Şort giymeme izin vermeyen babam

Valla canim ailen hayir diyorsa sen de onlara saygi duy cok mu zor alt tarafi sort yani madem hoslanmiyorlar giymeyiver buyuyunce giyersin tatlim
Tabii ailenin bu kisitlamasinin sebebini anlayamadim o ayri mesele sanirim anlayamam da bana cocukken genc kizken kimse bunu yap sunu yapma demedi

Mayo bikini giymenize izin verirler çünkü sahilde herkes mayolu bikinili.Şort giymenize izin vermezler çünkü sokakta herkes şortla gezmez,yollarda yürürken arkanızdan dönüp bakanı çok olur dikkat çeker.Ve ek olarak şort tişört gezen bi kız olmanız yerine zarif giyinen zarif görünen bi kız olmanızı istiyorda olabilirler.İlle giymek istiyosanız ikna etmeye çalışmak yerine üniversiteyi kazanın gittiğiniz yerde giyin :)

Hayırdır? Çatla patla, 60-70, oturmaya gelmedik, ay bir mecalim vaarrrrr, kime kimeee mini giyemeyenlerle şort giyemeyenlereee, hopaa eller havayaaa mı yapıyorsunuz
Öyleyse sorun değil ama polemiğe niyetlendinizse bende cımbızlamaya niyetliyim, önce hurma yeriz sonra su içeriz beraberce

Ege, akdeniz gibi bölgelerde giyerim ben de ama İstanbul, Ankara vb. şehirlerde genelde öküz gibi bakıldığı için giyinmeyi aklımın ucundan geçirmem.
Giyinenleri de çok cesur buluyorum. Sapıklarla, abazalarla, taciz etmeye çekinmeyen pis yaratıklarla dolu bir ülkede yaşadığım için kendimi riske atamam. İncecik bacakların olur, boyun kısadır o dikkat çekmez tabii ki. Ama gösterişliysen ailenin istememesi normal.özel günlerde giyebilirsin de günlük hayatta zorluk çekersin dikkat çeken bir tipsen.

Ama sen işine gelmeyeni hic gormuyorsun... Sabahtan beri kendi dusuncemi soyledim diye bana her turlü yafta yapiliyor anlamadan etmeden devamli alinti yapiyorlar burda, sonra konuyu saptiran da beni ilan ettiler, gittin bir ona mi takildin :)

Canım benim daha çok küçüksün, ortalık sapık dolu ailen seni korumak için izin vermiyor. Plajda herkes zaten bikinili mayolu. Ama sokakta şort dikkat çekici heleki ülkemizdeki erkeklerin yarısından çoğu medeni değilken. Yazlık bir yerde dışarda tabiki şort giyersin kimse dönüp bakmaz, tatile gitme imkanınız varsa o zaman tekrar babana sorarsın o tip yerlerde giyersin şortunu

Annene babana söyle onlarla beraberken giyersin.Ben çok isteyip de aldıramayınca bizim yanımızdayken giyeceksin ama diyorlar bir dene istersen.

Tatil beldesinde şort giyince bakmazlar mı? Biri kolumdan tutsun bayılacağım. Yahu güzel olana her yerde bakılır. 90 kilo kadın bikini mayo vs giyince bakmazlar haklısınız. Güzel olan güzeldir kardeşim. Komple kapalı da giyinse yüzü dikkat çeker, yine bakarlar. Saçı güzeldir, elleri ayakları güzeldir bakarlar. Bunun bir sınırı yok. Türk kadınlarının kod adı kıskançlık olduğu için tatil beldesi seçerken babaannelerin takıldığı aile yerlerini seçerler çoğunlukla, e o zaman da kimse kimseye bakmaz doğal olarak. Bu bir ölçüt değil. Ama bu kadar yobaz varken herkes kendi sınırlarını dayatıyor. İnsanın giyeceği varsa da hevesi kaçıyor. Ailemizin yaptığı her şey her zaman doğru değildir. Burada ailesi ağzına etse de ailesinin peşinde gezen koskoca kadınlar var. Hayret verici bir şey. Sen de daha 15 yaşındasın. Önünde uzun yıllar var. Elbet senin de istediğini yaptığın zamanlar olacaktır.

çünkü denizde mayo giyilir yeri oradır ama şort giymek tercihtir yani zorunlu değil
yaşın küçük ve dışarısı güvenli değil..ailen senin için endişeleniyordur
biz her ne kadar kadınlar istediğini giyebilmeli desek de toplum gibi bir gerçek var

ben de tatıl yerınde bıkını mayo ıstedıgımı gıyerım
gazıantepte oturuyorum, çok kapalı bı sehır olmamasına ragmen burda şort gıymem, bak gıyemem değil giymem.
atılcak laflara bakılcak iğrenç gözlere meraklı değilim çünkü

başörtüsüne özgürlük diye yırtınanlar özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diyenler şorta gelince nedense giymeyiverin canım oldu canım giyemiyoruz zaten sizin sıg kafanız yüzünden ...

Ama sen işine gelmeyeni hic gormuyorsun... Sabahtan beri kendi dusuncemi soyledim diye bana her turlü yafta yapiliyor anlamadan etmeden devamli alinti yapiyorlar burda, sonra konuyu saptiran da beni ilan ettiler, gittin bir ona mi takildin :)
Hahahaha :) şaka gibi. Sen çocuğa seksi giyin dar giyin vs..akılları verdin sonra tepkiler gelince buradaki üyeleri sınıflandırıp eleştirdin en son beni alıntılayıp olayı masturbasyon ve orgazma bağladin hatta kendini tatmin edip en fazla bir ay bunun sana yettigini bile yazdın. Iste olayların kronolojik sıralaması budur

Şimdi nasıl bir ilan etmeden bahsediyorsun?

kaldirmaz diye dir bide ben bile kardesimin giymesini istemiyorum ozellikle kisa sort ama o kabi falan giyiyor sort giyince bir kac laf ettilar bideokuz gibi bakiyorlar ondan istemedim aslinda yanlis dusunuyorum ama kardesim benim icin degerli banyakcok allah korusun

Sn Mune hala devam ediyorlar bakın :) Hiç bakmıyorsunuz ama. Ben muhatap değilim görüyorsunuz.

Basortusu yasagi zorunluluk ve dayatmaydi.Kimse sort giyenin sortunu zorla cikarttirip, pantolon giydirmiyor universite kapilarinda oyle degil mi?
Giymeyiverin degil isteyen istedigini giyebilir. Sort giydigi icin bakis ve tacize maruz kaliyorsa bir bayan, bu sozlu tacizde bulunan, bakislari ile rahatsiz edenlerin sigligidir,ahlaksizligidir.

Ben de bikini giyiyorum ama Ankara'da dizimin üstünde şort giyemiyorum semt neresi olursa olsun. Her semtte illa laf atacak sümüklü böcekler olabiliyor. Laf duymamak, bakışlara maruz kalmamak için özgürlüğümü kısıtlıyorum evet. Bir gün oğlum olursa asla sümüklü böcek olarak yetiştirmeyeceğim.
Ailene gelince bikini de giydirmeyebilirlerdi değil mi? En azından boğucu insanlar değillermiş. Ilerleyen yıllarda ne giyeceğine tamamen kendin karar verirsin. Şort giymemek çok büyük bir eksiklik, çok sorun yapılacak bir şey değil. Kapri falan giyemiyor musun?? Aileni idare edeceksin mecbur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…