15 yasindaki cocuga boyle bir akil vermeniz tuhaf erkek zihniyetiyle yada erkeklere seksi gorunmesi gerekecek bir durumu yok cocuk bu daha,ironi mi yaptiniz kestiremedim tam olarak hem sort giydirmiyorlar diye okutmayip evlendireceklerinide nereden cikardinizHer yer aciksa seksi olmak zor tabi biraz gizem katarsan millet devamini merak eder :) erkek zihniyeti iste malca ama böyle. Bence de kosarak git sık dişini simdilik napican baska karşı gelsen ustelesen daha beter olur. Elbise al sen de dizinde. Her tarafin kapaliyken de guzel olursun dar falan giyersin aklini kullan yutacaklari hale getir. Derslerine cok çalış yoksa bunlar seni evlendirirler de bak okumuyor olsan.
yaşı 35 miş inanasım gelmedi15 yasindaki cocuga boyle bir akil vermeniz tuhaf erkek zihniyetiyle yada erkeklere seksi gorunmesi gerekecek bir durumu yok cocuk bu daha,ironi mi yaptiniz kestiremedim tam olarak hem sort giydirmiyorlar diye okutmayip evlendireceklerinide nereden cikardiniz
Her yer aciksa seksi olmak zor tabi biraz gizem katarsan millet devamini merak eder :) erkek zihniyeti iste malca ama böyle. Bence de kosarak git sık dişini simdilik napican baska karşı gelsen ustelesen daha beter olur. Elbise al sen de dizinde. Her tarafin kapaliyken de guzel olursun dar falan giyersin aklini kullan yutacaklari hale getir. Derslerine cok çalış yoksa bunlar seni evlendirirler de bak okumuyor olsan.
15 yasindaki bir cocuga ailesi bazi kurallar koyabilmeli diye dusunuyorum,en azindan resit olana kadar, standart bir ebeveynse eger ailesi,muhakkak bir bildikleri vardir.Umarim evlatlarim belli cercevelerde ailesinin kurallarini akilci bulur,korkuyorumyaşı 35 miş inanasım gelmedi