evet iyi oldu vala:)) ama biz de evde olcaz heralde ne bilim hiç çıkasımız gelmedi evli olarak ilk yılbaşımız evde başbaşa geçirmek istiyoruzaayy gelir 2 saat sonra falan heryerim ağrıo dio ağlamaya başlar naz yapar bana 1 ay yat yat sonra bi maça git ee tabi ağrır heryerin
hoşgeldn canmm. evet ben de okudum hastaymış kurdelam( online da deil önemli bişeyi yoktur inş
aynen öyle oluyolar yaa bnmkide ayda 1 gider sabaha kadar masaj yaptırır bacaklarına
hu hu:78::78:
anee bacılarım gelmiş
kızlar neler yaptınız?
sembass yedin mi balıkları:)))
monarosa hg cnm
hu hu:78::78:
anee bacılarım gelmiş
kızlar neler yaptınız?
sembass yedin mi balıkları:)))
monarosa hg cnm
yarın sen ne yapacaksın prenses eğlence derken?bende aynıyım yanlız değilsinkımıldamasına izin veresim gelmiyo kızlar kaçmışşş benm kocada kahveye gitti bugün onun eğlence günü yarın beniiim
slmmm güzellerrr.... eve yeni geldik kızlar yılbaşı alışverişindeydk gözüm döndü resmen istediğim şeyleri aldırdım eşimeşimdi o maça gitti tek kaldım yne siz neler yapıosunuz?
canım üşüttüm gene çok ağır geçiyor öksürük krizlerine giriyorumslm kızlar geçmiş olsun kurdelam neyin var
hoşgeldn canmm. evet ben de okudum hastaymış kurdelam( online da deil önemli bişeyi yoktur inş
slm kızlar napıyosunuz?bende kocacım ıslak kek istedi akşam çayın yanına ıslak kek yapıyorum
bide demezmi öle deme aşkım ben formumu bu şekilde koruyorum diye
yarın sen ne yapacaksın prenses eğlence derken?
neler aldın cnm anlatsana biraz merak ettim
güle güle kullan yeni yılda
canım üşüttüm gene çok ağır geçiyor öksürük krizlerine giriyorum
öksürüyorum ama kriz şeklinde
sağolsun kızlar
slm kızlar napıyosunuz?bende kocacım ıslak kek istedi akşam çayın yanına ıslak kek yapıyorum
geçmiş olsun canm aman dikkat ett!!!! nikedan spor ayakkabı aldım çok tatlı ya aşık olarak aldım. kotondan 2 tane badi aldım.. e tabi kızrmızı iç çamaşrı takımı olmazsa olmazyarın sen ne yapacaksın prenses eğlence derken?
neler aldın cnm anlatsana biraz merak ettim
güle güle kullan yeni yılda
canım üşüttüm gene çok ağır geçiyor öksürük krizlerine giriyorum
öksürüyorum ama kriz şeklinde
sağolsun kızlar
hoşgeldin canım nasılsn_?
geceden beri:89:
geçmiş olsun canm aman dikkat ett!!!! nikedan spor ayakkabı aldım çok tatlı ya aşık olarak aldım. kotondan 2 tane badi aldım.. e tabi kızrmızı iç çamaşrı takımı olmazsa olmaz
oda güzelmiş Allahtan bizimkinin demeye dili varmyo alır cevabını 90 kilo oldu yaaa
iyiyim canım çok şükür.. temizlik yaptım bugün öyle geçti işte.. sen nasılsın
saol canm. yok gri ayakkabılarooo süper valla
işe yarar şeyler almışsın cnm
kullanışlı hepsi
ayakkabıların pembuş mu yoksa
benmki yüsüz bide diyor o da 90 kilo