Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Meredith ben şeyi merak ettim bu kahve içeceğin sohbeti ilerletip tanıyalım diyen erkek hamile olduğunu biliyor mu? Yoksa o buluşma aşamasında mı söyleyecektin

Meredith ben şeyi merak ettim bu kahve içeceğin sohbeti ilerletip tanıyalım diyen erkek hamile olduğunu biliyor mu? Yoksa o buluşma aşamasında mı söyleyecektin
Açıkçası adamla ilgili zaten öyle çok bir düşüncem vs olmadı. Sohbeti güzeldi. Bu tayfanın sohbet iyi oluyor genelde. O kadar yer gezip görmüş, bir sürü anı. Ayrıca aynı sektördeyiz.
Henüz hamile olduğumu bilmesini gerektiren bir durum yoktu.

Aa ben biliyor sanmistim.zaten gebe olduğunu soylediginde adam uzaklasacak. Sahsen ben evde pijamayla oturmani istemem, cok sıkıcı oluyor tecrube ettigim kadariyla ama hayatin gercegi bu

Lütfen o yorumumu çıkar görelim o zaman.

Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?
Kim niye rahatlasın Meredith?
Mesela benim karnımda bir bebek yok. Dolayısıyla kendimden önce düşüneceğim bir canlı da yok. Benim için hayat gayet lay lay lom. Emin ol bu konuya yazan herkes için durum böyle. Kimse kimsenin derdini derdi olarak algılayıp "rahatını bozmuyor". Sadece boş zamanlarımızda gelip yorum yapıyoruz öylesine. Bu hayatı yaşayacak olan sensin, bizler değiliz.
Görmüş geçirmiş olan insanlar yaşayabileceklerine ışık tutuyor o kadar. Açtığın konulardan geleceğini yorduyorlar o kadar.
Ha bugün bile açtığın konu pek olumlu bir tablo sunmuyor, bunu dile getirdiklerinde de kızıyorsun. Olay bu.

Ben hakimim doktor neymiş benim kadar kariyeri yok gibi konuşmustun.
Bende sana ancak milletvekili lazım demiştim evet hatırlıyorum.
Sürekli hakim olduğunu söylerek burdaki kadınları tehdit ettin .
Hoşuna gitmeyen yorumlar olunca sizi mahkemeye veririm ben hakimim diyerek konumunu kullanmaya insanları korkutmaya çalıştın.
Evet seninle dalga geçmiş olabilirim.
Bu şekilde konuşursan korkucagimi düşündün.
Buyur hakkımda hukuki işlem baslatabilirsin dedim bende.
Çok güçlüyüm harikayim beni kimler istiyor diye konusuyorsun kendini ispatlamaya çalışıyorsun.
Eşinle yasadigin sorunlar o kişinin sana yaptığı pıskolojık şiddet yüzünden ofkelisin belli başka insanlardan çıkarmaya çalışıyorsun.
Senin gibi üyelere sert gelebilir yorumlarım.
Mantıklı şeyler yazilinca mantıklı yorumlar yaparım .
Bu konuda konu sahibi hamile .
Ağıza alınmayacak şeyler soylendi hakkında yerden yere vuruldu bende tepki gösterdim.
Hepsi bu.

Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?
Sen ne bekliyordun ki, sana söylemeyen kalmadı eskisi gibi bir hayatın olmaz diyen zaten? Yalan sandın oyun sandın. Yapacak bir şey yok artık.

Konuyla ilgili aklıma gelen tüm kelimeleri yazıp aradım ama bulamadım. Bulunca muhakkak hatırlatacağım.
Ben ne yazdığımı gayet biliyorum.
Evet bir kadına bankamatik muamelesi yapan bir erkeğe erkek demem.
Kadını sırf maaşı yüzünden tercih edip elindeki parayı alıp orda burda zamparalik yapıyorlar .
Gerçi banane ya alan razı satan razı.
Ben o kadınlara üzüldüğüm için söylemiştim.
Ben her dediğimin arkasındayım.
Ayrıca erkeklere sallamam seni niye gerdi .
Istedigimi yazarım .
Bu kadar erkek savunucusu olmayın ya.
Biraz hemcinslerinizi koruyun kollayin
Bu arada çalışan bir kadınım evli olsam da çalışırdım yada calismazdim bu beni bağlar.
Kadın isterse çalışır kariyer yapar istemezse evinde oturur .
Sen nerenle okudun nerenle yorum yaptın ilginç.
Lütfen o yorumu görmek istiyorum nerde yazmışım.
Benim demek istediğim açık ve net

Yok konu öyle olmadı. Çarpıtma ben kimseye öfkeli değilim kimseye de öfkemi çıkarmıyorum. Bak hala eşinle yaşadığın konular yüzünden diyorsun gsgsgsgss o konunun üstünden 1,5 sene geçtiğini de hatırlatırım. Her neyse sen konuyu çarpıtıyorsun. Konu tamamen benimle iki üye arasında geçti ben nasıl erkeklerden hoşlandığımı söyledim o nasıl erkeklerden sonra sanırım senin komplekslerin olduğu için bana sataşmaya başladın. Ben de dedim ki doktor, hakim, öğretmen her neyse memurluk mesleği bana düz geliyor risk almayı seven erkekleri seviyorum. Sen sonra üstüne vazife gibi kudurdukça kudurdun bana parası için kocamla evlenip günümü gördüğümü hakaret ederek söyledin. Bir kadının erkek tercihinin seni bu kadar sinirlendirmedi de çok enteresan çünkü SANANE. Ben burada kimseyi tehdit etmedim. Bir kere birisi bana sizin hepinizin nasıl hakim savcı olduğunuzu biliyoruz diyerek fetö iltisakı îmâsı yaptı onunla ilgili şikayette bulundum. Seninle ilgili de bulunacaktım da inanır mısın aklımdan uçtun gittin :d o kadar önemsiz geldin.
Milletvekili bulursun bekle dedin. Ben de inanır mısın onu da buldum ama istemedim dedim (2019 da burada açılmış konum var ) yani soru cevap gitti :d
Sana bir tavsiye mutsuzsun evet başka kadınların kariyeri, eşleri, paraları seni rahatsız ediyor olabilir ama kişiselleştirip saldırma komik oluyorsun. Hımmm demek kocam bana psikolojik şiddet uyguladığı için öyle yapıyorum vsgsgsgs

Konuyla ilgili aklıma gelen tüm kelimeleri yazıp aradım ama bulamadım. Bulunca muhakkak hatırlatacağım.
Amaaaannn çevir kazı yanmasın yapacak inkar edecek ben hakimim kimseleri beğenmem yazmışım gsgsgsgs Allah aşkına şöyle bir cümle kurmuş olabilir miyim ? Devamında ne dedim fakir köpekler mi dedim ne bu dram dizisi mi birisi kocayla ilgili bir şey yazdı mı deliriyor. Ben de küçük göğüslü bir kadınım beni de tercih etmeyecek bir sürü erkek vardır diyim de rahatlasın

Kimseyi garip olarak suçlayamayacak kadar garip bir tip.

Hayır hiç böyle söylemedin
Doktorun senin seviyende olmadığını söyledin.
Risk almaya gelince de zaten çoğu mesleğin kendine göre riskleri var
Senin erkek tercihin beni niye sinirlendirsin ki banane .
Senin meslaktasini red ettim mesela zamanında .
Iyi ki dava falan açmadı bana red ettiğim için :)
Ben kimseye hakaret etmedim hakime hanım.
Hakareti gostericeksin bana hani nerde .
Ben sana şunu söyledim kariyeri mevkisi için evlendigin adamla mutlu olamamisin demek ki tek kriterin bu olmamaliymis.
Sonuçta bunu biliyorsun.
Burda hakaret nerde .
Banane istersen bakan bul beni hiç ilgilendirmiyor.
Sen beni tanıyor musun hala tehdit ediyorsun

Ben saygı çerçevesinde yorum yapıyorum .
Kompleks konusuna gelince taniyacagun en rahat insanım hiç işim olmaz kendimle barisigim.
Ben sana biraz takıldım sadece bu kadar alıngan ve takıntılı olduğunu nerden bileyim.
Işine gelmeyen yorumlara mahkemeye vermekle tehdit ediyorsun hala .
E buyur ver ya ne yapayım.
Vatandaşı konumunla tehdit ediyorsun ortada hakaret yok birşey yok.
Sana gelen en ufak eleştiriyi hakaret olarak algiliyorsan o senin sorunun.
Hadi bakalım daha fazla senle konuşmak istemiyorum lütfen beni rahat bırak .

Ayrıca ben bu hanıma gayet güzel bir uslup kullanıyorum o bana kudurdun diyor.
Beni mahkemeye versin lütfen buyursun kendi konumunu kullanarak bir TC vatandasini tehdit ediyor kudurdun diyor .
Kanunlar herkes için var .
Beni resmen tehdit ediyor o zaman da etti ve hala devam ediyor .
Seni mahkemeye vericektim tüh unuttum bak yine veririm diyor aba altından sopa gosteriyor bana .
Buraya özel hayatını yazıyor yorum bekliyor sevmediği yorumlar gelince tehditler savuruyor yine konumunu kullanarak.
Peki sizin göreviniz kadınları tehdit etmek mi?
Görmediğiniz tanımadığınız insanları.
Hanımefendi burası hukuk devleti hukuk hepimiz için var .
Hiç kusura bakmayacaksiniz.
Ben kimsenin özel hayatına durup dururken burnumu sokmuyorum siz yaziyorsunuz bu foruma bizde yorum yapıyoruz o kadar.
Bir daha beni alintilayip cevap hakkı dogurmayin .
Peşimi bırakın umrumda bile olmayan erkek seçiminiz sizi bağlar umrumda olduğunu falan mı saniyorsuniz . beni kimler istedi baakk yapan sizsiniz .kendinizce beni isteyenleri kiskaniyorsun gibi tuhaf düşünceleriniz var ve tanımadığınız hayat tarzını hiç bir şekilde bilmediğiniz nette bir iki kez karşılaştığınız bir kadına kendinizi ispatlamak istiyorsunuz nedense .
Ama siz hekimlik gibi bir mesleği asagilayamazsiniz .

Son düzenleme:
Gerçekten çok kıskanıyorum seni.
Seni kiskandigim için hapislere dusucem

Hayat yalanlar üstüne kurulmaz yalnız. Yalanın mutluluk getirdiği nerede görülmüş?

Hayat yalanlar üstüne kurulmaz yalnız. Yalanın mutluluk getirdiği nerede görülmüş?
Pardon ama komşuma, çocuğumun arkadaşının ailesine, sosyal çevreme vs ya da herhangi birine özel hayatımı anlatmak zorunda değilim ki?
Özel hayat ayrı. Hayatımdaki kişi bilir. Gerisi boş.
Siz herseyinizi herkese mi anlatıyorsunuz?

Kimseyi garip olarak suçlayamayacak kadar garip bir tip.
Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Burda reelde görüştüğüm harika insanlarla tanıştım dostluklar kurdum.
Sizin çeteye dahil olmadığım için tuhaf geldim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…