sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep :KK53::KK28:

ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç

ya o kadar bakmaya ben bişey demiyorum çünkü akabinde bana gösterip rahatsıza baksana der mesela çok açık giyinmişse falan... bende güvenirim ama bi yandan da içim erkek o mayası farklı der hep :KK53::KK28:

bnm eşim öyle dese
söylerim
rahatsız olabilr sana mı kaldı diye:KK47:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum oğlumun uyku saati onu yatırayım gelirim

ya ben de güveniorum eşime de kendime de .. ama ne bilim kıskançlık oluyo onda da bende de o benden daha kıskançççç

sorma canııım 6 senelik evliyim daha bu sene başladım tek başıma dışarı çıkmaya gerisi sen düşün artık dövdüğü adamları çıktığımı mahkemeleri saymıyorum psikopat birazcık bnmki o konuda :KK60:
bnm eşim öyle dese
söylerim
rahatsız olabilr sana mı kaldı diye:KK47:

ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben :KK69:

sorma canııım 6 senelik evliyim daha bu sene başladım tek başıma dışarı çıkmaya gerisi sen düşün artık dövdüğü adamları çıktığımı mahkemeleri saymıyorum psikopat birazcık bnmki o konuda :KK60:

ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben :KK69:

:KK60:ciddimizin kız ben de yakınırdım kıskaçn diye ama seni duyunca bi ohh çekesim geldi:KK60:

ben rahatsız olmuyorum canım onun kime ne gözle baktığını gözünün bebeğiden anlarım ben :KK69:[/QUOTE]

yok bebeğim sizin için söylemiyorum ben
benim eşim için dedim
başka birii için yorum yapmasını bile istemiyorum
kendi adıma söyledim ben o mesajda
işte diyorum ya abartıyorum die

X