Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Panda açıkçası ben kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar mantıklı hissediyorum bu süreçte, duygusaldan ziyade. Eski sevgilimle haftalardır muhatap bile olmadım mesela. Önceki Meredith bunu yapmazdı sanırım.

Eski sevgilin dedigin bebegin babasi dimi?
Odagin baska yone kaymis gibi gorunuyor ondam olabilir. Biz soyluyoruz da sen yine bildigini yapiyosun cok kaptirma kendini, temkinli ol diyeyim son olarak.

Meredith bisey diyeyim mi? Çocuğunun öz babası bile bence bu arkadaş sıfatlı ruh emiciden daha iyi bence

Eski sevgilin dedigin bebegin babasi dimi?
Odagin baska yone kaymis gibi gorunuyor ondam olabilir. Biz soyluyoruz da sen yine bildigini yapiyosun cok kaptirma kendini, temkinli ol diyeyim son olarak.
Açıkçası sizin olayı yanlış anladığınızı düşünüyorum. Host adamın meraklısı olsam yemeğe çıkardım ki öncesinde de ufak çaplı buluşalım teklifleri olmuştu.

Açıkçası sizin olayı yanlış anladığınızı düşünüyorum. Host adamın meraklısı olsam yemeğe çıkardım ki öncesinde de ufak çaplı buluşalım teklifleri olmuştu.

Bahsettigim durum kisilerle alakali degil. Host, bebegin babasi ya da taksici falan degil yani olay. Olay tamamen seni iliskinin basinda gördüğün ilgiye odaklanman ve sonra o ilgiyi bir anda kesmeleri. Actigin konularin ortak noktasi simdiye kadar hep buydu. SDece kisiler degisti

Bebeğin babasıyla ilgiyi kesme durumu olmadı. Ben bu şekilde düşünmüyorum. Gittiği mesleki kampta über bir kişilik değişikliği yaşadı. Buna rağmen ilişkimiz ite kaka devam ediyordu. Hamile kalmam ve çocuğu doğurmak istemem bayağı sarstı onu.

Bebeğin babasından mı bahsediyorsun? Daha 10 gün önce evine market alışverişi göndermedi mi? Bu nasıl haftalar oluyor? Şaka gibisin cidden.

Ahhh bu gözler önce bacım sonra ihtiyacımı gördü katılıyorum geri kafalılıksa geri kafalılık. Gerçeği değiştirmiyor

Bebeğin babasından mı bahsediyorsun? Daha 10 gün önce evine market alışverişi göndermedi mi? Bu nasıl haftalar oluyor? Şaka gibisin cidden.
2 hafta olmuş :)
Kaldı ki 2 hafta önce 2 kelam etmemizin de muhatap olmak olduğunu zannetmiyorum. Adam çocuğunun cinsiyetini bile bilmiyor asıl şaka kişilik.

Acikcasi hicbir kadinin kotu hissetmesini istemem. Yorum yaparken tecrubelerimizi konuya uyarlayarak yaziyoruz. Umarim senin tecrubelerin daha olumlu yönde olur ve bizler gercekten yaniliriz

Bence şu aralar karşı cinsten birileriyle tanışma, erkek kankilerle her ayrıntıya kadar sohbetleri kesin. Kimse size sosyalleşmeyin demiyor, kız arkadaş grubunuz yok mu? Kafa dağıtmak için onlarla takılın. Hem hamilesiniz hassas bir dönem hem de bebeğin babasiyla durumlarınız karışık, önce baba kişisi ile sorunları çözmeye bakın, doğumu yapıp büyütün bi sonra flört işlerine devam ederseniz daha doğru ve düzgün olur sizin durumunuzda

Acikcasi hicbir kadinin kotu hissetmesini istemem. Yorum yaparken tecrubelerimizi konuya uyarlayarak yaziyoruz. Umarim senin tecrubelerin daha olumlu yönde olur ve bizler gercekten yaniliriz
Teşekkür ederim.
Sizin göstermiş olduğunuz hassasiyeti hissediyorum zaten.

Normalde hiç böyle konuşmaya ara verme gibi bir durum yaşamamıştık. İlla yazardı.
Ben anlamıyorum hiçbir geleceği olmadığını bildiği halde neden her dakika yanında olmak ister bir erkek?. Ben de bir senaryo yazayım, bu adam ajan olabilir mi? senin hakkında her şeyi bilmek rapor etmek için dibinden ayrılmıyor bu arada buradaki yorumlara sinirleniyorsun ama muhatap olduğun adam tam olarak buradaki yorumlardan daha beter dusunuyor belli etmiyor olabilir. hatta kültürlü dediğin adama hamile olduğunu söylesen ne şekilde düşünür kestiremiyorum..

Valla o çocuk doğunca bunları düşünecek zaman kalmayacak o yüzden boşverinkimse zır zır ağlayan yeni doğurmuş bebekli kadınla olmak istemez herhalde yao yüzden arkadaş hoşlandıysada kısa sürer diye düşünüyorum.bebeğe odaklanmak en mantıklısı sonuçta en az 2 yıl kitleyecek sizi tek ebeveyn olmak aşırı zor.

Ben o üyenin yorumlarına çok gülüyorum ve üzülüyorum.
Klasik mutsuz evliliği olup millete saran kadın halleri.
Başka bir üye var mesela o da orta yaştayken yalnız kalıp, bunalıma girip millete saran profillerden biri.

Neyse gençler bunu da hunharca beğenmedim yağmuruna tutabilirsiniz. Naparsınız kimisinin de tek stres atma aktivitesi bu. Sanki ben burada emoji puanı kasma olayına girmişim de beğenmedimlerle karalar bağlıyormuşum gibi.

İnsanları mutsuz evliliği var, millete sarıyor diye eleştiriyorsun ama o kadın önümüzdeki 15 sene yaşayacağın muhtemel şeyleri önüne koymaktan başka birşey yapmıyor.

Senin sex and the city tadında anlattığın masalların ve kalabalık sosyal hayatın ancak canı sıkılan bazı kimseleri heyecanlandırabilir, geri kalanlar senin için ve doğacak bebeğin için endişeleniyor. Bir de bu açıdan baksan keşke.

Evet doğurup doğurmamak kadının kendi tasarrufunda, ama madem buraya bu konuları açıyorsun fikrini söyleyen insanları mutsuz diye eleştirmek yerine seni gelecekte bekleyen muhtemel problemlere karşı gözünü açmaya çalışan kişilere saygı duy.

Senin bu yorumunun ne farkı kaldı seni acımasızca eleştirenlerle? Hiç hoş bir yorum olmadı bu. İnsanların evliliklerini, yaşlarını vs eleştiremezsin. Sen böyle eleştiri yaparsan sana daha ağır eleştiri gelir

Bebeğime değersiz diyen kibir küpü de dalmış konuma :)
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama karnında bir bebek varken ilişkiye girmek sence de yanlış değil mi

Yan odada çocuğun kapısını kapatıp tv izlettirip başka adamla birlikte olmak gibi.

Sen şimdi diyeceksin ne alaka ilişki ama ilişkiye girmek istemeyecek mi bu adam. En önemlisi hamileliğin biliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…