Gizem katarsan millet devamini merak eder ne demek ya yuh yani akillara bak siz de 15 yasindasiniz herhalde.Her yer aciksa seksi olmak zor tabi biraz gizem katarsan millet devamini merak eder :) erkek zihniyeti iste malca ama böyle. Bence de kosarak git sık dişini simdilik napican baska karşı gelsen ustelesen daha beter olur. Elbise al sen de dizinde. Her tarafin kapaliyken de guzel olursun dar falan giyersin aklini kullan yutacaklari hale getir. Derslerine cok çalış yoksa bunlar seni evlendirirler de bak okumuyor olsan.
canım sebebini söyliyim.denize girerken herkes şort bikinili zaten dikkat çekmez.ama çarşıda şort giy nasıl bakarlar.neden çünkü herkes şortlu değil.ayrıca şort özgürlük de değil.alakası yok.ha ben istediğimi giyerim dersen tabi.ama ailen haklıBen 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicemözgür olmak istiyorum
Ben 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicemözgür olmak istiyorum
Gizem katarsan millet devamini merak eder ne demek ya yuh yani akillara bak siz de 15 yasindasiniz herhalde.
Ya bide yaşını başını almış ama henüz ergenliğin ortasında olan bir çocuğa seksi olmak dersi veren bir uye mi ararsın işte hersey var bu forumda.Çocuğa nasıl akil veriyorsun diyen mi ararsın... (sanki kendileri bilmiolar 15 yasinda cinsel kimligin olustugunu, kendi kaslari gozleri oynamiyordu sanki :) - ya da sanki ben kadinlari tanimiyorum), şort da giymeyiver her seyin bi zamani var diyen mi ararsin (kiz bikiniyle sortu yanyana getirdigine gore tabiki de tatil beldesinde giymesine izin vermiyor bunu anlamak bu kadar zor mu?), ben de bilmem kac yasima geldim babam istemiyor diye sacimi boyamiyorum diyen mi ararsin (yahu sen korkaksin diye baskasi da mi oyle olsun..)
Ya bide yaşını başını almış ama henüz ergenliğin ortasında olan bir çocuğa seksi olmak dersi veren bir uye mi ararsın işte hersey var bu forumda.
Evet tatlım profiline baktım masturbasyonlu konularını gördüm çok şekerler hepsi.:)) hadi 15 yaşımdayken seksi olmayi düşünmüyordum deyin. Vala ben ortasondaydim ilk masturbasyon yaptığımda. Niye çocukmus 3 sene sonra yetiskin diyeceksin. 17 yaş 364 gunlukken hala çocuk mu olacak adı?
Şakasın sen ...evet evet şaka..:)) hadi 15 yaşımdayken seksi olmayi düşünmüyordum deyin. Vala ben ortasondaydim ilk masturbasyon yaptığımda. Niye çocukmus 3 sene sonra yetiskin diyeceksin. 17 yaş 364 gunlukken hala çocuk mu olacak adı?
:)) hadi 15 yaşımdayken seksi olmayi düşünmüyordum deyin. Vala ben ortasondaydim ilk masturbasyon yaptığımda. Niye çocukmus 3 sene sonra yetiskin diyeceksin. 17 yaş 364 gunlukken hala çocuk mu olacak adı?
Evet tatlım profiline baktım masturbasyonlu konularını gördüm çok şekerler hepsi.
18 yaşından kucuklere biz çocuk diyoruz hele 15 yaş ve seksi olmayı düşünmek? Değişik.
Hadi diyelim düşündü de yetişkin birinin bu önerileri sunması takdire sayan.alkisliyoruz, kk ca.
Abla orgazmla bozmuş kafayı Allah kabul etsinAaa askolsun yaa zarari nerde olan biseyi saklamamanin :) her insan ömrünün limiti yazılı mi bi yerde ben mi kaçırdım. Belki yetiskin olmadan ölüncek. Ne olur yani icinden gelen durtulere gore hareket etse. Zaten temkinle bastiramazsin da. Sevisme yaşı 16-17de su an ben deyim de baskasindan duyunca irkilmeyinkizlar 25den sonra ayni orgazmlar yasanmiyor 18de de ennnnn tavan zevkleri yasiyosun giyin şortları
Onu anladık zaten, bence fazla abanma... Fazlası da zarar...
Bak hiç alakası yokken konuyu mastürbasyona bağlıyorsun.
Abla orgazmla bozmuş kafayı Allah kabul etsin
Dedigin bu kapiya cikar..ne var canim giymeyiver okadar kolay soyluyorsunuz ki cok rahatsiniz..cunku asıl isteginiz insanlarin sort giyememesi....aman kocaniz görür bakar aklı gider allah korusunsanırım saptırmakta üstünüze yok ne alaka Müslümanlıkla saçmaladınız.