- 28 Kasım 2010
- 41.530
- 137.414
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Buraya konu açıyorsak kendimizi anlatmak için açıyoruz. Yorumu beğenmezseniz cevap vermek zorunda değilsiniz. Engelledim diyorsunuz ama hala o üye hakkında konuşuyorsunuz,nasıl oluyor bu? Ya da engellemeniz ne işe yarıyor şu durumda? Üyenin tasvip etmediğiniz yorumlarının benzerini siz de yapıyorsunuz,hani yanlıştı? Madem yanlış, yanlışla karşılık verilmez. Madem saldırı, saldırıyla karşılık verilmez,savaşa gitmiyorsunuz şurada yorum yazıyoruz alt tarafı.Çünkü sürekli insanları kırıyor öfke dolu niyeyse bilmiyorum.
Ben engelledim mesela onu .
Nereye yorum yaparsam alintilayip sürekli saldırıyordu bı ara .
Normalde kimseyi engellemem onu engellemiştim.
O insanların özel hayatıyla ilgili saldırgan yorumlar yaparsa insanlarda bu öfkenin nedenini sorgular .
Kimse kusura bakmasın yani .
Tanımadan etmeden can yakmak için sırf yorumlar yapıyor .
Ben evli değilim ona göre ben evlenmek isteyip evlenemeyen bir kadınım bunu sürekli her konuya yazdı .
Diyelim ki öyle özel hayatımda yanlış insanları seçip üzüldüm yıllarca .
Tutup bunu dalga geçer gibi her konuya her yorumuma yazmasi normal mi sence?
Ben onu hiç tanımıyorum etmiyorum.
Yıllar önce yaşadığım bir olayı yazmıştım buraya sürekli onu cikartip durdu .
Her kadına yapıyor bunu .
Şimdi de hamile bir kadına yapıyor aldığı karar dogru yada yanlış o kendi hayatı .
Bize mutlu olursun umarım demek düşer.
Yerden yere vurmak değil.
Burda mağdur olan konu sahibi.
Ne yapmış bekar biri bekar bir adamla ilişkiye girmiş hamile kalmış çocuğunu dogurma kararı almış .
Bunun kimseye zararı yok .
Yaşayacağı zorluklar belli zaten.
Bunu göze almış bebeği aldirmamis.
Bebeğin babası sahip çıkmak zorunda değil bebeği aldır vs diyorlar.
Hayır efendim sahip çıkmak zorunda.
Babalık davası açar .
Zorla baba yapamazsın bir adamı ama en azından haklarını alabilir .
Herkes yaptığı eylemin sonucuna katlanır .
Şurada üslubu ve saldırganlığı ile aklımda kalan bir kaç üye var. Biri de sizsiniz. Hangi konuda hangi mesajınıza yazmış o yorumları onları da söylesenize madem. İnsanların niyetini okumak size mi kaldı? Bir kadını yerden yere vurmak demişken, Meredith e “erkek düşkünü” diyen de sizsiniz. He ayrıca farklı farklı konularda kadınlara olan yorumlarınız da mevcut.O üye zamanında bana da ağır yorumlar yapmıştı nedense bende anlamadım.
Bir konu açmıştım yıllar önce onu söyleyip duruyordu .
Gerçekten garip tipler var her zaman söylüyorum hirslanip hirslanip saldırıyordu .
Başka bir konuda yorum yapıyordum sen evlenmek istiyorsun evlenemiyorsun vs demişti şok yaşamıştım ne alaka demiştim.
Insanların eksikliklerinden vurmayı çok seviyor.
Normalde bir üye için yorum yapmam ama çok kötü niyetli bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Bir kadını yerden yere vurmak çok hoşuna gidiyor .
Garip bir tip aldırma .
Hayatta zorluklar çıkar her zaman bu hepimiz için geçerli ama o zorlukları umarım asarsin mutlu olursun
normal iletişim kurmaya devam et demişÇok fake annecim :)
Çünkü sevmediği bir üyeye tepki gösterdi Meredith. :) O yüzden Meredith'i destekleyebilir her türlü. Her ne kadar 3-5 mesaj önce erkek düşkünü demiş olsa da fark etmez.@Isabella_7 siz şaka yapıyorsunuz galiba bu yorum size aitmiş şok oldum şu an. Eleştirdiğiniz hiç kimse sizin gibi yorum yapmamış, kadına erkek düşkünü demişsiniz bir de başkalarını eleştirip birbirinizi mi pohpohluyorsunuz? Üsluptan bahsederken sizin bu mesajınız çok mu normal?
İnanın kime yazdığınıza bakmadım bile ama sizi görünce es geçemedim. Siz de biraz antikasınız. Sivri yorumlarınız var gayet. Mesela eşiyle birlikte çalışıp ev geçindiren erkeklerin “erkekliğine” laf ediyordunuz. Türkiye’de milyonlarca erkek aslında erkek değilmiş, sayenizde öğrenmiş olduk. Neredeyse kalıbına tükürecektiniz o insanların. Bu sitede gördüğüm en saçma yorumlardandır.O üye zamanında bana da ağır yorumlar yapmıştı nedense bende anlamadım.
Bir konu açmıştım yıllar önce onu söyleyip duruyordu .
Gerçekten garip tipler var her zaman söylüyorum hirslanip hirslanip saldırıyordu .
Başka bir konuda yorum yapıyordum sen evlenmek istiyorsun evlenemiyorsun vs demişti şok yaşamıştım ne alaka demiştim.
Insanların eksikliklerinden vurmayı çok seviyor.
Normalde bir üye için yorum yapmam ama çok kötü niyetli bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Bir kadını yerden yere vurmak çok hoşuna gidiyor .
Garip bir tip aldırma .
Hayatta zorluklar çıkar her zaman bu hepimiz için geçerli ama o zorlukları umarım asarsin mutlu olursun
Bir de yazdıklarını çarpıttığımı iddia etmesi yok mu, halbuki aynen alıntı yaptım.Çünkü sevmediği bir üyeye tepki gösterdi Meredith. :) O yüzden Meredith'i destekleyebilir her türlü. Her ne kadar 3-5 mesaj önce erkek düşkünü demiş olsa da fark etmez.
Yazdığınız her şey kayıtlı arkadaşlar, 3 sayfa geçince silinmiyor. İnsanların aklıyla oynamaya kalkmayın.
dam üstünde saksağan vur beline kazmayıBende bekar biri olarak hamile olsam dogururum kimse de karışamaz o sivri diliniz beni ilgilendirmez.
Kimse kimsenin anne olma hakkını elinden alamaz.
Kim oluyorsuniz pardon bebeği aldır babasız bebek doğurma deme hakkini kendinde buluyorsunuz annesiniz diye bu hakkı kendinizde mı görüyorsunuz .
Anneyseniz kendi cocuklarinzla ilgilenin başkasının çocuğunu çocuğunun babasını düşünmek size düşmedi
Ben de bu üye için şunu söyleyebilirim. Bir kaç üye ile takılıyor alâkalı alakasız bütün konularda tartışmaya giriyor. O üyeleri tek tek sayabilirim.dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
cidden bazı insanlar algılarını düşürmek için özel çaba mı harcıyor ben anlamadım
bunlar hep boşluktanBen de bu üye için şunu söyleyebilirim. Bir kaç üye ile takılıyor alâkalı alakasız bütün konularda tartışmaya giriyor. O üyeleri tek tek sayabilirim.
Klasik bir kk kadını oldun gözümüzün önünde, geçirdiğin bu değişim vay canına dedirtiyor. Bi tek kınadığını yaşamadan ölmezsin kaldı, oraya da gelirsin yakında. Yaşarken mık demediğiniz şeyler nedense söylenince zorunuza gidiyor ama biz şerbetlendik bunlara, maruz kalmayınca garibimize gitmeye başladı artık merak etme.
Hiç oldu mu şu yorumun M Meredith Grey insanlar senin yerine zaten o kişilere duvar örmüşken, bu nasil bir yorum ya? Nerden geldin dülbey şeker demezler mi?
Insanları yaşadıkları ve yaşları ile kınamak, seni yüceltir mi? Olmadı, olmadı, olmadı...
Ben sizi hiç eleştirmedim şahsen. Tam tersine bebeği doğurmak istemenize destektim. Bir kadın isterse tek ebeveyn olarak kalabilir çocuğunun hayatında,isterse babasız büyütebilir,sadece anne olmayı seçmiştir olabilir. Çocuğu sadece kendi için yapmış bir insan olarak bunu anlayabilirim. Ama muhtemel yaşayacağınız şeyleri yazan kadının kocasıyla mutsuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Burada herkes birbirini anlatırsa tanıyor. Bu o üyenin konusu değil ki sizin konunuz. Velev ki kocasıyla mutsuz,sizi ne alakadar eder? Üyeler ile ilgili yorum yapan kişiler artık bu platformda olmamalı bence. Kendi derdini anlatmaya gelen kişi,derdini bırakıp başka üyeyi anlatıyor onu yorumluyor,mantık dışı bir hareket
vurdunuz derken genel bir dil kullanırsanız kimden bahsettiğiniz anlaşılmaz. alıntıladığınız üye hiçte yerden yere vurmamış.
bazen sert ve ağır yorumlar yapmak konu sahibesini kendine getirir. hakaret olmadığı sürece herkes kendi tarzında yorum yapar bunda birşey yok.
M Meredith Grey sen şey yap istersen bir daha konu açtığında yaş, medeni durum vs sınırı koy.
yaşı bilmem kaçın üstündekiler yazmasın artık sana göre yaşlı kriteri kaçsa.. boşanmışlar yazmasın malum mutsuzlar ya
Haklısın günaydın aşko, canım sensizlikten sıkılıyor gibi gibi lafları da çok arkadaşça.normal iletişim kurmaya devam et demiş
sen anlamadım falan deyince de sıkılmış sinirlenmiş ve böyle bi cevap yazmış
suskunluğu da artık sıkıldığı için bence
böyle bişeyide ay bu benden hoşlanıyora bağlamak normal mi :)
devamlı iletişimde olması yardımına koşması insanlığındandır
ama insan gibi davranmakta suç demekki böyle taraflara çektiğine göre
evet bütün erkeklerin derdi de öz babasının bile kabul etmediği bi çocuğu doğurmak için ısrar eden hamile meredith zaten evet :)
adam zaten senin nasıl bi hayat nasıl saçma sapan ilişkiler yaşadığını biliyor neden sana karşı bi hissi olsunki
insanların bi yerden sonra senden sıkılabileceği gerçeğini kabul etmen lazım bence
Peki bu flört konularını sizinle konuşmak istemediğine dair bir söylemi,iması oldu mu daha evvel?Yani o tarz bir şeyi olsa anlardım diye düşünüyorum. Aramızda cinsellik çağrıştıran en ufak bir şey dahi yok.
Öyle bir şey demedi. Kaldı ki biraz değişik bir tip olduğu için aşk hayatımı anlatmazdım.Peki bu flört konularını sizinle konuşmak istemediğine dair bir söylemi,iması oldu mu daha evvel?
Sanki "bana bunlardan bahsetmenden hoşlanmıyorum" demişte siz bahsetmişsiniz ondan bir insan anlar falan demiş gibi.
Tabi ki öncesini sonrasını bilmiyorum ama aklıma gelen bu oldu.
Haklısın günaydın aşko, canım sensizlikten sıkılıyor gibi gibi lafları da çok arkadaşça.
Aa sen bana fakir diyen üye değil misin ya? Seni ciddiye alabilitem çok az :/
O son konuşma geçene kadar klasik arkadaş goygoyu olduğunu düşündüm. Son konuşmada ise anlasana derken acaba hislerinden mi bahsediyor diye şimşekler çaktı kafamda. Biraz önce mesaj atmış bu arada.Peki madem bunları söylüyor ve arkadaşça olmadığının farkındasın, neden senden hoşlandığına ihtimal vermemişsin gibi yazıyorsun? Sence de bu işte bir terslik yok mu?
Peki durumunuzu biliyormu bu arkadaşınız?Öyle bir şey demedi. Kaldı ki biraz değişik bir tip olduğu için aşk hayatımı anlatmazdım.
Bahsi geçen üyeler benim kankitom değil, zannettiğin gibi herkes herkesle kankito olmuyor, birçoğumuzun birbirimize rast geldiği tek yer burası. Seni sevmek ya da sevmemek gibi bir durumumuz da yok, sana karşı duygu geliştirecek kadar bir muhabbetimiz olmadı. Yani seninle eni konu uğraşmak için hiçbir sebebi yok kimsenin. Yine kendi kendine bi ton kurulmuşsun. Tabi bu en kolayı. Durup ben ne yapıyorum demek yerine, insanlar kankito olsun, seni sevmiyor olsun, mutsuz olsun, seninle uğraşıyor olsun. Kaç bakalım kendinden, gerçeklerinden nereye kadar kaçabileceksin.Topluca bir yorum yapayım. Bana bu zamana kadar bir ton olumsuz yorum geldi. Elbet birçoğu gerçekleri görmem içindi.
Ama bahsedilen üyelerden birisinin yaptığı olumsuz yorumların amacı bu değil. Sağlı sollu nereden vurabilirse oradan vurup canımı acıtmaya çalışıyor. Sahiden şu kızın da aklı başına gelsin yahu kafasında biri olsa gidip de doğmamış bebeğime değersiz deyip kendi bebeğine değerli diyen, ıyh siz kimsiniz ki benim çocuğumla aynı ortama gireceksiniz yorumunu beğenmezdi bir üyenin.
O üyenin yorumunu normalde bana olumsuz yorumlar yağdıran insanlar bile beğenmedim yapıp, adeta kınadılar. O yüzden bahsettiğim üye ki kim olduğu anlaşılmıştır, gözümde katiyen iyi niyetli biri gibi gelmiyor. Yaptığı hard seviyede olumsuz yorumların amacı da beni üzmek. Artık ne geçecekse eline?
Bir diğer üye ise benim anneliğime dil uzatmayı bırakın benim anneme bile hadsizce dil uzatan birisi. İnternet ortamında olmasaydık benden alacağı karşılık çok farklı olurdu. O bunlara varana kadar söylemişken ben sinirle yaşıyla ilgili bir şey söyleyince mi ayıp oluyor?
Hayatım boyunca, kendini geçtim, kimsenin anneme laf söylemesine izin vermedim, ne olursa olsun vermem de. Herkes haddini bilecek.
Yorum yaparken lütfen bu üye benim kankitom, bunu da sevmiyorum moduyla yazmayın bence.
Ayrıca ben bir soru sormuşum maşallah haddimize mi diye düşünmeden sorum dışında hayatımla ilgili her şeye yorum yapılmış.
Çok komik ve tutarsız geliyor yazdıkların bana ne yalan söyleyeyim. Ama devam et belli bir rating elde ediyorsun.O son konuşma geçene kadar klasik arkadaş goygoyu olduğunu düşündüm. Son konuşmada ise anlasana derken acaba hislerinden mi bahsediyor diye şimşekler çaktı kafamda. Biraz önce mesaj atmış bu arada.