Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Ay napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesin
Maksimum 3 ay giyeceği şeylere böyle paralar harcamanın çok yersiz olduğunu yaşayarak anlayacaksınız.
Eskimiyor bile bebek tulumları,o kadar az giyiliyor yani,rengi falan solamadan küçülüyor zaten olmuyor üzerine.
Bebek arabası,odası yatağı vb uzun ömürlü parcalara tamamım ben ama bir giysiye o meblağı vermem. 2 çocuk annesi olarak. Bezi,hastane kontolleri ,emmezse maması derken zaten kendinize harcadığınızdan fazla para harcıyor hale geleceksiniz. Biraz akıllı harcamalar yapın bence.

Meredith sen flort konularinda tecrubesiz degilsin. Bunu geciyorum.

"Ilk bulusma için uygun degil" derken ciktigin seyin date olduğunun gayet farkindasin. Hamilesin diye hayattan izole olmayacaksin tabii ama su durumda bile date durumunda olman bence dogru degil. Bunu hamileliginin başından beri soyluyorum, sen bunlari seven bir kadinsin ve sevmende bir sorun yok ama verdigin kararlarla sevdiğin seyler celisiyor.

Bebegi doğurmaya karar verdiysen en azindan bir sure date defterini kapatman gerekiyor. Bu cocukla gideceğin kahvenin de siradan duz bir kahve olmadigini biliyorsun. O yuzden bence verdigin kararin getirilerinin farkina var ve uzak dur derim ben nacizane.

Teşekkür ederim nazik yorumun için.

Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum tam olarak ama benim burada kankitom diyebileceğim kişiler gerçek hayatta görüştüğüm kişiler,onları da korumaya ihtiyacım yok,onların da bana ihtiyaçları yok. Sadece konunuzda beni alıntılayan kişiye cevap verdim bu yüzden.

Neeee?
Beni başka bir üyeyle karıştırıyorsun ben böyle bir şey demedim.
Şey demiş olabilirim para için mantık evliliği yapıp eşlerine bankamatik muamelesi çeken gözü sürekli dışarda tipler var .
Onların erkekliğine laf demiş olabilirim.

kimden bahsettiiğini anlamadım bebeğine değersiz diyen kim? bu konuda mı söylendi?
atlaya zıplaya okuduğum için kaçırmış olabilirim.
ama dediğim gibi hakaret etmeden sert yada olumsuz yorum yapılabilir çok normal kaç farklı insan yorum yapıyor neticede.
üzüldüğün için o anlamsız alakasız saldırı şeklindeki yorumu yaptığını düşünüyorum zira buraya açtığın ilk konularda sana en sert yorum yapanlardan biriydim sana en çok kızanlardan biri hiç bir zaman bel altı vurmamıştın. ve ben o yüzden ne kadar kızsamda severim seni her zamanda senin göremediğin gerçekleri sana göstermek üzerine yorum yapmışımdır.
konunun özüne dönecek olursak tekrarlayayım o kabin şeysiyle kahve falan içme çünkü hamileliğin belli olmaya başladığında topuklayacak.
arkadaşın olana gelince ben diğer arkadaşlar gibi keskin düşünmüyorum bu konuda ama sen asla olmaz diye düşünüyorsan biraz mesafe koyabilirsin.

Arkadaşım mesaj attı. Artık arkadaşım değil an itibariyle.
Evet beni doğru tanımışsın Nooption kimseye bel altı vurmadım ki konularıma genelde olumsuz yorumlar gelir. Herkes adabını bildiği sürece ok benim için.
Kadın gelmiş anneme bile laf söylüyor. Yaptığına karşılık sadece orta yaşlı vs vs gibi bir karşılık aldığı için çok şanslı. Rlde çok ama çok başka bir tepki alırdı mesela benden.
Yine aynı kadın bana gelmiş ehehe bebeğin çok şanssız annesi sensiz, yapamazsın demedik ki yapamıyorsun hıh modunda yazmış. Az biraz kalbi olan insan; hamile bir kadına ki yaşadığı bazı zorlukları olan bir hamile kadına bunları yazmaz. Biriyle kahve içmeyi çıkmayı düşünmek beni erkek düşürmeye çalışan biri yapmaz. Kötü anne hiç yapmaz.
Bu yorumu yapan kişi benim için yalnızlıktan, sıkıntıdan millete saran kişidir. Yine söylüyorum.

Bir kez daha KK kadınlarının bir konuda ne kadar haklı olduğunu gördük :)
Hamilesiniz, karmakarışık bir ilişkiniz var. Ve sizden hoşlanan bir adamla kahve içmeyi diğer yandan da arkadaşınızın size hislerinin ne olduğunu merak ediyorsunuz. Flört etmek, bir ilişki yaşamak istiyorsunuz aslında ama bunu tükürdüğünüzü yalayamadığınız için altı üstü kahve içeceğiz ne ki diye karşılık veriyorsunuz.
Sosyallik farklı şey, sizin durumunuzda birinin o ne hissediyor, bununla kahve mi içeyim yemek mi yiyeyim, o beni kıskanıyor mu gibi flörtleşme çabaları başka şey.
Sizin şuan önceliğiniz bebeğinizin sağlığı, dünyaya sağ salim gelmesi olmalı. Ama yaşınız genç, kanınız kaynıyor bu duyguları hissetmeniz de çok normal. Tam da bu yüzden zaten geçmiş konularınızda kadınlar size doğurma, on defa düşün karar ver, hayatın eskisi gibi olmayacak gibi şeyler söylediler.
Ne zannediyorsunuz hayatı bilmiyorum ama çocuklu bekar bir anne olunca adamların size yaklaşma şeklide değişecek. Malesef değişecek. Acı şekilde malesef ki tecrübe edeceksiniz. Kahve içmek isteyen adam mesela, hamile olduğunuzu öğrenince muhtemelen ya sizden uzaklaşacak ya da cinsellik yaşamak için devam ettirip sonrasında ayrılacak.
Neyse siz gerçekleri duymak istemiyorsunuz ama bizden yine de söylemesi. Bırakın o ne hissediyormuş, diğeri ne yemek, içmek istiyormuşu. Yine yaşayın sosyal hayatınızı da duygusal ilişkilerden bir süre uzak durun bebeğiniz için.

İşyerinde tanışıp, sohbetinin hoşuma gittiği biriyle belki sohbetimi daha da ilerletmek istemem, bir kahve içmeyi düşünmem çok mu anormal? Yani niye sizlere bu kadar abes geliyor anlamıyorum. Gören duyan da Tinder’dan biriyle eşleştim sanacak.
Bakış açılarınız bu kadar mı dar anlamıyorum.

Herhalde pijama, depresyon hırkası eşliğinde eve tıkılsam KK ailesi onaylardı bunu.

Burada da kalmayacağım için ileride karşı cinsin bakış açısının da öyle olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki hayatıma biri girebilir de girmeyedebilir. Herkes evlenecek vs diye bir şey yok.

Ben burada seninle zerre ilgisi olmayan bir konuda ben de güçlü erkeklerden hoşlanıyorum kariyer benim için çok önemli düz memurla evlenmek istemem vs dedim diye eski eşimden gördüğüm psikolojik şiddetin konusunu açmamış mıydın dalga geçerek ? Tekrar ediyorum ne konu sahibi sendin ne sana cevap yazmıştım hatta konu düz sohbet konusuydu zerre kadar alakası yoktu seninle konunun . Senin de nasıl boşandığını biliriz :dddd gibi saçma sapan yorumlar yapmamış mıydın bana ?

E evet anormal?

Bakis acisinin darligiyla alakasi yok. Sectigin hayat ile yasamak istedigin hayat uyumlu degil, ne yazik ki artik ileride bunun bedelini odeyecek bir bebek de olacak.

Sen isin ciddiyetinin farkinda degilsin hala. Evcilik oyunu gibi geliyor, bebegi susleyip puslemekle bitecek gibi geliyor her sey sana ama kazın ayagi oyle degil.

Daha kac aylik hamilesin, yine flort modunu actin. Sen niye kendinle kalmaktan, hayatinda birinin olmamasından, bir erkegin ilgisi olmadan durmaktan bu kadar kaciyorsun?

Flört modunu açmış olmam için benim bizzat birileriyle takılmak için çaba gösteriyor olmam lazım. Böyle bir şey var mı yok?

Senin bebeğinin babası baktığı 2 kediyi sinirlendi diye sokağa atıp ölüme terkeden bi şerefsizdi yanlış hatırlamıyorsam sen de bunu bile bile o adamdan hoşlanmaya devam eden bir kadınsın. Ne denilebilir ki. Adam da senden öylesine hoşlanıyordur aşık filan da değildir olmayacaktır. Kabullen bunu aşk meşk defterlerini kapat bir süreliğine

Böyle bir şey olsa sizinle beraber hepimiz yadırgar, gömerdik zaten. Doğru hatırlıyorum çünkü o konu yüzünden banlanmıştım. Neyse işte, millete garip falan deyince hatırlatma gereği duydum. Katılıp beğendiğim yorumlarınız da oluyor tabii ki ama siz de bayağı garipsiniz.

Yoo tabikide ileride sevgiliniz belki de eşiniz olacak, çokta normal. Ama sizce bunun bu kadar çabuk olması normal mi? Daha eski ilişkiniz biteli ne kadar oldu. Onu çok seviyordunuz ya hani?? Bu kadar hızlı yaşıyor olmanız bazı şeyleri anormal olan. Ve siz şuan hamilesiniz, bebeğinizinde sorumluluğu sizde ve onu da düşünmek zorundasınız, hamile gibi, anne gibi olmak zorundasınız çünkü bunu ısrarla siz seçtiniz. Ha siz bu şekilde yaşarım diyorsanız da ayrı bir konu o zamanda eleştirileri kabulleneceksiniz.
Bakış açısı dar falan muhabbetlerine de hiç girmeyin bence! Bazı şeylerin de cılkını çıkarmayalım modern (!) ve açık fikirli olacağız diye. Şimdide bu çıktı, her yaptığı şeyi normalleştirmek için karşı tarafı dar görüşlülükle suçlamak. Gerçekten ne kadar genç ve olgunlaşmamış olduğunuzun kanıtı şu konu ve yorumlarınız.
Aklımızla mı dalga geçiyorsunuz ben anlamadım.

Flört modunu açmış olmam için benim bizzat birileriyle takılmak için çaba gösteriyor olmam lazım. Böyle bir şey var mı yok?
Yoo. Sadece senin cabanla flort olmaz ki, bu nasil bir bakis vallahi sasirdim senden beklemezdim.

Senden hoslandigini düşündüğün bir adamla "ilk bulusma"ya gitmek, sohbeti ilerletmek istemek gayet flort etmek??

Ben su an evimde dizi cikmis esofmanimla Turk filmi izliyorum ama bana yuruyen bir adam mesaj atip "hadi bisiler icelim" dese ve ben bulusmaya gitsem flort ediyor olurum. Illa benim mi buluşma ayarlamam lazim flort modu icin?

Kendini kandirma lutfen.

hamile kadın kimseyle randevulaşamaz. geri görüşlülükse geri görüşlülük. bu kadar geniş meşreple bi çocuğu yetiştiremezsin, ona güzel ahlak sunamazsın. hayatı tozpembe görmeyi bırak bence yaşadığın toplum o çocuk doğduktan sonra yüzüne tokat gibi çarpacak. bu kafayla gidersen yandın, o çocuğu da yaktın

Tamam arkadaşlar. Evden işe işten eve eve tıkılıp, bir erkekle iş dışı konuşmayacağım. Ok, rahatladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…