- 18 Ağustos 2022
- 2.907
- 8.878
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Maksimum 3 ay giyeceği şeylere böyle paralar harcamanın çok yersiz olduğunu yaşayarak anlayacaksınız.Ay napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesin
Teşekkür ederim nazik yorumun için.Meredith sen flort konularinda tecrubesiz degilsin. Bunu geciyorum.
"Ilk bulusma için uygun degil" derken ciktigin seyin date olduğunun gayet farkindasin. Hamilesin diye hayattan izole olmayacaksin tabii ama su durumda bile date durumunda olman bence dogru degil. Bunu hamileliginin başından beri soyluyorum, sen bunlari seven bir kadinsin ve sevmende bir sorun yok ama verdigin kararlarla sevdiğin seyler celisiyor.
Bebegi doğurmaya karar verdiysen en azindan bir sure date defterini kapatman gerekiyor. Bu cocukla gideceğin kahvenin de siradan duz bir kahve olmadigini biliyorsun. O yuzden bence verdigin kararin getirilerinin farkina var ve uzak dur derim ben nacizane.
Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum tam olarak ama benim burada kankitom diyebileceğim kişiler gerçek hayatta görüştüğüm kişiler,onları da korumaya ihtiyacım yok,onların da bana ihtiyaçları yok. Sadece konunuzda beni alıntılayan kişiye cevap verdim bu yüzden.Topluca bir yorum yapayım. Bana bu zamana kadar bir ton olumsuz yorum geldi. Elbet birçoğu gerçekleri görmem içindi.
Ama bahsedilen üyelerden birisinin yaptığı olumsuz yorumların amacı bu değil. Sağlı sollu nereden vurabilirse oradan vurup canımı acıtmaya çalışıyor. Sahiden şu kızın da aklı başına gelsin yahu kafasında biri olsa gidip de doğmamış bebeğime değersiz deyip kendi bebeğine değerli diyen, ıyh siz kimsiniz ki benim çocuğumla aynı ortama gireceksiniz yorumunu beğenmezdi bir üyenin.
O üyenin yorumunu normalde bana olumsuz yorumlar yağdıran insanlar bile beğenmedim yapıp, adeta kınadılar. O yüzden bahsettiğim üye ki kim olduğu anlaşılmıştır, gözümde katiyen iyi niyetli biri gibi gelmiyor. Yaptığı hard seviyede olumsuz yorumların amacı da beni üzmek. Artık ne geçecekse eline?
Bir diğer üye ise benim anneliğime dil uzatmayı bırakın benim anneme bile hadsizce dil uzatan birisi. İnternet ortamında olmasaydık benden alacağı karşılık çok farklı olurdu. O bunlara varana kadar söylemişken ben sinirle yaşıyla ilgili bir şey söyleyince mi ayıp oluyor?
Hayatım boyunca, kendini geçtim, kimsenin anneme laf söylemesine izin vermedim, ne olursa olsun vermem de. Herkes haddini bilecek.
Yorum yaparken lütfen bu üye benim kankitom, bunu da sevmiyorum moduyla yazmayın bence.
Ayrıca ben bir soru sormuşum maşallah haddimize mi diye düşünmeden sorum dışında hayatımla ilgili her şeye yorum yapılmış.
Neeee?İnanın kime yazdığınıza bakmadım bile ama sizi görünce es geçemedim. Siz de biraz antikasınız. Sivri yorumlarınız var gayet. Mesela eşiyle birlikte çalışıp ev geçindiren erkeklerin “erkekliğine” laf ediyordunuz. Türkiye’de milyonlarca erkek aslında erkek değilmiş, sayenizde öğrenmiş olduk. Neredeyse kalıbına tükürecektiniz o insanların. Bu sitede gördüğüm en saçma yorumlardandır.
Topluca bir yorum yapayım. Bana bu zamana kadar bir ton olumsuz yorum geldi. Elbet birçoğu gerçekleri görmem içindi.
Ama bahsedilen üyelerden birisinin yaptığı olumsuz yorumların amacı bu değil. Sağlı sollu nereden vurabilirse oradan vurup canımı acıtmaya çalışıyor. Sahiden şu kızın da aklı başına gelsin yahu kafasında biri olsa gidip de doğmamış bebeğime değersiz deyip kendi bebeğine değerli diyen, ıyh siz kimsiniz ki benim çocuğumla aynı ortama gireceksiniz yorumunu beğenmezdi bir üyenin.
O üyenin yorumunu normalde bana olumsuz yorumlar yağdıran insanlar bile beğenmedim yapıp, adeta kınadılar. O yüzden bahsettiğim üye ki kim olduğu anlaşılmıştır, gözümde katiyen iyi niyetli biri gibi gelmiyor. Yaptığı hard seviyede olumsuz yorumların amacı da beni üzmek. Artık ne geçecekse eline?
Bir diğer üye ise benim anneliğime dil uzatmayı bırakın benim anneme bile hadsizce dil uzatan birisi. İnternet ortamında olmasaydık benden alacağı karşılık çok farklı olurdu. O bunlara varana kadar söylemişken ben sinirle yaşıyla ilgili bir şey söyleyince mi ayıp oluyor?
Hayatım boyunca, kendini geçtim, kimsenin anneme laf söylemesine izin vermedim, ne olursa olsun vermem de. Herkes haddini bilecek.
Yorum yaparken lütfen bu üye benim kankitom, bunu da sevmiyorum moduyla yazmayın bence.
Ayrıca ben bir soru sormuşum maşallah haddimize mi diye düşünmeden sorum dışında hayatımla ilgili her şeye yorum yapılmış.
Arkadaşım mesaj attı. Artık arkadaşım değil an itibariyle.kimden bahsettiiğini anlamadım bebeğine değersiz diyen kim? bu konuda mı söylendi?
atlaya zıplaya okuduğum için kaçırmış olabilirim.
ama dediğim gibi hakaret etmeden sert yada olumsuz yorum yapılabilir çok normal kaç farklı insan yorum yapıyor neticede.
üzüldüğün için o anlamsız alakasız saldırı şeklindeki yorumu yaptığını düşünüyorum zira buraya açtığın ilk konularda sana en sert yorum yapanlardan biriydim sana en çok kızanlardan biri hiç bir zaman bel altı vurmamıştın. ve ben o yüzden ne kadar kızsamda severim seni her zamanda senin göremediğin gerçekleri sana göstermek üzerine yorum yapmışımdır.
konunun özüne dönecek olursak tekrarlayayım o kabin şeysiyle kahve falan içme çünkü hamileliğin belli olmaya başladığında topuklayacak.
arkadaşın olana gelince ben diğer arkadaşlar gibi keskin düşünmüyorum bu konuda ama sen asla olmaz diye düşünüyorsan biraz mesafe koyabilirsin.
İşyerinde tanışıp, sohbetinin hoşuma gittiği biriyle belki sohbetimi daha da ilerletmek istemem, bir kahve içmeyi düşünmem çok mu anormal? Yani niye sizlere bu kadar abes geliyor anlamıyorum. Gören duyan da Tinder’dan biriyle eşleştim sanacak.Bir kez daha KK kadınlarının bir konuda ne kadar haklı olduğunu gördük :)
Hamilesiniz, karmakarışık bir ilişkiniz var. Ve sizden hoşlanan bir adamla kahve içmeyi diğer yandan da arkadaşınızın size hislerinin ne olduğunu merak ediyorsunuz. Flört etmek, bir ilişki yaşamak istiyorsunuz aslında ama bunu tükürdüğünüzü yalayamadığınız için altı üstü kahve içeceğiz ne ki diye karşılık veriyorsunuz.
Sosyallik farklı şey, sizin durumunuzda birinin o ne hissediyor, bununla kahve mi içeyim yemek mi yiyeyim, o beni kıskanıyor mu gibi flörtleşme çabaları başka şey.
Sizin şuan önceliğiniz bebeğinizin sağlığı, dünyaya sağ salim gelmesi olmalı. Ama yaşınız genç, kanınız kaynıyor bu duyguları hissetmeniz de çok normal. Tam da bu yüzden zaten geçmiş konularınızda kadınlar size doğurma, on defa düşün karar ver, hayatın eskisi gibi olmayacak gibi şeyler söylediler.
Ne zannediyorsunuz hayatı bilmiyorum ama çocuklu bekar bir anne olunca adamların size yaklaşma şeklide değişecek. Malesef değişecek. Acı şekilde malesef ki tecrübe edeceksiniz. Kahve içmek isteyen adam mesela, hamile olduğunuzu öğrenince muhtemelen ya sizden uzaklaşacak ya da cinsellik yaşamak için devam ettirip sonrasında ayrılacak.
Neyse siz gerçekleri duymak istemiyorsunuz ama bizden yine de söylemesi. Bırakın o ne hissediyormuş, diğeri ne yemek, içmek istiyormuşu. Yine yaşayın sosyal hayatınızı da duygusal ilişkilerden bir süre uzak durun bebeğiniz için.
Ben burada seninle zerre ilgisi olmayan bir konuda ben de güçlü erkeklerden hoşlanıyorum kariyer benim için çok önemli düz memurla evlenmek istemem vs dedim diye eski eşimden gördüğüm psikolojik şiddetin konusunu açmamış mıydın dalga geçerek ? Tekrar ediyorum ne konu sahibi sendin ne sana cevap yazmıştım hatta konu düz sohbet konusuydu zerre kadar alakası yoktu seninle konunun . Senin de nasıl boşandığını biliriz :dddd gibi saçma sapan yorumlar yapmamış mıydın bana ?Çünkü sürekli insanları kırıyor öfke dolu niyeyse bilmiyorum.
Ben engelledim mesela onu .
Nereye yorum yaparsam alintilayip sürekli saldırıyordu bı ara .
Normalde kimseyi engellemem onu engellemiştim.
O insanların özel hayatıyla ilgili saldırgan yorumlar yaparsa insanlarda bu öfkenin nedenini sorgular .
Kimse kusura bakmasın yani .
Tanımadan etmeden can yakmak için sırf yorumlar yapıyor .
Ben evli değilim ona göre ben evlenmek isteyip evlenemeyen bir kadınım bunu sürekli her konuya yazdı .
Diyelim ki öyle özel hayatımda yanlış insanları seçip üzüldüm yıllarca .
Tutup bunu dalga geçer gibi her konuya her yorumuma yazmasi normal mi sence?
Ben onu hiç tanımıyorum etmiyorum.
Yıllar önce yaşadığım bir olayı yazmıştım buraya sürekli onu cikartip durdu .
Her kadına yapıyor bunu .
Şimdi de hamile bir kadına yapıyor aldığı karar dogru yada yanlış o kendi hayatı .
Bize mutlu olursun umarım demek düşer.
Yerden yere vurmak değil.
Burda mağdur olan konu sahibi.
Ne yapmış bekar biri bekar bir adamla ilişkiye girmiş hamile kalmış çocuğunu dogurma kararı almış .
Bunun kimseye zararı yok .
Yaşayacağı zorluklar belli zaten.
Bunu göze almış bebeği aldirmamis.
Bebeğin babası sahip çıkmak zorunda değil bebeği aldır vs diyorlar.
Hayır efendim sahip çıkmak zorunda.
Babalık davası açar .
Zorla baba yapamazsın bir adamı ama en azından haklarını alabilir .
Herkes yaptığı eylemin sonucuna katlanır .
E evet anormal?İşyerinde tanışıp, sohbetinin hoşuma gittiği biriyle belki sohbetimi daha da ilerletmek istemem, bir kahve içmeyi düşünmem çok mu anormal? Yani niye sizlere bu kadar abes geliyor anlamıyorum. Gören duyan da Tinder’dan biriyle eşleştim sanacak.
Bakış açılarınız bu kadar mı dar anlamıyorum.
Flört modunu açmış olmam için benim bizzat birileriyle takılmak için çaba gösteriyor olmam lazım. Böyle bir şey var mı yok?E evet anormal?
Bakis acisinin darligiyla alakasi yok. Sectigin hayat ile yasamak istedigin hayat uyumlu degil, ne yazik ki artik ileride bunun bedelini odeyecek bir bebek de olacak.
Sen isin ciddiyetinin farkinda degilsin hala. Evcilik oyunu gibi geliyor, bebegi susleyip puslemekle bitecek gibi geliyor her sey sana ama kazın ayagi oyle degil.
Daha kac aylik hamilesin, yine flort modunu actin. Sen niye kendinle kalmaktan, hayatinda birinin olmamasından, bir erkegin ilgisi olmadan durmaktan bu kadar kaciyorsun?
Böyle bir şey olsa sizinle beraber hepimiz yadırgar, gömerdik zaten. Doğru hatırlıyorum çünkü o konu yüzünden banlanmıştım. Neyse işte, millete garip falan deyince hatırlatma gereği duydum. Katılıp beğendiğim yorumlarınız da oluyor tabii ki ama siz de bayağı garipsiniz.Neeee?
Beni başka bir üyeyle karıştırıyorsun ben böyle bir şey demedim.
Şey demiş olabilirim para için mantık evliliği yapıp eşlerine bankamatik muamelesi çeken gözü sürekli dışarda tipler var .
Onların erkekliğine laf demiş olabilirim.
Yoo tabikide ileride sevgiliniz belki de eşiniz olacak, çokta normal. Ama sizce bunun bu kadar çabuk olması normal mi? Daha eski ilişkiniz biteli ne kadar oldu. Onu çok seviyordunuz ya hani?? Bu kadar hızlı yaşıyor olmanız bazı şeyleri anormal olan. Ve siz şuan hamilesiniz, bebeğinizinde sorumluluğu sizde ve onu da düşünmek zorundasınız, hamile gibi, anne gibi olmak zorundasınız çünkü bunu ısrarla siz seçtiniz. Ha siz bu şekilde yaşarım diyorsanız da ayrı bir konu o zamanda eleştirileri kabulleneceksiniz.İşyerinde tanışıp, sohbetinin hoşuma gittiği biriyle belki sohbetimi daha da ilerletmek istemem, bir kahve içmeyi düşünmem çok mu anormal? Yani niye sizlere bu kadar abes geliyor anlamıyorum. Gören duyan da Tinder’dan biriyle eşleştim sanacak.
Bakış açılarınız bu kadar mı dar anlamıyorum.
Herhalde pijama, depresyon hırkası eşliğinde eve tıkılsam KK ailesi onaylardı bunu.
Burada da kalmayacağım için ileride karşı cinsin bakış açısının da öyle olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki hayatıma biri girebilir de girmeyedebilir. Herkes evlenecek vs diye bir şey yok.
Yoo. Sadece senin cabanla flort olmaz ki, bu nasil bir bakis vallahi sasirdim senden beklemezdim.Flört modunu açmış olmam için benim bizzat birileriyle takılmak için çaba gösteriyor olmam lazım. Böyle bir şey var mı yok?