahım yaa:95::95:

oy oy kzın mı var canım
ne güzel kaç yaşında?
minicik belli
ağladığına göre?
senn yaş kaç?:KK70:

ne güzel
keşke tek gelin olsaydım
gerçe o zamanda herşeyi benden beklerlerdi:78::78:

aman canııım ben tek değilim de noluyo gene çoğu şeyi benden bekliyorlarr kayınvalidenn evinin temizliği ütüsü bende heeep gene ALlahı var eltimde temizlik yapıyor arada ama genelde bnm elime bakılıyo benden isteniliyoo bıkmışım artık yaaa temizlikçi al dedm artık sonunda dayanamadı alıyo almasına ama gene ben gidiyorum başını beklemeye eksik işleri yapmaya :KK52:

kızlar var ya duyurular bölümü orta kk pro üyelik bölümü var araştırabilirsiniz bacılarım
kırmızı nick oluyoruz
bize kk kartı ylluyorlar
birde sanırım kk kupası:KK19:

kocalarınızı kıskanıyor musunuz bnm gibi??:KK43::KK43:

ay evet kıskanıorum ama bir okadar da güveniorum. bugün beni sinr etti zaten.. büyük bi alışveriş merkezindeydik önümüzden sarışın bi kız geliodu türk olmadığı kesin dedi birden ben hemen sinirli sinirli baktımmmm tabi:KK47: ya aşkımm haç kolyesi vardı ona baktım dedi ben de kızın orasına mı bakıosun dedim öle bi tatsızlık oldu yani:KK53::KK53:

aman canııım ben tek değilim de noluyo gene çoğu şeyi benden bekliyorlarr kayınvalidenn evinin temizliği ütüsü bende heeep gene ALlahı var eltimde temizlik yapıyor arada ama genelde bnm elime bakılıyo benden isteniliyoo bıkmışım artık yaaa temizlikçi al dedm artık sonunda dayanamadı alıyo almasına ama gene ben gidiyorum başını beklemeye eksik işleri yapmaya :KK52:

valla yaşına göre çok olgunsun tatlım maşallah:nazar::nazar:

ay evet kıskanıorum ama bir okadar da güveniorum. bugün beni sinr etti zaten.. büyük bi alışveriş merkezindeydik önümüzden sarışın bi kız geliodu türk olmadığı kesin dedi birden ben hemen sinirli sinirli baktımmmm tabi:KK47: ya aşkımm haç kolyesi vardı ona baktım dedi ben de kızın orasına mı bakıosun dedim öle bi tatsızlık oldu yani:KK53::KK53:

ayyy:KK47::KK47:
iyi dayanmışın şekerim maşallah

ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep :KK53::KK28:

X