Sonunda rahatladım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız Allah seni napmasın, yemedin içmedin başka üyelik alıp buranın ağalarına gömmeli konu mu açtın? Şu kadar işsiz olsam bana yeterdi.
Okur okumaz onun olduğunu anladım, insanın azıcık ipden haberdar olması gerekir ya. Bu başlığına yorum yapmamıştım ama insan kendini nasıl ifade edemez en büyük kanıtı kendisi oldu.

Kız Allah seni napmasın, yemedin içmedin başka üyelik alıp buranın ağalarına gömmeli konu mu açtın? Şu kadar işsiz olsam bana yeterdi.
Nasıl yakalandı ama jdjsjfjdjdkdk hem adına utandım hem de güldüm
Agalar deyince üstüme alınıp alınmama konusunda tereddüte düştüm, kırmızı isimliler de demiş, herhalde bana da diyodur Kimseyi keyif için linç etmem, bazen sert yorum yaparım -o da laftan anlamayanlar hakettiği için, aklını belki başına devşirir diye-, onun dışında ego tatmini için kimseyle uğraşmam, canım isterse derdimi düşüncemi ifade ederim, egomu tatmin edeceksem tanımadığım insanlarla sanalda mı tatmin edicem ayrıca
Her konuda gereksiz çıkış yapan tipler yok mu, var tabii, onlara herkes tepki gösteriyor zaten ama işine gelmeyen yorum alan bu tiplerin istisnasız hepsi burdaki üyelere sallıyor. Sanki pohpohlama şeysiyiz

Bi de gelmiş karı koca konusunu depreme bağlamış, orda iyice anladım ne kadar tehlikeli biri olduğunu; konuyu alakasız yerlere bağlayıp, demagoji yapıp milleti kalpsiz, duyarsız konumuna düşürecek aklınca. Ay evlerden ırak.

Son düzenleme:
Pro üyeliği de bana biri hediye etmişti seneler evvel, kendisi üyeliğini iptal ederken Kazen'den rica etmiş, proluğu bana devretmiş ama ismi bilinsin istememiş, hâlâ kim olduğunu bilmiyorum

Kırmızı isimli agalardan oldum, iyi mi

Bana etmedikleri hakaret kalmadı -mızmız ve mıymıy- demesinden belli değil mi zaten, ajitasyon kadının göbek adı.

Keşke kayınvaliden ve kayınpederin gibi olsalardı benimkiler de.Biz aşırı ilgiden neler nelerrrrrrrr yaşadık.Allah aşkına sıkmayın canınızı inanın siz şanslısınız ama bilmiyorsunuz

aY icim sistttiiiiiiii. bu ne be oturup aglamanizda ayri komik. Hamilesin diye napcaklardi pankartmi asacaklardi heryere ne bekliyordun. Tüm normal insanlar kendi evini kendi diziyor bizde kendimiz yaptik dügünümüzü evimizi kimse sormak zorunda degil. simdi böylesin cocuk dogunca ay cocuguma gelmedi bakmadi sormadi... ay böyle ömür gecmez kari koca gidin kendinze baska hobi bulun. icimi daraltiniz

Benim kayınvalide de tepki vermedi di hamile olduğumu öğrendiginde kadının karakteri öyle bacım napcaksin eşinle iyimisin iyisin gerisini boşver beklentiler yorar insanı kimseden bişey bekleme

Aşırı drama Queen ciftsiniz az kalsın aglayacaktim bende

Ya çeni kv sıytında taşımadı. Ayy kıyamam gel ağlama geeel. Kocanın kırbacı sende zaten. Canın sıkıldıkça sararsın ona

bazı insanlar soğuk ve ketum oluyor sizde onllardan yakınlık beklemek yerine onlara soğuk davranabilirsiniz fazla yüz göz olmamak iyi aslında normalde kayınvalideler oğullarının üzerine düşer gelinlerden ayırmak için çok şey yaparlar uzak ve mesafeli olunması çok daha iyi neden bu kadar hassassınız karı koca anlayamadım

Alıngan ve hassas numarası yapıyor; manipülatif ve pasif agresif bence
Yemediğim hakaret kalmadı demesi peki? Hdjsjfjsjdjkdkfk
Şahane tespit.diğer arkadaşlar da anladı da mevzuyu, baktılar arkadaşın kafa bozuk hassas falan deyip durmuşlar. olay çıkarmayı seven tiplerden.eee kadıncağız da buradaki entrikacı kayınvalidelerden denk getirememiş, sessiz, sakin, kendi işine bakan insanlardan ne çıkarsam diye düşünüyor.bazen tam tersi de oluyor işte.bunda da kaynana tarafı olması gerektığı gibi gelin böyle çıkmış.yaa kaynananız 10 da 9 u kötüdür.buna da şansına iyisi denk gelmiş.ceviz yine dişi olmayana gitmiş.normalde ana, bana para kolartmaya çalışır, bunlar da tepesine çıkmış milletin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…