soocute'un meme büyütme ameliyatı

Her şey normal ise gerek yok dedi asistanın kendi düşüncesi o.. altıncı ay ve yıllık kontroller olur muhakkak.. ben zaten giderim görüşmeye çünkü kilo almaya başladım yarım kilo :KK73:bacağa yağ eklettirmek istiyorum..

Görmemişin yarım kilosu olmuş gitmiş bacağına yağ dolgusu yaptırmış :KK70:

Benim elime bir şey geliyor ve acıyor meme dokusu dedi Dr adet zamanı vs hormonlardan olabilirmiş ancak içim rahat etmeyecek ben yarın genel cerrahiye gideceğim Dr um üç beş gün bekleyelim demişti ama ben biraz pimpirikliyim
Bencedebgit..ben senin yerinde olsam aynisini yapardim..ama insallah birsey yoktur.yinede saglik bu.varsin bir kere fazla gitmis ol

FAZLANAZLI FAZLANAZLI gidiyorum konteollere su an için meme başında ve memede hassasiyet cok var onun harıcınde bişi daha yeni oldugu için gecici bi durummus bu asayis berkemal yani
Ay sorma o hassasiyet çok gıcık çamaşır değse huylanıyorum herkes te hissizlik varken benimki tam tersi hassas olmuştu ama geçiyor evet sevindim senin adına yumuşadı mı biraz ödemler gitmiştir ara sıra uğra ya Merak ediyorum :)

canım tabi ki kapalı gidiyorum ne var bunda ki yanlış düşünüyorsun Çarşaflı dahi gelebiliyor bu insanın bedeni ile alakalı bir şey kapalı olmak açık olmak ile alakalı değil sen kendin bunu kendine yaparsan başkası daha fazla yapar amaç mutlu olmak memeleri ortaya sermiyoruz ki .. lütfen böyle düşünme Dr un işi bu ve bunun için para alıyor.. belki ateist belki de deist bu beni ilgilendirmez böyle düşüncesi olan insan bu işi yapmasın zaten... İlk etap insan utanıyor falan ama artık o kadar alıştım ki kocamdan daha cok ellemiştir Dr ama sonuç itibari ile o Dr ve işi bu.. hatta ben diyorum elleyip bi bakın şurda bişey var falan diye.. Bunun için kesinlikle çekinme çünkü bu işi yapan kişiler insanları mutlu etmeye odaklıdır.. bizim isteklerimize fikirlerimize saygısı olan kişiler.. öncelik sen sin.. her zaman her konuda bunu unutma lütfen.. üzüldüm böyle düşünmene

Bana hava yapma alırım bak yağlarını :KK11: Bu arada başkasından alınan yağı vücut kabul etmiyor, reaksiyon gösteriyormuş ya.. :mad:

Onu bende araştırdım olmuyormuş ya
kız nazar etme yarım az önce 6 tane yağda kızarmış çinko yedim patlama üzereyim öğlen iki tabak makarna salatası bol mayonezli sabah bol yağlı Kaşarlı tost böyle yersem kilo alırım gibi geliyo yaptigini
şu rippling mi ne baktım görsellergörsellere azıcık benziyor ama o kadar vahim değil şükür allaha.. ama sayfalar ingilizce o kadarını anlamıyorum translate falan yapıp bi okuyayım

Çok teşekkür ederim canım görüşlerin için,kendime güvenim gelir gibi oldu,insan hem güzel memişlere kavuşmak istiyor hemde işin günah kısmını düşünmeden edemiyor işte :-B

Çok teşekkür ederim canım görüşlerin için,kendime güvenim gelir gibi oldu,insan hem güzel memişlere kavuşmak istiyor hemde işin günah kısmını düşünmeden edemiyor işte :-B
Dokun var mı bilmiyorum ama sonuçta olması gereken bir şeyimiz yok ve bu emsallerine göre küçük ise uygun görülmüş.. artı bunu biz ve eşimiz görecek sadece bu konuda rahat ol :) kendine her zaman güven

Onu bende araştırdım olmuyormuş ya
kız nazar etme yarım az önce 6 tane yağda kızarmış çinko yedim patlama üzereyim öğlen iki tabak makarna salatası bol mayonezli sabah bol yağlı Kaşarlı tost böyle yersem kilo alırım gibi geliyo yaptigini
şu rippling mi ne baktım görsellergörsellere azıcık benziyor ama o kadar vahim değil şükür allaha.. ama sayfalar ingilizce o kadarını anlamıyorum translate falan yapıp bi okuyayım

Kız çinko yedim ne oluyor? Bende bugün koca bir tas makarna salatası yedim akşam ama öğlen okulda öğrencilere yemek dagitinca artmadı ve aç kaldım tüm gün, bayılacaktım derste artık :KK43: Köy okulu malum kantin falan yok, yakında bakkal da yok. Bu ara pek yemiyorum.

Kız çinko yedim ne oluyor? Bende bugün koca bir tas makarna salatası yedim akşam ama öğlen okulda öğrencilere yemek dagitinca artmadı ve aç kaldım tüm gün, bayılacaktım derste artık :KK43: Köy okulu malum kantin falan yok, yakında bakkal da yok. Bu ara pek yemiyorum.
Evden bir şeyler götürsene canım aç Aç durulur mu hiç

Ne demek sürekli gelmeye gerek yok? Gitmesek bir şey çıksa Allah korusun derler ki neden geç kaldın.. Sanki zevkimizden gidiyoruz. Şu an hala yeni sayılır ameliyatımız ve en ufak şeyden kıllanıyoruz, bu çok normal bence..

Ben de kapalıyım, benim doktorum bayandı ama özellikle tercih etmedim, erkek bir doktora da göstermiştim daha önceden.. Bu utanılacak bir durum değil kesinlikle..

Canim cok güzel bir konuya deginmissiniz aslında. Ben kapali degilim ama ameliyatin gunah boyutunu cok düşünüyorum az bir meme dokum var ve göğüslerim olmasi gerekenden asagidaymis doktor oyle demisti. Ama sanki ameliyata girince gunah oldugu icin Allah canimi alirmis gibi geliyor ceza gibi :KK43: biliyorum sacma bir dusunce ama iste insan gunah diye dusununce aklina birsuru sey geliyor. Arastirdiysaniz benden daha iyi bilirsiniz canim gunah mi bu ameliyati olmak?

Evden bir şeyler götürsene canım aç Aç durulur mu hiç
Canım normalde yemek artıyor yiyoruz ama nadiren yetmiyor işte..
Canim cok güzel bir konuya deginmissiniz aslında. Ben kapali degilim ama ameliyatin gunah boyutunu cok düşünüyorum az bir meme dokum var ve göğüslerim olmasi gerekenden asagidaymis doktor oyle demisti. Ama sanki ameliyata girince gunah oldugu icin Allah canimi alirmis gibi geliyor ceza gibi :KK43: biliyorum sacma bir dusunce ama iste insan gunah diye dusununce aklina birsuru sey geliyor. Arastirdiysaniz benden daha iyi bilirsiniz canim gunah mi bu ameliyati olmak?
Canım ben arastirmistim eğer erkeğe benzer olursa yani dümdüz olursa günahı yok.

Her şey normal ise gerek yok dedi asistanın kendi düşüncesi o.. altıncı ay ve yıllık kontroller olur muhakkak.. ben zaten giderim görüşmeye çünkü kilo almaya başladım yarım kilo :KK73:bacağa yağ eklettirmek istiyorum..
benimde bacaklarım şişman sinir oluyorum..ameliyattan sonra da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.ne kadar zayıflasam da bacaklarım kalın kalçam geniş yapı itibariyle.hiç bir zaman dal gibi olamıyorum.yağlar gidiyor ama kemiklerden dolayı yine de fazla incelemiyorum.Kimse kendini beğenmiyor değil miHoppa

benimde bacaklarım şişman sinir oluyorum..ameliyattan sonra da kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.ne kadar zayıflasam da bacaklarım kalın kalçam geniş yapı itibariyle.hiç bir zaman dal gibi olamıyorum.yağlar gidiyor ama kemiklerden dolayı yine de fazla incelemiyorum.Kimse kendini beğenmiyor değil miHoppa
Sen benim bacak fotoma baksana kızımın sınıfında bi kız var benimkinden kalın.. herkesin bi yerinde bişey var valla bu kk iyi değil bu yüzden herkes bi yerinden şikayet edip düzeltiriyo sonra bizde manyaklaşıyoruz :)

Evet bugün de genel cerrahiye gittim gerçi bu sabah ağrım pek yoktu aslında sadece dokununca vardı ama Dr um meme dokusu demişti de insan huylanıyo ve en kötüsünü düşünüyor Dr a anlattım böyle böyle diye azıcık yaşlı bi Dr du meme büyütme ameliyatı oldum dedim anlamadı silikon dedim baktı bu bişey değil senin kendi dokun dedi ultrason size gerek yok dedi bene biraz ısrar ettim ben gerek duymuyorum dedi yanında cerrahi hemşiresi de vardı meraklı tabi oda hemen baktı nerde yaptırdın dedi kadıköy dedim çok iyi yapmış falan dedi iyidir Dr um dedim genel cerrahi hemen atladı bu plastikçiler şöyle böyle falan diye :) şükür bir şey yok üstüne yatma dedi silikon etrafında zaten kapsül oluşması lazım vücut tarafından dedi sorun yok neyse içim rahatladı. Gerçi kendi Dr umda öyle demişti ama olsun garanti olsun benim için

Evet bugün de genel cerrahiye gittim gerçi bu sabah ağrım pek yoktu aslında sadece dokununca vardı ama Dr um meme dokusu demişti de insan huylanıyo ve en kötüsünü düşünüyor Dr a anlattım böyle böyle diye azıcık yaşlı bi Dr du meme büyütme ameliyatı oldum dedim anlamadı silikon dedim baktı bu bişey değil senin kendi dokun dedi ultrason size gerek yok dedi bene biraz ısrar ettim ben gerek duymuyorum dedi yanında cerrahi hemşiresi de vardı meraklı tabi oda hemen baktı nerde yaptırdın dedi kadıköy dedim çok iyi yapmış falan dedi iyidir Dr um dedim genel cerrahi hemen atladı bu plastikçiler şöyle böyle falan diye :) şükür bir şey yok üstüne yatma dedi silikon etrafında zaten kapsül oluşması lazım vücut tarafından dedi sorun yok neyse içim rahatladı. Gerçi kendi Dr umda öyle demişti ama olsun garanti olsun benim için
Senin protezin pürtüklümüydü? Pürtüklüler kapsüle karsi daha iyimiş. Dogrumu? Bilgin varmi?

X