hadi kızlr bize bekliyorum hepinizi çay,kahve ne isterseniz yaparım yeterki hep beraber olalım
hadi kızlr bize bekliyorum hepinizi çay,kahve ne isterseniz yaparım yeterki hep beraber olalım
oyyy oyyy
masumum bnm
valla yorulursun çay koymaktan bize[/QUOTyok bacım muhabbet öyle güzelki hiç yorulmam bu muhabbete seve seve yaparım herşeyi
saol canm. yok gri ayakkabılar
hoşbulduk cnm inş öneli bişi değildirhoşgeldn canmm. evet ben de okudum hastaymış kurdelam( online da deil önemli bişeyi yoktur inş
konuşturcaklar benii yaaaa insan azcık dikkat eder o kadar ağırlıkk :95:
oyyy oyyy
masumum bnm
valla yorulursun çay koymaktan bize[/QUOTyok bacım muhabbet öyle güzelki hiç yorulmam bu muhabbete seve seve yaparım herşeyi
ya ben çevremde bulamıyorum bu kadar kafa dengi arkadaşları
sanki bütün fıstıklar kkda toplanmış
eşimin ailesinden hele hiç kimseyi sevmiyorum
hımm pembe hayal ettim bi an
ben hastasıyım ta
ya ben çevremde bulamıyorum bu kadar kafa dengi arkadaşları
sanki bütün fıstıklar kkda toplanmış
eşimin ailesinden hele hiç kimseyi sevmiyorum
ben gece o kadar konustum konustuum sabah uyurken zilçaldı bi açtım kapıyı eltimle kayınvalide bana kahvaltıya gelmişler
ben gece o kadar konustum konustuum sabah uyurken zilçaldı bi açtım kapıyı eltimle kayınvalide bana kahvaltıya gelmişler
ay anam sen de ne çekiosun şu kayınvalideden görümceden yaa aaa bi rahat bıraksınlar artıkkkkk
bi anda mı geldiler şekerim
:60::60::60: ben gece o kadar konustum konustuum sabah uyurken zilçaldı bi açtım kapıyı eltimle kayınvalide bana kahvaltıya gelmişler :60::60::60::60::60::60::60:[/QUOTE .!.:anee sanki mesajı ben yazmış gibi oldum
bende aynı canım hatta kaynanamgille bile görüşmüyorum hemde çok yakınız akrabalarıylada aynı bi kaç arkadasım var evli onlarla görüşüyorum hele bitanesiyle 12 yıllk arkadaslığlımız var kocalarımızda iyi anlasıyo
hoşbulduk balıım ben ev işiyle uğraşıyorum valla hiçbiyere çıkmadık evdeyimnisanurum hoşgeldin bacum
nasıl bir cumartesi geçiriyorsunuz kızlar?
ben diken üstü
dışarı gitmedik ya bugun her an gidecez gibi sanki misafir gibiyim pc başında
her an kalkacak gibi:18: