• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

Meme altını bir mezura ile ölçüp sonucunu yazabilirseniz size bedeninizi söyleyebilirim :KK66: D ninde yüksegi var tabi :KK66: Ama olabilecekte bir sınır var tabi kişiye özel :KK66:

Doktorum Hasan Fındık canım.2011 Şubatta oldum ben,eskiyim yani :KK66: Benim biraz meme dokum vardı.Kas zarı altı yöntemini uygun gördü doktorcuğum :D
Anladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekilde
Ay varya o kadar heyecanlıyım ki allahım hayırlısıynan bana da nasip eder

Anladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekilde
Ay varya o kadar heyecanlıyım ki allahım hayırlısıynan bana da nasip eder
İnşallah canım ;)

Merhabalar bende hasan beyi ameliyat için düşünüyorum hastalarının çoğu memnun
bende fotoğraflarınızı görebilir miyim?
Bir de siz mi küçük istediniz 70 75 beden yazmışsınız da ben 56 kiloyum boyum 1 62
Hep destekli sütyen alıyorum sırtım geniş olduğundan 85 alıyorum o güzel duruyor ameliyat olursam da desteksiz sütyenle onun gibi durmasını istiyorum

Ben minyon biriyim sırt genişliğim 70 zayıfım aslında kilom normal.. Meme büyüklüğü olarak 85 aradaki fark 15 bu da c cup oluyor ama pazardaki sütyenlerden deneme yaptığımda 85desteksiz doldurdu aslında memem küçük değil benim bedenime göre ve sütyensiz iyi bi büyüklük var zaten bir aydır sporcu sütyeni kullaniyorum bu benim eskiden destekli kullandığım zamanki boyuttan daha büyük.. memnunum artık bir aylık oldu bazı şeyleri zamanla oturacağını söyledi doktorum... dün kontrolü m vardı her şey iyi yolunda

Triumph marka kullanan var mı bugün dantelli bir sütyen denedim 70 c tam oldu yüzde elli indirim varken alabilirim ama daha önce hiç kullanmadım

Canimmmm sagol kuzum simdi bombayi patlatacammmmmm :) :KK73::KK73:ben esimi ikna ettim veeeee Dr hasan findik la ameliat olacagim kizlarrrr cok mutluyummmm inanin :KK9:
İşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallah

İşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallah
Bende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımla ;)
Bende çok sevindim bu habere,en az kendim kaşık kararı vermiş gibi..
Hayırlı olsun kararın C ChAneL81 Çok mutlu ol,en az bizim kadar inşallah ❤️ Senin göğsüne bazı tavsiyelerde bulunmuştu biliyorsun.Beraber karar verip ortak bir çözüm bulursunuz zaten ;)

Back
X