soocute'un meme büyütme ameliyatı

hahaa hasan beye nazlı yapcak inş zehirlenmez valla memelerin kötü olur adamın başı döner ayy allah korusun :) :)
Odeil de fazla sarimsak koymasin nazlim yoksa ben anestesiden degil kokudan bayilirim:KK70:
Sizi Hasan beye söyleyeceğim :KK22::KK70::KK30:

Yapsam zehirlenmez de yok artık yaaa :KK70: bu sefer kovar beni eheheh
Adama Hollywood an ameliyata geliyorlar kısır ile karizmasını silmeyelim :p

Bana mı yazdın bunu canım bildirim gelmediği için görmedim kusura bakma kompedana baktım kalın bir şey ben ince sanıyordum teşekkür ederim cok iyisin benim ki bi heves açık elbise kullanmadığım için gerekli görmüyorum beceremedim de mağazada.. sen yaptırınca sende görürüz artık tekrar teşekkür ederim :KK36:

Evet arkadaşlar yıllardır bu ameliyatı olmak istiyordum bilen bilir hatta bu siteye bu konuları öğrenmek için üye olmuştum. Daha önceden Denizli de yaşıyordum birkaç ay önce İstanbul a taşındım taşınma süreci bitince doktorlarla görüşmeye başladım bugün itibari ile yol sıralamasına göre doktorlarla görüştüm ve Hasan Fındık la son görüşmeyi yaptım ve hemen ameliyat günümü aldım Allah hayırlısını nasip etsin çok sevinçliyim yolda eve dönerken sevinçten güldüğümü fark ettim :) Hasan Bey çok sıcak samimi direkt şöyle şöyle olmalı dedi minyonum benim bedenime en uygun olanı seçecek meme başından kas altı olacak. Bu mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle bende bu forumda ameliyat olan arkadaşlardan cesaret alarak bu yola girmiştim çok teşekkür ederim onlara da.
Ameliyat tarihimi yazmamışım 4 eylül perşembe
FAZLANAZLI FAZLANAZLI Çok geçmiş olsun canım... Ben aslında ailemin yanında İzmir'de olmak istiyorum ama Sayın Fındık'ı çok tavsiye ediyorlar. Kararsız kaldım :KK43: Sen memnun kaldın mı doktorundan ve yepyeni göğüslerinden :) Şimdi nasıllar?

FAZLANAZLI FAZLANAZLI Çok geçmiş olsun canım... Ben aslında ailemin yanında İzmir'de olmak istiyorum ama Sayın Fındık'ı çok tavsiye ediyorlar. Kararsız kaldım :KK43: Sen memnun kaldın mı doktorundan ve yepyeni göğüslerinden :) Şimdi nasıllar?[/QUOTE]

İçinden kim geçiyorsa ona ol.. ben çok çok memnunum hayatım hasan dan önce hasandan sonra olarak ikiye ayrıldı resmen:KK48:  ben hep hasan beybeyi istemiştim allah bi şekilde gönlüme göre verdi çok çok mutluyum memnunum izlemeye alıyorum bak istersen

FAZLANAZLI FAZLANAZLI Çok geçmiş olsun canım... Ben aslında ailemin yanında İzmir'de olmak istiyorum ama Sayın Fındık'ı çok tavsiye ediyorlar. Kararsız kaldım :KK43: Sen memnun kaldın mı doktorundan ve yepyeni göğüslerinden :) Şimdi nasıllar?

İçinden kim geçiyorsa ona ol.. ben çok çok memnunum hayatım hasan dan önce hasandan sonra olarak ikiye ayrıldı resmen:KK48:  ben hep hasan beybeyi istemiştim allah bi şekilde gönlüme göre verdi çok çok mutluyum memnunum izlemeye alıyorum bak istersen[/QUOTE]

Tekrardan çok geçmiş olsun, hemen bakacağım.

Hasan'dan Önce - Hasan'dan Sonra
H.Ö. - H.S.

Çok güldüm buna :KK70:

Sierra77 arkadaşımız Hasan Beye bugün ameliyat oldu birine 375 birine 400 cc takılmış.. c cup olsun diye asimetrik bi memeye sahipti o asimetri düzeltilmiştir inşallah

Evet arkadaşlar nerdeyse üç ay oldu ameliyat olalı.. çok uzun zaman araştırdım ameliyat olamayacağımı anlayınca forumdan uzak kaldım ama sonra maddi olarak durumumu ayarladım ve ameliyatımı oldum ameliyat olmadan önce eski üyelerden beş altı üyenin fotoğraflarını görmüştüm.. Bu konuda çok yardım aldım bazı arkadaşlar geri çevirmişti arkadaşlık talebimi bu yüzden ben mümkün olduğunca yeni üyeler hariç herkesi izlemeye aldım.. tabi ki bi tek yeni üye değil yazmış olduğu mesaJlarda önemli..

Forumda yaşadığım tatsız tartışmalar ve seviyesiz kişilikler yüzünden herkese yardımcı olmamam gerektiğini anladım bu yüzden listemi yeniden düzenliyorum.. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar kendi fotolarını eklerseler daha yardımcı oluruz.. hem eski hallerinin fotolarına yorum yaparız böylece kimse mağdur olmaz.. anlayış göstermenizi umuyorum.. isteyen herkesin darısı başına olsun inşallah

İçinden kim geçiyorsa ona ol.. ben çok çok memnunum hayatım hasan dan önce hasandan sonra olarak ikiye ayrıldı resmen:KK48:  ben hep hasan beybeyi istemiştim allah bi şekilde gönlüme göre verdi çok çok mutluyum memnunum izlemeye alıyorum bak istersen[/QUOTE]
Evet arkadaşlar nerdeyse üç ay oldu ameliyat olalı.. çok uzun zaman araştırdım ameliyat olamayacağımı anlayınca forumdan uzak kaldım ama sonra maddi olarak durumumu ayarladım ve ameliyatımı oldum ameliyat olmadan önce eski üyelerden beş altı üyenin fotoğraflarını görmüştüm.. Bu konuda çok yardım aldım bazı arkadaşlar geri çevirmişti arkadaşlık talebimi bu yüzden ben mümkün olduğunca yeni üyeler hariç herkesi izlemeye aldım.. tabi ki bi tek yeni üye değil yazmış olduğu mesaJlarda önemli..

Forumda yaşadığım tatsız tartışmalar ve seviyesiz kişilikler yüzünden herkese yardımcı olmamam gerektiğini anladım bu yüzden listemi yeniden düzenliyorum.. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar kendi fotolarını eklerseler daha yardımcı oluruz.. hem eski hallerinin fotolarına yorum yaparız böylece kimse mağdur olmaz.. anlayış göstermenizi umuyorum.. isteyen herkesin darısı başına olsun inşallah

Merhaba @fazlınazlı ben de amelyat olacaklar arasındayım az kaldı 5 aralıkta oluyorum inşallah ama cok korkmaya başladım burada bazı olumsuz şeyleri okudukçada korkmaya başladım bide adetim yaklaştı göğüslerim sanırım piskolojik yürürken bile acıyo bu böle acıyosa amelyattan sonra nasıl olcak korkusu sardı ne zaman yalnız kendime bakabilirim kaç gün sonra işe gidebilirim bilmiyorum çok yogun bi işim var zaman yaklaştıkça tırsma arttı :) bu arada şuan ki halini resim eklemeye calışacağım yorum yaparsanız sevnirim 325cc yuvarlak demişti doktor ama bende doku var mı yok mu 325 ne kadar büyütür anlamadım bilmiorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim fake üye değilim kesinlikle :)

[QUOTE

Merhaba @fazlınazlı ben de amelyat olacaklar arasındayım az kaldı 5 aralıkta oluyorum inşallah ama cok korkmaya başladım burada bazı olumsuz şeyleri okudukçada korkmaya başladım bide adetim yaklaştı göğüslerim sanırım piskolojik yürürken bile acıyo bu böle acıyosa amelyattan sonra nasıl olcak korkusu sardı ne zaman yalnız kendime bakabilirim kaç gün sonra işe gidebilirim bilmiyorum çok yogun bi işim var zaman yaklaştıkça tırsma arttı :) bu arada şuan ki halini resim eklemeye calışacağım yorum yaparsanız sevnirim 325cc yuvarlak demişti doktor ama bende doku var mı yok mu 325 ne kadar büyütür anlamadım bilmiorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim fake üye değilim kesinlikle :)[/QUOTE]

Kendi foto mu bu kaldır lütfen herkes görmesin sonra cevap vereyim sorularına

[QUOTE

Merhaba @fazlınazlı ben de amelyat olacaklar arasındayım az kaldı 5 aralıkta oluyorum inşallah ama cok korkmaya başladım burada bazı olumsuz şeyleri okudukçada korkmaya başladım bide adetim yaklaştı göğüslerim sanırım piskolojik yürürken bile acıyo bu böle acıyosa amelyattan sonra nasıl olcak korkusu sardı ne zaman yalnız kendime bakabilirim kaç gün sonra işe gidebilirim bilmiyorum çok yogun bi işim var zaman yaklaştıkça tırsma arttı :) bu arada şuan ki halini resim eklemeye calışacağım yorum yaparsanız sevnirim 325cc yuvarlak demişti doktor ama bende doku var mı yok mu 325 ne kadar büyütür anlamadım bilmiorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim fake üye değilim kesinlikle :)

Kendi foto mu bu kaldır lütfen herkes görmesin sonra cevap vereyim sorularına[/QUOTE]
Ay ben kısa süredir üyeyim fotoyu profilime ekledim sanıyorum acemilik ya sagol kaldırdım dimi bakar mısın bi gözükmüyor dimi izlemeye falan alınınca gözükmesi için nasıl ekleniyo

X