- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Açıkçası adamla ilgili zaten öyle çok bir düşüncem vs olmadı. Sohbeti güzeldi. Bu tayfanın sohbet iyi oluyor genelde. O kadar yer gezip görmüş, bir sürü anı. Ayrıca aynı sektördeyiz.Meredith ben şeyi merak ettim bu kahve içeceğin sohbeti ilerletip tanıyalım diyen erkek hamile olduğunu biliyor mu? Yoksa o buluşma aşamasında mı söyleyecektin
Açıkçası adamla ilgili zaten öyle çok bir düşüncem vs olmadı. Sohbeti güzeldi. Bu tayfanın sohbet iyi oluyor genelde. O kadar yer gezip görmüş, bir sürü anı. Ayrıca aynı sektördeyiz.
Henüz hamile olduğumu bilmesini gerektiren bir durum yoktu.
Flort etmenin tek alternatifi bu mu senin icin?Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?
Lütfen o yorumumu çıkar görelim o zaman.Böyle bir şey olsa sizinle beraber hepimiz yadırgar, gömerdik zaten. Doğru hatırlıyorum çünkü o konu yüzünden banlanmıştım. Neyse işte, millete garip falan deyince hatırlatma gereği duydum. Katılıp beğendiğim yorumlarınız da oluyor tabii ki ama siz de bayağı garipsiniz.
Kim niye rahatlasın Meredith?Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?
Ben hakimim doktor neymiş benim kadar kariyeri yok gibi konuşmustun.Ben burada seninle zerre ilgisi olmayan bir konuda ben de güçlü erkeklerden hoşlanıyorum kariyer benim için çok önemli düz memurla evlenmek istemem vs dedim diye eski eşimden gördüğüm psikolojik şiddetin konusunu açmamış mıydın dalga geçerek ? Tekrar ediyorum ne konu sahibi sendin ne sana cevap yazmıştım hatta konu düz sohbet konusuydu zerre kadar alakası yoktu seninle konunun . Senin de nasıl boşandığını biliriz :dddd gibi saçma sapan yorumlar yapmamış mıydın bana ?
Sen ne bekliyordun ki, sana söylemeyen kalmadı eskisi gibi bir hayatın olmaz diyen zaten? Yalan sandın oyun sandın. Yapacak bir şey yok artık.Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?
Konuyla ilgili aklıma gelen tüm kelimeleri yazıp aradım ama bulamadım. Bulunca muhakkak hatırlatacağım.Lütfen o yorumumu çıkar görelim o zaman.
Ben ne yazdığımı gayet biliyorum.Konuyla ilgili aklıma gelen tüm kelimeleri yazıp aradım ama bulamadım. Bulunca muhakkak hatırlatacağım.
Yok konu öyle olmadı. Çarpıtma ben kimseye öfkeli değilim kimseye de öfkemi çıkarmıyorum. Bak hala eşinle yaşadığın konular yüzünden diyorsun gsgsgsgss o konunun üstünden 1,5 sene geçtiğini de hatırlatırım. Her neyse sen konuyu çarpıtıyorsun. Konu tamamen benimle iki üye arasında geçti ben nasıl erkeklerden hoşlandığımı söyledim o nasıl erkeklerden sonra sanırım senin komplekslerin olduğu için bana sataşmaya başladın. Ben de dedim ki doktor, hakim, öğretmen her neyse memurluk mesleği bana düz geliyor risk almayı seven erkekleri seviyorum. Sen sonra üstüne vazife gibi kudurdukça kudurdun bana parası için kocamla evlenip günümü gördüğümü hakaret ederek söyledin. Bir kadının erkek tercihinin seni bu kadar sinirlendirmedi de çok enteresan çünkü SANANE. Ben burada kimseyi tehdit etmedim. Bir kere birisi bana sizin hepinizin nasıl hakim savcı olduğunuzu biliyoruz diyerek fetö iltisakı îmâsı yaptı onunla ilgili şikayette bulundum. Seninle ilgili de bulunacaktım da inanır mısın aklımdan uçtun gittin :d o kadar önemsiz geldin.Ben hakimim doktor neymiş benim kadar kariyeri yok gibi konuşmustun.
Bende sana ancak milletvekili lazım demiştim evet hatırlıyorum.
Sürekli hakim olduğunu söylerek burdaki kadınları tehdit ettin .
Hoşuna gitmeyen yorumlar olunca sizi mahkemeye veririm ben hakimim diyerek konumunu kullanmaya insanları korkutmaya çalıştın.
Evet seninle dalga geçmiş olabilirim.
Bu şekilde konuşursan korkucagimi düşündün.
Buyur hakkımda hukuki işlem baslatabilirsin dedim bende.
Çok güçlüyüm harikayim beni kimler istiyor diye konusuyorsun kendini ispatlamaya çalışıyorsun.
Eşinle yasadigin sorunlar o kişinin sana yaptığı pıskolojık şiddet yüzünden ofkelisin belli başka insanlardan çıkarmaya çalışıyorsun.
Senin gibi üyelere sert gelebilir yorumlarım.
Mantıklı şeyler yazilinca mantıklı yorumlar yaparım .
Bu konuda konu sahibi hamile .
Ağıza alınmayacak şeyler soylendi hakkında yerden yere vuruldu bende tepki gösterdim.
Hepsi bu.
Amaaaannn çevir kazı yanmasın yapacak inkar edecekKonuyla ilgili aklıma gelen tüm kelimeleri yazıp aradım ama bulamadım. Bulunca muhakkak hatırlatacağım.
Kimseyi garip olarak suçlayamayacak kadar garip bir tip.Amaaaannn çevir kazı yanmasın yapacak inkar edecekben hakimim kimseleri beğenmem yazmışım gsgsgsgs Allah aşkına şöyle bir cümle kurmuş olabilir miyim ? Devamında ne dedim fakir köpekler mi dedim ne bu dram dizisi mi birisi kocayla ilgili bir şey yazdı mı deliriyor. Ben de küçük göğüslü bir kadınım beni de tercih etmeyecek bir sürü erkek vardır diyim de rahatlasın
Hayır hiç böyle söylemedinYok konu öyle olmadı. Çarpıtma ben kimseye öfkeli değilim kimseye de öfkemi çıkarmıyorum. Bak hala eşinle yaşadığın konular yüzünden diyorsun gsgsgsgss o konunun üstünden 1,5 sene geçtiğini de hatırlatırım. Her neyse sen konuyu çarpıtıyorsun. Konu tamamen benimle iki üye arasında geçti ben nasıl erkeklerden hoşlandığımı söyledim o nasıl erkeklerden sonra sanırım senin komplekslerin olduğu için bana sataşmaya başladın. Ben de dedim ki doktor, hakim, öğretmen her neyse memurluk mesleği bana düz geliyor risk almayı seven erkekleri seviyorum. Sen sonra üstüne vazife gibi kudurdukça kudurdun bana parası için kocamla evlenip günümü gördüğümü hakaret ederek söyledin. Bir kadının erkek tercihinin seni bu kadar sinirlendirmedi de çok enteresan çünkü SANANE. Ben burada kimseyi tehdit etmedim. Bir kere birisi bana sizin hepinizin nasıl hakim savcı olduğunuzu biliyoruz diyerek fetö iltisakı îmâsı yaptı onunla ilgili şikayette bulundum. Seninle ilgili de bulunacaktım da inanır mısın aklımdan uçtun gittin :d o kadar önemsiz geldin.
Milletvekili bulursun bekle dedin. Ben de inanır mısın onu da buldum ama istemedim dedim (2019 da burada açılmış konum var ) yani soru cevap gitti :d
Sana bir tavsiye mutsuzsun evet başka kadınların kariyeri, eşleri, paraları seni rahatsız ediyor olabilir ama kişiselleştirip saldırma komik oluyorsun. Hımmm demek kocam bana psikolojik şiddet uyguladığı için öyle yapıyorum vsgsgsgs
Gerçekten çok kıskanıyorum seni.Amaaaannn çevir kazı yanmasın yapacak inkar edecekben hakimim kimseleri beğenmem yazmışım gsgsgsgs Allah aşkına şöyle bir cümle kurmuş olabilir miyim ? Devamında ne dedim fakir köpekler mi dedim ne bu dram dizisi mi birisi kocayla ilgili bir şey yazdı mı deliriyor. Ben de küçük göğüslü bir kadınım beni de tercih etmeyecek bir sürü erkek vardır diyim de rahatlasın
Hayat yalanlar üstüne kurulmaz yalnız. Yalanın mutluluk getirdiği nerede görülmüş?Öfff şu evlilik dışı çocuk muhabbeti çok sıktı boşandık der geçer çok mu zor hatta hamileyken şerefsiz aldattı gitti başka kadına der çok daha ilgi gösterirler bir sorun yok yani kim çetele tutuyor.
Hele hele imam nikahlıydık bile dese öyle bir cehalet yine el üstünde tutarlar
Pardon ama komşuma, çocuğumun arkadaşının ailesine, sosyal çevreme vs ya da herhangi birine özel hayatımı anlatmak zorunda değilim ki?Hayat yalanlar üstüne kurulmaz yalnız. Yalanın mutluluk getirdiği nerede görülmüş?
Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.Kimseyi garip olarak suçlayamayacak kadar garip bir tip.