Sonunda Olanlar Oldu

Oha yaw oha.. bu nasil mumkun olabilir hele hele o halde diken ustundeyken.. hic inandirici degil bence.. kaldi ki kiz bakireyim anlamiyorum bu islerden ayagina yatmaya calismis bence yoksa kuyuya ignemi giriyor hissetmiyor
Ben de anlamıyordum ki ilişkiye girdiğimizi tam olarak. İlk 3-4 sefer belki de benim hiçbir şey hissedemememle geçti. Sadecedış tarafında ağrı hissediyordum. Oraya bastırıyor sanıyordum

Yaza evleniyorum düğünüme davet edeyim seni.
İnsanlar ne der diye değil, içinden gelerek yaşadığın için kutlarım . Sana başka şey savunan arkadaşın zihni gibiler yüzünden vajinismus oldum . Seksten hep korkutulduk işte böyle söylemler yüzünden . Ben yapamıyorum yerime de yapıştır vallaaa

Yok oluyor oyle. Ben de ilk sevismemde cok rahattim mesela, bir sure anlamamistim birlesme oldugunu. Hatta "olmuyor mu la acaba" demistim sonradan anladim tabii, ama kiz kasmiyorsa erkek de hemen bir arkadasa bakip ciktiysa hissetmemis olabilir.
Yok artikk..anlamayanlarda nasil anlamiyor,bende onu anlamiyorum sonra orgazm olamiyorum diyorsunuzanlamazsan nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…