• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

Bende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımla :KK66:
Bende çok sevindim bu habere,en az kendim kaşık kararı vermiş gibi..
Hayırlı olsun kararın C ChAneL81 Çok mutlu ol,en az bizim kadar inşallah ❤️ Senin göğsüne bazı tavsiyelerde bulunmuştu biliyorsun.Beraber karar verip ortak bir çözüm bulursunuz zaten :KK66:
İşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallah

Saolun kizlar bende ho ve hs olarak araniza gelecegim icin cok mutluyum ve hep sayenizde dogru kararlar veriyorum cansiniz :KK36:
arzum77 arzum77 canim sen misafirlerle ilgilen canim sen ve nazim zaten her zaman ilgileniyorsunuz iyiki varsiniz kizlar:KK5:

Bende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımla :KK66:
Bende çok sevindim bu habere,en az kendim kaşık kararı vermiş gibi..
Hayırlı olsun kararın C ChAneL81 Çok mutlu ol,en az bizim kadar inşallah ❤️ Senin göğsüne bazı tavsiyelerde bulunmuştu biliyorsun.Beraber karar verip ortak bir çözüm bulursunuz zaten :KK66:
Serapcım de çok istiyordu Allah onunda gönlüne göre verdi valla inşallah mutlu olur bizim kadar hasan beye dedim daha küçülür mü diye yok yok küçülmez dedi sonradan görme olunca insan doymuyor valla :KK45:

Anladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekilde
Ay varya o kadar heyecanlıyım ki allahım hayırlısıynan bana da nasip eder
Ölçün belli mi yazacaktınız

Tikkabilla Tikkabilla bu işte bak
Screenshot_2014-10-17-14-13-46-1.png

Ben de bu yaz havuz falan düşünüyorum, sıfır meme olunca gidemiyordum malum..

http://www.aliexpress.com/store/1280311 şurdan aldım canım
tatlım satıcının rating e bakmak ve orders sayısı önemli çok sipariş verilenler ve feedback leri çok olanlardan aldım ben. ama en son aldığım seyler daha gelmedi öncekiler gelmişti :S umarım gelirler bu beklediklerimde

tatlım satıcının rating e bakmak ve orders sayısı önemli çok sipariş verilenler ve feedback leri çok olanlardan aldım ben. ama en son aldığım seyler daha gelmedi öncekiler gelmişti :S umarım gelirler bu beklediklerimde

Ben de ona baktım canım, o yüzdeleri 95 falan olması lazım bide madalyon falan olması lazım profilde, yoksa bakmıyorum diğer satıcılara :)

Canimmmm sagol kuzum simdi bombayi patlatacammmmmm :) :KK73::KK73:ben esimi ikna ettim veeeee Dr hasan findik la ameliat olacagim kizlarrrr cok mutluyummmm inanin :KK9:
serapcım senın adına cok sevindim coj mutlu oldum bsk gönlünce oldu ibş hayırlıdıylada atlatıcan zıyaretıne geliriz kızlarla toplanıp :) meme doktoru.kardeşiyiz bugüne bugün ;)

Back
X