- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Panda açıkçası ben kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar mantıklı hissediyorum bu süreçte, duygusaldan ziyade. Eski sevgilimle haftalardır muhatap bile olmadım mesela. Önceki Meredith bunu yapmazdı sanırım.Meredith bak onceki konularinda hepimz ayni seyi yazdik sana. Seni tanımayız, bilmeyiz yinede hemfikir olduk. Sen kisinin kendisinden etkilenmiyosun, o ilgiden besleniyosun diyeyim sana.
Yine kendi tercihin ister kahve icersin, ister icmezsin. Sana sadece sunu soylemeye çalışıyorum. Normalde 10birim uzucu/yıkıcı olan bir olay gebelikle beraber 100 birim uzuyor
Panda açıkçası ben kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar mantıklı hissediyorum bu süreçte, duygusaldan ziyade. Eski sevgilimle haftalardır muhatap bile olmadım mesela. Önceki Meredith bunu yapmazdı sanırım.
Meredith bisey diyeyim mi? Çocuğunun öz babası bile bence bu arkadaş sıfatlı ruh emiciden daha iyi bencePanda açıkçası ben kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar mantıklı hissediyorum bu süreçte, duygusaldan ziyade. Eski sevgilimle haftalardır muhatap bile olmadım mesela. Önceki Meredith bunu yapmazdı sanırım.
Açıkçası sizin olayı yanlış anladığınızı düşünüyorum. Host adamın meraklısı olsam yemeğe çıkardım ki öncesinde de ufak çaplı buluşalım teklifleri olmuştu.Eski sevgilin dedigin bebegin babasi dimi?
Odagin baska yone kaymis gibi gorunuyor ondam olabilir. Biz soyluyoruz da sen yine bildigini yapiyosuncok kaptirma kendini, temkinli ol diyeyim son olarak.
Deme deme öyle :/Meredith bisey diyeyim mi? Çocuğunun öz babası bile bence bu arkadaş sıfatlı ruh emiciden daha iyi bence
Açıkçası sizin olayı yanlış anladığınızı düşünüyorum. Host adamın meraklısı olsam yemeğe çıkardım ki öncesinde de ufak çaplı buluşalım teklifleri olmuştu.
Bebeğin babasıyla ilgiyi kesme durumu olmadı. Ben bu şekilde düşünmüyorum. Gittiği mesleki kampta über bir kişilik değişikliği yaşadı. Buna rağmen ilişkimiz ite kaka devam ediyordu. Hamile kalmam ve çocuğu doğurmak istemem bayağı sarstı onu.Bahsettigim durum kisilerle alakali degil. Host, bebegin babasi ya da taksici falan degil yani olay. Olay tamamen seni iliskinin basinda gördüğün ilgiye odaklanman ve sonra o ilgiyi bir anda kesmeleri. Actigin konularin ortak noktasi simdiye kadar hep buydu. SDece kisiler degisti
Panda açıkçası ben kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar mantıklı hissediyorum bu süreçte, duygusaldan ziyade. Eski sevgilimle haftalardır muhatap bile olmadım mesela. Önceki Meredith bunu yapmazdı sanırım.
Ahhh bu gözler önce bacım sonra ihtiyacımı gördüBen kadın ve erkeğin bu kadar yakın dost olamayacağını düşünenlerdenim, biraz eski kafalık belki ama öyle. Arkadaş olunur evet ama her sabah günaydını ben kendi kocama demiyorum mesela her sabah günaydınlaşıp sinemalara gidip maçlar izlenecek bi kadın erkek arkadaşlığı benim mantığıma yatmıyor.
Bi sorun ne demek istedin diye tabii
2 hafta olmuş :)Bebeğin babasından mı bahsediyorsun? Daha 10 gün önce evine market alışverişi göndermedi mi? Bu nasıl haftalar oluyor? Şaka gibisin cidden.
Bebeğin babasıyla ilgiyi kesme durumu olmadı. Ben bu şekilde düşünmüyorum. Gittiği mesleki kampta über bir kişilik değişikliği yaşadı. Buna rağmen ilişkimiz ite kaka devam ediyordu. Hamile kalmam ve çocuğu doğurmak istemem bayağı sarstı onu.
Teşekkür ederim.Acikcasi hicbir kadinin kotu hissetmesini istemem. Yorum yaparken tecrubelerimizi konuya uyarlayarak yaziyoruz. Umarim senin tecrubelerin daha olumlu yönde olur ve bizler gercekten yaniliriz
Ben anlamıyorum hiçbir geleceği olmadığını bildiği halde neden her dakika yanında olmak ister bir erkek?. Ben de bir senaryo yazayım, bu adam ajan olabilir mi?Normalde hiç böyle konuşmaya ara verme gibi bir durum yaşamamıştık. İlla yazardı.
Ben o üyenin yorumlarına çok gülüyorum ve üzülüyorum.Pardon da size ne .
Ne bu şiddet bu celal?
Ahlak bekçisi misiniz?
Takmissiniz Türkiye şartları şöyle böyle .
Eee ne yapalım?
Bir kadın doğurma kararını kendi verir . kendi bebeği kendi hayati.
Bende konu sahibine biraz erkeklerden uzak dur diyorum ruh sağlığı açısından o ayrı .
Ama bu kadar yargılamak sürekli kötü senaryolari önüne getirmek doğru mu?
Bebeğe bakıcak olan kendisi umarım bebeğimle güzel bir hayatı olur tum zorlukları asar ve mutlu olur .
Ben o üyenin yorumlarına çok gülüyorum ve üzülüyorum.
Klasik mutsuz evliliği olup millete saran kadın halleri.
Başka bir üye var mesela o da orta yaştayken yalnız kalıp, bunalıma girip millete saran profillerden biri.
Neyse gençler bunu da hunharca beğenmedim yağmuruna tutabilirsiniz. Naparsınız kimisinin de tek stres atma aktivitesi bu. Sanki ben burada emoji puanı kasma olayına girmişim de beğenmedimlerle karalar bağlıyormuşum gibi.
Senin bu yorumunun ne farkı kaldı seni acımasızca eleştirenlerle? Hiç hoş bir yorum olmadı bu. İnsanların evliliklerini, yaşlarını vs eleştiremezsin. Sen böyle eleştiri yaparsan sana daha ağır eleştiri gelirBen o üyenin yorumlarına çok gülüyorum ve üzülüyorum.
Klasik mutsuz evliliği olup millete saran kadın halleri.
Başka bir üye var mesela o da orta yaştayken yalnız kalıp, bunalıma girip millete saran profillerden biri.
Neyse gençler bunu da hunharca beğenmedim yağmuruna tutabilirsiniz. Naparsınız kimisinin de tek stres atma aktivitesi bu. Sanki ben burada emoji puanı kasma olayına girmişim de beğenmedimlerle karalar bağlıyormuşum gibi.
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama karnında bir bebek varken ilişkiye girmek sence de yanlış değil miBebeğime değersiz diyen kibir küpü de dalmış konuma :)