Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Ben Bebek için sordum yarın öbür gün doğunca belli bı sure çalışamayacak durumda olabilirsiniz, bebek masrafları da malum.. onları tek başınıza karşılayabilecek durumunuz vardır umarım. Özelde yazabilinecek kadar gizli bir meslek koluysa öğrenip öğrenmemem pek önemli değil 😊
Teşekkür ederim düşünceniz için. Şükür ki bebeğimin maddi açıdan bir problemi olmayacak. Tercümanım.

Sizin aslında birebir bana böyle tavsiyeler vermeniz harika olurdu 🥲 geçen doğum için yazdıklarınız da bir hayli rahatlattı..

Ilk 6 ay kullandigim bebek arabasindan memnun degildim acikcasi markasinida hatırlamıyorum. Maclarenin bastonu 8.aydan sonra cok kullanisli geldi bana. Hem hafif hem tekerlekler saga sola kivrilmiyor hemde 2 yaşa gelmemize ragmen hala ara ara kullanıyorum. Altinda file/sepet olan modeller tercihim. Ceketini cikarinca ya da elimde bisey varsa hemen asagi atiyorum. Pusetli modeller icin onerim yok açıkçası

Ilk 6 ay kullandigim bebek arabasindan memnun degildim acikcasi markasinida hatırlamıyorum. Maclarenin bastonu 8.aydan sonra cok kullanisli geldi bana. Hem hafif hem tekerlekler saga sola kivrilmiyor hemde 2 yaşa gelmemize ragmen hala ara ara kullanıyorum. Altinda file/sepet olan modeller tercihim. Ceketini cikarinca ya da elimde bisey varsa hemen asagi atiyorum. Pusetli modeller icin onerim yok açıkçası
Ben şu sıra konforundan ziyade görünüş odaklı piremses şeyler bakıyorum. Sanırım büyük bir hata yapıyorum 🙄

Benim sorguladığım arkadaşımın bana karşı hisleri olup olmadığı mı? Konumda ön planda olan şey o mu? Çarpıtıyorsunuz.
Sadece yarınki konser için ne yapmalıyım diye sormuşum. Onun dışında her şeye cevap yazmışsınız.
Bence evet senden hoslaniyor. Seni kotulemesi onu sevdigini anlamayasin diye yapmis olabilir. Cunku senin onun sevdiginden emin degil ve kaybetmekten korkiyor olabilir. Yarin icin su sekil mesaj atabilirsin:

"Merhaba (filan kisi) nasilsin? Sesin solugun cikmiyor :KK43:
seni istemeyerek kirmis olabilirim, bilemiyorum.. (Istersen ozur diler istemezsen dilemezsin) yarin bulusacaktim, istersen konser oncesi bi cay kahve icelim, yani seni daha iyi anlayabilmem icin herseyi konusalim, ne dersin?

Ben şu sıra konforundan ziyade görünüş odaklı piremses şeyler bakıyorum. Sanırım büyük bir hata yapıyorum 🙄

Konfor daha onemli. Bebegin muhakkak yaninda cantasi olur ama her zaman aldigin esyalqri cantaya atamıyorsun. Islak mendili cikariyosun yerine koyacak firsat olmuyor. Hemen alttaki sepete salliyosun :)

İlk 1 seneye yakın bebeğin size dönük olması gerekiyormuş. Ben hafif diye tek yönlü almıştım daha doğrusu abimler vermişti. Sonra çocuğu gözlemleyemediğim için çift yönlü de almak durumunda kaldım

Merhabalar,

Bir arkadaşım var. Erkek. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Sinemaya, konsere vs gitmek olsun ne bileyim oturur saatlerce sohbet ederiz, yemek yeriz, maç seyrederiz. Her gün günaydınla başlar ne yapsak etsek yazarız neredeyse. Arkadaşım sürekli beraber vakit geçirelim ister. 1 hafta görüşmesek mutsuz olur. Biraz da antin kuntin bir insandır. Kendisi mükemmel, her şeyi o bilir, üniformalı meslek gruplarından hiç hazzetmez gibi gibi. Neden görüşüyorsun bunlara rağmen diyecek olursanız misal hasta olsam merak eder arar, hastaneye götürmeye kalkar, moralim bozuk olsa bir derdim olsa atlar gelir.

Perşembe günü işim dolayısıyla önceden tanışmış olduğum bir kabin memuru 'Yemeğe çıkıp birbirimizi mi tanısak?' gibi bir teklifte bulundu. Ben de yemek bence ilk buluşma için olmaz ama kahve içmeye gidebiliriz neden olmasın diye karşılık verdim. Adam bozuldu vs. Neyse konumuz bu değil.
Arkadaşımla da her zamanki gibi günlük muhabbetimizi yaparken bundan da bahsettim. Anlam veremediğim bir şekilde bozuldu. 'Bir insan bir şeyi anlar. Anlamıyorsa anlamak istemediği içindir. Yani anlarsın bence. Neyse yorgunum görüşürüz' yazmış. Açıkçası yazdığı şeye de anlam veremedim gerçekten. Herkesin kendisine abayı yakık olduğunu düşünen kadınlar gibi olmak istemem ama benden mi hoşlanıyor nedir? Ya da bahsettiğim kişi üniformalı bir meslek grubundan olduğu için mi böyle saçma bir tepki verdi. Çünkü ciddi anlamda takık.

Neyse yarın için bize konser bileti almıştı ta aylar öncesinden. Ama arkadaşımın perşembe gününden beri sesi soluğu çıkmıyor. Bence kalkıp da 'Heyyo yarın konsere gidiyor muyuz?' diye sormamalıyım. Abes olur. Sormazsam da adamı ekmiş gibi mi olurum bilemedim. Siz ne dersiniz hatunlar?
Konsere gidin bence yazın yani. Küs gibi olmamış olursunuz. Size hissi varsa adım atsın canım sizlik bişey yok.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Arkadaşınız sizden hoşlanıyor ama siz de zaten bu durumu bilmiyor değilsiniz. Yazım şekli ve konuşmalarınızda bu net. Neden konu açma gereği duydunuz anlamadım.
Bekar anne olsaydım özellikle hormon kokteyline maruz kaldığım ilk dönemlerde, duygusal iniş çıkışlara sebep olacak herhangi bir ilişki veya duruma karışmazdım. Sanırım insanların size tepki gösterdiği şey de bu. Kafanızı çok meşgul edecek şeylerin içindesiniz zaten, erkek vs ne gerek var? Herhangi bir yakınlaşma durumunu kontrol edebilecek misiniz? Yakınlaşma oldu diyelim bebeğinize zarar verip vermeyeceğini biliyor musunuz? Zaten hamile olduğunuz için korunmaya ihtiyaç duymayıp bi ton hastalığa davet de çıkarabilirsiniz. Ne gerek var böyle saçma şeylerle uğraşmaya bilmiyorum.

Ay size ne. Ahlak bekçisi mi kesildiniz milletin başına?.
Calcifer, senin düşünceni merak ettim. Millet biriyle kahve içmeye gitme olayımdan beni kötü anne falan ilan etmiş de.
Onların düşüncelerinin zerre önemi yok.
Ama senin zekanı çok takdir ediyorum diyorum. Bireysel düşündüğünü biliyorum. Sen ne diyorsun buna?

Önceki konularınızı bilmiyorum. Arkadaşınız sizden hoşlanıyor ama siz de zaten bu durumu bilmiyor değilsiniz. Yazım şekli ve konuşmalarınızda bu net. Neden konu açma gereği duydunuz anlamadım.
Bekar anne olsaydım özellikle hormon kokteyline maruz kaldığım ilk dönemlerde, duygusal iniş çıkışlara sebep olacak herhangi bir ilişki veya duruma karışmazdım. Sanırım insanların size tepki gösterdiği şey de bu. Kafanızı çok meşgul edecek şeylerin içindesiniz zaten, erkek vs ne gerek var? Herhangi bir yakınlaşma durumunu kontrol edebilecek misiniz? Yakınlaşma oldu diyelim bebeğinize zarar verip vermeyeceğini biliyor musunuz? Zaten hamile olduğunuz için korunmaya ihtiyaç duymayıp bi ton hastalığa davet de çıkarabilirsiniz. Ne gerek var böyle saçma şeylerle uğraşmaya bilmiyorum.
Açıkçası ileri boyutlu bir şey düşünmedim. Hoş biriyle kahve içip, biraz daha tanışmak, sohbet etmek. Sadece bu.

Ben kadın ve erkeğin bu kadar yakın dost olamayacağını düşünenlerdenim, biraz eski kafalık belki ama öyle. Arkadaş olunur evet ama her sabah günaydını ben kendi kocama demiyorum mesela her sabah günaydınlaşıp sinemalara gidip maçlar izlenecek bi kadın erkek arkadaşlığı benim mantığıma yatmıyor.

Bi sorun ne demek istedin diye tabii
Aslında arkadaşlık olur olmaz değil ben selam veririm günaydın derim de bi aşık olmayın be :KK70:

Açıkçası ileri boyutlu bir şey düşünmedim. Hoş biriyle kahve içip, biraz daha tanışmak, sohbet etmek. Sadece bu.
Yani siz düşünmemişsinizdir de, karşıdakinin beklentisi ne acaba. Bi de gerçekten iş ortamından da olsa insanları tanıyamıyoruz. Etraf ciddi anlamda psikopat ve sosyopat dolu. Safety first diyorum 👌🏼

İşten dolayı tanışığız, sohbetimiz iyi. Aynı bölümlerde okumuş vs vs. Kültürlü biri yani. Bir kahve içmenin ne zararı olabilir?

Biri de demiş ne konseri sineması gündemin bu mu? Pijamaları çekip evde mi oturayım paso? Hazır çıkabiliyorken sosyal olmak bana da iyi geliyor. Konsere de gidiyorum, sinemaya da, dil kursuna da. Ne var yani?
Gundeminin hep bir erkekle mesgul olmasi bize abes geliyor. Dil kursuna dümdüz gitmiyorsun ki hep bir flörtün olmak zorunda senin

X