Şort giymeme izin vermeyen babam

aysenurs

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
2
0
Ben 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicem özgür olmak istiyorum

üniversiteye gidene kadar giymeyiver..şortu giymezsen ölmeyeceksin netice de değil mi..İlla çatışmaya mı girmen gerekiyor ailenle..Az daha büyü okuluna git kendi kararlarını kendin vermeye başla kendi paranı kendin kazan kendi fikirlerini yaşa..

Her yer aciksa seksi olmak zor tabi biraz gizem katarsan millet devamini merak eder :) erkek zihniyeti iste malca ama böyle. Bence de kosarak git sık dişini simdilik napican baska karşı gelsen ustelesen daha beter olur. Elbise al sen de dizinde. Her tarafin kapaliyken de guzel olursun dar falan giyersin aklini kullan yutacaklari hale getir. Derslerine cok çalış yoksa bunlar seni evlendirirler de bak okumuyor olsan.

15 yasindaki cocuga boyle bir akil vermeniz tuhaf erkek zihniyetiyle yada erkeklere seksi gorunmesi gerekecek bir durumu yok cocuk bu daha,ironi mi yaptiniz kestiremedim tam olarak hem sort giydirmiyorlar diye okutmayip evlendireceklerinide nereden cikardiniz

Mesela ben istanbulda yasamama ragmen dekolte giyemiyorum..okuz gibi bakiyorlar...ailem giyme kizim diyor tabi istesem giyerim ama rahatsiz ediyorlar..avrupaya gidince giyiyorum kimse rahatsız etmiyor...yasadigin yer maalesef giyim tarzini belirliyor.ne kadar dirensekde amann bosver deyip giymiyoruz..

Bulunduğunuz çevre itibariyle giyiminize şekil vermeniz daha uygun görünüyor.Kadını giydiği kıyafet parçasıyla yargılayan bir topluma dahil olduğumuz için çok Üzgünüm.Güvenliğiniz sebebiyle aile birylerinin karşı durduğunu düşünüyorum. Bunun için çatışmaya girmeniz için , kendi adınıza karar verebilecek erişkin yaşınıza gelene dek beklemenizi öneririm.

yaşı 35 miş inanasım gelmedi

demekkı guzel kızsınız babanız abınız sızı korumaya almıs
ne mutlu senı cok seven baban var bunu dusun onun kalbını kırmaya degermı :)
senın rahatsız olmamak ıcın ugrasıyor mutlaka bı bıldıgı vardır

Tek katıldığım nokta derslerine çok çalışması.
Ama sizin dediğiniz gibi evlendirmesinler diye değil.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilen, başı dik, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceği saygın bir mesleği olsun diye..

Of ya ne oluyor bu gençlerde ki bu kadar özgürlük merakı. Daha yeni 17 yaşında daha hayatının baharında olan genç kızımız sevgilisini ailesi istemiyor, baskı yapıyor diye intihar etti. 15 yaşında ki kız özgürlük düşünüyor. Bu zamane gençliği nereye gidiyor böyle. Önce hayırlısı ile bir okulunu bitirde, sonra bunlara takılırsın. Bunlar için canını sıkma şimdiden. En kötü derdin bu olsun inşallah ne diyim.

Fazla özgür olmak iyi değildir :)

Yeni nesil fazlaca özgür olmaktan yana ahhh suan akılları bir karış havada şahsım adına kızım 18 yaşına da girse yine benim fikrimi onemsesin isterim hatta evlenene kadar çünkü her evin bir kuralı vardır bunun cignenmesi hoşuma gitmez giyim konusunda 7 yaşındaki kızıma artık bikini almiyorum yasak mayo aliyorum giyim konusunda bu böyle de devam edecek büyüdüğü zaman bakalım neler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…