Sordum …

6 odalı bir ev yok ortada da ondan sorun oluyor işte

6 odalı bir ev yok ortada da ondan sorun oluyor işte
Yok yav...koskoca kadın niye böyle çocukça ve saçma bir yalan söylesin ki ? Hem hadi yalan söyledi , bizi kandırdı diyelim... eline ne geçecek? Kocası biliyor sonuçta evin gerçekte kaç odası olduğunu, kimin nerde ne kadar kaldığını...vs. Kocayı nasıl kandıracak?

6 odalı evi herkes kalsın diye aldık yani aileler arkadaşlar yurtdışından gelecek çok insan var . Sizce böyle düşünerek evi alıp kv kp kalmasında sıkıntı yaratmak düşününce saçma gelmiyor mu . Kv geleceklerini erkenden bilseydim en azından 1 odaya bir şeyler yapmaya çalışırdım …

Evi yeni aldık eksikler var tamamlamadan açamadık buz gibi soğuk oda da tadilat fln düzelince 3-5 eşya ile tamamlanacak zaten ..

Eşimle ilgili bu yıl yeni olan bir şey yok evlendiğimizden beri kaynaklanan sorun var zaman zaman konuşmalar oluyor .

Ayrıca annem geleceği zaman eşime söylüyorum evet ne zaman geleceği ve ne kadar kalacağı konusunda ..

Çok güzel güle güle oturun ama hem.manevi olarak hem maddi katkıda bulunduğundan.dolayi pekala üç gelip sizde kalmaya hakkı var. yerli yersiz gelip kalmasın, hep bana danisilsin isterseniz maddi yardımları kabul etmeyecektiniz. Biraz daha tartışmayı uzatırsanız konu buralara gelecek

Ayarlamak denilen sey nedir? Alt tarafı bir çekyat yada tek kişilik yatak. Taksitle alınır. Hatta madem kv sizde kaldığı sürece maddi yardim edecekmiş, o kendisi de alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…