- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.958
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Peki sence o günden sonra bi kere aramasına rağmen niye bir haftadır aramıyor tatlım?Yurdum erkekleri o zavallı "sürtüşme" için bile zerre sevmedikleri, elinden tutup da insan içine çıkarmayı dahi düşünmedikleri kadınlara ne zamanlar harcıyorlar ah bir bilsen umutsuz.O derece bir yokluktan bahsediyorum işte. Sevişmenin ihtimali bile neler yaptırıyor, neler söyletiyor bu erkeklere. Kaldı ki seni sevdiğini mi söyletmeyecek? O yokluk amaca ulaşana kadar adamı Mecnun eder. Ulaştıktan sonra da ayakları poposuna vura vura kaçar. Örnekte olduğu gibi.
Benim ex bir ev arkadaşım vardı. Allahım böyle kutsal bakire umutsuz gibi aynı. Sevişmeyerek aşık edeceğine inanırdı. Benim o dönem yakın arkadaşımla nasıl yakınlık kurduysa ne arada yaptıysa evine gitmiş. Adamla iki oynaşmışlar. Bu bir kaç saçma önsevişme sonrasında olmaz evlenmeden demiş. Adam buna o hareketten sonra aşık olacak sanıyor tabii. Olmadı tabii. Habire beynimi yemişti benim, sorsana sorsana. Benim hakkımda konuştunuz mu ne dedi? Çocuğa sorduğumda Kezban o yaaa, hayır niyeti ciddi olan insan olsa dediği gibi daha ortada sevgililik yokken bana gelmesi manasız demişti. Sevgilin değil bir şey değil evine gelip takılıp sonra evlilik demesine şok oldum demişti. Kafası karışık onun demişti.Hay ağzına sağlık...
Peki o arkadaşın ne oldu sonra canım? Evlenebildi mi? Ondan hiç kan gelmiş mi biliyor musun? Anlatsana biraz şekerim.Benim ex bir ev arkadaşım vardı. Allahım böyle kutsal bakire umutsuz gibi aynı. Sevişmeyerek aşık edeceğine inanırdı. Benim o dönem yakın arkadaşımla nasıl yakınlık kurduysa ne arada yaptıysa evine gitmiş. Adamla iki oynaşmışlar. Bu bir kaç saçma önsevişme sonrasında olmaz evlenmeden demiş. Adam buna o hareketten sonra aşık olacak sanıyor tabii. Olmadı tabii. Habire beynimi yemişti benim, sorsana sorsana. Benim hakkımda konuştunuz mu ne dedi? Çocuğa sorduğumda Kezban o yaaa, hayır niyeti ciddi olan insan olsa dediği gibi daha ortada sevgililik yokken bana gelmesi manasız demişti. Sevgilin değil bir şey değil evine gelip takılıp sonra evlilik demesine şok oldum demişti. Kafası karışık onun demişti.
E adam haklı. Hem takılmak ister gibi tavırlar yapıyorsun hem sevişmiyorsun. Neyse fikrin o ol. Sevişmeyecek misin evlenmeden, gitme kimsenin evine bilmem neyine. Baştan prensibim bu de. Yada sevişecek misin git seviş. Ama dünyanın en mükemmel kukusu bende, bir kere görsün bak nasıl evleniyor benle kafası bu. Saçma şekilde gösterip elletmeyince aşık olacağına inanıyorlar.
31 yaşındayım beybi sorana söylerim şükür kendimizi seven hatunlarızzYas meydana cikti :)
Oya & Bora diyorsun yani :)
Cinayet, tecavüz, darp, alıkoyma daha sayayım mı? Şu uçkur belasına ne pislikler dönüyor. Adam iki seni seviyorum mu diyemeyecek?Erkeklerdeki cinayet bile işleten bu ilkel içgüdüyü gel de anlat Umutsuza. Bunu sevgi sanacak kadar kötü ne yaşattılar bu kıza ya, çok üzülüyorum.
Hala bekar o yaPeki o arkadaşın ne oldu sonra canım? Evlenebildi mi? Ondan hiç kan gelmiş mi biliyor musun? Anlatsana biraz şekerim.
oya boranın tasvir-i şikayetini baştan sona eksiksiz söyleyebiliyorum31 yaşındayım beybi sorana söylerim şükür kendimizi seven hatunlarızzAma ablam 37 yaşında o hep dinlerdi bu parçayı. Bende bikaç sene evvel remixini dinliyordum
Delikli boncuk derken ne demek istedin tatlım? Ben çok saf ve temiz olduğum için anlayamıyorumHala bekar o ya
Benim çevremdeki tüm bakireler nedense evlenmedi
Bir teyzemiz bu konuyla ilgili delikli boncuk yerde kalmaz derdi
Aha kudraya bişeyler oldu devraldi bayrağı. Kadının içine umutsuz kaçtı. Kız aşırı dozdan gidecek hemen alalım sedyeye Kudrayi. Bir doz epinefrin verin sonra mideyi yikayalim hemen acele edin arkadaşlarPeki o arkadaşın ne oldu sonra canım? Evlenebildi mi? Ondan hiç kan gelmiş mi biliyor musun? Anlatsana biraz şekerim.
Evlendi mi bu kız? Çok merak ettim.Benim ex bir ev arkadaşım vardı. Allahım böyle kutsal bakire umutsuz gibi aynı. Sevişmeyerek aşık edeceğine inanırdı. Benim o dönem yakın arkadaşımla nasıl yakınlık kurduysa ne arada yaptıysa evine gitmiş. Adamla iki oynaşmışlar. Bu bir kaç saçma önsevişme sonrasında olmaz evlenmeden demiş. Adam buna o hareketten sonra aşık olacak sanıyor tabii. Olmadı tabii. Habire beynimi yemişti benim, sorsana sorsana. Benim hakkımda konuştunuz mu ne dedi? Çocuğa sorduğumda Kezban o yaaa, hayır niyeti ciddi olan insan olsa dediği gibi daha ortada sevgililik yokken bana gelmesi manasız demişti. Sevgilin değil bir şey değil evine gelip takılıp sonra evlilik demesine şok oldum demişti. Kafası karışık onun demişti.
E adam haklı. Hem takılmak ister gibi tavırlar yapıyorsun hem sevişmiyorsun. Neyse fikrin o ol. Sevişmeyecek misin evlenmeden, gitme kimsenin evine bilmem neyine. Baştan prensibim bu de. Yada sevişecek misin git seviş. Ama dünyanın en mükemmel kukusu bende, bir kere görsün bak nasıl evleniyor benle kafası bu. Saçma şekilde gösterip elletmeyince aşık olacağına inanıyorlar.
Hemen dinleyeyim bakayım :)))))oya boranın tasvir-i şikayetini baştan sona eksiksiz söyleyebiliyorumbence övünülecek bir meziyet
Ya bende kocam için bi yatağa atar kacarim dedim zorla atmaya çalıstim o kaçtı ama aşık oldum sonunda püü konu evlenmelere kadar geldiBenim ex bir ev arkadaşım vardı. Allahım böyle kutsal bakire umutsuz gibi aynı. Sevişmeyerek aşık edeceğine inanırdı. Benim o dönem yakın arkadaşımla nasıl yakınlık kurduysa ne arada yaptıysa evine gitmiş. Adamla iki oynaşmışlar. Bu bir kaç saçma önsevişme sonrasında olmaz evlenmeden demiş. Adam buna o hareketten sonra aşık olacak sanıyor tabii. Olmadı tabii. Habire beynimi yemişti benim, sorsana sorsana. Benim hakkımda konuştunuz mu ne dedi? Çocuğa sorduğumda Kezban o yaaa, hayır niyeti ciddi olan insan olsa dediği gibi daha ortada sevgililik yokken bana gelmesi manasız demişti. Sevgilin değil bir şey değil evine gelip takılıp sonra evlilik demesine şok oldum demişti. Kafası karışık onun demişti.
Ay şu dünyanın en mükemmel kukusu bende, sakladıkça altın oluyor kafasında hatunlar 58585885 yerinden aldatılınca bi şaşırıyorlar ben de onlara şaşırıyorum. Yahu hepimizinki etten, özel olduğunu nasıl düşündün?Benim ex bir ev arkadaşım vardı. Allahım böyle kutsal bakire umutsuz gibi aynı. Sevişmeyerek aşık edeceğine inanırdı. Benim o dönem yakın arkadaşımla nasıl yakınlık kurduysa ne arada yaptıysa evine gitmiş. Adamla iki oynaşmışlar. Bu bir kaç saçma önsevişme sonrasında olmaz evlenmeden demiş. Adam buna o hareketten sonra aşık olacak sanıyor tabii. Olmadı tabii. Habire beynimi yemişti benim, sorsana sorsana. Benim hakkımda konuştunuz mu ne dedi? Çocuğa sorduğumda Kezban o yaaa, hayır niyeti ciddi olan insan olsa dediği gibi daha ortada sevgililik yokken bana gelmesi manasız demişti. Sevgilin değil bir şey değil evine gelip takılıp sonra evlilik demesine şok oldum demişti. Kafası karışık onun demişti.
Seninki tam ava giderken avlanmak olmuşYa bende kocam için bi yatağa atar kacarim dedim zorla atmaya çalıstim o kaçtı ama aşık oldum sonunda püü konu evlenmelere kadar geldi
Ayy vardı burada öyle biri.Ay şu dünyanın en mükemmel kukusu bende, sakladıkça altın oluyor kafasında hatunlar 58585885 yerinden aldatılınca bi şaşırıyorlar ben de onlara şaşırıyorum. Yahu hepimizinki etten, özel olduğunu nasıl düşündün?
Tüh, gördün mü boşa saklamış.Yok bekar hala
Cok koştum pesinden pişman değilimSeninki tam ava giderken avlanmak olmuş
Ama hatun taş heee iyi avlamış kocası baya şanslı benceSeninki tam ava giderken avlanmak olmuş
Geç olsun güç olmasın diyoruz artık ne diyelimTüh, gördün mü boşa saklamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?