ay canm bitmio biz daha 5 aylık evliyiz ama hiç fark yok bizde valla. sürekli oramı buramı çekiştitir mesela açıkta giyinmem çok ama
çekk çekkk çok fena bnmki bu konuda yaaa çok boğuyo beni bazeeen
bende öyleyim çok açık giyinemem hatta bi yere giderken bu giydim diye foto çekip gönderdiğim çok olmuştur
kaç yıllık evlisiniz canım :87:
bende öyleyim çok açık giyinemem hatta bi yere giderken bu giydim diye foto çekip gönderdiğim çok olmuştur
sembas yanlış anlamadın dimi ben canım
ben kendi eşimi kastettim senin verdiğin örnekte
görmüşsündür inşallah cevabımı
ayy o benden erken çıkıo sabahları oyüzden akşamları giycem kıyafetleri denetir bana sabah onları giyer giderim
kızlar yılbaşı için kırmızı ruj arıyorum varmı öenerebileceğiniz kullandığınız bir marka yeni yılda nişanlımla beraberimde seksü olmak istiyorum eccük
ayy o benden erken çıkıo sabahları oyüzden akşamları giycem kıyafetleri denetir bana sabah onları giyer giderim
ay allah iyiliğini versin senin akşam akşam güldürdün beni:90:
canm cecilein kırmızı bi ruju var harika kodunu şimdi bilmiorum ama bakarım istersen..
gördüm tatlım yok yanlış anlamadım rahat ol seeen ben anladım senn demek istediğini bnm için olan yrumu yaptım bende sadeece
ay demek ben erkek olsam öyle olurdum
:53kaç yaşındasın cnm?
o derece yani
ay sevindim prensesim
eşim yanımda birşeyler soruyor o anda bende cevap veriyorum
bu şartlarda yanlış anlaşılmak istemem
yaş kemale erdi artık23 yaşındayım canım ben sizlerin yaşları kaç evlimisiniz bekarmısınız direct daldım sohbete istermisiniz ki beni
yaş kemale erdi artık23 yaşındayım canım ben sizlerin yaşları kaç evlimisiniz bekarmısınız direct daldım sohbete istermisiniz ki beni