Yok kızzzzŞakasın sen ...evet evet şaka..
8)mastürbasyon yaşı
9)az açarsan gerisini merak ederler
Bunları eklemeyi unutmuşsunuz
Giyiyorum miniyi catlaa...Sen
Sen giyinmesende olur..giyinmediğinden eminim gerçi..
Hayırdır? Çatla patla, 60-70, oturmaya gelmedik, ay bir mecalim vaarrrrr, kime kimeee mini giyemeyenlerle şort giyemeyenlereee, hopaa eller havayaaa mı yapıyorsunuz
Öyleyse sorun değil ama polemiğe niyetlendinizse bende cımbızlamaya niyetliyim, önce hurma yeriz sonra su içeriz beraberce
Hahahaha :) şaka gibi. Sen çocuğa seksi giyin dar giyin vs..akılları verdin sonra tepkiler gelince buradaki üyeleri sınıflandırıp eleştirdin en son beni alıntılayıp olayı masturbasyon ve orgazma bağladin hatta kendini tatmin edip en fazla bir ay bunun sana yettigini bile yazdın. Iste olayların kronolojik sıralaması budurAma sen işine gelmeyeni hic gormuyorsun... Sabahtan beri kendi dusuncemi soyledim diye bana her turlü yafta yapiliyor anlamadan etmeden devamli alinti yapiyorlar burda, sonra konuyu saptiran da beni ilan ettiler, gittin bir ona mi takildin :)
Hahahaha :) şaka gibi. Sen çocuğa seksi giyin dar giyin vs..akılları verdin sonra tepkiler gelince buradaki üyeleri sınıflandırıp eleştirdin en son beni alıntılayıp olayı masturbasyon ve orgazma bağladin hatta kendini tatmin edip en fazla bir ay bunun sana yettigini bile yazdın. Iste olayların kronolojik sıralaması budur
Şimdi nasıl bir ilan etmeden bahsediyorsun?
Basortusu yasagi zorunluluk ve dayatmaydi.Kimse sort giyenin sortunu zorla cikarttirip, pantolon giydirmiyor universite kapilarinda oyle degil mi?başörtüsüne özgürlük diye yırtınanlar özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diyenler şorta gelince nedense giymeyiverin canım oldu canım giyemiyoruz zaten sizin sıg kafanız yüzünden ...