sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay canm bitmio biz daha 5 aylık evliyiz ama hiç fark yok bizde valla. sürekli oramı buramı çekiştitir mesela açıkta giyinmem çok ama :KK52:

bende öyleyim çok açık giyinemem hatta bi yere giderken bu giydim diye foto çekip gönderdiğim çok olmuştur:KK60:

sembas yanlış anlamadın dimi ben canım
ben kendi eşimi kastettim senin verdiğin örnekte
görmüşsündür inşallah cevabımı:KK53:

kızlar yılbaşı için kırmızı ruj arıyorum varmı öenerebileceğiniz kullandığınız bir marka yeni yılda nişanlımla beraberimde seksü olmak istiyorum eccük:KK9:

sembas yanlış anlamadın dimi ben canım
ben kendi eşimi kastettim senin verdiğin örnekte
görmüşsündür inşallah cevabımı:KK53:

gördüm tatlım yok yanlış anlamadım rahat ol seeen ben anladım senn demek istediğini bnm için olan yrumu yaptım bende sadeece :KK70::KK54:

kızlar yılbaşı için kırmızı ruj arıyorum varmı öenerebileceğiniz kullandığınız bir marka yeni yılda nişanlımla beraberimde seksü olmak istiyorum eccük:KK9:

canm cecilein kırmızı bi ruju var harika kodunu şimdi bilmiorum ama bakarım istersen..

gördüm tatlım yok yanlış anlamadım rahat ol seeen ben anladım senn demek istediğini bnm için olan yrumu yaptım bende sadeece :KK70::KK54:

ay sevindim prensesim
eşim yanımda birşeyler soruyor o anda bende cevap veriyorum
bu şartlarda yanlış anlaşılmak istemem:KK9::KK9:

bnm makyaj malzemelerim elite:26:
beğeniyorum
ama ruj süremiyorum başımı ağrıtıyor kızlar
sadece nive dudak partlatıcısı

yaş kemale erdi artık:KK9:23 yaşındayım canım ben sizlerin yaşları kaç evlimisiniz bekarmısınız direct daldım sohbete istermisiniz ki beni:KK1:

aaa aikolsun tatlım ne demek sizin bu topik
ben tek başıma ne yapabilirim burda bak bak sayfaya dur:)
bütün güzel ortam sizlerle
bendde yirmi üç yaşımdayım
üç senelik diyim artık evliyim

yaş kemale erdi artık:KK9:23 yaşındayım canım ben sizlerin yaşları kaç evlimisiniz bekarmısınız direct daldım sohbete istermisiniz ki beni:KK1:

şimdi gene ben söyleyince sende şaşırcaan :KK60: 20 yaşındayım yanii 14 yeni bitmişti evlendiğimde :KK53::KK53::KK53: kalma öyle :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X