Ortak karar almışlar annemde kabul etmiş hayır dememiş yada diyememiş ben öğrendiğimde söyledim itiraz ettim fln ama sonra abim yengem annem ortak kararmış kabul etmişler . Halamla annem kavga edince ipler kopunca eşimde anne gel kışın bizde kal dedi annemde kasım sonu gelir Mart ortası gibi gider abimlere yada kardeşine yada değişir o dönemde de doğalgazdı mutfak masrafıdır fln yardım ederAyol bana ne tabiiki , ben demiyorum zaten versin diye. Kendisi demiş ya kendi evimi boşaltayim, abine vereyim, abin evlerin kirasini alsın, ben de tekrar kiraya çikacagima sizde kalıp, size kira veririm diye, siz yazdınız buraya, yoksa ben nerden bilicem?
İki taraftanda geldi .Ev miras olarak eşinizin ailesinden mi yoksa kendi ailenizden mi kaldı?
İki tarafın ailesinden de aynı miktarda toplu para geldi ve siz o parayla 6+1 ev mi aldınız?İki taraftanda geldi .
Anlaşldı baştan anlatayım . İlk bu şehre taşındığımda bi ev almıştık tazminatlarımızla sonra benm mirastan alacağım vardı abim tarafından abim onu verdi bu aldığımız evi satıp yeni aldık daha yenisini üstüne koyup mesela dairenin fiyatı 300 e , sonra kv annesinden yada büyük annesinden arsalar mevzusu oldu sattı kv 2 kardeş arasında paylaştırdı biraz kendisine aldı yada tam o ayrıntıyı bilmiyorumİki tarafın ailesinden de aynı miktarda toplu para geldi ve siz o parayla 6+1 ev mi aldınız?
Güle güle oturunAnlaşldı baştan anlatayım . İlk bu şehre taşındığımda bi ev almıştık tazminatlarımızla sonra benm mirastan alacağım vardı abim tarafından abim onu verdi bu aldığımız evi satıp yeni aldık daha yenisini üstüne koyup mesela dairenin fiyatı 300 e , sonra kv annesinden yada büyük annesinden arsalar mevzusu oldu sattı kv 2 kardeş arasında paylaştırdı biraz kendisine aldı yada tam o ayrıntıyı bilmiyorumpara geldi bizde bu evi iyi paraya sattık tanıdık emlakçı ile bu evi aldık çok az bi kredi çekerek olay bu ..
İki yıl içinde 3 ev alıp satıp degistirmişsiniz tasinmişsınız.... Çok yorucu olmuştur sizin için ama nihayetinde 6 odalı evi de ebeveynler rahatça sizde kalsın diye almadiniz mi? Diğer konularınızda hep bir "küçük oda" muhabbeti dönüyor, annenizin çekyat ve TV alıp kaldığı oda sanırım. Sanki evde oda sıkıntısı varmış gibi kuzenin deposuna koyduğunuz eski yedek çekyatinizi da getirip annenizin kaldığı küçük odaya koymaktan ve kv-kp yi salonda değil de orda yatırmaktan bahsetmişsiniz sık sık... Ben anlamıyorum madem 6 odanız var , bir oda annenizin bir oda da kv-kp nin olsun.Hatta mutlaka banyolu başka odalar da vardir, rahat rahat yaşarlar orda...Annenizle ayni anda da kalabilirler böylece..Niye koskoca 6 odali evde herkesi sırayla "küçük oda"da sıkış tepiş yatırmaya çalisiyorsunuz ki? AnlamiyorumAnlaşldı baştan anlatayım . İlk bu şehre taşındığımda bi ev almıştık tazminatlarımızla sonra benm mirastan alacağım vardı abim tarafından abim onu verdi bu aldığımız evi satıp yeni aldık daha yenisini üstüne koyup mesela dairenin fiyatı 300 e , sonra kv annesinden yada büyük annesinden arsalar mevzusu oldu sattı kv 2 kardeş arasında paylaştırdı biraz kendisine aldı yada tam o ayrıntıyı bilmiyorumpara geldi bizde bu evi iyi paraya sattık tanıdık emlakçı ile bu evi aldık çok az bi kredi çekerek olay bu ..
Ah o çekyat yok muİki yıl içinde 3 ev alıp satıp degistirmişsiniz tasinmişsınız.... Çok yorucu olmuştur sizin için ama nihayetinde 6 odalı evi de ebeveynler rahatça sizde kalsın diye almadiniz mi? Diğer konularınızda hep bir "küçük oda" muhabbeti dönüyor, annenizin çekyat ve TV alıp kaldığı oda sanırım. Sanki evde oda sıkıntısı varmış gibi kuzenin deposuna koyduğunuz eski yedek çekyatinizi da getirip annenizin kaldığı küçük odaya koymaktan ve kv-kp yi salonda değil de orda yatırmaktan bahsetmişsiniz sık sık... Ben anlamıyorum madem 6 odanız var , bir oda annenizin bir oda da kv-kp nin olsun.Hatta mutlaka banyolu başka odalar da vardir, rahat rahat yaşarlar orda...Annenizle ayni anda da kalabilirler böylece..Niye koskoca 6 odali evde herkesi sırayla "küçük oda"da sıkış tepiş yatırmaya çalisiyorsunuz ki? Anlamiyorum
Hayir evde bommmboş duran 4 oda daha varken o çekyat niye kuzenin deposunda kurtlanıyor , o da ayrı bir muamma? Benim evde 4 boş odam olsa sinir olurum, ya güzelce hepsini ihtiyacıma göre doşerim ya da satıp daha uygun bir ev alıp kalaniyla da keyfime bakarım...boş boş 4 odayı temizle dur, akıl karı mi?Ah o çekyat yok mukızcağız bilse kayınvalidesi bu kadar uzun süre kalacak.. getirmez miydi o çekyatı
Kullanılmayan odaların tadilata ihtiyacı var elektrik priz boya cam işleri fln bu yüzden kapalı tadilat olana kadar kalınamaz , ufak değişiklikler .. yoksa neden küçük odaya koymaya çalışayımİki yıl içinde 3 ev alıp satıp degistirmişsiniz tasinmişsınız.... Çok yorucu olmuştur sizin için ama nihayetinde 6 odalı evi de ebeveynler rahatça sizde kalsın diye almadiniz mi? Diğer konularınızda hep bir "küçük oda" muhabbeti dönüyor, annenizin çekyat ve TV alıp kaldığı oda sanırım. Sanki evde oda sıkıntısı varmış gibi kuzenin deposuna koyduğunuz eski yedek çekyatinizi da getirip annenizin kaldığı küçük odaya koymaktan ve kv-kp yi salonda değil de orda yatırmaktan bahsetmişsiniz sık sık... Ben anlamıyorum madem 6 odanız var , bir oda annenizin bir oda da kv-kp nin olsun.Hatta mutlaka banyolu başka odalar da vardir, rahat rahat yaşarlar orda...Annenizle ayni anda da kalabilirler böylece..Niye koskoca 6 odali evde herkesi sırayla "küçük oda"da sıkış tepiş yatırmaya çalisiyorsunuz ki? Anlamiyorum
Bu soyledikleriniz maximum 3 günlük işler... ayrıca siz zaten içinde yaşıyorsunuz, taşınırken "2 odanin prizlerini camlarını yaptıralım, elektriğini bağlatalım, boyatalım , kalan 4 odayi sonra yaptıralım" mi dediniz? Taşınırken , eşya sokulmadan usta girmişken hepsini yapardı zaten, ilginç...Kullanılmayan odaların tadilata ihtiyacı var elektrik priz boya cam işleri fln bu yüzden kapalı tadilat olana kadar kalınamaz , ufak değişiklikler .. yoksa neden küçük odaya koymaya çalışayımbir çok şeyi yada insanları demek ki bir şey war …
Maddi açıdan hepsini birden yapamadılar desem bu kadar büyük ev alabiliyorlarsa tadilatı da karşılayabilirler. Tembellik olabilir ama.Bu soyledikleriniz maximum 3 günlük işler... ayrıca siz zaten içinde yaşıyorsunuz, taşınırken 2 odanin prizlerini camlarını yaptıralım, boyayalım kalan 4 odayi sonra yaptıralım mi dediniz? Taşınırken usta girmişken hepsini yapardı zaten, ilginç...
Tembel insan 2 yılda 3 tane ev alıp satıp, 3 kere taşınır mi hemşire? Hem varlıklı hem cevvaller belli ki... Zaten hem zengin hem cevval olup evi kendileri boyayıp cam çerçeve takacak değiller, benim bildiğim taşınırken eve sokarsın ustalari ne lazımsa yaptırırsın. Fakir bile olsan dört dörtlük olmasa da "kalinamayacak kadar tadilat gerektirecek" oda birakmazsin evde yani...Bu evde boşta 4 oda bommmboş duruyor, misafirler salonda yatıp kalkıyor, tek banyoyu 5 kişi kullanıyor , üstelik yeni evliler filan...fantastik yaniMaddi açıdan hepsini birden yapamadılar desem bu kadar büyük ev alabiliyorlarsa tadilatı da karşılayabilirler. Tembellik olabilir ama.
Adam canı sıkıldıkça eline tornavidayı alsa diskoteğe çevirmişti odalarıMaddi açıdan hepsini birden yapamadılar desem bu kadar büyük ev alabiliyorlarsa tadilatı da karşılayabilirler. Tembellik olabilir ama.
Gerçekten bütün bınlwr neden sizi bu kadar ilgilendirdi anlamadım ama söyleyeyim .. maddi açıdan sıkıntılar var hadi diyelim onu da geçtim eşim yapacak vardiyalı çalışıyor 3 vardiyalı zaman olduğunda yapacak yapacağız …Bu soyledikleriniz maximum 3 günlük işler... ayrıca siz zaten içinde yaşıyorsunuz, taşınırken "2 odanin prizlerini camlarını yaptıralım, elektriğini bağlatalım, boyatalım , kalan 4 odayi sonra yaptıralım" mi dediniz? Taşınırken , eşya sokulmadan usta girmişken hepsini yapardı zaten, ilginç...
Cevabını verir herhalde konu sahibi.Tembel insan 2 yılda 3 tane ev alıp satıp, 3 kere taşınır mi hemşire? Hem varlıklı hem cevvaller belli ki... Zaten hem zengin hem cevval olup evi kendileri boyayıp cam çerçeve takacak değiller, benim bildiğim taşınırken eve sokarsın ustalari ne lazımsa yaptırırsın. Fakir bile olsan dört dörtlük olmasa da "kalinamayacak kadar tadilat gerektirecek" oda birakmazsin evde yani...
Onun en büyük derdi kv-kp nin habersiz uzun gelip salonda yatıp kalkmalari olduğu için iş dönüp dolaşıp boş odalara geliyor... Kendi diyor çünkü kalmalarında sıkıntı yok, haber verselerdi yedek cekyatimi getirtirdim, annemin odasına koyardım, zaten ebeveynlerimiz rahat rahat kalsınlar diye 6 odalı ev aldık ama salonda yatmasinlar rahat edemiyorum diye...E madem dert bu 3 haftada niye o odaların, banyolarin elektriği bağlanıp camları takılamıyor? Ayrıca 4 odası camsız evde nasıl oturuyorlar? Anlamadim hicbirseyCevabını verir herhalde konu sahibi.
Bıkmış işte taşınmaktan, toplamaktan artık salmış:)
Gelen giden de eksik olmuyor. Artık benden bu kadar diyordur.
E tamam işte, geçici bı durum yani... Açtığınız her konu kp-kv nin sizde kalmasıyla ilgili sıkıntılarıniz üzerine ama belli ki ev de müsait siz de ebeveynlerinizin sürekli kalmalarını sorun etmiyorsunuz, her konuda hazırlıklısiniz ,sadece odaların hazırlanması gerek? Peki sorun ne?Gerçekten bütün bınlwr neden sizi bu kadar ilgilendirdi anlamadım ama söyleyeyim .. maddi açıdan sıkıntılar var hadi diyelim onu da geçtim eşim yapacak vardiyalı çalışıyor 3 vardiyalı zaman olduğunda yapacak yapacağız …
Ben kv kp bizde kalmaları sıkıntı değil demedim ki ben daha çok eşimin davranışı ile ilgili sıkıntım daha çok. Sadece salon kalmadığı için demişimdir onun haricinde kv kp kalıyor diye ses etmedim hee bir de kv kp kötü davranıyordu kaldıramadığım söyledim bu rahatsız ediyordu . Evle ilgili sorun war demedim siz sordunuz merak ettiklerinizi cvpladım ben sorunum eşimdi .. neyse anlaşamadık sanırım muhtemelen benden kaynaklanmıştırE tamam işte, geçici bı durum yani... Açtığınız her konu kp-kv nin sizde kalmasıyla ilgili sıkıntılarıniz üzerine ama belli ki ev de müsait siz de ebeveynlerinizin sürekli kalmalarını sorun etmiyorsunuz, her konuda hazırlıklısiniz ,sadece odaların hazırlanması gerek? Peki sorun ne?
Eşiniz " zaten herkes kalsın diye 6 odalı ev aldık, eşimle anlaştik ,isteyen gelip gidecek istediği kadar kalacak, zaten kv hep bizde" diye düşünüyor doğal olarak...ben daha çok eşimin davranışı ile ilgili sıkıntım daha çok. Sadece salon kalmadığı için demişimdir onun haricinde kv kp kalıyor diye ses etmedim hee bir de kv kp kötü davranıyordu kaldıramadığım söyledim bu rahatsız ediyordu . Evle ilgili sorun war demedim siz sordunuz merak ettiklerinizi cvpladım ben sorunum eşimdi .. neyse anlaşamadık sanırım muhtemelen benden kaynaklanmıştıriyi akşamlar