Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Haklısınız sanırım. Başka bir yakın arkadaşım var, erkek. O da ilk öğrendiğinde iyice düşün emin misin vs demişti. Ama şimdi dayı oluyorum ben modunda.

Eşimiz bile doğumdan sonra saçmalıyor acayip triplere giriyor. Bu mu bütün zorluklara göğüs gerecek. İlk tökezlediğinde yaptığı bütün her şeyi başına kakacak Meredith'in.
Bu erkeklerin sevgili olmaya çalışmasına sırasında yaptıkları şovlar beni güldürüyor.
O Kocaman harflerle konuşan adamlar kadını elde edince altyazılı konuşmaya başlıyor

Haklısınız sanırım. Başka bir yakın arkadaşım var, erkek. O da ilk öğrendiğinde iyice düşün emin misin vs demişti. Ama şimdi dayı oluyorum ben modunda.
Kesinlikle etrafında bebiş içinde yapıcı kişiler olmalı.. elbette insan flörtte ister aşkta ama bebeğime çocuğuma ne kadar iyi olursa o kadar severim o kişiyi.. bu adam bana hiç iyi izlenim vermedi dostluk için bile :/ yarın bir gün yavrun için olumsuz konuşur iyice canını sıkar insana çok dokunur

Kaldı ki hamile bir kadınla ne yaşamayı umuyor. Sevgili olsa sorumluluğu büyük
Tek gecelik ise hamile bir kadınla bunu düşünmesi bence çok tuhaf

Bir arkadasim bekar anneydi. Karni baya belliyken sevgilisi olmuştu yani göz göze bakmak icin sevgili olmuyor haliyle.
Cocuk dogunca, ugraş başlayinca adam da vınladı ama anlatamazsinnn.

Yorum yaparken hep kendimi o kisinin yerine koyup yazıyorum. Düşünüyorum erkek olsam hamile kadinla birlikte olmazdim(bu kısım meredithin şahsına özgü degil). Ben herseye tamam desem anam, babam, danam, sulalem daha sevgilim oldugunu duyunca bir ton engel cikaracak. Niye ugrasayim?
Bide dedigin cok dogru. Eşler bile hemen adapte olamıyor.
Yok ya nereden bakarsan bak ayni kapiya cikiyor. Bu işin amaci da sonucu da belli

Üniformaya ciddi anlamda takık olan sadece o arkadaşınız değil ama neyse

Pardon da size ne .
Ne bu şiddet bu celal?
Ahlak bekçisi misiniz?
Takmissiniz Türkiye şartları şöyle böyle .
Eee ne yapalım?
Bir kadın doğurma kararını kendi verir . kendi bebeği kendi hayati.
Bende konu sahibine biraz erkeklerden uzak dur diyorum ruh sağlığı açısından o ayrı .
Ama bu kadar yargılamak sürekli kötü senaryolari önüne getirmek doğru mu?
Bebeğe bakıcak olan kendisi umarım bebeğimle güzel bir hayatı olur tum zorlukları asar ve mutlu olur .

Beni tanıdığı kadarıyla ondan etkilenmeyeceğimin farkında olması lazım.

Meredith bak onceki konularinda hepimz ayni seyi yazdik sana. Seni tanımayız, bilmeyiz yinede hemfikir olduk. Sen kisinin kendisinden etkilenmiyosun, o ilgiden besleniyosun diyeyim sana.
Yine kendi tercihin ister kahve icersin, ister icmezsin. Sana sadece sunu soylemeye çalışıyorum. Normalde 10birim uzucu/yıkıcı olan bir olay gebelikle beraber 100 birim uzuyor

Bir arkadasim bekar anneydi. Karni baya belliyken sevgilisi olmuştu yani göz göze bakmak icin sevgili olmuyor haliyle.
Bebek olduğunda bile evliliklerde sarsıntılar oluyor yeni düzen oluşuyor. Bu evli insanlar arasında bile zorken sevgiliyken bunu kaldırabilecek çok az kişi vardır. Biz ne desek Meredith tam tersini yapıyor her defasında

Benimde cok yakin erkek arkadaslarm var ama hersabah gunaydinlasmak falan abes adam sizden hoslaniyor apacik belli surekli vakitte geciriyormussunuz konusun tabiki sonucta herzmn yaninizda olmus neyse derdi anlatsn oda kayitsiz kalmayin tepkisine bence

Doğru kişi öz baba da değil çocukla muhatap bile etmemek lazım. Öz babaların bile tahammülü olmayabiliyor istisna hariç bir de el adamı.. lohusa kadından cinsellik bekleyecek ilgi bekleyecek belki aylarca lohusa sendromu yüzünden cinsellik bile olmayacak ben suan bile yapamıyorum tık yok libido tavanken dibe çöktü eşim isyanda ama saygı duyuyor bebeğe bisey olmasın diye , el adamı saygı da duymaz.. şöyle bebek doğsa biraz zaman geçse zaten istediği gibi cinsel hayatta başlar rahatlar

Elalemin kocası tahammül etmiyor, burda dolu konu var, herif evden kaçacak delik arıyor, kadını bırakıyor bi başına elinde çocukla,oyalasın diye anasını bacısını koyuyor başına, kendi g.t gezdirmeye gidiyor, elin herifi hiç durmaz ki.

Meredith hayatinda hep birisi olsun istiyor. Kabul etse de etmese de oyle. O yuzden cocugu dogurma demistik hatta. Adam meredithi etkilendiginin farkinda
Evet, kotulesince adama mesaj atip sonra ulasilmaz olmak, adami meraklandirmak falan, resmen oynamak oluyor bence. O yuzden dedim kimin kiminle oynadigi belli degil.

Aynen oyle.
Flort etmeyi sevmesini anliyorum ama bu kadar cok flort eden birinin gözü biraz acik olmali etrafinda dolanan, bir kaç bir sey yapan erkegi kendisine tapiyor sanma olayi var (kabul etmeyecek ama)ve kapiliyor ondan biraz sıkıntı.
Şu ara hic girmemesi lazim o ayri.

Nasilsa YINE itiraz edecek diye yazmamiştim ama durum dediginiz gibi oluyor.

Evet, kotulesince adama mesaj atip sonra ulasilmaz olmak, adami meraklandirmak falan, resmen oynamak oluyor bence. O yuzden dedim kimin kiminle oynadigi belli degil.
Ay siz de senarist olun. Arkadaşıma yazdım.
Eve geldim banyoya girdim adam ulaşamamış. Oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…