Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Calcifer, senin düşünceni merak ettim. Millet biriyle kahve içmeye gitme olayımdan beni kötü anne falan ilan etmiş de.
Onların düşüncelerinin zerre önemi yok.
Ama senin zekanı çok takdir ediyorum diyorum. Bireysel düşündüğünü biliyorum. Sen ne diyorsun buna?
Bizim toplulumuzda kadına ahlaksız yaftasını çok kolay yapıştırırlar

Calcifer, senin düşünceni merak ettim. Millet biriyle kahve içmeye gitme olayımdan beni kötü anne falan ilan etmiş de.
Onların düşüncelerinin zerre önemi yok.
Ama senin zekanı çok takdir ediyorum diyorum. Bireysel düşündüğünü biliyorum. Sen ne diyorsun buna?
Hamilelikte yeni bir ilişkiye başlaman bence mantıklı değil. Hormonlar zaten değişime uğruyor. O anda yanında olan kişiye fazla anlam yükleyebilirsin. Bence bu dönemde kendinle kal. O arkadaşın da tuhaf. Hamile olduğunu biliyor durumunu biliyor buna rağmen aklını karıştırıyor

Yani siz düşünmemişsinizdir de, karşıdakinin beklentisi ne acaba. Bi de gerçekten iş ortamından da olsa insanları tanıyamıyoruz. Etraf ciddi anlamda psikopat ve sosyopat dolu. Safety first diyorum 👌🏼
Kaldı ki hamile bir kadınla ne yaşamayı umuyor. Sevgili olsa sorumluluğu büyük
Tek gecelik ise hamile bir kadınla bunu düşünmesi bence çok tuhaf

Hamilelikte yeni bir ilişkiye başlaman bence mantıklı değil. Hormonlar zaten değişime uğruyor. O anda yanında olan kişiye fazla anlam yükleyebilirsin. Bence bu dönemde kendinle kal. O arkadaşın da tuhaf. Hamile olduğunu biliyor durumunu biliyor buna rağmen aklını karıştırıyor

Ya da aklinin karisacagini bildigi icin meredithle oynuyor...

Meredith alınma ama gerçekten yanlış hareketler yapmak üzeresin.
Birincisi daha yeni bir ilişkin bitti, ikincisi hamilesin. Şu durumda biriyle kahve içmek, yok efendim konsere bilmem neye gitmek doğru mu sence? Bir dur, nefes al ya. Hamile olmasan bile yaşadığını hazmet, zaman ver derdim. Sen bir de hamilesin ya. Çocuğun varsa artık önceliğin o olur, hayatına alacağın adamı doğru zamanda, doğru yerde seçeceksin. Şu an doğru zaman mı sence? Bence bir düşün bunları. Çocuksuz bir kadın gibi hareket etme günlerin geçti artık.

Kaldı ki hamile bir kadınla ne yaşamayı umuyor. Sevgili olsa sorumluluğu büyük
Tek gecelik ise hamile bir kadınla bunu düşünmesi bence çok tuhaf
Konu sahibi kaç aylık hamile bilmiyorum belki dışarıdan belli olmuyordur.
Bile isteye yakınlaşıyor da olabilir.M alum sitelerde hamileler ile ilgili ayrı tagler var. İnsanların fantezi dünyasında neler yatıyor bilemeyiz

Ya da aklinin karisacagini bildigi icin meredithle oynuyor...
Bu kadar oynayamaz bence.
Geçen hastalandım. Yolda kenara çektim arabayı, çok kötüyüm yazdım. Bana ulaşana kadar defalarca aradı. Kızdı da sonra çok merak ettim diye.
Sürekli birlikte vakit geçirelim istiyor. Her şeyi beraber yapalım.
Gıdayla alakalı bir firmada yönetici. Bir ürün çıktı mı yeni direkt o gün bana getiriyor gibi gibi.

Konu sahibi kaç aylık hamile bilmiyorum belki dışarıdan belli olmuyordur.
Bile isteye yakınlaşıyor da olabilir.M alum sitelerde hamileler ile ilgili ayrı tagler var. İnsanların fantezi dünyasında neler yatıyor bilemeyiz
Arkdaşıymış ya bilir durumu.
İlk trimester daha.
Midem kalktı resmen

Merhabalar,

Bir arkadaşım var. Erkek. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Sinemaya, konsere vs gitmek olsun ne bileyim oturur saatlerce sohbet ederiz, yemek yeriz, maç seyrederiz. Her gün günaydınla başlar ne yapsak etsek yazarız neredeyse. Arkadaşım sürekli beraber vakit geçirelim ister. 1 hafta görüşmesek mutsuz olur. Biraz da antin kuntin bir insandır. Kendisi mükemmel, her şeyi o bilir, üniformalı meslek gruplarından hiç hazzetmez gibi gibi. Neden görüşüyorsun bunlara rağmen diyecek olursanız misal hasta olsam merak eder arar, hastaneye götürmeye kalkar, moralim bozuk olsa bir derdim olsa atlar gelir.

Perşembe günü işim dolayısıyla önceden tanışmış olduğum bir kabin memuru 'Yemeğe çıkıp birbirimizi mi tanısak?' gibi bir teklifte bulundu. Ben de yemek bence ilk buluşma için olmaz ama kahve içmeye gidebiliriz neden olmasın diye karşılık verdim. Adam bozuldu vs. Neyse konumuz bu değil.
Arkadaşımla da her zamanki gibi günlük muhabbetimizi yaparken bundan da bahsettim. Anlam veremediğim bir şekilde bozuldu. 'Bir insan bir şeyi anlar. Anlamıyorsa anlamak istemediği içindir. Yani anlarsın bence. Neyse yorgunum görüşürüz' yazmış. Açıkçası yazdığı şeye de anlam veremedim gerçekten. Herkesin kendisine abayı yakık olduğunu düşünen kadınlar gibi olmak istemem ama benden mi hoşlanıyor nedir? Ya da bahsettiğim kişi üniformalı bir meslek grubundan olduğu için mi böyle saçma bir tepki verdi. Çünkü ciddi anlamda takık.

Neyse yarın için bize konser bileti almıştı ta aylar öncesinden. Ama arkadaşımın perşembe gününden beri sesi soluğu çıkmıyor. Bence kalkıp da 'Heyyo yarın konsere gidiyor muyuz?' diye sormamalıyım. Abes olur. Sormazsam da adamı ekmiş gibi mi olurum bilemedim. Siz ne dersiniz hatunlar?
Biz buradan anladık senden hoşlanıyor sen nasıl anlamazsın.

Geçen hastalandım. Yolda kenara çektim arabayı, çok kötüyüm yazdım. Bana ulaşana kadar defalarca aradı. Kızdı da sonra çok merak ettim diye.
Gıdayla alakalı bir firmada yönetici. Bir ürün çıktı mı yeni direkt o gün bana getiriyor gibi gibi.

Inanma meredith. Calciye katılıyorum. Bak burda acilan konulari oku. Eşim evlenmeden once boyle degildi, cok peşimde kostu, evlendikten sonra suratima bakmaz oldu diyorlar. Hersey elde edene kadar. Elde edince oyunu biter.

seninle yasayacagin tum zorluklara gogus gerebilecek mi? Almadan surekli verecek mi? Hamilesin. Yeri gelecek rahat oturup kalkamayacaksin, gezemeyeceksin, cinselligin kısıtlı olacak, dogum yapacaksin vucudun degisecek, sacini taramak bile luks olacak, bebegi birakip gezmeye gidemeyeceksin vs. Almadan vermekten kastim bu

Bebek hakkında hiç yorum yapıyor mu çünkü görmezden geleceği bir durum değil sen = bebek çünkü artık iki kişisin

Kusura bakmayın ama ben haddimi biliyorum. Gerçekler acıdır. Sizin konularinizdan yola çıktım. Önce karnindakini düşün erkekleri düşüneceğine. Belli ki aklınız sadece başka şeylere çalışıyor. Burda bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa size demek ki sizde problem var. Tek derdiniz Erkekler.
Tek derdi erkekler olabilir. İstediği ile yatıp kalkabilir peki bundan bize ne ? Evli biriyle mi sevgili olmuş , birinin yuvasını mı dağıtmış ne yapmış? Sizin "ahlak" adı altında insanları etiketleme çabanız daha iğrenç

İlk söylediğimde aldır minvalinde yorum yapmıştı. Sonra çok olumsuz konuştu ama artık bir yorumda bulunmuyor.
Bence iyi niyetli biri değil bana sizin aranızda bisey olsa bebeğe kötü davranır izlenimi verdi açıkçası.
Seni de kötülüyor , etrafını kötülüyor yani adam ayaklı ruh emici gibi. Bir yerden sonra batar ister istemez..
Şimdi belli ki bebeği görmeden geliyor yorumsuz ama senin bu saatten sonra arkadaşlıkta da flörtte de ilişkide de bebeğini çok sevecek anaç babaç kişilerle olman gerekir..

X