Annem bikini giymemi istemiyor, ne yapabilirim?

açtığın konular beni biraz güldürüp ,bazen sınırlendırsede seni sınırlenmedığın ve olgun davrandığını ıçın tebrik ederim.

Bu güzellik konusunuda arkadaşların dalga geçtiği ıçın takıntı yaptığını anladım.
ama artık boşver şu güzelmıyım muhabbetini,makyaj ıçın yaşın daha çok küçük,
bikini de gıymeyıver , çok güzel mayolar var.

Yok hayır benimle o yüzden dalga geçmiyorlardı.geçen seneler dalga geçiyolardı benimle,o zaman da güzelliği düşünmüyordum zaten. Bu sene kendimi çirkin görmeye başladım ama bu sene de benimle dalga geçmyiorlar.Ama ben kendimi çirkin bulduğumu okulda kimseye söylemedim ve hiç de belli etmiyorum okuldakilere.

ya biride çıkıp demiyor günah die
rabbim izin vermiyor bu dünya gelip geçici
birden fişiniz çekilir anlamazsınız ne oldu die
açık olmak gübah değil bana göre ama zihniyetlerini göstermek günah yapma cnm

Ya iyiki bir laf dedim. Bakın, daha önce de bunu söylemiştim. Ben,yani kendim 166 yım ama 170 gösteriyorum demiyorum. Öyle bir iddiam yok. Ben evde boyumu ölçtüm,baktım 166 yım. Ama dışarıdan kişiler bana boyumu sordular,166 dedim.Onlar da 170 gösteriyorsun dediler. Niye bunu bu kadar büyüttünüz anlamıyorum ki. Bir insan olduğudan biraz daha uzun gösteremez mi? Bu laflarımdan da hemen kendimi övdüğümü filan çıkarmayın lütfen. Çünkü inceyim diyorum,kendini övdün diyorlar. Oysaki ben kendimi övmüyorum,aksine çirkin buluyorum. Bazen düşünüyorum da keşke 166 ve ince olup çirkin suratlı olacağıma, 150 olup güzel bir surata sahip olsaydım :KK43:

bizim sorunumuz yok senle yavrucum 19 yaşındayım 1.70 im yüzüm güzel fiziğim güzel albümümde var..
noldu bende şimdi kendimi övmüş oldum anlıyo musun?
bilmiyorum akıl yaşın bana fazlaca küçük geliyo ciddiyim bu konuda çünkü burdaki ablalarında 15 oldu
biz sivilceye takardık saçımız güzel olmayınca takardık
fakat sen, dalga geçer gibi makyaj yapınca dikkat çekiyorum yok burnum böle kalkık dudağım şöle fiziğim böle
bunlar narsizm belirtileridir psikoloji okuyorum ve aynalara düşman olduğunu düşünmüyorum sadece kaldıramadığın bi egon var
buda sana yük geliyo kendini yererken överek gizli gizli beni övün msjı veriyosun ama burdaki insanlar sana çok güzelsin demekle güzel olmucaksın
ince fizik yada balık et farketmez bunlara bu kadar tAKILMAnı doğru bulmuyorum tabi senin bileceğin ama bizim gözümüze sokmak zorunda değilsin
egon sana kalsın kendi yazdıklarını bi oku bence ona göre karar ver ve kişisel kitaplar oku lütfen..

iyi ki dersten başınızı kaldırmıyormuşsunuz,
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../514785-onu-aklimdan-nasil-cikarabilirim.html
bu konuyu ben mi yazdım?

bunca şey arasından buna mı takıldınız? konuyu ben yazdım evet nolmuş?
buradaki neredeyse çoğu kişinin yazdıgı konuların elbet bir tanesi aşkla ilgilidir çokta doğaldır...
bir insanın dersten başını kaldırmaması onun bir insanı sevemiyeceği yada aşk acısı çekemeyeceği anlamına gelmez. ders çalışan insanın duyguları olamazmı ? konumun başlığınada bakın benim kendimce hedeflerim vardı ve o kişi buna engel oluyordu.. bende o yüzden buradaki insanlardan yardım istedim..
bir insan aşk acısıda çekebilir sevebilirde çok normal bi durum.
ben sadece arkadasın bu konuları bu kadar çok kafasına takmasını ve bunları ego haline getirmesini eleştiriyorum o kadar. :-)

Son düzenleme:
aman Allah'ım ne büyük dert!!!!......:KK30::KK30::KK30:

Rabbim başka dert vermesin:KK20::KK20:
tek derdiniz bu olsun
:KK20::KK20:

aynen yani...aah ergenlik... Hiçbişeye sözüm yokta bikini giyilmesine izin vermeyenler geri kafalı mı oluyor? Ben de hiç sevmem kendimi kasap dükkanı gibi sergilemeyi.. (Tabi söz meclisten dışarı..) Geri kafalı mıyım yani? Bu tamamen yetiştirilme biçimine bağlı ama bikini giymek istemeyen insanlar geri kafalı değildir, tıpkı çarşaf veya cübbe, ya da ideolojileri doğrultusunda giyinen her insan gibi!:KK20:

ya biride çıkıp demiyor günah die
rabbim izin vermiyor bu dünya gelip geçici
birden fişiniz çekilir anlamazsınız ne oldu die
açık olmak gübah değil bana göre ama zihniyetlerini göstermek günah yapma cnm

Ben de onu diyecektim cnm ama sitede dinî seyler yasak hep tartışma çıkıyor. Ama sana kesinlikle katılıyorum. Bence vücudumuz çok özel, plajlarda iç çamaşırıyla eşdeğer bişeyle sergilenmeyecek kadar özel. Ama tabi herkes öle düşünmüyor. Neyi kanıtlamaya çalışırlar her yerden dekolte vererek anlamış değilim.

Son düzenleme:
iyi ki dersten başınızı kaldırmıyormuşsunuz,
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../514785-onu-aklimdan-nasil-cikarabilirim.html
bu konuyu ben mi yazdım?
Benimde dikkatimi bu mesaj çekti,ne alaka derken
"bebisimsanem" kullanıcının yazmış olduğu sıradan bir mesaj için, profiline gidip yada araştırıp bunu mu buldunuz?
bir insanın aşık olması demek ders çalışmıyor anlamına mı geliyor?konuyla yada bu arkadaşın size yazmış olduğu mesajla
ne alakası var anlayamadım? tatmin mi oldunuz?

Benimde dikkatimi bu mesaj çekti,ne alaka derken
"bebisimsanem" kullanıcının yazmış olduğu sıradan bir mesaj için, profiline gidip yada araştırıp bunu mu buldunuz?
bir insanın aşık olması demek ders çalışmıyor anlamına mı geliyor?konuyla yada bu arkadaşın size yazmış olduğu mesajla
ne alakası var anlayamadım? tatmin mi oldunuz?

nasıl ne alaka? kendi soruları sanki bu kızın sorularından çok farklı gibi biz 15 yaşındayken diye ahkam kesiyor,

bırak sen de once insan bi kendine bakmalı. kimsenin normalde mesajını vs araştırmam, ama ben 15 yaşındayken şunu yapardım dersten kafamı kaldırmazdım diyen birinin de açtığı konuları merak ederim.

bu konuda yazılanları gördükten, kadınların kadınlara, hatta genç kızlara yaptığı bu kötülüğü okuduktan sonra ne yapsam tatmin olmam canım merak etme.

çok meyilliyiz insanları üzmeye, kırmaya. konu sahibinin yazdığı bana göre de saçma, ama dalga geçen yorumları yapanlar daha saçma.
hee burda bi tatmin olan varsa o da onlardır...

İki arkadaş arasında dağlar kadar fark var bana göre.siz 15 yaşındayken aşık olmamış olabilirsiniz ama
aşık olan insanların ders çalışmadığını bilemessiniz."iyiki dersten başını kaldıramıyordun diyerek karşıdaki kişiyi zan altında bırakmışsınız ve
yalancı konumuna düşürmüşsünüz.
Bence bu arkadaş sırf sizin mesajınıza karşıt bir cevap verdiği için, profiline girip açtığı konulardan açık aramışsınız.
bu beni rahatsız etti.Bence siz bu arkadaşı değil konu sahibinin tek tek yazdığı mesajları okuyup cevap verin.

İki arkadaş arasında dağlar kadar fark var bana göre.siz 15 yaşındayken aşık olmamış olabilirsiniz ama
aşık olan insanların ders çalışmadığını bilemessiniz."iyiki dersten başını kaldıramıyordun diyerek karşıdaki kişiyi zan altında bırakmışsınız ve
yalancı konumuna düşürmüşsünüz.
Bence bu arkadaş sırf sizin mesajınıza karşıt bir cevap verdiği için, profiline girip açtığı konulardan açık aramışsınız.
bu beni rahatsız etti.Bence siz bu arkadaşı değil konu sahibinin tek tek yazdığı mesajları okuyup cevap verin.

neyse ikili tartışmayı uzatmaya lüzum yok. ne senin fikrin değişir ne benim, boşa zaman harcamayalım.

bence burada ahkam kesen ben değil sizsiniz.
sırf sizin yanıtınıza 'insanca' cevap vermeme rağmen gelip konularıma bakıp aşkla ilgili konu actıgım için ders çalışmıyor gibi göstermeye calısmışsınız. amacınız neredeyse insanın açığını yakalayıp burada rezil etmek.
bu sizin sorununuz. arkadaşla ilgili benim gibi düşünen neredeyse 100 kişi var ama nedense siz bana takılmışsınız, ilginç
bu arada ben 15 yasındayken ders calısıyordum, birini seviyordum, ergendim ama egoist değildim .
en azından bu bana yetiyorda atıyor bile.
benim sorunlarımda ne varmış? hepsini inceleyin .. gerek sağlığımla gerek eğitimimle gerek aşk hayatımda sorunlarımı paylaşmışım.
arada dağlar kadar fark var gercekten.

Son düzenleme:
bence burada ahkam kesen ben değil sizsiniz.
sırf sizin yanıtınıza 'insanca' cevap vermeme rağmen gelip konularıma bakıp aşkla ilgili konu actıgım için ders çalışmıyor gibi göstermeye calısmışsınız. amacınız neredeyse insanın açığını yakalayıp burada rezil etmek.
bu sizin sorununuz. arkadaşla ilgili benim gibi düşünen neredeyse 100 kişi var ama nedense siz bana takılmışsınız, ilginç
bu arada ben 15 yasındayken ders calısıyordum, birini seviyordum, ergendim ama egoist değildim .
en azından bu bana yetiyorda atıyor bile.
benim sorunlarımda ne varmış? hepsini inceleyin .. gerek sağlığımla gerek eğitimimle gerek aşk hayatımda sorunlarımı paylaşmışım.
arada dağlar kadar fark var gercekten.

ben size takılmadım. siz bana cevap yazdınız ben de size. her neyse dediğim gibi konuyu uzatmanın lüzmu yok.

Modernsiniz.
Ailen geri kafalı değil.
Aslında normalde annenin bu davranışını gösterenler geri kafalı, yobaz olur, ama siz modernsiniz.

Işte böyle bir gençlik yetişiyor ne yazıkki.

Geri kafalılığın tanımını çıkarabilirsiniz yazıdan.

konu sahibi arkadaşım bikini giymemek geri kafalılık değildir :KK52:
bende açık bir bayanım yazın mayo giyerim el kadar ipli bikini giymeyle modern olacaksam öyle modernlik yerin dibine girsin ben gerikafalı olmayı tercih ederim

Son düzenleme:
X