- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
canım bikiniyi denizde havuzda giyiyorsun. herkes öyle dikkat çekmez.Ben 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicemözgür olmak istiyorum
Çocuğa verdiğiniz akla bakın, bravo yani. Dar giyin diyorsunuz da ailesi izin vermediğine göre bence bir sebebi vardır. Dar giyinse bu defa yaşadığı çevre yine rahatsız edecek, şort giymekten farksız olacak o durum. Bir insan erkeklere seksi gözükmek için mi dar ya da kısa giyinir? Daha 15 yaşında, yaşadığı çevreyi bilmiyorsunuz. Erkeklere seksi görünsün diye bu yaşta açık saçık giyinsin, ondan sonra kızı taciz ederlerse "kısa giyinmişti" derler benden söylemesi.Her yer aciksa seksi olmak zor tabi biraz gizem katarsan millet devamini merak eder :) erkek zihniyeti iste malca ama böyle. Bence de kosarak git sık dişini simdilik napican baska karşı gelsen ustelesen daha beter olur. Elbise al sen de dizinde. Her tarafin kapaliyken de guzel olursun dar falan giyersin aklini kullan yutacaklari hale getir. Derslerine cok çalış yoksa bunlar seni evlendirirler de bak okumuyor olsan.
ben 20 yasindayim, benim babamda karsi gelir öyle kisa mini elbiseler ve sortlar giymeme...Ben 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicemözgür olmak istiyorum
Bu kizin sort giyüniversiteye gidene kadar giymeyiver..şortu giymezsen ölmeyeceksin netice de değil mi..İlla çatışmaya mı girmen gerekiyor ailenle..Az daha büyü okuluna git kendi kararlarını kendin vermeye başla kendi paranı kendin kazan kendi fikirlerini yaşa..
Burdaki zihniyeti anlamam söz konusu degil..ee sende giymeyiver canim ne var bak ben giymiyorum muslumanim ben en iyiyim soyle boyle..boyle demedim deme sakın. Sende basini ortmeyiver canim ne var..ne oldu rahatsiz etti dimi bu cumle? Senin özgürlüğü basortmeyse bu kizin ozgurlugude sort giymesi..ama sizin gibi zihniyetler oldukca insanlarin özgürlüğü kisitlanir ..üniversiteye gidene kadar giymeyiver..şortu giymezsen ölmeyeceksin netice de değil mi..İlla çatışmaya mı girmen gerekiyor ailenle..Az daha büyü okuluna git kendi kararlarını kendin vermeye başla kendi paranı kendin kazan kendi fikirlerini yaşa..
sanırım saptırmakta üstünüze yok ne alaka Müslümanlıkla saçmaladınız.Bu kizin sort giy
Burdaki zihniyeti anlamam söz konusu degil..ee sende giymeyiver canim ne var bak ben giymiyorum muslumanim ben en iyiyim soyle boyle..boyle demedim deme sakın. Sende basini ortmeyiver canim ne var..ne oldu rahatsiz etti dimi bu cumle? Senin özgürlüğü basortmeyse bu kizin ozgurlugude sort giymesi..ama sizin gibi zihniyetler oldukca insanlarin özgürlüğü kisitlanir ..