Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Çok fake annecim :)

Adam da söylemiş zaten, "insan birşeyi anlar, anlamak istemiyorsa anlamak istemediği içindir." Benim yaşımdan çok erkek girmiş hayatına, adamın senden hoşlandığını anlayamamış olman çok komik. Anlamazdan gelip bir de başka biriyle yakından tanışmak amacıyla kahve içmeye gideceğini adama söyleyip bu tepkisine şaşırman ve konser planının ne olacağını sorman daha komik.

Ben o üyenin yorumlarına çok gülüyorum ve üzülüyorum.
Klasik mutsuz evliliği olup millete saran kadın halleri.
Başka bir üye var mesela o da orta yaştayken yalnız kalıp, bunalıma girip millete saran profillerden biri.

Neyse gençler bunu da hunharca beğenmedim yağmuruna tutabilirsiniz. Naparsınız kimisinin de tek stres atma aktivitesi bu. Sanki ben burada emoji puanı kasma olayına girmişim de beğenmedimlerle karalar bağlıyormuşum gibi.
Klasik bir kk kadını oldun gözümüzün önünde, geçirdiğin bu değişim vay canına dedirtiyor. Bi tek kınadığını yaşamadan ölmezsin kaldı, oraya da gelirsin yakında. Yaşarken mık demediğiniz şeyler nedense söylenince zorunuza gidiyor ama biz şerbetlendik bunlara, maruz kalmayınca garibimize gitmeye başladı artık merak etme.

Başka bir üye var mesela o da orta yaştayken yalnız kalıp, bunalıma girip millete saran profillerden biri.

Neyse gençler bunu da hunharca beğenmedim yağmuruna tutabilirsiniz. Naparsınız kimisinin de tek stres atma aktivitesi bu. Sanki ben burada emoji puanı kasma olayına girmişim de beğenmedimlerle karalar bağlıyormuşum gibi.
Hiç oldu mu şu yorumun M Meredith Grey insanlar senin yerine zaten o kişilere duvar örmüşken, bu nasil bir yorum ya? Nerden geldin dülbey şeker demezler mi?

Insanları yaşadıkları ve yaşları ile kınamak, seni yüceltir mi? Olmadı, olmadı, olmadı...

Hiç oldu mu şu yorumun M Meredith Grey insanlar senin yerine zaten o kişilere duvar örmüşken, bu nasil bir yorum ya? Nerden geldin dülbey şeker demezler mi?

Insanları yaşadıkları ve yaşları ile kınamak, seni yüceltir mi? Olmadı, olmadı, olmadı...
Aslında insanların adım adım haklı çıkıyor olması gücüne gidiyor. Ama biz de istemezdik. Keşke kafasındaki plan işleseydi, keşke gönlündekiler olsaydı bir bir.

Ya yazmayım yazmayım dedim de dayanamadım. Ya karnında bebekkk varr bebekkkk. Daha geçende bebeğin babasıyla sonumuz ne olur diye konu açıyordun ne ara başka birisini buldun arkaşınla konser konser gezıp duyguları sorgular oldun??????Bebeğe babalık yapcak birini mi arıyorsun anlamadım ben. Bu konu yani bebek konusu fake konu bence ya bu kadar umursamazlık olamaz he doğruysa da siz gerçekten kafayı yemişsiniz gerçektenn o yavruya o kadar üzüldüm ki şimdiden

O üye zamanında bana da ağır yorumlar yapmıştı nedense bende anlamadım.
Bir konu açmıştım yıllar önce onu söyleyip duruyordu .
Gerçekten garip tipler var her zaman söylüyorum hirslanip hirslanip saldırıyordu .
Başka bir konuda yorum yapıyordum sen evlenmek istiyorsun evlenemiyorsun vs demişti şok yaşamıştım ne alaka demiştim.
Insanların eksikliklerinden vurmayı çok seviyor.
Normalde bir üye için yorum yapmam ama çok kötü niyetli bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Bir kadını yerden yere vurmak çok hoşuna gidiyor .
Garip bir tip aldırma .
Hayatta zorluklar çıkar her zaman bu hepimiz için geçerli ama o zorlukları umarım asarsin mutlu olursun

Ben sizi hiç eleştirmedim şahsen. Tam tersine bebeği doğurmak istemenize destektim. Bir kadın isterse tek ebeveyn olarak kalabilir çocuğunun hayatında,isterse babasız büyütebilir,sadece anne olmayı seçmiştir olabilir. Çocuğu sadece kendi için yapmış bir insan olarak bunu anlayabilirim. Ama muhtemel yaşayacağınız şeyleri yazan kadının kocasıyla mutsuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Burada herkes birbirini anlatırsa tanıyor. Bu o üyenin konusu değil ki sizin konunuz. Velev ki kocasıyla mutsuz,sizi ne alakadar eder? Üyeler ile ilgili yorum yapan kişiler artık bu platformda olmamalı bence. Kendi derdini anlatmaya gelen kişi,derdini bırakıp başka üyeyi anlatıyor onu yorumluyor,mantık dışı bir hareket

Ben sizi hiç eleştirmedim şahsen. Tam tersine bebeği doğurmak istemenize destektim. Bir kadın isterse tek ebeveyn olarak kalabilir çocuğunun hayatında,isterse babasız büyütebilir,sadece anne olmayı seçmiştir olabilir. Çocuğu sadece kendi için yapmış bir insan olarak bunu anlayabilirim. Ama muhtemel yaşayacağınız şeyleri yazan kadının kocasıyla mutsuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Burada herkes birbirini anlatırsa tanıyor. Bu o üyenin konusu değil ki sizin konunuz. Velev ki kocasıyla mutsuz,sizi ne alakadar eder? Üyeler ile ilgili yorum yapan kişiler artık bu platformda olmamalı bence. Kendi derdini anlatmaya gelen kişi,derdini bırakıp başka üyeyi anlatıyor onu yorumluyor,mantık dışı bir hareket
Çünkü sürekli insanları kırıyor öfke dolu niyeyse bilmiyorum.
Ben engelledim mesela onu .
Nereye yorum yaparsam alintilayip sürekli saldırıyordu bı ara .
Normalde kimseyi engellemem onu engellemiştim.
O insanların özel hayatıyla ilgili saldırgan yorumlar yaparsa insanlarda bu öfkenin nedenini sorgular .
Kimse kusura bakmasın yani .
Tanımadan etmeden can yakmak için sırf yorumlar yapıyor .
Ben evli değilim ona göre ben evlenmek isteyip evlenemeyen bir kadınım bunu sürekli her konuya yazdı .
Diyelim ki öyle özel hayatımda yanlış insanları seçip üzüldüm yıllarca .
Tutup bunu dalga geçer gibi her konuya her yorumuma yazmasi normal mi sence?
Ben onu hiç tanımıyorum etmiyorum.
Yıllar önce yaşadığım bir olayı yazmıştım buraya sürekli onu cikartip durdu .
Her kadına yapıyor bunu .
Şimdi de hamile bir kadına yapıyor aldığı karar dogru yada yanlış o kendi hayatı .
Bize mutlu olursun umarım demek düşer.
Yerden yere vurmak değil.
Burda mağdur olan konu sahibi.
Ne yapmış bekar biri bekar bir adamla ilişkiye girmiş hamile kalmış çocuğunu dogurma kararı almış .
Bunun kimseye zararı yok .
Yaşayacağı zorluklar belli zaten.
Bunu göze almış bebeği aldirmamis.
Bebeğin babası sahip çıkmak zorunda değil bebeği aldır vs diyorlar.
Hayır efendim sahip çıkmak zorunda.
Babalık davası açar .
Zorla baba yapamazsın bir adamı ama en azından haklarını alabilir .
Herkes yaptığı eylemin sonucuna katlanır .

Kızlar malum toplandınız şu bebek arabası nasıl onu da söyleyiverin ama linçlemeden tamam mı :KK43: inglesina classica. Kesin dalga geçeceksiniz 😒
Buna gerek var mı emin değilim. Tekerlekleri çok büyük. Çok yer kaplar. Cybex eezy s twist hem sürüşü rahat hem de bebek için konforlu. İsterseniz bunun pusetini almayon ilk 6 ay için, doonanın hem puset hem de direkt kapanıp arabaya yerleşen modelinden alın.

Hamile olup flört durumuna geçmen gerçekten çok ilginç ya .
Valla bir dur yani bu ne hız maşallah.
Erkeklerden tiksinti de gelmiyor hiç .
Gerçekten ağır şeyler yaşadın ama hala saçma sapan ilişkiler kuruyorsun .
Kusura bakma canım da yani bu tarz bir hayat seni daha çok yıpratır .
Bu kadar erkek.duskunlugunu anlamıyorum

I Isabella_7 siz şaka yapıyorsunuz galiba bu yorum size aitmiş şok oldum şu an. Eleştirdiğiniz hiç kimse sizin gibi yorum yapmamış, kadına erkek düşkünü demişsiniz bir de başkalarını eleştirip birbirinizi mi pohpohluyorsunuz? Üsluptan bahsederken sizin bu mesajınız çok mu normal?

I Isabella_7 siz şaka yapıyorsunuz galiba bu yorum size aitmiş şok oldum şu an. Eleştirdiğiniz hiç kimse sizin gibi yorum yapmamış, kadına erkek düşkünü demişsiniz bir de başkalarını eleştirip birbirinizi mi pohpohluyorsunuz? Üsluptan bahsederken sizin bu mesajınız çok mu normal?
Siz konu sahibinin bebeği ile ilgili ileri geri yorum yapmışsınız.
Ben onun kendini koruması için yazdım.
Evet erkeklerle hala flört halinde olması en azından şimdilik yıpratıcı olucaktir .
Bebeği doğduktan sonra hayatı düzene girdikten sonra başka bir ilişki arayışına geçebilir .
Neyine şok oldun yorumumun o beni anladı ben onun kötülüğü için birşey söylemem .
Tamam mı hadi simdi

O insanların özel hayatıyla ilgili saldırgan yorumlar yaparsa insanlarda bu öfkenin nedenini sorgular .
Ben evli değilim ona göre ben evlenmek isteyip evlenemeyen bir kadınım bunu sürekli her konuya yazdı .
Şimdi de hamile bir kadına yapıyor aldığı karar dogru yada yanlış o kendi hayatı .
Ne yapmış bekar biri bekar bir adamla ilişkiye girmiş hamile kalmış çocuğunu dogurma kararı almış .
Babalık davası açar .
siz bekar ve çocuksuz olduğunuz için bu hayal dünyasını destekliyorsunuz. burda bu üyenin konularına ısrarla bazen aşırı tepkiyle karşı çıkan kadınların yüzde 95 i evli boşanmış ama en önemlisi ANNE. ve kesinlikle şunu iddia ediyorum ki 1- evlilik
2- çocuk. tecrübe edilmeden anlaşılacak şeyler değil.
ben insan hayatını 2 ye ayırıyorum
1- çocuktan önce
2- çocuktan sonra.
çocuk dünyanın en güzel şeyi Allah kimsenin evladının ayağına taş değdirmesin. ama dünyanın en zor sorumluluğu aynı zamanda. bunu tecrübe etmiş kadınlar da olacaklardan endişeli ama konu sahibi için değil. doğacak bebek için
çünkü anne olmuşsanız bütün çocuklara karşı bin katı daha hassas oluyorsunuz. istiyorsunuz ki hiçbir çocuğun canı yanmasın.
üsluplar farklı olabilir fakat dediğim gibi mevzu çocuksa annelerin tepkisi daha ağır olabiliyor
son olarak herkes ülkeye takılmış demişsiniz. evet burası Türkiye ve bu ülke bu durumları kaldırabilecek bir yer değil henüz. bu gerçeği de kimse yadsıyamaz
ya hu çocuğu olmaldığı halde sırf boşanmış diye tefe konulan eş adayı ailesi tarafından afaroz edilen kadınlarla dolu bu ülke ve forum konuları. nasıl görmezden gelebiliriz
kaldı ki evlilik dışı bir çocuk doğurmuş kadına olacak yaklaşımları öngörmek zor değil
kaldı ki konu sahibi de über avrupai tipleri bulmuyor onu da konularından az çok gördük

Siz konu sahibinin bebeği ile ilgili ileri geri yorum yapmışsınız.
Ben onun kendini koruması için yazdım.
Evet erkeklerle hala flört halinde olması en azından şimdilik yıpratıcı olucaktir .
Bebeği doğduktan sonra hayatı düzene girdikten sonra başka bir ilişki arayışına geçebilir .
Neyine şok oldun yorumumun o beni anladı ben onun kötülüğü için birşey söylemem .
Tamam mı hadi simdi

Yoo kimse konu sahibinin bebeği hakkında yorum yapmadı yaptıysa da ben görmedim. Siz kadının doğrudan karakterine laf etmişsiniz, kadına erkek düşkünü demişsiniz ve sonra onu savunup millete laf söylemişsiniz, ona şok oldum. Tamam, size de hadi şimdi 🤦🏻‍♀️

siz bekar ve çocuksuz olduğunuz için bu hayal dünyasını destekliyorsunuz. burda bu üyenin konularına ısrarla bazen aşırı tepkiyle karşı çıkan kadınların yüzde 95 i evli boşanmış ama en önemlisi ANNE. ve kesinlikle şunu iddia ediyorum ki 1- evlilik
2- çocuk. tecrübe edilmeden anlaşılacak şeyler değil.
ben insan hayatını 2 ye ayırıyorum
1- çocuktan önce
2- çocuktan sonra.
çocuk dünyanın en güzel şeyi Allah kimsenin evladının ayağına taş değdirmesin. ama dünyanın en zor sorumluluğu aynı zamanda. bunu tecrübe etmiş kadınlar da olacaklardan endişeli ama konu sahibi için değil. doğacak bebek için
çünkü anne olmuşsanız bütün çocuklara karşı bin katı daha hassas oluyorsunuz. istiyorsunuz ki hiçbir çocuğun canı yanmasın.
üsluplar farklı olabilir fakat dediğim gibi mevzu çocuksa annelerin tepkisi daha ağır olabiliyor
son olarak herkes ülkeye takılmış demişsiniz. evet burası Türkiye ve bu ülke bu durumları kaldırabilecek bir yer değil henüz. bu gerçeği de kimse yadsıyamaz
ya hu çocuğu olmaldığı halde sırf boşanmış diye tefe konulan eş adayı ailesi tarafından afaroz edilen kadınlarla dolu bu ülke ve forum konuları. nasıl görmezden gelebiliriz
kaldı ki evlilik dışı bir çocuk doğurmuş kadına olacak yaklaşımları öngörmek zor değil
kaldı ki konu sahibi de über avrupai tipleri bulmuyor onu da konularından az çok gördük
Bende bekar biri olarak hamile olsam dogururum kimse de karışamaz o sivri diliniz beni ilgilendirmez.
Kimse kimsenin anne olma hakkını elinden alamaz.
Kim oluyorsuniz pardon bebeği aldır babasız bebek doğurma deme hakkini kendinde buluyorsunuz annesiniz diye bu hakkı kendinizde mı görüyorsunuz .
Anneyseniz kendi cocuklarinzla ilgilenin başkasının çocuğunu çocuğunun babasını düşünmek size düşmedi

Yoo kimse konu sahibinin bebeği hakkında yorum yapmadı yaptıysa da ben görmedim. Siz kadının doğrudan karakterine laf etmişsiniz, kadına erkek düşkünü demişsiniz ve sonra onu savunup millete laf söylemişsiniz, ona şok oldum. Tamam, size de hadi şimdi 🤦🏻‍♀️
Hadi canım hadi .
O beni anladı .
Şimdi burda beni gömmek için söylediklerimi çarpıtma .
Kizcagizi sayfalarca yerden yere vurdunuz .
Şimdi sıra bana mı geldi

hahah bu ne dinime küfreden müslüman olsa hesabı olmuş.

Hadi canım hadi .
O beni anladı .
Şimdi burda beni gömmek için söylediklerimi çarpıtma .
Kizcagizi sayfalarca yerden yere vurdunuz .
Şimdi sıra bana mı geldi

vurdunuz derken genel bir dil kullanırsanız kimden bahsettiğiniz anlaşılmaz. alıntıladığınız üye hiçte yerden yere vurmamış.
bazen sert ve ağır yorumlar yapmak konu sahibesini kendine getirir. hakaret olmadığı sürece herkes kendi tarzında yorum yapar bunda birşey yok.
M Meredith Grey sen şey yap istersen bir daha konu açtığında yaş, medeni durum vs sınırı koy.
yaşı bilmem kaçın üstündekiler yazmasın artık sana göre yaşlı kriteri kaçsa.. boşanmışlar yazmasın malum mutsuzlar ya🤷‍♀️

Öfff şu evlilik dışı çocuk muhabbeti çok sıktı boşandık der geçer çok mu zor hatta hamileyken şerefsiz aldattı gitti başka kadına der çok daha ilgi gösterirler bir sorun yok yani kim çetele tutuyor.
Hele hele imam nikahlıydık bile dese öyle bir cehalet yine el üstünde tutarlar 🤣

Babalık davası açar .
Belirli kişiler ile sorunlarınız var farkediyorum bunu ama konularda bunu dile getirmek doğru mu? Meredith yorumu üzerine aynı kişiye saldırmak işte tam yaptığın şey. Rahatsızlık duyuyorsan engelle gitsin. Milletin konusu sizin arena meydanınız değil

X