Sonunda yaptı yapacağını

ne diye evde kalmış oğlunu evlendirmiş gelen kıza eziyet etmek için mi? Allah onun cezasını er geç verecek başka gelini yok mu bu cani kadının?

var iki tane daha var zaten büyük kaynım ayrı evde hatta ayrı bi şehirde oturuyo yazdan yaza geliyo küçük kaynımda alt katta oturuyo oda karısına hiç laf ettirmez en pasif olan benim eşimdi e üstüne bende pasif olunca olan bize oldu

o adamın dava açmasını bekleme sen git davanı aç ve bir an önce kurtul bu mahluklardan
nasıl insan bunlar ya insan demeye dilim varmıyoryaşadıklarına çok üzüldüm canım
sakın o eve dönmeyi barışmayı düşünme bu hayatının hatası olur
ayrıl gerekirse bir işe gir kendi hayatına kur
allah yardımcın olsun canım

inanın yalan sölemiyorum benim o gün tek suçum eşimle beni ailemin yanına götürmüyo diye tartışmış olmam başka hiçbişey değil onlarda sesimizi duyunca direk bize çıktılar daha kapıyı açar açmaz noluyo bile demeden kaynım beni yitip duvara yapıştırdı sonrada kaynanamla kayınbabam çöktüler üzerime

bu arkadaşda kaynana mağduru sizin öyle passiv kalmanıza üzüldü zulüm edenin bence yanında tepki vermek gerek yoksa sağlığımızdan oluyoruz benim arkadaşın var kaynana buna çok zulüm etmiş ölünceye kadar günde 2 defa içmesi gereken hap var kaynanamın bana hediyesi dedi sinirhapımış şuan bu arkadaş kendi işini kurdu altında arabası var kocasınıda hep yanımda aşağılar çünkü kaynanaya beni ezerken sesini çıkarmadı der adamda kuzu gibi ses vermez

hemen hemen hemen açıp davanı kurtulmalısın.
okurken bütün sinirlerim ürperdi.
o kaynanayı bana vericekler varrryaaaaaa!!!!

Bence hayatındaki en iyi kararı ordan ayrılmakla vermişsin. Daha ötesini düşünüp üzme kendini. Boşver onlar uğraşsınlar istedikleri kadar. Gerçekler elbet bir gün açığa çıkacaktır. Adalete inanıyorsan onlar bu yaptıklarının cezasını elbet çekecekler hiç merak etme. Ailende barışman konusunda ısrarcı olurlarsa da onları da dinleme.. Kararlı ol ben işkence görmeye gitmek istemiyorum siz de ailem olarak bana sahip çıkın de. Kimse seni zorla gönderemez. Biraz sakinleş sonra iş bulursun çalışır çocuğuna bakarsın. Kendini ne suçlu hisset ne de kimsesiz.

neler yasıyosun ya.. cok uzuldum cok da sınırlendım.. bı kere o esını kaynananı falan zaten hayatından dırekt cıkarmalısın amaaa daha da onemlısı babanın tutumu..
baban sadece el gun ne der dıye senı feda etmeye hazır mı yanı?? hıc mı koca dayagından olen kadınları duymuyo haberlerde? ılla sana bısey mı olması lazım sahıp cıkması ıcın?
al cocugunu bı sıgınma ewıne gıt arkana da bakma.. kımse de cocuguna p.. dıyemez ayrıca terbıyesızler!!!

Daha ilk dayakta agirligini koyup ayrilmaliydin. Dayak ne demek yaa? Hic mi kendine saygin olmadi bu hayatta? Affina siginiyorum canim ama essek olana semer vuran cok olur diye bir soz vardir. Acimasizlikla suclanacagim biliyorum ama senin durumun bu. Biraz kendine saygin varsa acar davani arkani doner bakmazsin.

başlık sahibi arkadaşım eğer anlattıkların doğruysa sakın arkana bakma o sümsük adamdan bi halt olmaz benim eşimde beni aldattı dövdü kaynanam görümcem hepsi üstüme geldi naptım 1 yıl dayandım sonra boşanma davası açtım üniversiteyi dışardan kazandım bitirdim şimdi kamuda çalışıyorum çok mutluyum bütün güç bizlerde sakın ezilme bunun sonu gelmez arkana bakma bile ilerde o çocuğuna neler yaparlar böyle hayat olurmu

ya arkadaşım iyimisin sennn nedemek iftira yüzünden yuvam yıkılıyor yaaaa kaynanan seni dövüyo kocan erkeklik yapmıyo sana bu yüzden degilde iftira attı diyemi yıkılıyo yuvan.yat kalkta boşandıgına boşanacagına şükret
benim kaynanam bana gelcek el kaldıracak kocamda mön mön bakıcak heeee ben erkekmi derim o insana ve anında boşarım

babamda aynısını söledi ama kıyamadım nasıl bir cana kıyabilirimki onun bi suçu yokki yoksa biliyorum haketmiyo bu çocuğu ama olduktan sonra yapamazdım

al babanı karşına ben gazetelerde 3. sayfa haberlerine çıkıpta piskopat koca karısını ve eşini öldürdü diye haber olmak istemiyorum de eger sen öz evladının ve torununun öldügünü gazeteden duymak istiyosan istegini yap ama sen arkamda olsanda olmasanda ben o eve dönmüycem deeee

inşallah rabbimde beni aydınlığına çıkarır tek temnnim bu

DAVAYI SEN ACMA KARSI TARAF ACSIN...cUNKU tazmınat alma sansınız olucak

Hiç kusura bakma ama bütün suç sende
Onlara bu kadar taviz vermicektin
Daha ilk olayda çekip gidecektin
Yoook ama bizin kadınımız böyle
Bizim o evden ölümüz çıkacak ki öyle terkedecez evi bu mu yani
Bi de yuvam yıkılıyor demişsin yıkılsın yaa yıkılsın geç bile kalmış yıkılmakta
Daha çok şey yazıcaktım ama oğlum uyandı
Aklını başına topla derhal boşan!

"en son olay yenir yutulur değildi" demişsin...
canım sanki daha önceleri yaşamış oldukların normal mi?
ailece seni dövmüşler, kocan da onlara bakmış ve sen hala yuvanın(!) derdindesin. Subhanallah!
bir an önce davanı aç, kurtul o canavarlardan ne bekliyorsun!?
Bak ailen sana sahip çıkmış yanlarına almış buna şükret. Kendi hayatını kur, bebişini sağlıklı bir ortamda büyüt.
Allah kolaylık versin

ben zaten açamıyorum hem iş oraya gelse bile eşimin üzerine hiçbirşeyi yok sadece bi maaşı var hem ne bilim onun parasını falan istemiyorum ben ya

iş oraya gelse bile miii???
iş nerede ki?

canım bir an önce bu iş dediğini bitirmelisin...
kendi hayrına.
en kısa zamanda kurtulman dileğimle....

canım dünyada hiçbirşeyin için üzülmee dayak afedersin hayvana atılırr ..... o şahıslarda insan olmadıgı içinn yapmışlar sana yapacaklarını ve seni savunmayan bir eş içinmi üzülüyor ağlıyor yıpranıyorsun...o zaten sana değer verse senin saçının telini kurban eder ailesinee..boşver boşaa gitssin elini yüzünü öpen alır senii dünyaa o kendini bilmezlerin etrafında dönmüyor canım benimm.....hayatt bu herşey gelir insanın başınaa değmez hiçbirşeye bilmiyorum yaşın kaç ama benden küçük oldugun kesin ..hayattaki tecrübelerime dayanarak yazdım kusurum olduysa af buyur allaha emanet ol:44:

ben 21 yaşındayım biliyorum insanoğluyuz başımıza herşey gelir beni en çok üzen şey bunca şeyi yaşayan ben oldum ve eşim ve ailesi hiçbir suçları yokmuşsağda solda konuşup bana iftira atmaları aynı yastığa baş koyduğum adam bile böle beni asılsız şeylerle suçluyo beni haksız görüyo oğluma adını koyduğum kaynım bile bana yüz çeviriyo böle olmamalıydı en azından haklılığımı bilip susmaları lazımdı ama yapmadılar sırf benim ve ailemin zarar görmesi için neler yapıyolar bi bilseniz hala canımı yakmak için etmedikleri kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…