bi anda mı geldiler şekerim
yes canııım eşimin evde olmadıgını biliyolardı ya bi bırakmadılar ne güzel öğelene kadar uyuma planları yapıyodum :26:
bende aynı canım hatta kaynanamgille bile görüşmüyorum hemde çok yakınız akrabalarıylada aynı bi kaç arkadasım var evli onlarla görüşüyorum hele bitanesiyle 12 yıllk arkadaslığlımız var kocalarımızda iyi anlasıyo
hoşbulduk balıım ben ev işiyle uğraşıyorum valla hiçbiyere çıkmadık evdeyim
haftaya gidicekmişiz yemeğe öyle söz verdi eşim
bakalım kızımda canıma okuyor valla şimdi bunu yazarken bile ağlıyo hey allahım yaa:95::95:
valla benim kaynanamla aram iyidir kaynanamda iyidri eltilerimde görümcelerimde iyidir Allah razı olsun çok yardımcılar :13:
kızlar neden kimse pro üyelik soruma cevap vermiyor
ne güzel
keşke tek gelin olsaydım
gerçe o zamanda herşeyi benden beklerlerdi:78::78:
kızlar neden kimse pro üyelik soruma cevap vermiyor
kocalarınızı kıskanıyor musunuz bnm gibi??
kocalarınızı kıskanıyor musunuz bnm gibi??
aman canııım ben tek değilim de noluyo gene çoğu şeyi benden bekliyorlarr kayınvalidenn evinin temizliği ütüsü bende heeep gene ALlahı var eltimde temizlik yapıyor arada ama genelde bnm elime bakılıyo benden isteniliyoo bıkmışım artık yaaa temizlikçi al dedm artık sonunda dayanamadı alıyo almasına ama gene ben gidiyorum başını beklemeye eksik işleri yapmaya
ay evet kıskanıorum ama bir okadar da güveniorum. bugün beni sinr etti zaten.. büyük bi alışveriş merkezindeydik önümüzden sarışın bi kız geliodu türk olmadığı kesin dedi birden ben hemen sinirli sinirli baktımmmm tabiya aşkımm haç kolyesi vardı ona baktım dedi ben de kızın orasına mı bakıosun dedim öle bi tatsızlık oldu yani
ay evet kıskanıorum ama bir okadar da güveniorum. bugün beni sinr etti zaten.. büyük bi alışveriş merkezindeydik önümüzden sarışın bi kız geliodu türk olmadığı kesin dedi birden ben hemen sinirli sinirli baktımmmm tabiya aşkımm haç kolyesi vardı ona baktım dedi ben de kızın orasına mı bakıosun dedim öle bi tatsızlık oldu yani
valla yaşına göre çok olgunsun tatlım maşallah