Şort giymeme izin vermeyen babam

Basortusu yasagi zorunluluk ve dayatmaydi.Kimse sort giyenin sortunu zorla cikarttirip, pantolon giydirmiyor universite kapilarinda oyle degil mi?
Giymeyiverin degil isteyen istedigini giyebilir. Sort giydigi icin bakis ve tacize maruz kaliyorsa bir bayan, bu sozlu tacizde bulunan, bakislari ile rahatsiz edenlerin sigligidir,ahlaksizligidir.
sonuca bakarım ben giyebiliyor muyuz rahat hayır ... giyemiyorusz diye kapalı giyinmek mi zorunda kalıyoruz EVET ...
sonuçta bizde istediğimizi giyemiyoruz ..... özgürlük diye yırtınmayın bence .. siz başkalarının özgürlüğüne saygı duymazsnız kimseden saygı beklemeyeceksiniz ..
burda sorgulanması gereken o kızın ailesinin neden izin vermediği .. kapalı görüşlü yobaz oldukları için değil çocuklarını mahalle baskısından koruyorlar ...çocuk çocukluğunu gençliğini yaşayamıyor istediğini giyemiyor amann canım giymeyiversin dimi ....hadi canım sizde .

sonuca bakarım ben giyebiliyor muyuz rahat hayır ... giyemiyorusz diye kapalı giyinmek mi zorunda kalıyoruz EVET ...
sonuçta bizde istediğimizi giyemiyoruz ..... özgürlük diye yırtınmayın bence .. siz başkalarının özgürlüğüne saygı duymazsnız kimseden saygı beklemeyeceksiniz ..
Yirtinmayin derken??
Bende isteyen istedigini giysin diyorum.Benim insanlarin giyimine saygi duymadigim kanaatine nerden vardiniz?

Sen benim kardeşim misin yoksa?
Bacaklarını kırarım otur oturduğun yerde

Ben 15 yaşındayım ailem mayo bikini giymeme izin veriyor.Fakat şort giymeme izin vermiyor bu bana çok saçma geliyo çünkü şorta izin vermeyen birinin bikiniye izin vermesi saçma ona izin veren şortada izin verir abimde aynı şekilde annem izin veriyor alışverşe çıkınca almıştım ama abimde izin vermedi bu konu hakkında ne düşünüyosunuz nasıl ikna edebilirim ??? Zaten ilerde üniversitede başka şehire gidicem :KK43: özgür olmak istiyorum
Onceden 1,5 yil bodrumda yasadik esimle bikini ben de pek sevmem ama mayo giymeme, askili ve sort giymeme hic karismazdi suan yasadigimiz yerde askili bile giydirmez ki bende giymem zaten hersey yerine gore sonucta oyle bir durumdur belkide sizinki

Ben de 15 yaşındayım.Benim ailemde izin vermiyor şort giymeme.Ve seni de çok iyi anlıyorum.Bizim yasitlarimiz sortla mini etekle dolasabiliyorlar.Insan haliyle imreniyo yani.Onların ailesi izin veriyor benimki niye vermiyo diye düşünüyorsun.Bende böyle ozgurlugum kisitlanmis hissediyorum.Bu yüzden üniversiteye gitmeyi çok istiyorum.En azından o zaman kimse karışamaz ne giydigime.Sende bu kadar takma bence zaten uzun zaman giymeyip sonra giyince kendinde garipsersin.Ayrıca benim okul etegim çok kısa olmamasına rağmen dolmusla gelirken çarşının içinden geçmek zorundayım ve bazı kişilerin bakışlarına maruz kalabiliyorum.Insan ister istemez rahatsız oluyor.Ailen de bunları düşündüğü için izin vermiyordur bence.

Ama sen işine gelmeyeni hic gormuyorsun... Sabahtan beri kendi dusuncemi soyledim diye bana her turlü yafta yapiliyor anlamadan etmeden devamli alinti yapiyorlar burda, sonra konuyu saptiran da beni ilan ettiler, gittin bir ona mi takildin :)
Sen? Bildirimlere bakarız biz, topikleri sayfa sayfa yorum yorum okumaya vaktimiz olmayabilir zira.
Burası BDV, içeriklerde cinsellik varsa ikaz ederiz doğal olarak ve her an sitede değiliz, takibe alamıyoruz herbirinizi üzgünüm:KK66:

Topik kapatılmıştır çünkü amacından sapmış, üstelik konu sahibesi de konuyu açtıktan sonra girip yorum dahi yapmamış.

X