Annem bikini giymemi istemiyor, ne yapabilirim?

Bu düşünceyi birkaç kişiden daha duydum, kesinlikle katılmıyorum.

Ben de kadınlar kulübünü tanıdığımda 15-16 yaşlarındaydım. Evet bir kadın değil ergendim fakat kadın hastalıklarım vardı. İyi ki de tanımışım, çünkü evde hüngür hüngür ağlarken burada bunların normal olduğunu, her yaştan bayanın bu rahatsızlıkları yaşadığını öğrendim. Şimdi 20 yaşındayım. Bu yaştaki genç kızları böyle tepkiler göstererek uzaklaştırmayalım ki onlar da burada dertlerini anlatmaktan çekinmesinler.

Tamam da arkadasim,sen o yasta bile ciddi,adamakilli,hayatin gercegi konulariyla ilgilenmissin.Ne kadar güzel.Ne mutlu sana ki olgun bir genc kizmissin.Ama buradaki yavrumuz ya bizimle dalga geciyor ya da simarik cocugun teki.E maalesef ki zamane genclerimizin yüzde 90 i böyle artik.ben kendi oglumdan bile örnek verebilirim mesela.oglum 12 yasinda ama hala simarik cocuk hareketler.ama ben eskiden öylemiydim.ba$im yerden kalkmazdi benim.konusacaklarimi tartarak konusurdum.
Simdi burada bu konuyu okumak eziyet insana.Vallahi billahi

Bu kadar sayfa yorum yapılmış.
Rainstar 3 cevaptan başka yazmamış.
Anladığım kadarıyla daha önce açtığı konularda da
konuyu açıp gidiyormuş,cevap yazmıyormuş.
Bunca insan iyi kötü farketmez bir sürü yorum yapmış.
Bari bir teşekkür etseydin ya da bir açıklama yapsaydın.

onun yaşında olan kaç insan var şu sitede. 90 'lı 95'li... ohooo..

ewet burada bazen müstehcen şeyler konuşuluyor. BU arkadaşımız burada öğrenmese başka yerde öğrenecek.

onun dışında konuyu paylaşan arkadaş o kadar uzun ayrıntılara takılmışsın ki okurken yoruluyorum ben şahsen... bir daha ki konunu daha kısa tutmanı tavsiye ederim:)

ayrıca yaşı ne olursa olsun hiç bir insan aşığılanmayı hak etmez. bu da küçümseyi laf sokanlara...

Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.ben öyle konuyu açıp sonra da cevap yazmayan nankör biri değilim. bizim de sınavlarımız,ödevlerimiz,derslerimiz oluyor ve ben vaktim oldukça bilgisayara girmeye çalışıyorum ama şu sıralar vaktim çok az çünkü haftaya her gün sınavlarımız var ve ben son güne sıkışmamak için şimdiden sıkı çalışıyorum.Ve bütün bu sınavların yanı sıra 21 mayısa matematik soru bankasını bitirmek zorundayım(performans ödevi) Sizin gözünüzde nankör birisi olarak izlenim bıraktıysam özür dilerim. Yalnız kimse bana inanmıyor, herkes benim aslında kendimi güzel bulduğumu ama bilerek şımarıklık yaptığımı düşünüyor. Ama gerçekten özellikle şu son günlerde suratım sanki bana daha çirkinmiş gibime geliyor. Okulda herkesi kendimden daha güzel buluyorum.Kendimi ise bakılmayacak kadar çirkin. Kimse bana inanmıyor ama ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.Bu moral bozukluğumu derslerime yansıtmamaya çalışıyorum,çünkü dersleriim benim için çok önemli ama aynı zamanda da moralim çok bozuk.Bilyorum bazılarınız için derdim size önemsiz geliyor.Bunun ben de farkındayım.Dışarıdan bakılınca önemsiz,sıradan bir dert gibi gözüküyor.Çünkü bu dünyada öyle büyük dertler var ki... ama benim için şimdilik en büyük dert.
Tekrar tüm yorum yapanlara teşekkürler her ne kadar bazıları beni yanlış anlayıp kalbimi kırmış olsa da. Yine de onlar da haklı, bana yol göstermeye çalışıyorlar.

konu sahibinin yasindaki tum guzel genc kizlar
kendini fazlasiyla onemsemezmi?
cok goze batar bikini giyerse diyor annesi
e bundan bile kendisinin guzel oldugunu biliyor konu sahibi
neden bu kadar kiziyorsunuzki
taze guzel bir genc kiza bu sekil yorumlar gelince
kiskaniyorsunuz diye dusunuyorum : )

rainstar kendını cırkın buluyorsan cırkınsındır herhalde.cunku her ınsan kendını begenır hatta begenmezse catlarmıs.bır uzmandan destek almanızı tavsıye ederım.

rainstar kendını cırkın buluyorsan cırkınsındır herhalde.cunku her ınsan kendını begenır hatta begenmezse catlarmıs.bır uzmandan destek almanızı tavsıye ederım.

12 cümlelik paragraftan kendini çirkin buluyorsan çirkinsindir heraldenin dikkat çekmiş olması dikkatimi çekti benimde.

yalnız benımde bısey dıkkatımı cektı
raınstar da değişen bıse yok, hala, 3 satır boyunca sokağa çıkamayacak kadar çirkin olduğunu anlatmış :KK53:

yalnız benımde bısey dıkkatımı cektı
raınstar da değişen bıse yok, hala, 3 satır boyunca sokağa çıkamayacak kadar çirkin olduğunu anlatmış :KK53:

ya resmen dalga geçiyo bizimle kendimi beğeniyorum diyo sonra beğenmiyorum diyo bi öle diyo bi böyle diyo 1.66 boy kısa mı Allah aşkına dalga geçiyo işte belli açtığı konularda neler neler yazmış

Bu kadar üzerine gitmeyin bence.

Lise 1 de iken,başka ne derdi olabilir bir kızın ?
Aile sorunu ve çok şükür ki erkek arkadaş sorunu olmadığına göre...

Bu yaşlar,kişini kendisiyle ve görünüşüyle en çok uğraştığı yaşlar.
Ben de saçlarım istediğim gibi olmadı diye kendimi berbat hissettiğimi hatırlıyorum.
O gün çok çirkin hissederdim,bir başka gün giydiklerimi çok yakıştırıp harika hissederdim.

Yazmak istiyor,yazıyor,oyalanıyor işte.
Kimseye kötülüğü yok.Ayrıca çok güzel cevaplar yazıyor.

bikini var , bikini var bazıları gerçekten iğrenç bazılarıda güzel etekli olanlar hoş bence ,ipli olanlardan bende hoşlanmıyorum

Son iki cümlene bayıldım,bayıldım,bayıldım.:KK9::KK9::KK9: Yazılanlara katılıyorum,şu an uğraştığın mevzular incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten,en kıymetli zamanları böyle boş şeylerle heba ediyorsun.:KK19:

aynen canım çok boş ama takılmış bi kere..
ayrıca arkadaşımız diğer konudada dediğim gibi 1.66 ama 1.70 gösteren doğan görünümlü şahin :KK53:
sıkı takipçisiyim ben onun :KK31:
tek anlamadığım kızdığım nokta kendini her insan güzel bulmak zorunda değil sonradan açılır içine kapanıktır falan
fakat burda o ince ayarını bilene tutturamadığı buram buram egoyu yererken göklere çıkarma güdüsü beni gerçekten sert konuşmaya zorluyo
burda ki misyonumuda tamamladığıma göre kaçayım artık :KK31:

Taş çatlasa 15 yaşındaki kıza egoist diyenler bu tarz yorumlar yapanlar, peki siz egonuzu rahatlatabildiniz mi?

Bunu yapmanın gereği nedir anlamıyorum. Konusu ne kadar saçma da olsa, kendini beğense de, beğenmese de, 15 yaşındaki bir kızın neye takmasını beklerdiniz? kayınvalidesine mi? kocasına asılan karşı komşuya mı? Ekmek kavgasına mı?

Ya vücuduna sarar, ya arkadaşlarına ya öğretmenlerine ya da ailesine, bundan doğal ne var?

Ancak bazı yorumlar o kadar kırıcı, o kadar aşağılayıcı ki, hususi olarak bir insanı kırmak üzmek için yapılmış. Karşınızdakinin daha ergenlik çağında biri olduğunu unutmayın. Bunalıma bile sokabilirsiniz bu mesajlarınızla. Biraz anlayış lütfen.

:KK36:

bi insanın ergenlik çağında olması onun bu kadar egoist olmasını gerektirmez bence.
15 yaşında bi insan fiziğine yada aşk hayatına bu kadar dikkat edeceğine derslerinede dikkat edebilir
ben 15 yasındayken dersten kafamı kaldırmıyordum . bırakın fiziği.
arkadas 10 konu acmış hepsi kendimi beğenmiyorum çirkinim fen hocam acaba bana mı aşık tarzı şeyler yazmış .
bence bu 15 yasındaki bir insanı aşan şeyler. ne olursa olsun bi insan bu kadar egoist olmamalı.
bence burada yazılanlar onu kırmaktan daha çok yaptıgı şeyin saçma ve anlamsız oldugunu gösterecek ona..

Son düzenleme:
Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.ben öyle konuyu açıp sonra da cevap yazmayan nankör biri değilim. bizim de sınavlarımız,ödevlerimiz,derslerimiz oluyor ve ben vaktim oldukça bilgisayara girmeye çalışıyorum ama şu sıralar vaktim çok az çünkü haftaya her gün sınavlarımız var ve ben son güne sıkışmamak için şimdiden sıkı çalışıyorum.Ve bütün bu sınavların yanı sıra 21 mayısa matematik soru bankasını bitirmek zorundayım(performans ödevi) Sizin gözünüzde nankör birisi olarak izlenim bıraktıysam özür dilerim. Yalnız kimse bana inanmıyor, herkes benim aslında kendimi güzel bulduğumu ama bilerek şımarıklık yaptığımı düşünüyor. Ama gerçekten özellikle şu son günlerde suratım sanki bana daha çirkinmiş gibime geliyor. Okulda herkesi kendimden daha güzel buluyorum.Kendimi ise bakılmayacak kadar çirkin. Kimse bana inanmıyor ama ben gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.Bu moral bozukluğumu derslerime yansıtmamaya çalışıyorum,çünkü dersleriim benim için çok önemli ama aynı zamanda da moralim çok bozuk.Bilyorum bazılarınız için derdim size önemsiz geliyor.Bunun ben de farkındayım.Dışarıdan bakılınca önemsiz,sıradan bir dert gibi gözüküyor.Çünkü bu dünyada öyle büyük dertler var ki... ama benim için şimdilik en büyük dert.
Tekrar tüm yorum yapanlara teşekkürler her ne kadar bazıları beni yanlış anlayıp kalbimi kırmış olsa da. Yine de onlar da haklı, bana yol göstermeye çalışıyorlar.

ya gerçekten 15 yaşındasın ve çok akıllısın ve bizimle dalga geçiyorsun,

yada daha büyüksün dalga geçiyorsun.

açtığın konular 15 yaşında bir genç kızın kafaya takabileceği şeylerin biraz abartılmış hali,

ama her konunda bukadar tepkili alaylı mesajla karşılaşmana rağmen hiç sinirlenmemen ve işine gelen mesajları sadece ciddiye alman da 30 yaşında bir kadının olgunluğu,

bütün bu mesajlara bukadar kontrollü cevap verebilen bir insanın dönüp ,dönüp anlamamışcasına aynı cümleleri kurmasına da bir anlam veremiyorum açıkçası.

ya gerçekten 15 yaşındasın ve çok akıllısın ve bizimle dalga geçiyorsun,

yada daha büyüksün dalga geçiyorsun.

açtığın konular 15 yaşında bir genç kızın kafaya takabileceği şeylerin biraz abartılmış hali,

ama her konunda bukadar tepkili alaylı mesajla karşılaşmana rağmen hiç sinirlenmemen ve işine gelen mesajları sadece ciddiye alman da 30 yaşında bir kadının olgunluğu,

bütün bu mesajlara bukadar kontrollü cevap verebilen bir insanın dönüp ,dönüp anlamamışcasına aynı cümleleri kurmasına da bir anlam veremiyorum açıkçası.

neden sinirlenmiyorum biliyor musun? Ben ortaokulda çok acı çektim,benimle dalga geçtiler,hep benimle uğraştılar,eskiden çok sinirlenirdim ama bu acı tecrübeleri yaşaya yaşaya bu tür alaylara,iğnelemelere sinirlenmemeyi öğrenndim. Çünkü sinirlensem daha da üstüme geliyorlardı. Artık bu konuda akıllandım ve şimdi lise 1 deyim ve okuldan kimse benimle dalga geçmiyor.Çünkü artık sakin davrandığımı,sinirlenmediğimi,onların dolduruşuna gelmediğimi biliyorlar

aynen canım çok boş ama takılmış bi kere..
ayrıca arkadaşımız diğer konudada dediğim gibi 1.66 ama 1.70 gösteren doğan görünümlü şahin :KK53:
sıkı takipçisiyim ben onun :KK31:
tek anlamadığım kızdığım nokta kendini her insan güzel bulmak zorunda değil sonradan açılır içine kapanıktır falan
fakat burda o ince ayarını bilene tutturamadığı buram buram egoyu yererken göklere çıkarma güdüsü beni gerçekten sert konuşmaya zorluyo
burda ki misyonumuda tamamladığıma göre kaçayım artık :KK31:

Ya iyiki bir laf dedim. Bakın, daha önce de bunu söylemiştim. Ben,yani kendim 166 yım ama 170 gösteriyorum demiyorum. Öyle bir iddiam yok. Ben evde boyumu ölçtüm,baktım 166 yım. Ama dışarıdan kişiler bana boyumu sordular,166 dedim.Onlar da 170 gösteriyorsun dediler. Niye bunu bu kadar büyüttünüz anlamıyorum ki. Bir insan olduğudan biraz daha uzun gösteremez mi? Bu laflarımdan da hemen kendimi övdüğümü filan çıkarmayın lütfen. Çünkü inceyim diyorum,kendini övdün diyorlar. Oysaki ben kendimi övmüyorum,aksine çirkin buluyorum. Bazen düşünüyorum da keşke 166 ve ince olup çirkin suratlı olacağıma, 150 olup güzel bir surata sahip olsaydım :KK43:

bi insanın ergenlik çağında olması onun bu kadar egoist olmasını gerektirmez bence.
15 yaşında bi insan fiziğine yada aşk hayatına bu kadar dikkat edeceğine derslerinede dikkat edebilir
ben 15 yasındayken dersten kafamı kaldırmıyordum . bırakın fiziği.
arkadas 10 konu acmış hepsi kendimi beğenmiyorum çirkinim fen hocam acaba bana mı aşık tarzı şeyler yazmış .
bence bu 15 yasındaki bir insanı aşan şeyler. ne olursa olsun bi insan bu kadar egoist olmamalı.
bence burada yazılanlar onu kırmaktan daha çok yaptıgı şeyin saçma ve anlamsız oldugunu gösterecek ona..

iyi ki dersten başınızı kaldırmıyormuşsunuz,
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../514785-onu-aklimdan-nasil-cikarabilirim.html
bu konuyu ben mi yazdım?

neden sinirlenmiyorum biliyor musun? Ben ortaokulda çok acı çektim,benimle dalga geçtiler,hep benimle uğraştılar,eskiden çok sinirlenirdim ama bu acı tecrübeleri yaşaya yaşaya bu tür alaylara,iğnelemelere sinirlenmemeyi öğrenndim. Çünkü sinirlensem daha da üstüme geliyorlardı. Artık bu konuda akıllandım ve şimdi lise 1 deyim ve okuldan kimse benimle dalga geçmiyor.Çünkü artık sakin davrandığımı,sinirlenmediğimi,onların dolduruşuna gelmediğimi biliyorlar

açtığın konular beni biraz güldürüp ,bazen sınırlendırsede seni sınırlenmedığın ve olgun davrandığını ıçın tebrik ederim.

Bu güzellik konusunuda arkadaşların dalga geçtiği ıçın takıntı yaptığını anladım.
ama artık boşver şu güzelmıyım muhabbetini,makyaj ıçın yaşın daha çok küçük,
bikini de gıymeyıver , çok güzel mayolar var.

X