- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yanlis yazmisim duzelttimEee ne diye korkup doktora gittin ya? Bıraksaydın bozulduysa bozuldu evlenmeyeceğim de zaten deyip geçeydin?
Yoo gayet de öyle yazdın. Yanlış bir harf olur, kelime olur. Ama koca bir cümle olmaz. Hayatım ben dilciyim, yemem.Yanlis yazmisim duzelttim
Orasi bende kalsin dedim evlenip evlenmemek nasip
Yengede yiyorlar ya. Sabahtan çöküyorlar kadinin evine, gece yatmaya evlerine cikiyorlar.E artık alın o zaman bir buzdolabı. Aldınız mı? Yoksa hala yengende mi yiyorsunuz?
Sorma basima gelenleriAaaa yeni konu varmis hic haber vermiyorsunuz askolsun.
Umutsuz 30 yasinda koca kadin olup adami kafeslemek icin surtunmek nedir askitoperipellam ya?
Adama "annem goster ama elletme dedi" deseydin bir de bari
Onceki baslikta birisi Ayşen Gruda demisti, yeminle artik senin konularini okurken gozumun onune o geliyor
O zaman amin demek düşer bize de.Yengede yiyorlar ya. Sabahtan çöküyorlar kadinin evine, gece yatmaya evlerine cikiyorlar.
Allah kendi ailesi gibi kayın aile versin diye cok dua ediyoruz
Fikrimi degistirdim duzenleme yaptimYoo gayet de öyle yazdın. Yanlış bir harf olur, kelime olur. Ama koca bir cümle olmaz. Hayatım ben dilciyim, yemem.
2 saniyede mi değişti medeni durumunla alakalı fikrin?Fikrimi degistirdim duzenleme yaptim
Olamaz mi
Evet bebegimsu olamaz mi2 saniyede mi değişti medeni durumunla alakalı fikrin?
Sormadim zati okudum simdi ahshdSorma basima gelenleri
5 yaşındaysan olur tabi.Evet bebegimsu olamaz mi
kız düdükleyip kaçtı bile çoktaaaaannnSormadim zati okudum simdi ahshd
Adam iki fikfik icin yanasmis iste belli.
Bebegi de yenge buyutur yaa evde ne olsa kabak kadina patliyor ahshshkız düdükleyip kaçtı bile çoktaaaaannn
umutsuz da giden zarı ve gelecek olan bebekle kaldı
Umutsuz eski buzdolabımı göndereyim mi hayrıma? Derin donduruculu, çalışır durumda. Biz normal insanlar olduğumuz için küçük geldi değiştirdim. Yengeye de faydam olur belki.Mutfak her iki evde de var birinde buzdolabi yok sadece kudranin yanlis bilgilerle kafani bulandirmasina musade edemem
Yoo gayet de öyle yazdın. Yanlış bir harf olur, kelime olur. Ama koca bir cümle olmaz. Hayatım ben dilciyim, yemem.
Zaten artık kızlık zarı zedelendiği için kimse almaz ki umutsuzu. Evde kalmayı garantiledi.Kelime yanlıştı zaten. Evlenmeyeceğim demiş. N ve m civarında, hatta tam ortalarında bir e harfi eksik kalmış
Keyfe keder boyali, ilk sahibinden dusuk kmde, hafif cizikleri var ama bu yasta aliyorsaniz normal, aliciyla beraber ekspere gideriz.Kız umutsuz kağıt üstünde tek giderin olan şeyi sakatlamışsın. Oldu mu şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?